Hallo, Hartelijk dank voor deze leuke beoordeling! We hopen dat jullie snel gewend zijn aan de nieuwe matrassen. Veel slaapplezier gewenst! Met uitgeslapen groet, Team Slaapcomfort Jack Suykerbuyk
Hoi Twan, Fijn dat jullie voor de totaaloplossing gekozen hebben. We wensen jullie een goede nachtrust toe en nogmaals bedankt. Met uitgeslapen groet, Team Slaapcomfort Jack Suykerbuyk
Hallo Diter, Dat hebben we toch maar mooi opgelost samen, leuk om het uiteindelijk voor elkaar te hebben gekregen. Heel veel slaapplezier in deze prachtige boxspring. Met uitgeslapen groet, Ruben Suykerbuyk
Hoi Lia, bedankt voor uw beoordeling!
Hallo, wat leuk om te horen en dan hopen we u weer te zien in de toekomst :)
Hoi Isa, u ook bedankt voor uw leuke reactie/beoordeling!
Hoi Johannes, bedankt voor uw reactie en beoordeling. Rebecca en Marie-Louise zullen het vast leuk vinden om te horen dat u tevreden bent.
Hoi Nikos, bedankt voor uw leuke reactie!
Hoi Henk, dat is leuk om te horen vergeet niet om uw wekker te zetten!
Hoi Diny bedankt voor de reactie / beoordeling! als u lekker slaapt slapen wij ook net iets beter :)
Slaapcomfort & Zitcomfort Jack Suykerbuyk. Een heus familiebedrijf met passie voor het vak. Wij streven naar persoonlijkheid, goede merkproducten en een perfecte service nadien. Tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend, maar voor ons niet meer dan normaal!