Filters

10

Betrokken

Het is fijn om een uitvaartverzorger te hebben die op dezelfde golflengte kan meedenken en communiceren als de opdrachtgever

  • Aanbevelen? Ja
9

Gepast persoonlijk

Erg prettig dat onze uitvaartverzorger de situatie goed kon inschatten en het handelen en de communicatie daarop aanpaste. Ze was altijd bereikbaar voor vragen en stelde ons op ons gemak.

  • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken, persoonlijk, servicegericht, integer en stijlvol

Niets dan lof voor Ilze Jansen van Monuta Wageningen. Met gepaste afstand en bescheidenheid verzorgde ze het afscheid van onze moeder en oma alsof ze één van ons was. We zijn haar daar enorm dankbaar voor.

  • Aanbevelen? Ja
10

Goede uitvaart!

In de moeilijke tijd super goed geholpen en bijgestaan. Niet wat je vaak hoort dat er misbruik van mensen gemaakt wordt. Uiterst correcte uitvaart begeleiding die alles voor ons tot in de puntjes had geregeld!

  • Aanbevelen? Ja

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd