Fantastisch

Super plek duidelijk en kindvriendelijk makkelijk parkeren fantastisch sprong wij hopen zeker nog een keer terug te komen!

Een ervaring om nooit te vergeten

Zo iets gaafs heb ik nog nooit gedaan ! Echt een aanrader

Zou het zo weer doen op welk moment dan ook

Ik heb een super ervaring gehad, nog nooit zoiets gaafs meegemaakt, ook het personeel was vriendelijk en relaxed. Ik zou het iedere dag over willen doen.

Wanneer mag ik weer? :-D

Ik ben nog steeds aan het nagenieten van mijn sprong uit het vliegtuig op een hoogte van 13.000 ft! Het gevoel van de vrije val is echt onbeschrijvelijk! Met 180 km per uur val je naar beneden, ik voelde me zo vrij als een vogel! En toen de parachute openging heb ik ontzettend genoten van een prachtige uitzicht over Texel. Tijdens mijn tandemsprong werd ik goed begeleid en heb ik geen moment getwijfeld aan de skills van mijn begeleider aan wie ik vast zat. Ik zou zo nog een keer springen als ik de mogelijkheid heb! Bedankt voor deze geweldige ervaring :-)

Onvergetelijk

Een geweldige ervaring, zelfs voor iemand met hoogtevrees is dit een aanrader!

Fantastisch!

De ontvangst, de uitleg voor de sprong(rekening houdend met Corona, dat deden ze heel duidelijk op een manier met veel humor!), de instructeurs/instruc-trices, de uitleg en het gevoel dat dit een hele veilige tandemsprong zou gaan worden... ik heb ontzettende genoten van mijn eerste (tandem-(sprong).

Prachtig

Ik vond het heel gaaf. Het wachten was wel erg lang maar het was het wel waard. Om de optimale ervaring te kunnen waarborgen, is het misschien een goed idee om te kijken hoe jullie de persoonlijke aandacht kunnen verbeteren. Misschien door per gast een praatje te maken en te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt en van te voren iets meer persoonlijker benaderd wordt. Het was een prachtige ervaring en ik had een hele aardige instructeur die veel rust uitstraalde. Mijn instructeur kwam uit de UK.

De beste achtbaanrit ooit!

het was prettig om een ervaren instructeur erbij te hebben, het was vooral erg leuk dat ik van hem de parachute mocht besturen. De grootste adrenalinekick was het moment dat we uit het vliegtuig vielen.

geweldige ervaring die ik zeker vaker ga doen

alles is gewoon prima, echter hou rekening met wacht tijden. Nu hadden wij mazzel in de ochtend dat wij eerder aan de beurt kwamen Jammer, dat de vlucht naar beneden zo snel voorbij is. Ook kwam ik niet uit bij een vrije val 60 sec van 13000ft maar 45 sec. Dit is terug te zien op de film dus had graag liever nog 15 sec langer willen vallen.

Fantastisch

Leuk ontvangst op het tijdstip dat we ons moesten melden. Helaas zat het weer niet mee en konden we niet springen. We konden wat voor onszelf gaan doen en ze zouden bellen als het weer het wel zou toelaten. Gelukkig voor ons werden we gebeld en hebben uiteindelijk kunnen springen. Het was een fantastische ervaring mede dankzij mijn tandemsprong begeleider Peter, dank je wel daarvoor! Dit was mijn 2e en zeker niet de laatste keer.

Fantastisch!

Super gaaf!

Adem benemend

Ik heb voor het eerste een tandem sprong gemaakt en vindt het een geweldige ervaring. we werden goed opgevangen een voor gelicht met een grote dosis humor. Mijn sprong was met een lieve instructrice waarbij ik mij volledig op mijn gemak voelde. De sprong was vanaf het begin tot en met de landing één groot feest. Een heerlijke ervaring die eigenlijk iedereen zou moeten hebben.

Sensationeel

De mooiste ervaring die ik me wensen kon. Heb er totaal geen spijt van ik vond het geweldig. Zeer zeker een aanrader voor iedereen die dit een keertje willen doen. Niet meer twijfelen maar je ticket bestellen en gewoon gaan. Je wil direct weer. Groet Richard kindermann Uiteraard.

