Filters

10

Ik heb er maar een woord voor: ‘fantastisch!’

Van begin af aan heeft Jos ervoor gezorgd dat ik me op me gemak voel. Door zijn goed gevoel voor humor en vrolijke karakter genoot ik altijd van de lessen. Je merkt meteen dat Jos een passie heeft voor motor rijden en er ook van geniet om dit aan anderen te leren. Door zijn ervaring geeft hij de beste tips waardoor ik het allemaal snel kon oppakken. Ik wil Jos en Rijtop nogmaals heel erg bedanken voor de leuke lessen!

 • Aanbevelen? Ja
10

ik vond het hele fijne lessen met jessy

heel goed en leerzaam

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool!

Vandaag mijn motorrijbewijs gehaald bij Rijtop. Leuke en leerzame lessen gehad, met duidelijke uitleg, goede begeleiding en een fijne planning qua lessen/examens. Zeker aan te raden!

 • Aanbevelen? Ja
9

Super leerzaam!

Toen ik bij rijtop gestart ben was ik erg onzeker om te gaan autorijden. Ik ben door de lessen een stuk zekerder van mijn zaak geworden! Dit komt met name door Rij-instructeur Frans. Met Frans heb de meeste lessen gehad en ook naar mijn examen toegewerkt. De lessen waren leerzaam en dingen die ik lastig vond werden extra geoefend. Hierdoor kreeg ik vertrouwen in mijzelf als bestuuder. Rijtop heel erg bedankt en met name Frans!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima rijschool leuke rijlessen gekregen van frans

Leuke ervaring gehad leuke begeleiding en veel kunnen lachen ik had zelf rijlessen van frans zeer positief ervaren

 • Aanbevelen? Ja
9

Top rijschool ❤️

Ik begon in april met rijlessen bij Frans. In het begin helemaal zenuwachtig en heel veel angst. Nu vandaag 17 november 2023 geslaagd voor men examen. Frans is een top rijinstructeur, hij is correct en direct, dit is wel iets wat ik nodig heb Ik zal hem nu wel heel erg gaan missen. Bedankt rijtop voor mijn rijbewijs ❤️

 • Aanbevelen? Ja
10

DubbelGeslaagd

Afgelopen zomer hebben man en zoon dagopleiding BE rijbewijs gevolgd. Nu in november de dochter en ik. We hebben alle met goed gevolg het examen afgelegd en waren zeer tevreden over de lessen, uitleg enz. Dank je wel

 • Aanbevelen? Ja
10

Top rijschool die de tijd voor je neemt

Vandaag geslaagd voor mijn BE Rijbewijs. Ik wil instructeur Frans heel hartelijk bedanken voor zijn goede en duidelijke uitleg en zijn handige tips. Mede dankzij Frans ben ik geslaagd voor mijn BE

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!!

Leuke aardige rijinstructeur legt alles goed en duidelijk uit. Is echt een aanrader gewoon top !!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige en kundige rijschool

Ed en team reageren snel, goed benaderbaar en vaklui. Hebben wij heel fijn begeleid naar het BE rijbewijs. Goede tips en zorgen ervoor dat je met vertrouwen het examen aangaat. Ik raad ze zeker aan.

 • Aanbevelen? Ja
8

Super fijne rijschool

Goede instructrice gehad, alles werd goed geregeld en heb nooit problemen gehad! Zou deze rijschool zeker aanraden. Ze houden rekening met jou en je kunt alles aangeven. Nooit problemen gehad en altijd een fijne ervaring gehad. Tussentijdse toets en praktijk examen in een keer gehaald door alle goede hulp

 • Aanbevelen? Ja
9

Hele fijne en leerzame lessen

Ik heb mijn rijlessen ervaren als een leuke periode. De lessen waren heel interessant en er werd goed gekeken na je eigen behoeftes. Er was altijd tijd om te dollen maar ook om serieus te werken.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top rijschool! Niks om te klagen.

