Beste Franka, we zijn blij om te horen dat jullie zo tevreden over ons zijn! U geeft aan een interessante aanbieding te hebben gemist, maar; U heeft op Tempur (2e artikel 50%, dus 1e artikel 25% korting), het kortingsbedrag is dus gelijk:) ook heeft u op M-line 25% korting gekregen, samen dus 50% over 2 artikelen. Dus de gekozen aankoop is net zo scherp als 2 matrassen van Tempur:). Mocht u verdere uitleg willen horen wij dit uiteraard graag. Met uitgeslapen groet Ruben Suijkerbuijk
Slaapcomfort & Zitcomfort Jack Suykerbuyk. Een heus familiebedrijf met passie voor het vak. Wij streven naar persoonlijkheid, goede merkproducten en een perfecte service nadien. Tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend, maar voor ons niet meer dan normaal!