Filters

9

Heel goed begeleid tot in de puntjes verzorgd.

Heel vriendelijk en vakkundig begeleid, tot in de puntjes geregeld en keurig verzorgd, het was een mooi afscheid, alle verzorgers waren ook zeer vriendelijk en behulpzaam, gewoon geweldig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Met respect en liefde naar het volgende station

Bijzonder vriendelijk ontvangen, mijn moeder was prachtig verzorgd. Er werd aan alles gedacht. Wij hebben ondanks ons verdriet de uitvaart als erg fijn ervaren.

 • Aanbevelen? Nee
10

Paste precies bij ons.

De heer Ensink, een warme vriendelijke man die precies weet hoe met mensen om te gaan in de en tijd die beladen is en vol verdriet. De heer Ensink heeft ons als familie door alle aspecten heen geloodst van de uitvaart. In een zeer korte tijd hebben wij meerdere familieleden verloren, hebben dus ook vergelijking kunnen maken tussen Uitvaartverzorgers. Hier stak de heer Ensink met kop en schouders boven anderen uit. Laat niets te wensen over en is bereid altijd dat ene stapje harder te lopen daar waar nodig. Een man die precies bij ons paste.

 • Aanbevelen? Ja
8

Correct en rustig, betrouwbaar.

Goed verzorgd. Zakelijk en correcte benadering. Kan ook zaken uit handen geven die nabestaanden zelf kunnen regelen. Kan goed omgaan met het onverwachte, staat nergens van te kijken. Respectvol. Laat de nabestaanden in rust en zonodig met steun zaken regelen. Ervaren, weet wat hij regelt. Geeft goede tips. Begrijpt de omstandigheden en treedt kordaat op.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles top geregeld / Perfecte emotionele betrokkenheid / afstand

Richard legt alles goed uit, fijn dat dit in fasen gebeurt. Fijn dat het uitvaartcentrum 24 uur toegankelijk is. Mooie familiekamer met prachtige achtergrond, nette inrichting en mooie verlichting. Op de uitvaart zelf is het Richard die onopgemerkt alles in goede banen leidt. Mede door hem is het voor ons een prachtige uitvaart geworden waar we met een goed gevoel op terugkijken. Nogmaals dank voor alles Richard.

 • Aanbevelen? Ja
10

Van begin tot einde perfect geregeld

In deze moeilijke tijd nemen ze heel veel van je over. Aan een paar simpele vragen hebben ze al genoeg om de uitvaart echt perfect te regelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een warm,gevoelige man

Richard was erg begaan met alles en iedereen die met de uitvaart te maken hadden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

We zijn heel goed geholpen! Met onze wensen en vragen! Dhr Ensing is een hele vriendelijke meneer en gaf ook goed advies!

 • Aanbevelen? Ja
10

In 1 woord: GEWELDIG

Zeer betrokken, niets is te veel, overal zijn oplossingen voor. Richard en Koen, wij zijn jullie eeuwig dankbaar!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk meelevend professioneel

Alle hulp, en meer dan dat, om de uitvaart zo mooi mogelijk plaats te laten vinden. Geweldig mijn dank!

 • Aanbevelen? Ja
10

Richard is betrokken, attent, praktisch en heeft een geweldige persoonlijkheid en menselijke kant.

Als je binnen een uur plotseling moet zoeken naar een uitvaartonderneming en je op de gok voor iemand kiest dan kun je je niemand beter wensen dan Richard Ensing. Zowel mijn broer als schoonzus hebben na de inspannende week tot aan de crematie nog vaak gezegd hoe we het getroffen hadden. Richard heeft ons met respect behandeld, goede adviezen gegeven en de hele dienst is precies zo gelopen als bedoeld. Onder de zeer trieste omstandigheden was Richard een rots in de branding. Echt geweldige service.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed contact, netjes geregeld

Richard is zeer meeleven en behulpzaam voor het regelen en verzorgen van een uitvaart. Ook persoonlijk een fijne man om alles te bespreken

 • Aanbevelen? Ja
10

prima geregeld

top team

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede samenwerking naar een mooi afscheid !!!

We zijn heel tevreden over hoe we zijn benaderd door de medewerkers van Monuta, Zeker met de samenwerking met Richard, hij heeft ons heel goed begeleid,want voor ons was dit de eerste keer dat we een afscheidsdienst moesten regelen dus is het heel fijn als alles duidelijk en goed word uitgelegd en wat alle mogelijkheden zijn. Heel fijn contact gehad met Richard, nogmaals bedankt!!

 • Aanbevelen? Ja
10

In een woord geweldig

Mijn ervaring is zeer goed !een hele goede begeleiding van het begin tot aan de begrafenis !met onze wensen werd heel goed rekening gehouden !maar ook werd er ons ideeën verteld waar wij gebruik van gemaakt hebben ! Al bij al een hele goede samenwerking !

 • Aanbevelen? Ja
9

Een mooie en gedenkwaardige uitvaart

Prima en nette begeleiding met een zekere ongedwongenheid

 • Aanbevelen? Ja
10

Waardig en respectvol

Ik ben Richard niet alleen dankbaar voor wat hij en zijn team allemaal gedaan heeft voor mij en familie maar ben dankbaar hoe hij alles gedaan heeft. Zo waardig en respectvol.

 • Aanbevelen? Ja
10

Buitengewoon

Richard is enorm professioneel en attent. Hij zorgde voor een hartverwarmend onthaal en steun in een moeilijke periode van rouw. Naast zijn warme persoonlijkheid, werden we ontvangen in een sfeervolle ruimte waar we ons mochten thuis voelen. Via deze weg willen wij Richard en zijn team nogmaals bedanken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Grandioos

In 1 woord fantastisch ,hij luistert heel goed en komt dan met de juiste dingen aanzetten , wat had ik zonder hem moeten beginnen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed geregeld

mooi en rustig .

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel meelevend en attent.

Wij zijn vanaf het overlijden van onze vader/man tot en met de crematie heel fijn begeleid, waardoor we er met een goed gevoel op terug kunnen kijken. Ook over de afwikkeling van de financiële en administratieve zaken erna is veel aandacht en een map vol tips als ondersteuning.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende begeleiding

Wij waren heel erg blij met Richard en zijn team. Richard is heel professioneel, altijd vriendelijk, meedenkend, uiterst behulpzaam en hij voelt dingen goed aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

prima geregeld

super team staan altijd voor je klaar Top

 • Aanbevelen? Ja
10

Op de juiste manier zorg uit handen genomen

Richard weet je juiste toon te raken bij de mensen die een dierbare hebben verloren. Hij verstaat zijn vak. Waar Richard voor zou kunnen waken is al te veel hooi op zijn vork nemen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer fijn, oprecht en professioneel!

Zeer goede begeleiding van overlijden tot en met uitvaart. Erg fijn. Goede uitleg eerlijk en oprecht en zeer professionele afhandeling

 • Aanbevelen? Ja

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd