fantastische ervaring!

Sprong en instructies waren perfect. De wachttijd tussen het aanmelden en de sprong zelf was wat aan de lange kant.

Een fantastische ervaring, leuke instructeur, een aanrader

Sky is the limit

Met trillende handen liep ik gister het Paracentrum binnen. Tijdens de duidelijk uitgelegde instructies begonnen de knieën ook te beven. Wat een opbouwende spanning. Dit verdween toen ik eenmaal buiten was waar het manifest begon. Harnas aan, lopen naar het vliegtuigje, kennismaking instructeur en wachten tot ik het vliegtuigje in kon. En ineens was alle spanning weg. 4 km boven Texel was er geen tijd om na te denken dat ik uit een vliegtuig ga springen en dit best eng is. Gewoon omdat het kan. En toen kwam die vrije val. Dit was echt the limit. Heb er nog steeds niet de juiste woorden voor. 60 sec vallen, het voelde als vliegen, of zoiets. En als de parachute open gaat....wat een rust... Eerste wat ik dacht..... Ik wil nog een keer.... Zo vet, zo mooi, zo leuk, zo... echt geen woorden voor...

Fantastisch

Ik vond het erg spannend, maar doordat dalles goed georganiseerd is en je met zeer ervaren mensen te maken hebt, kreeg ik wel een veilig gevoel en durfde ik gewoon te gaan! Wat een ervaring. Zou het zo opnieuw doen!

Waanzinnig

Ik ging voor de static Line cursus. Helaas heb ik zelf besloten om het niet te doen. Met korting wél een waanzinnige tandemsprong gemaakt. Zeker doen dus

Goede begeleiding, prachtig uitzicht

De sfeer is heel relaxt en gezellig (maar wel professioneel) bij het paracentrum. Je krijgt duidelijke uitleg en de sprong zelf is fantastisch. Met helder weer heb je een geweldig uitzicht over Texel en Vlieland. Foto/videobeelden zijn ook aan te raden. Zo kun je je sprong later nog eens terugzien (en delen met vrienden/familie).

Fantastisch

Mijn dochter van 7 jaar en ik zijn 10 augustus wezen parachute springen. We werden goed voorbereid en de sprong was fantastisch. De instructeur zorgde er goed voor dat ik me veilig voelde en de instructeur van mijn dochter was heel lief. Het is niet niks om een kind van 7 te laten springen maar het was zeer zeker de moeite waard en we komen zeker nog eens terug. Jammer dat er geen certificaat meer wordt uitgedeeld. Was zeker leuk geweest voor mijn dochter zodat ze die aan iedereen kan laten zien .

****ingwaanzinnig!!!!!

Zaterdag een tandemsprong gemaakt. Want een geweldige ervaring was dat zeg. Dit ga ik zeker vaker doen. Paracentrum Texel, jullie waren geweldig.

Dit is iets waar je het nog jaaren over hebt.

Zondag 09 augustus een tandemsprong gemaakt van 4 km samen met onze zoon. Dit was een ongelofelijke belevenis die ik nog jaaaren later zal vertellen aan mijn kleinkinderen? Ondanks de beperkingen van de carona. Maar een woord voor geweldig.

Mijn beste ervaring ooit

Toen ik er aan kwam was ik heel erg zenuwachtig, maar ik had er ook heel veel zin in. Ik werd goed opgevangen. Alles werd goed uitgelegd. Goede personeel. En toen ik de vliegtuig in ging waren alle zenuwen weg en ik kon niet wachten on te gaan springen. Toen was het moment daar dat ik kon gaan springen. Alles werd extra uitgelegd, wat ik heel goed vind. De sprong was super gaaf! Ik voelde de vrijheid en adrenaline in de lucht. Het voelde super goed! Ik hoop dit snel weer te kunnen doen. Tot hopelijk snel. Bedankt voor alles!!!!

Geweldige ervaring leuke en enthousiast peRsoneel

Geweldige ervaring, duidelijke instructies, tijd van aanmelden bij de receptie tot springen ook mooi vlot op elkaar

Een super gave en om nooit te vergeten ervaring

Het personeel is allemaal heel vriendelijk en leggen alles heel netjes uit. Mijn instructeur was heel aardig en legde van alles uit vooraf en tijdens de sprong. Wat heb ik genoten van de sprong. Ik kan het echt iedereen aanraden!

8 .9 .20 top dag heet heder weer.lekker snel omhoog mooi uitzicht vrije val duurde lekker lang 1300 mtr hoog en rondjes draaien met de parachutist zeer vriendelijke rustige mederwerkers .hebben er allemaal zn in en de snap ik. bedank een mooie dag

Wauw wauw wauww

Wat was dat FANTASTISCH!!!!!! Mag ik nog een keer :)? Als ik dan 1 minpuntje mag geven, de wachttijd. 14.20 melden en we werden pas om 16.00 omgeroepen.