Super ervaring en goede begeleiding!

Het springen is sowieso echt geweldig en zou ik iedereen aanraden! En bij paracentrum Texel hangt een leuke relaxte sfeer. Er is goede begeleiding: vanaf de briefing tot en met de sprong duidelijke uitleg gehad en wist wat er van mij werd verwacht en wat ik van hen mocht verwachten. De locatie is top! Je kan heel dichtbij komen en ziet het vliegtuig voor je neus vertrekken en de springers ook bij het veld weer landen. Dat zorgt ook voor een hele leuke ervaring voor de toeschouwers. Al met al een top dag!

Om nooit te vergeten!!!

Vanaf het moment van inschrijven tot aan de landing: goed begeleid, vragen beantwoord, uitleg gekregen en ALTIJD een vriendelijke medewerker. Het was een ervaring om nooit te vergeten, ik heb een fantastische dag gehad en vooral mijn instructeur stalle (ik schrijf zijn naam vast verkeerd) verdiend een groot compliment!

Geweldig !

Wat een belevenis . En wat een ontzettende lieve ,vriendelijke, deskundige mensen werken daar. Geweldige begeleiding om deze ervaring onvergetelijk te maken !

Awesome

The experiecne of the skydiving was really awesome. I would totally do it again. The sign in experience can be improved better.

Geweldige ervaring!

Een geweldige tandemsprong ervaring gehad! Iedereen die hier werkt is aardig en professioneel. De instructeur (Thomas) geeft vertrouwen doordat hij duidelijk is over wat er gaat komen en wat je moet doen. Hierdoor was het springen veel minder eng dan ik van tevoren had gedacht. Echt een aanrader!

amazing experience

amazing experience!!!Thank You

Super gaaf!

ik werd goed opgevangen. Je krijg een duidelijke uitleg en het was goed geregeld!

It was the best thing ever

I jumped 5 days ago and my sister 2 years ago. She even got to land at the beach. Both of us had one of the best experience of our life. Especially the team and the instruction was extremely friendly and u got a comfortable feeling in the plane and during the jump. I have always had a safe feeling during the process. We can recommend it to everybody and wouldn’t say no to an reputation!

Geweldig!

Super geweldige ervaring met hele leuke en enthousiaste medewerkers die jou helemaal op je gemak stellen en alles duidelijk uitleggen! Kortom absoluut de moeite waard!

Onvergetelijke ervaring!

Wat heb ik een doodsangsten uitgestaan nadat we op 4 km. hoogte waren gebracht! Maar wat een uitzicht op deze hoogte! De geruststellende, maar vooral enthousiaste woorden van m'n duospringster hebben me toch over de rand van het vliegtuig gekregen. Super tof om mee te maken! Een onvergetelijke ervaring die ik iedereen aanraad!

In een woord onbeschrijfelijk

Het is vooraf niet volledig in te beelden hoe het zal zijn, je denk het zal geweldig zijn maar als je het gedaan hebt is het onbeschrijfelijk. Je moet het gedaan hebben om het te geloven, echt als je het kan doen doe het.

Großartig und einmalig!

Der Tandemsprung war atemberaubend schön. Eine wunderbare Erfahrung. Ich habe mich gut gesichert gefühlt und hatte immer Vertrauen. Mein Instructor (Harry aus Scheweningen) war sehr freundlich! Vielen Dank für die tolle Erfahrung!!!

Postweg 128

1795JS De cocksdorp

+31 (0)222 311464

Over PARACENTRUM TEXEL

Of je nu wilt leren parachutespringen, een tandem parachutesprong wil maken of een al gebrevetteerde sportspringer bent, Paracentrum Texel heeft alles in huis om je sprong(en) tot een succes te maken. Het paracentrum is sinds 1969 de mooiste locatie van Nederland om een parachutesprong te maken. Bij ons werken full-time professionele instructeurs die leven ván en voor het springen.