GE.WEL.DIG !!!!

Het wachten duurde erg lang, wel geleerd dat bij late sprongen je beter wat te eten/drinken mee kunt nemen. Na 18:00 uur is het restaurant bij het vliegveld dicht, zonder kleingeld op zak wordt het dan lastig om nog iets te drinken te verkrijgen. Maar…. Als het moment van springen is aangekomen, dan krijg je wél een experience die onvergetelijk is. Van het klimmen van het vliegtuig, het uitstappen, de vrije val, het zweven en het landen. Alles GE-WEL-DIG !! Bedankt Paracentrum Texel !

Dromen komen uit en zijn geen ******

Al jaren droomde ik om uit een vliegtuig te springen en bij voorkeur met een parachute. Wat een goede keuze om dat bij paracentrum Texel te boeken. Informatie is duidelijk, een super ontvangst, alle medewerkers zijn enthousiast en vriendelijk. De instructies van de instructeurs zijn duidelijk en geruststellend. Wanneer mag ik weer? Het was top.

Geweldig!!!

Ik was best wel bang maar eenmaal uit het vliegtuig en zwevend in de lucht was alle angst weg en heb ik alleen maar genoten! Wat ben ik blij dat ik alles heb vast gelegd op film en foto’s zodat ik dat kan delen met vrienden en familie. Super was het en ga zeker nog een keer...

Een fantastische sprong, voor herhaling vatbaar!

Met angstzweet ging ik op weg naar Paracentrum Texel voor de sprong van mijn leven. Daar aangekomen werden de zenuwen niet minder. Totdat ik in het vliegtuig stapte. Een prachtig uitzicht, vriendelijke instructeur en cameravrouw die me aanmoedigde, zorgden dat ik er zin in had! Er werd weinig aandacht besteed aan mijn zenuwen en dat was maar goed ook. Het was een fantastische sprong! Een vrije val, daarna zelf sturen, een achtbaan in de lucht maken en genieten van het prachtige uitzicht. WAUW! Na een zachte landing heb ik de hele dag vol adrenaline gezeten. De foto's en filmpjes heb ik al vele malen bekeken. Een top ervaring die ik graag nog eens over zou doen! Wie had dat gedacht, ik heb al hoogtevrees op een roltrap ;)

Geweldige ervaring - aanrader voor iedereen om te parachutespringen bij Paracentrum Texel

Ik had een super leuke dag, goede uitleg, en een gezellige instructeur en cameraman die mee sprongen. Alles verliep soepel, ik voelde me helemaal op m'n gemak terwijl ik het best spannend vond om voor het eerst uit een vliegtuig te springen, maar ik zou zo weer gaan! Met behulp van de leuke foto's en video's al andere kunnen overtuigen ook te gaan parachutespringen bij Paracentrum Texel!

Ervaring die uitnodigd tot meer!

Met werkelijk prachtig weer samen met mijn zoon een tandemsprong gemaakt vanaf 13.000 ft. De gang zat er goed in want we werden al omgeroepen toen we nog bij de balie stonden. Dus direct naar buiten, spullen in een kluisje, harnas om en het terrein op. Gevolgd door een korte instructie door de tandemmaster en zo het vliegtuig in. Al heel snel op hoogte gekomen als één van de eersten richting de deur en voor je het weet ga je in vrije val naar beneden gevolgd door een rustige parachutevlucht. Hele toffe ervaring die ik graag nog eens doe!

Supercalifragilisticexpialidocious

Je ziet het personages in films en series vaak doen en het ziet er spectaculair uit, dus ik dacht dat wil ik ook! Door omstandigheden vanuit mezelf 2 jaar moeten wachten tot ik deze droom eindelijk kon laten verwezenlijken en wat was het het waard zeg!!! Deze ervaring is niet in woorden uit te drukken en ik had ongelofelijke mazzel met het weer. We konden ver kijken en wat een prachtig uitzicht!!! Ik raad het echt iedereen aan om dit een keer in zijn leven gedaan te hebben!!! Ze gaven goede uitleg, zijn heel aardig en ik was super op tijd aanwezig en door hun service kon ik daardoor ook nog eens eerder springen! Heb natuurlijk wel laten filmen, want dit wil je van jezelf echt terug zien, dikke aanrader om het film pakket erbij te nemen!!!

It was an amazing experience with great instructors and people around me

Everything was well organized. We have had beautiful weather and an awesome jump. It was my first time but I had a great instructor and a camerawoman taking care of me to create an unforgettable experience! Thanks to all of you.

Mooiste belevenis is van mijn bucketlist afgestreept

Fantastische ervaring, waar ik het liefst me baan van maak! Die adrenaline, de hoogte, de kick, de kriebels wanneer je eruit springt, het zelf mogen besturen en je staande landing! Helaas zat er wel wat tegen.. ik had een handcam video laten maken maar de helft van de sprong is niet gefilmd! Ik wacht de reactie van jullie nog af wat ze daar aan kunnen doen! Voor zo een prijs die je betaald voor de sprong die je niet elke week maakt wil je wel een volledige video daar voor terug krijgen..

Top locatie, goede begeleiding, prettige sfeer, en een fantastische ervaring.

Een tandem skydive van 13000 ft is fantastisch om te doen. Een echte aanrader!

Erg gaaf

Het was echt een hele gave ervaring, zeker een aanrader. Ik heb er van genoten. Het was mooi weer, dus het wachten duurde maar even of we werden al omgeroepen. Doordat het allemaal snel ging was er niet veel tijd om zenuwachtig te zijn. Een korte uitleg van je tandemspringer en gaan.... En de parachutesprong was echt heel gaaf! Iets meer uitleg van te voren bij het aandoen van het materiaal enz. en daarbij over de sprong is mijn tip! De receptie wou daarentegen graag helpen en uitleg geven. Dat was fijn.

Super mooie herinnering

Super leuke sprong gemaakt, van 13000 feet zo naar beneden heerlijk vrij gevoel

Geweldige ervaring o.l.v. vriendelijke en descundigge mensen,TOP!!

Werd gauw goed ingelicht wat mij teverwachten door een duidelijke en vriendelijk meisje. Daarna gordels om en kennis gemaakt met de videoman en mijn springer Daniel en Bas. Daarna de lucht in en een heerlijke vlucht gemaakt met in de vrije val contact gemaakt met de videoman,super. Toen de paraschute open was mocht ik ook de paraschute "sturen" wat voor mij heel bijzonder was omdat ik nu zelfs rondjes kon draaien en heen en weer schommelen. Super gaaf. en een hele mooie landing gemaakt met als toetje 2 hele mooie films en veel foto's. Super.

Geweldige en onvergetelijke ervaring!

Ik vond het erg spannend, maar na de enthousiaste ontvangst door de medewerkers van Paracentrum Texel waren de ergste zenuwen wel weggezakt. Toen in het vliegtuig, waar de kriebels weer in alle hevigheid terugkwamen… nog even een laatste instructie door mijn duospringmaster en daar gingen we. Voetjes over de rand, lichaam hol maken en voor ik het weet zitten we in een vrije val. Wat een gaaf gevoel! Alle zintuigen staan op scherp. Als de parachute open klapt, belanden we in een oase van rust en hebben we een prachtig uitzicht over heel Texel. Rustig zweven we richting de grond. Dit zou voor mij wel eeuwig mogen duren. Ik heb echt genoten en had dit voor geen goud willen missen. Wat een geweldige ervaring!!!

Fantastische ervaring

Twijfel je ooit om te skydiven? Doe het Dan! Top dag gehad niks te klagen.

Was echt te gek

Was echt een super vette ervaring om mee te maken. Ik had er alleen iets meer spanning van verwacht dan dat het uit eindelijk heeft gegeven maar zeker een aanrader voor mensen om dit 1 keer in je leven mee te hebben gemaakt zo’n spektakel dat het is geweest.

enorm genoten van mijn tandemsprong!

Geweldige en ervaring om op 13000 ft uit een vliegtuig te springen. Vooral de vrije val is echt spectaculair. Zeer ervaring en vriendelijke staff zorgt ervoor dt je je op elk moment veilig voelt, ze delen bovendien het enthousiasme en de lol in deze prachtige belevenis.

Whooow, wat een ervaring

Een ervaring die ik niet had willen missen. Geweldig personeel op de grond en in de lucht die er alles aan doen om dit tot een onvergetelijk moment te maken. Een vrije val van 13000 ft, het zweven boven de wolken, het uitzicht over het eiland, wat een adrenaline shot krijg je er van, om vervolgens met een zachte landing weer op aarde te komen. Ik kan het iedereen aanraden!

Onvergetelijke fantastische mooie ervaring!!!!!

Ik vond het super, keek mijn leven uit naar een vrije val. Met de jongen die me begeleide sprongen we met een salto achterover om het vliegtuig weg te zien gaan en lucht te zien. Supergaaf was dat en heel mooi. Daarna leerde ik hoe je kan sturen. Ik vond het een fantastische ervaring dat zelf te mogen doen. Het uitzicht was geweldig. Ik had deze ervaring absoluut niet willen missen en raad het iedereen met een beetje lef aan!!

Onvergetelijke sublieme ervaring op grote hoogte!

Van begin tot eind genieten! Enthousiaste crew, goede vibes, uitstekend georganiseerd! Dit moet je een keer gedaan hebben, niet twijfelen maar doen zou ik zeggen. We hebben de tandemsprong van 13000 ft. gedaan. Alleen al de ervaring om met een kist vol parachutisten de hoogte op te zoeken en vervolgens te genieten van het prachtige zonnige uitzicht boven het wolkendek, wauw! Vervolgens de sprong in het diepe, je verwacht wellicht enig ongemak in de maagstreek te voelen zoals in een attractie, maar niets van dat alles (je hele lichaam versneld namelijk en er zit niets om je heen), gewoon een heerlijk vrij gevoel! De 60 seconden vrije val zijn dus gewoon puur genot en een geweldige adrenaline kick. Te gekke ervaring! Ik zou zo wel weer willen!