Fantastisch

Allereerst bedankt Peter, want door jou heb ik mijn eerste onvergetelijke parachutesprong gemaakt. Je vertelde me wat ik moest weten over wat ik mee zou maken en over wat ik vanuit de lucht zag. Je was heel rustig en ik had er alle vertrouwen in. Mijn eerste sprong was fantastisch en het is zeker niet mijn laatste sprong. Ik heb genoten. Melanie van der Steen

Fantastisch, adembenemend, om nooit te vergeten

Beste mensen, Het was een super gewéldige ervaring om een paracutesprong te maken!! De vrije val van bijna 1 minuut was een fantastische ervaring en daarna was het geweldig om rustig aan de parachute te bungelen en te genieten van de omgeving, waarbij ik ook zelf mocht sturen. Kars, mijn instructeur heeft mij super goed begeleid en me een heel veilig gevoel gegeven! Hij legde alles goed uit en vertelde mij wat er te zien was onderweg. Het was een ervaring om nooit te vergeten!! Ook de hoofdinstructeur die zorgde dat ik helemaal werd voorbereid op mijn sprong, ging zelfs op de picknick tafel liggen om dingen voor te doen. Ook alle anderen die iets hebben gedaan om het voor mij mogelijk te maken, waren fantastisch. Mijn complimenten hoe jullie met mij beperking zijn omgegaan! Ik werd op de juiste manier benaderd. De beelden van de film opname zijn adembenemend en ik heb ze al vele maken bekeken. De 5 uren wachten op de juiste wind was lang, maar deze ervaring was al het wachten meer dan waard!! Mijn man en kinderen en kleindochter hebben samen met mij een geweldige dag beleefd! Ik kan het iedereen aanraden om een paracutesprong bij jullie te maken! Enorm bedankt!! Sen

Het was echt super vet om te doen

Het was voor mijn de eerste keer zeker een aanrader ik zou t zou nog een keer doen

Echt een geweldige ervaring!

Wat een gave ervaring was dit! Vooraf een duidelijke uitleg van wat er ging gebeuren, daarna netjes de uitrusting gekregen (corona-proof!) en toen het vliegtuig in.. Ik had een top parachutist, heel rustig, hij vertelde duidelijk alles wat er ging gebeuren en toen waren we op de juiste hoogte.. De deur ging open, wauw dat is HOOG! Maar o-zo gaaf! Naar het randje toe..(best eng) en hoppa! In de lucht, de vrije val, het openen van de parachute, het uitzicht.. Fantastisch! Zelf de parachute besturen en gekozen voor de 'achtbaan-ervaring', pittig maar ook iets om nooit te vergeten! De hele ervaring, om nooit te vergeten. Echt fantastisch, mede door de professionele aanpak en kundigheid van het personeel.

Wat een ongelofelijke vette ervaring!!!

Je kunt jezelf vooraf niet voorstellen wat je uiteindelijk boven in de lucht meemaakt. Men heeft het wel eens over wat je echt nog een keer zou willen doen in je leven... Wat ben ik blij dat ik deze sprong gemaakt heb en wat is het ongelofelijk vet om mee te maken... Damn!!!

Wat een geweldige ervaring!

Het was echt een waanzinnige ervaring! Ik zat vol (gezonde...) spanning, en hier werd door het team zo goed op gereageerd. Door hun aanmoedigingen kreeg ik er meer en meer zin in, ook al kreeg ik lichtelijk knikkende knietjes bij het vooruitzicht van 4km hoogte uit een vliegtuig te springen. Ook gezwicht voor de video-opnames en erg blij mee. Je krijgt er leuke video's en letterlijk honderden foto's voor terug. De sprong zelf was echt geweldig. Absoluut een aanrader!!

Fantastische ervaring!

Wij hebben een geweldige sprong gemaakt. Waren erg zenuwachtig, maar werden goed gerust gesteld en geholpen. Was een fantastische ervaring!

Vetste dat ik ooit gedaan heb!

Gister voor de 2e keer op Texel een tandemsprong gemaakt vanaf 14000ft! Ook voor de 2e keer was het een geweldige ervaring! Zelf zo vet, dat ik mijn brevet wil gaan halen om voortaan alleen te kunnen springen! Dus binnenkort weer een week naar Texel!!

Waanzinnige ervaring

De bemanning geeft je een super relaxte omgeving om zoiets te doen, daardoor wordt de beleving realstischer en blijf je met beide benen op de grond ( figuurlijk dus). Mijn Tandemmaster liet me sturen in de vrije val en met het scherm. Zo werd de beleving nog mooier. Ook de locatie is waanzinnig.

Jump!

Was echt heel leuk! De instructeur was ook aardig en hielp mij goed. Ik wil nog wel een keer.

een top sprong boven het mooie eiland met een super team van medewerkers

Samen met onze jongste zoon een sprong geboekt vanaf 4.000 m hoogte. Het was een giga belevenis met name omdat tadenmdame Jessica, met wie ik sprong, mij ook zelf de parachute liet besturen. Bij een volgend bezoek aan Texel zei onze oudste zoon ook een sprong te gaan wagen.

Postweg 128

1795JS De cocksdorp

+31 (0)222 311464

Over PARACENTRUM TEXEL

Of je nu wilt leren parachutespringen, een tandem parachutesprong wil maken of een al gebrevetteerde sportspringer bent, Paracentrum Texel heeft alles in huis om je sprong(en) tot een succes te maken. Het paracentrum is sinds 1969 de mooiste locatie van Nederland om een parachutesprong te maken. Bij ons werken full-time professionele instructeurs die leven ván en voor het springen.