Filters

10

Prachtige deur, goede kwaliteit, echt vakmanschap

Als ik het vergelijk met de kant en klaar stalen deuren die je kan kopen (ik heb vergelijkingsmateriaal bij vrienden) dan zijn deze deuren echt veel mooier gemaakt. Ik vind de prijskwaliteitsverhouding goed. Het is niet goedkoop maar je deur voegt echt iets toe aan je interieur. Ik heb ook stalen leuningen trap laten plaatsen. Ook echt prachtig. Maakt het plaatje echt af. Ga nu zelfs (een jaar later) nog een bestelling plaatsen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prachtige deuren en alles is keurig geregeld

Thuis in Staal levert echt prachtig materiaal en werkt zeer professioneel. Na de keuze voor dubbele taatsdeuren gemaakt te hebben werd alles opgemeten. Hier werd alle tijd voor genomen en er werd uitgelegd hoe op sommige plaatsen de “uitdagingen” opgelost konden worden. Na akkoord van de offerte werd er meteen een datum gegeven waarop de deuren geïnstalleerd konden worden. De communicatie verliep soepel en ze zijn goed bereikbaar. Bij het installeren werd er rustig en netjes gewerkt en het resultaat is echt prachtig! We zijn heel blij met de deuren! Wij kunnen Thuis en Staal zeker aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
2

Jammer te moeten zeggen maar afspraken worden niet nagekomen.

Om contact met ze te krijgen is moeizaam. Uiteindelijk afspraak gemaakt om thuis te kijken. Was een hele vriendelijke man. Dacht goed mee. Gaf goede adviezen. Ze waren erg druk maar met 5 dagen zouden we offerte ontvangen. Nu na 2 weken nog geen taal of teken ontvangen.

 • Aanbevelen? Nee
10

Zeer professioneel bedrijf die zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Tijdens ons eerste bezoek aan het bedrijf kregen we een zeer informatieve rondleiding in het bedrijf. We waren onder de indruk van de producten en het productieproces. Voor ons stond direct vast dat als we overgingen tot aanschaf van stalen deuren we dat bij dit bedrijf zouden doen. Onze aangeschafte deuren, kozijn en trapleuning zijn prachtig en voldoen volledig aan de verwachtingen. Tijdens plaatsing trad een beschadiging aan de muur op. Dit werd probleemloos prima opgelost. Kortom zeer tevreden en we genieten iedere dag van het resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekend bedrijf dat uitvoerd hetgeen zij beloven

Zeer tevreden met onze schuifdeuren en draaideur, prima geholpen van offerte t/m uitvoering en nazorg. ondanks wat kleine tegenslagen welke prima en volgens afspraak snel zijn verholpen.

 • Aanbevelen? Ja
4

Onprofessioneel bedrijf

Offertes kloppen niet. Je wordt daarna geconfronteerd met hogere kosten. Onduidelijkheid over kwaliteit van het materiaal.

 • Aanbevelen? Nee
10

Top bedrijf en mooi product!

We zijn vanaf het begin tot aan het einde onder de indruk geweest. Het advies dat we hebben ontvangen, de rondleiding om te mogelijkheden te bekijken, onze visie dat men haarfijn aanvoelde en dan uiteindelijk de glazen wand met staal in ons huis... Er is wat misgegaan, maar dat is in samenspraak goed opgelost. We waarderen het enorm dat men continu heeft meegedacht en is blijven communiceren. Dit maak je helaas niet altijd mee. Topbedrijf! In het bijzonder willen Arjan, Jeffrey, Berthilde, Heidi en Rico bedanken.

 • Aanbevelen? Ja
2

Slechte service

Leuke deur maar service is slecht en ondermaat. Al 3 weken wacht ik op een zwarte sluitplaat, 4 keer gebeld en elke keer wordt gezegd is bij de post afgegeven maar nog steeds niks ontvangen. Ik vraag me af wat voor contract met de post hebben dat de envelop na 3 weken niet aankomt. Ik heb uiteindelijk online iets anders besteld.

 • Aanbevelen? Nee
10

Mooi product, goede service

Prima bereikbare en meedenkende klantenservice. De deuren zijn mooi geplaatst. Kan het zeker aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtig ambachtelijk product, goede servicen eerlijke prijzen

Goed ambachelijk bedrijf, veel geduld en prima conmunicatie met een prachtig eindproduct.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig mooie deuren

Nu voor de 2de keer bij Thuis in Staal de deuren besteld en ook nu weer ontzettend blij met het resultaat en de service. Komen zelf inmeten, nemen ook echt de tijd om dit nauwkeurig te doen. Wij kunnen dit bedrijf bij iedereen aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
10

niet te geodkoopste wel de beste

een uitdagend projectje... deur incl. kozijn. geen enkele hoek of muur was recht. twee concullega's van thuisinstaal zagen het niet zitten een deur te plaatsen. een zeer kundige en precieze medewerker kwam de boel inmeten en nam hiervoor ruim de tijd. daardoor was motage in 45 minuten probleemloos klaar. kan ze iedereen aanbevelen. je betaalt mogelijk een beetje meer dan bij een ander maar wordt volledig ontzorgd en kan jaren genieten van het resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Van begin tot het eind: super