Een must do experience!!!!

Samen met mijn zoon van 15 een duo sprong gedaan op het mooie Texel. Na een instructie de kist in welke ons op 13000 foot bracht. Na de sprong met een vrije val van 60seconden hadden we een schitterend uitzicht boven de wolken en nadat we door het wolkendek heen waren kwam het mooie Texel in beeld. De contouren van het hele eiland kun je zien, echt een adem benemend plaatje. Nadat de parachute uitging komt er een rust over je heen en was het Eiland goed te zien. Onze instructeur gaf al snel de stuurlijnen over zodat we zelf konden sturen, als je zelf gaat zeker vragen of je dit ook mag doen. Na een paar minuten werd de landing ingezet en worden we weer met beide benen terug op de grond gezet. Deze ervaring is echt onbeschrijfelijk en als je het op je bucketlist hebt staan ga dan zeker voor de 13000 foot sprong en Texel is kwa uitzicht echt fantastisch. Paracentrum Texel nogmaals bedankt voor deze ervaring.

Super!!!!!

Op vrijdag de 13de een sprong gedaan van 13000 feet. Wat een mooie super ervaring was dat. Met Maarten en Marie de sprong gedaan. Maarten heeft alles goed uit gelegd en met Maarten gesprongen. Ik had gevraagd of ik zelf mocht sturen en dit kon. Marie heeft alles gefilmd. Top Op naar de volgende keer.

verslavend

Zo'n 13 jaar geleden hebben mijn man en ik onze 1e tandumsprong gemaakt samen met een vriend van ons. Wij vonden dit zo gaaf dat we besloten om dit ook aan onze pete-kinderen cadeau te geven als ze 18 jaar zouden worden, en dat wij zelf natuurlijk ook de sprong weer gingen doen. Inmiddels zijn er al 3 aan de beurt geweest, de laatste sprong was op 1 aug. 2021 met ons pete-nichtje en ook zij heeft net als de andere meiden volop genoten. Nu zijn er de komende jaren nog 2 petekinderen die in aanmerking komen voor dit speciale cadeau en natuurlijk hopen mijn man en ik dat ook deze 2 de sprong in het diepe willen beleven. We kijken er nu al naar uit. :) Op naar de 5e sprong voor ons.

Verbluffende sprong, strakke organisatie en vriendelijk personeel

Ik keek ontzettend uit naar deze sprong, en verwachtte naast een mooie ervaring ook enige spanning/onzekerheid. Dit laatste verdween razendsnel bij aankomst op het Paracentrum. Door de professionele en vriendelijke houding van het personeel en de spronginstructeurs voelde ik me 100% zeker en ontspannen, en kon ik volop genieten van al het moois dat deze dag me bood: een zonovergoten terras met zicht op alle andere springers; precies kunnen zien hoe de instructeurs de parachutes opvouwen in de hangar; de duidelijkheid die het personeel geeft rondom de actuele weersverwachting; het enthousiasme en de vriendelijkheid van de tandeminstructeurs en bovenal... de schitterende vlucht naar 13000 voet, de onbeschrijfelijke vrije val en dan de rustige afdaling met een werelds uitzicht! Ik dank het Paracentrum Texel voor deze onvergetelijke dag!

Adrenaline kick!

Ik ontving onverwacht een e-mail met “hoera u gaat een tandemsprong maken boven Texel.” Eerst dacht ik dit is spam, totdat ik een appje van een collega zag binnen komen met de vraag of ik de e-mail had ontvangen. Oeps we gaan Skydiven! Ik heb getwijfeld of ik wel durfde, maar ik had deze ervaring nooit willen missen. Texel is een mooi eiland en eenmaal op locatie ging de knop om. Iedereen is zo vriendelijk en je ziet en voelt dat alles goed geregeld is. Het team waar je mee springt doet het met plezier. Over de ervaring zelf wil ik niet veel verklappen, maar ik heb wel 1 tip: kies voor 13.000ft. Dat gevoel van de vrije val is het zo waard!

Postweg 128

1795JS De cocksdorp

+31 (0)222 311464

Over PARACENTRUM TEXEL

Of je nu wilt leren parachutespringen, een tandem parachutesprong wil maken of een al gebrevetteerde sportspringer bent, Paracentrum Texel heeft alles in huis om je sprong(en) tot een succes te maken. Het paracentrum is sinds 1969 de mooiste locatie van Nederland om een parachutesprong te maken. Bij ons werken full-time professionele instructeurs die leven ván en voor het springen.