Fijne rijschool leuke, was een leuke ervaring en alles in 1x gehaald! Doen dus

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige instructeur, super veel geleerd!

Mijn ervaring is dat (frans) een hele fijne rij instructeur ,geeft goede en duidelijke uitleg. Ik voelde me elke les op mijn gemak en heb er heel veel aan gehad. Hij probeerde altijd alles te regelen voor extra lessen of als iets geschuild moest worden dat was heel fijn! Zonder hem had ik het niet zo goed gedaan dankjewell daarvoor!

 • Aanbevelen? Ja
8

Een goeie leerbare rijschool

Veel leerwerk maar uiteindelijk komt het goed

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne motorrijlessen

De heren van Rijtop zijn altijd even gezellig maar zijn ook eerlijk met je wanneer het niet goed is. Ging altijd met plezier naar de lessen en alle examens in 1x gehaald. Helemaal top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede lessen

Roy is erg duidelijk in zijn uitleg en heeft ook geduld. Toen hij het examen voor mij aanvroeg wist ik ook zeker dat ik er klaar voor was. Echt een topper!

 • Aanbevelen? Ja
8

Super goeie ervaring, goeie uitleg, goeie instructies.

Ik kreeg goeie en duidelijke instructie van mijn intructeur niks over aan te merken en een goeie aanrader voor als je je rijbewijs wilt halen

 • Aanbevelen? Ja
10

Rijden en slagen in een dag

Ik heb mijn BE aanhanger rijbewijs in een keer weten te behalen. Zo'n 5 uur praktijk gehad met aansluitend examen. Frans die al 45 jaar mensen rijklaar maakt voor welk rijbewijs dan ook heeft me daar super bij geholpen. Ik raad dan ook iedereen Rijtop aan!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Lessen met een uitstekende rij instructeur

Niks op aan te merken. Goede communicatie en juiste manier van les geven met een ervaren en sociale rij instructeur!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super rijschool! Super ervaring!

In het begin was het een beetje stroef in de communicatie dit kan iets beter, maar dit is goed en snel herpakt door de secretaresse. Van te voren netjes al mijn motor rijlessen en examen ingepland. Werd er vanwege het weer een les geannuleerd, dan werd ik optijd ingelicht. Mijn band met de rijinstructeur (Jos) is gegroeid van zakelijk naar ware liefde. Van aanspreken met U ben ik gegaan naar mijn schatje hahahaha. Ik denk dat ik hiermee voldoende heb gezegd over hoe fijn die als persoon is. Kort samengevat lekker positief en consequent wanneer het nodig was. P.S. Laat de lage prijs je niet afschrikken, want die ligt veelste laag voor de kwaliteit die je krijgt!

 • Aanbevelen? Ja
9

Duidelijk, gezellig en betaalbaar

Kijk uit naar iedere les. Heb bewondering voor het geduld van de (motor) instructeurs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede rijlessen door een leuke instructeur.

Goede ervaring bij rijtop. Niet alleen de lessen waren goed maar ook een top instructeur(jos) die je het vertrouwen gaf.

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijne rijinstructeurs, vooral jessy en jack. Ze geven duidelijk en goed uileg. Compliment hiervoor.

Fijn rijschool. Ik heb veel aam jessy gehad vooral in het begin van mijn rijlessen. Ze geeft duidelijk en goede instructies. Dat doet ze op een fijne manier. De instructeurs zijn vriendelijk en behulpzaam. Ik wil jullie langs deze weg allemaal bedankt voor de goede begeleiding.

 • Aanbevelen? Ja
10

Toprijschool

Goede motor lessen gehad Ervaren personeel die dit doen voor de passie van motor rijden dat merk je heel snel . Altijd duidelijk uitleg gekregen en vragen mocht altijd . Gezellige sfeer en met plezier altijd naar mijn rijlessen gereden Al met al ik heb niks negatief te vertellen

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Middelweg 17

6191 NC Beek

06 4382 4016

[email protected]

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.