Filters

8

Prima, zeer klantgericht

Prima, zeer klantgericht.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor deze mooie review. Geniet van het staal in huis!

10

Communicatie perfect

Het inmeten heb ik indrukwekkend gevolgd. Wat een bravo.precisewerk. met alle facetten wordt rekening gehouden. Na montage klopt alles dan ook precies. De monteurs weten waar ze aan toe zijn en vakkundig en netjes wordt alles gemonteerd. Bravo.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Ronald, Bedankt voor deze mooie review! Geniet van uw stalen taatsdeuren in huis :) Team Thuis in Staal

2

Waanzinnig mooie deuren, maar de communicatie en service is om te janken.

Na een kostbare renovatie van de woonkamer zouden er twee prachtige maatwerk taatsdeuren worden geleverd van bijna € 7.000. Echter de monteurs constateerden bij plaatsing dat 1 deur scheef was getrokken, de deur er weer uit en terug moest. Kan gebeuren. Radiostilte daarna. Na enig en meerdere malen aandringen dan eindelijk weer een nieuwe montageafspraak: de oude deur zou worden meegenomen en vervangen. Echter, de heren waren vergeten de spanning (om de deur af te stellen) eraf te halen, waardoor er (volledig onnodig) donder en geweld aan te pas moest komen om de ‘scheve’ deur te verwijderen. Het resultaat: fikse schade. Een gebroken COREtec pvc-plank (probeer dat maar eens), meerdere diepe krassen op andere tegels, schade aan muur en plafond en een door het wrikken uitgewoond en beschadigd boorgat in de betonvloer dat eerst weer nauwgezet en exact conform de situatie daarvoor gerepareerd moet worden. Ander gevolg: volledige radiostilte vanuit TiS, ook na een nette mail onzerzijds over wat er was gebeurd. Pas na een telefoontje naar de directeur werd er gecommuniceerd, is mondeling toegezegd dat de schade volledig op hun kosten mocht worden verhaald en dat zij daarna alsnog de nieuwe, goede deur erin zouden zetten. Bij een terechte constatering van het klussenbedrijf die de boel zou herstellen - dat zonder verdere instructie vanuit TiS er geen garantie was dat alles perfect ge(p)repareerd kon worden (en wie is er dan verantwoordelijk, als de deur na herstel niet past of het scharnier niet op de juiste plek kan worden gemaakt?) zochten wij weer contact met verzoek om regie. Wederom zonder resultaat, geen reactie op telefonisch terugbelverzoek, geen reactie op mail. En terwijl wij in onzekerheid en een door totale onkunde van TiS verziekte gerenoveerde woonkamer zitten, zijn de verantwoordelijken bij TiS lekker met vakantie, aldus de afwezigheidsassistent. Waanzinnig mooie deuren, maar de communicatie en service is om te janken.

 • Aanbevelen? Nee
10

professioneel

professioneel, kundig en netjes

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor deze mooie review! Veel plezier van de stalen taatsdeur. Team - Thuis in Staal

10

Geweldige deuren

Heel mooie deuren, geweldige service en opvolging!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor deze mooie review en geniet van uw stalen taatsdeuren!

10

professioneel

van inmeten tot plaatsen zeer goed en prettig verlopen, goede vakspecialisten en monteurs bij plaatsing zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een geweldig bedrijf !

Vanaf het moment dat we de showroom binnen kwamen, de ontvangst en het tweede gesprek waarin we de offerte lieten opmaken tot en met de dag van inmeten en daarna de plaatsing van de taartsdeur zijn in 1 woord geweldig. Vooral het meedenken van de plaats van de zijwand en de verdeling van de vlakken van de deur waren aangenaam. De kwaliteit van der stalen deur is van een hoogstaand niveau en de afwerking is gewoon fantastisch. Elke keer weer worden we blij van deze deur en het is een genot om vanaf de hal of vanaf de woonkamer door de deur te kijken wat er aan de andere kant is. De deur past gewoon perfect en daar is geen 1 woord van overdreven. We raden een ieder die belangstelling heeft voor zo'n deur dan ook steevast dit adres aan !!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer mooi, bijzonder mooi eindresultaat (taatsdeuren 2x)

Vanuit de gang/woonkamer taatsdeur 1 en vanuit keuken/kantoor, taatsdeur 2. Beide deuren ongeveer zelfde motief/indeling. Monteren van de deuren duurde ongeveer 30 min. Eindresultaat, zeer indrukwekkend en de investering waard.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Joris, Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review. Erg leuk om te lezen dat u zo tevreden bent, daar doen we het voor :) Geniet van het staal in huis en fijne feestdagen! Team Thuis in Staal

10

Schitterende goed werkende deuren!

Bij ons zijn schitterende taatsdeuren op een professionele manier geplaatst. Alles volgens afspraak. TOP!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Frank, Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review! Erg fijn om te horen. Geniet van uw stalen taatsdeuren. Team - Thuis in Staal

9

zeer tevreden over de deuren en de montage, vakwerk!

voor het inmeten werd ruim de tijd de genomen, wat je ook terugziet in het eindresultaat. Ook de montage werd zeer goed en keurig uitgevoerd : al met al zeer zeker een aanbeveling waard!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt Dennis voor deze mooie review! Fijn om te horen dat inmeten en monteren van het staal keurig uitgevoerd is, daar doen wij zeker ons best voor. Geniet van het staal in huis. Team - Thuis in Staal

8

Top product

Top product Alleen een miscommunicatie wie de aanpassingen moest maken om de metalen structuur op te plaatsen

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Francis, Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat u blij bent met het staal in huis ondanks de miscommunicatie. We nemen dit zeker mee! Team - Thuis in Staal

10

Uitstekende adviezen gekregen, prachtige deuren!

Goed advies, goed ingemeten en de deuren zitten er heel precies in. Prachtig.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt E, voor deze mooie review! Geniet van de stalen taatsdeuren in huis :) Team - Thuis in Staal

10

Topbedrijf

Als je op zoekt bent naar een taatsdeur of een stalen deur? Dan loont het zeker de moeite om een afspraak te maken met Thuis in Staal. Een prachtig bedrijf die hele mooie producten op maat maakt. Wij zijn in ieder geval uitermate tevreden.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat een fantastische review Peter! Erg bedankt hiervoor. Geniet van het staal in huis! Team - Thuis in Staal

9

Complimenten voor de wijze waarop de stalen tussenwand is geplaatst volgens afspraken.

Vanaf het eerste contact hebben de contactpersonen van het bedrijf contact gehouden, geadviseerd, meegedacht en vragen correct en snel beantwoord. De montage is goed verlopen en netjes gedaan. Het eindresultaat is verbluffend :-)

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Johannes, Bedankt voor deze mooie review! Goed om te horen dat u tevreden bent over het verloop en het resultaat. Dat horen wij graag! Geniet van het staal in huis! Team - Thuis in Staal

9

Zeer goed

Van begin tot einde goed geregeld en mooi resultaat

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor deze review N. Stokman!

8

Een zeer kundig bedrijf die vakwerk leveren tegen een goede prijs!

Wij hebben het traject met Thuis in Staal als zeer prettig ervaren. Tijdens onze oriëntatie fase was dit bedrijf erg gastvrij en bij het tweede gesprek zijn we tot overeenstemming gekomen. Door corona wel wat langer moeten wachten de materialen, maar uiteindelijk mag het resultaat er dan ook zeker wezen. Het kozijn, helaas wel in 2 keer is door vakmensen geplaatst die ook zeker gingen voor het beste resultaat.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Rob, Bedankt voor deze mooie review. Geniet van het staal in huis. Team - Thuis in Staal

10

Ontzettend mooi en geweldige service.

De productie duurde wat langer dan verwacht door materiaalschaarste in de wereld, maar we werden goed op de hoogte gehouden. De wand is perfect naar wens ontworpen en extreem netjes geïnstalleerd. De schade aan de kit die wij zelf hadden veroorzaakt werd een week later kostenloos gerepareerd. Geweldig!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Jeroen, Bedankt voor het achterlaten van deze review. Fijn om te horen dat stalen schuifdeuren met vaste vensters helemaal naar wens zijn, dat horen wij graag! Geniet van het staal in huis. Team Thuis in Staal

10

Prachtige stalen deuren en goede kwaliteitscontrole!

Bij Thuis in Staal heb ik een dubbele taatsdeur besteld in blank staal (dus niet gespoten). Het inmeten, na oplevering van het appartement, vond precies op de aangegeven tijd plaats en gebeurde uiterst vriendelijk en vakbekwaam. Na 12 weken zou de productie klaar zijn. Ik werd even voor het eind van die termijn echter gebeld met de mededeling dat het weliswaar gereed was, maar dat Thuis in Staal zelf niet tevreden was over het product. Er werd een nieuwe gemaakt en ik kon kiezen of ik tijdelijk de afgekeurde deuren toch wilde plaatsen. Dat hoefde voor mij niet. Na een week of 4 werd de nieuwe dubbele taatsdeur bezorgd en geplaatst. Wederom op het in onderling overleg overeengekomen tijdstip en door erg vriendelijk en vakbekwaam personeel. Ik ben erg erg tevreden over en blij met het mooie resultaat!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Ben, Bedankt voor het schrijven van deze mooie en uitgebreide review. Fijn om te horen dat u ondanks de afgekeurde deuren en het feit dat u opnieuw moest wachten toch zo tevreden bent. Daar doen wij het voor! Geniet van uw stalen taatsdeuren! Team Thuis in Staal

10

fantastisch bedrijf

prachtige deuren, super goede service. vooraf heel goed besproken wat mogelijk is. vakkundig personeel. ben enorm blij met het resultaat en dat ik voor Thuis in Staal heb gekozen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor deze mooie review M!

10

Afspraken nakomen en gewoon doen wat je belooft.

.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt Gaby en Aad voor het achterlaten van deze mooie review!

9

Onze stalen deur is prachtig om te zien maar functioneert vooral erg goed.

Positieve ervaring gehad. Goede, complete informatie gekregen. Mensen houden zich aan de gemaakte afspraken en leveren een prachtig product.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste E., Bedankt voor het schrijven van deze mooie review! Team Thuis in Staal

10

Van begin tot eind . Alles loopt letterlijk en figuurlijk gesmeerd.

Ik dacht dat ik al duidelijk genoeg was?!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Gerrit, Fijn om te horen dat alles van het begin tot aan de plaatsing soepel is verlopen, dat horen wij graag! Geniet van de stalen taatsdeuren. Team Thuis in Staal

10

Vriendelijk en professioneel

Wij hebben twee stalen deuren gekocht bij Thuis bij staal. Van verkoop tot en met plaatsing en klachtafhandeling is onze ervaring louter positief. Vriendelijk en deskundig personeel. We hebben veel contact gehad over de kleur en uitvoering en opvallend is de vriendelijkheid en zorgvuldigheid waarmee gewerkt wordt. Een bedrijf om trots op te zijn!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Maureen, Bedankt voor deze mooie review! Wij hebben het contact met u ook als erg prettig ervaren en vonden het leuk om uw unieke stalen deuren te produceren en monteren. Geniet van het staal in huis! Team Thuis in Staal

10

Kwaliteit, service en vakmanschap

Echt alles is perfect verlopen. De eerste oriënterende afspraak, de bestelling de communicatie de planning, de betaling en de levering en plaatsing. Ik zou het iedereen aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Manon, Bedankt voor het schrijven van deze mooie review en geniet van uw stalen deur! Team Thuis in Staal

10

Super kwaliteit en service

Mooi, uitstekend kwaliteit van geleverd product, betrouwbaar bedrijf, excellent service

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt Jolanta voor deze mooie review! Veel plezier met uw schuifdeur en vaste venster. Team Thuis in Staal

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd