Een geweldige ervaring om nooit meer te vergeten

Beste verrassing ooit

Supergaaf

Echt een super mooie ervaring die ik nooit had willen missen. Van het begin tot het einde goed begeleid en me geen moment onveilig gevoeld! Dank aan Dirk mijn rustige en bekwame buddy

Wat een onvergetelijke ervaring!!

Skydiven stond al jaren op mijn lijstje. Afgelopen maandag was het dan zover!! Wat een unieke ervaring. Bij binnenkomst werd ons alles uitgelegd. Het personeel was heel vriendelijk en duidelijk. Al vrij snel gingen we de lucht in. Ik heb gekozen voor 13.000ft. De vrije val was heel cool en toen de parachute uit ging was er een moment van rust. Het leek net alsof ik vloog. Het uitzicht is prachtig. Je ziet bijvoorbeeld Vlieland, Terschelling en Den Helder liggen. Ik mocht zelfs even zelf sturen met de parachute. De landing was heel soepel en totaal niet eng. Enorm blij dat ik heb gekozen voor foto en video. Het kost wat extra, maar het is het meer dan waard! Deze ervaring moet natuurlijk gedeeld worden met familie en vrienden en zelf heb ik de filmpjes al meerdere keren terug gekeken. Lekker aan het nagenieten! Ik wil paracentrum Texel bedanken voor deze onvergetelijke ervaring!

Ge-wel-dig!

Een super gave ervaring om te skydiven bij paracentrum Texel. Alles is goed geregeld (ook de maatregelen ivm covid) Ik raad het iedereen aan die van dit soort activiteiten houdt. Ook de video die gemaakt werd bij mij had ik snel binnen. Een ervaring om nooit te vergeten!

Fantastische ervaring om nooit te vergeten!

Eerste Tandemsprong gemaakt bij paracentrum texel. Wat een goed team! Leuke spontane mensen die je goed begeleiden. Mijn australische begeleider was erg relaxed en deed er samen met de cameraman alles aan om er een leuke ervaring van te maken. En dat is ze goed gelukt! De sprong zelf is geweldig. Fantastisch filmpje gemaakt door de cameraman.

Gaaf

Hele gave ervaring. Het is zeker aan te raden! Ik zou het zo weer doen.

Een ervaring met impact!

En dan gaat de deur op kilometers hoogte ineens open en mag je springen. Wauw, wat een geweldige ervaring is dat. Eerst de vrije val en daarna genieten van de stilte onder de parachute. Uiteraard nog even wat achtbaantjes en dan de zachte landing. Wat mij betreft zeker niet de laatste keer.

Waanzinnig

Wij moesten de sprong helaas uitstellen door slecht weer, gelukkig waren we nog op Texel om alsnog de sprong van ons leven te wagen! Samen met mijn oma was het echt een waanzinnige belevenis.

Top ervaring

Was leuk, wel misselijk op het einde maar veel plezier gehad. Bedankt voor de veilige landing!

Een geweldige begeleid door fantastische mensen!

Een top dag gehad op Texel. De sprong was echt geweldig. Het team is zo enthousiast!

Onbeschrijfelijk!!!

Echt een unieke ervaring! En het hele team wat een kanjers! Super begeleiding! Wij (mijn zoon en ik) zullen deze ervaring nimmer vergeten:-)

Heel vet om te doen

Het was heel tof om te doen en ik ga in de toekomst zeker nog eens een keer springen!

Het was enorm gaaf, echt een aanrader!!!!!!!

In het vliegtuig was voor mij al een ervaring omdat dat ook de 1e keer was. Het uitzicht was erg fascinerend en gaaf om mee te maken zeker de wolken. Het springen was enorm gaaf en je kreeg echt veel adrenaline. Het eerste wat ik zei toen ik geland was dit doe ik nog een keer.

Super goed

Goede ervaring, vriendelijke mensen.

Geweldige ervaring.

Helaas konden we op de dag van boeking niet springen , maar 2 dagen later konden we alsnog! Door de weersomstandigheden moesten we lang wachten en er werd niet gecommuniceerd hoe laat we precies zouden gaan. We moesten op een bepaalde tijd terug zijn en hebben toen nog een uur moeten wachten tot we meer informatie kregen. De communicatie zou dus wat beter kunnen. Uiteindelijk was het het wachten wel meer dan waard. De sprong was echt een ervaring om nooit te vergeten en ik zou zo weer gaan! Bedankt voor deze ervaring en de begeleiding gedurende de sprong!

☆☆G e w e l d i g ☆☆

Dit moet je gedaan hebben zo vet !!!

Ik vond het vet gaaf om een vrije val te maken. Ik had ook helemaal geen last van mijn hoogtevrees. Een onvergetelijke ervaring!

Waanzinnig!!

Wat een geweldige ervaring! Duidelijke instructies gehad. Even moeten wachten op goed weer, dus even weg gegaan, we werden keurig gebeld dat ze weer verder gingen. Alles aan gedaan en kennis gemaakt met tandemmaster en fotograaf. De sprong op 13000ft was geweldig!!! Genoten!!! Kleine tip van de toeschouwers: geef iedere springer een eigen kleur parachute, zodat je weet naar wie je kijkt

Geweldige ervaring

Adrenalinestoot

Te gek

Nog nooit gevlogen, 2 weken daarvoor aarzelde ik nog bij een 3m hoge duiktoren om te springen en ineens kreeg ik de kans om met iemand mee te gaan en parachute te springen. Ik heb mijn ouders die toestemming moesten geven weten te overtuigen....ik was er klaar voor en wilde het gaan doen. Een onvergetelijke ervaring. Bij het randje in het vliegtuig dacht ik even: "****" maar eenmaal eruit deed ik gelijk mijn armen wagenwijd en heb ik genoten. Een top instructeur en knap werk van die filmer die vooruit dook, petje af. Ik kom zeker nog eens terug, ben er nog steeds vol van. Bedankt voor deze te gekke ervaring en de vele mooie foto's en filmpjes die ik ontvangen heb. Ik raad jullie zeker aan. Groetjes van Jayden van Doorn

Fantastisch

Een supervette ervaring.

SUPER GAAF!

De vrije val van 60 seconden gaat zo snel dat het niet te beschrijven valt, maar geloof me dat is echt enorm gaaf. Het enige moment dat ik twijfelde was in het raam van het vliegtuig. Maar toen sprongen we al en kon ik alleen nog maar genieten. Na het uitzicht over heel Texel gingen we landen en was ik de rest van de dag compleet overdonderd. SUPER GAAF!

Volgend jaar opnieuw!

Mijn dochtertje van 8 jaar heeft gisteren al voor de derde keer gesprongen. Ze is telkens heel enthousiast. Iedereen is heel lief en de instructies zijn duidelijk. Mijn dochter wil volgend jaar weer een keertje.

Stop saying tomorrow!

Op het moment dat ik aankwam bij het Paracentrum voelde ik de kriebels van enthousiasme al opkomen. Het regende parachutisten, terwijl ik aan het wachten was om mij aan te melden. Hoewel ik (van verhalen) wist wat ik kon verwachten, had ik nog helemaal geen idee hoe ik dit zelf zou ervaren. Ik ging voor 13000 ft + foto/video opname. De begeleiders waarmee ik zou gaan vliegen waren super chill wat ervoor zorgde dat ik nog meer zin had om deze uitdaging aan te gaan. In het vliegtuig genoot ik van het bijzondere uitzicht en besefte ik steeds meer wat ik zou gaan doen.. Toen de klep openging voelde ik lichte spanning en tegelijkertijd besefte ik ook dat er geen tijd was om bang of gespannen te zijn. Voor ik het wist zweefde ik in de lucht! WAUW! Ik heb geen woorden om te omschrijven hoe dat voelde. Daarvoor moet je dit echt zelf ervaren. Wat ik wel weet is dat ik zo nog een keer zou springen en wellicht in de toekomst zelfs mijn brevet halen! Paracentrum Texel, you're AMAZING!

Geweldige ervaring

Een zeer ontspannen ontvangst. Er waren geen vragen te veel en werden uitgebreid beantwoord. De briefing omtrent de tandemsprong werd zeer gedetailleerd uitgelegd evenals In het vliegtuig werd er door de instructeur uitleg gegeven. Tijdens de vrije val vanaf 13000 ft is totaal geen angst ervaren. De afdaling, de landing alles was gewoon perfect. Ook de camaravrouw Snoek heeft vooraf, tijdens de vrije val, tijdens landing en daarna heeft haar werk perfect gedaan. Lieve mensen allemaal hartelijk bedankt voor deze geweldige ervaring. Tijdens onze volgende inmiddels geboekte vakantie op Texel gaan jullie ons weer zien. Ga zo door met alles wat jullie op paracentrum doen!! Hartelijke groet Brand-Jan Mastenbroek

Postweg 128

1795JS De cocksdorp

+31 (0)222 311464

Over PARACENTRUM TEXEL

Of je nu wilt leren parachutespringen, een tandem parachutesprong wil maken of een al gebrevetteerde sportspringer bent, Paracentrum Texel heeft alles in huis om je sprong(en) tot een succes te maken. Het paracentrum is sinds 1969 de mooiste locatie van Nederland om een parachutesprong te maken. Bij ons werken full-time professionele instructeurs die leven ván en voor het springen.