Alles ging bij Thuis in Staal zoals het moet, zoals het maken van de eerste afspraak, de vakkundige uitleg van Daphne tijdens het eerste gesprek. Een mooie showroom, waar alles duidelijk te zien is. Daarna offertes gehad (die mogen iets korter en bondiger met de juiste plaatjes) die meteen klopten. Het inmeten was ook een leerzame ervaring. De levertijd was te overzien en er werd volgens afspraak gemonteerd. Weer door mannen met verstand van zaken. Wij zijn ontzettend blij met onze schuifdeuren en taatsdeur, genieten er elke dag van.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima stukje vakwerk

Bij ons eerste bezoek werden we prettig ontvangen en werden al onze vragen beantwoord. De levering en plaatsen van de deur was meer dan oké

 • Aanbevelen? Ja
10

Zo hoort het te zijn! Werkelijk erg goed.

Kocht bij Thuis in Staal een hoekkozijn met schuifdeur en een taatsdeur. Uit onderzoek had ik vastgesteld dat prodcuten van Thuis in Staal zonder glaslatten voor mij de mooiste waren. Na bestellling wordt er erg serieus ingemeten en mogelijke opties besproken. Erg gedegen! Vervolgens worden producten zeer professioneel geplaatst. Ik ben erg tevreden met het eindresultaat en de service! TOP!

 • Aanbevelen? Ja
10

top

top

 • Aanbevelen? Ja
10

We zijn zeer tevreden

We zijn prettig ontvangen tijdens ons bezoek in Barneveld . Ook tijdens het opmeten en daarna plaatsen van de deur is perfect verlopen. Net personeel en terzake kundig. De deur is goed ingemeten, dus het monteren gaf geen enkel probleem. Gr Fam Grit Havelte

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Van het begin tot het einde zijn we heel zorgvuldig en professioneel geholpen. Er is goed meegedacht met wat wij willen. Goede inleving hierbij en een super advies. We zijn dan ook heel blij met onze taatsdeuren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Keurig werk!

Keurig werk en ook nog keurig op tijd geleverd en geplaatst!

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooie Taats deuren , Kwaliteit en goede service !

In onze renovatie hebben wij 5 mooie Taats deuren laten plaatsen. Thuis in staal denkt mee en hebben in het proces alle belangrijke punten goed uitgevoerd en bij ons de voorbereidingen zo aangegeven dat alles tijdens de montage goed verliep. Planningen en uitvoering volgens afspraak. Het resultaat is super mooi geworden en bevelen wij mensen aan als zij stalen deuren zoeken zeker te gaan kijken bij Thuis in Staal.

 • Aanbevelen? Ja
10

Thuis in Staal geeft "aandacht" aan de klant en hun product en dat is heel veel waard!

Onze ervaring met Thuis in Staal is heel positief. Vanaf het eerste telefonische contact moment tot het moment van plaatsen is er goede communicatie geweest. Het eerste bezoek bij ons thuis, om samen een ontwerp te verzinnen, was een heel uitgebreid bezoek met alle tijd en aandacht voor het meubel dat wij voor ogen hadden. De telefoontjes die daarna volgden waren altijd even prettig en we kregen altijd snel antwoord op onze vragen. Samen zijn we tot een prachtig resultaat gekomen en iedere dag genieten wij van deze mooie toevoeging in onze bijzondere kazernewoning.

 • Aanbevelen? Ja
5

Afwerking is erop achteruitgaan

De eerste klus, het plaatsen van een stalen deur was echt super! Echter bij de tweede klus, het plaatsen van het stalen venster liet de afwerking te wensen over! De monteurs (ZZPers) die hebben het later, zo goed als het ging, opgelost. Kortom; mooi product, de nieuwe medewerkers laten qua afwerking een steekje vallen.

 • Aanbevelen? Nee
9

Goede service, perfecte kwaliteit

Stalen deuren (schuifdeuren en een taatsdeur) van zeer hoge kwaliteit. Alle afspraken werden nagekomen, monteurs en inmeten was volgens planning. Wij zijn zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fraaie kwaliteit deuren, professioneel geplaatst.

Wij hebben het bedrijf bezocht en werden daar gastvrij ontvangen. Men nam de tijd om ons goed te informeren en te adviseren zodat wij een goede keuze konden maken. De deuren zijn prachtig en relatief gunstig geprijsd. De deuren worden thuis zeer precies ingemeten en later op professionele wijze geplaatst. Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Het enige nadeel is de wat lange levertijd, maar dat is bij zo'n maatproduct ook wel weer begrijpelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed werk geleverd

We zijn zeer tevreden over het offertetraject En de geleverde klus. Mooi strak meerwerk en een goed eindresultaat.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd