Beste Joris, Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review. Erg leuk om te lezen dat u zo tevreden bent, daar doen we het voor :) Geniet van het staal in huis en fijne feestdagen! Team Thuis in Staal
Beste Frank, Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review! Erg fijn om te horen. Geniet van uw stalen taatsdeuren. Team - Thuis in Staal
Bedankt Dennis voor deze mooie review! Fijn om te horen dat inmeten en monteren van het staal keurig uitgevoerd is, daar doen wij zeker ons best voor. Geniet van het staal in huis. Team - Thuis in Staal
Beste Francis, Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat u blij bent met het staal in huis ondanks de miscommunicatie. We nemen dit zeker mee! Team - Thuis in Staal
Bedankt E, voor deze mooie review! Geniet van de stalen taatsdeuren in huis :) Team - Thuis in Staal
Wat een fantastische review Peter! Erg bedankt hiervoor. Geniet van het staal in huis! Team - Thuis in Staal
Beste Johannes, Bedankt voor deze mooie review! Goed om te horen dat u tevreden bent over het verloop en het resultaat. Dat horen wij graag! Geniet van het staal in huis! Team - Thuis in Staal
Bedankt voor deze review N. Stokman!
Beste Rob, Bedankt voor deze mooie review. Geniet van het staal in huis. Team - Thuis in Staal
Beste Jeroen, Bedankt voor het achterlaten van deze review. Fijn om te horen dat stalen schuifdeuren met vaste vensters helemaal naar wens zijn, dat horen wij graag! Geniet van het staal in huis. Team Thuis in Staal
Beste Ben, Bedankt voor het schrijven van deze mooie en uitgebreide review. Fijn om te horen dat u ondanks de afgekeurde deuren en het feit dat u opnieuw moest wachten toch zo tevreden bent. Daar doen wij het voor! Geniet van uw stalen taatsdeuren! Team Thuis in Staal
Bedankt voor deze mooie review M!
Bedankt Gaby en Aad voor het achterlaten van deze mooie review!
Beste E., Bedankt voor het schrijven van deze mooie review! Team Thuis in Staal
Beste Gerrit, Fijn om te horen dat alles van het begin tot aan de plaatsing soepel is verlopen, dat horen wij graag! Geniet van de stalen taatsdeuren. Team Thuis in Staal
Beste Maureen, Bedankt voor deze mooie review! Wij hebben het contact met u ook als erg prettig ervaren en vonden het leuk om uw unieke stalen deuren te produceren en monteren. Geniet van het staal in huis! Team Thuis in Staal
Beste Manon, Bedankt voor het schrijven van deze mooie review en geniet van uw stalen deur! Team Thuis in Staal
Bedankt Jolanta voor deze mooie review! Veel plezier met uw schuifdeur en vaste venster. Team Thuis in Staal
Bedankt Henk, voor het achterlaten van deze mooie review! Geniet van uw stalen taatsdeuren. Team Thuis in Staal
Beste Ruud, Bedankt dat u de tijd genomen heeft om deze uitgebreide en mooie review te schrijven. Fijn om te horen dat alles prettig is verlopen en dat u na het wachten kunt gaan genieten van uw stalen deur! Team Thuis in Staal
Beste Friso en Christine, Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Een beter compliment als dit kunnen we niet krijgen. Wij wensen u veel plezier met uw stalen taatsdeuren! Team Thuis in Staal
Beste Ben, Bedankt voor het achterlaten van deze mooie review. Geniet van de stalen wand! Team Thuis in Staal
Bedankt voor het schrijven van deze mooie review! Geniet van uw stalen scharnierdeur.