Filters

8

Zie hier onder

Professioneel en ons als familie goed begeleid met veel respect en er werd geluisterd naar ons.

 • Aanbevelen? Ja
9

Voortreffelijk

Hierbij een woord van dank voor Marja van der Wal ( uitvaartleider Monuta ). Wij willen danken voor de goede ondersteuning en begeleiding,bij het overlijden en crematie van onze broer en zwager. Marja was in die periode onze steun en toeverlaat voor ons. Nogmaals onze hartelijke dank en veel liefs. Gerard en Ans Koolhof.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles wat je wenst word keurig uitgevoerd.

Allemaal zeer goed geregeld, super.

 • Aanbevelen? Ja
10

warm&liefdevol

Marja is fantastisch persoon, liefdevol en begripvol. Ze neemt overal de tijd voor en luistert naar je. Toen we kennis maakte de volgende ochtend na het overlijden van mijn vader waren onze zorgen om de uitvaart gelijk verdwenen. Ze heeft de uitvaart van mijn vader perfect en helemaal zoals wij zijn verzorgd. We kijken er heel fijn op terug hoe alles geregeld was.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een vriendelijke en betrokken medewerkster v Monuta met oog vd mens en de nazorg

Alles is prima verlopen en alles was goed verzorgd en geregeld. Marja is prettig in de omgang en benaderbaar.komt haar afspraken na en nam ons veel zorg uit handen. Ook de nazorg was fijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zorgen werden helemaal overgenomen

Als ze allemaal zo zijn als haar hebben jullie een fantastisch team waar jullie trots op mogen zijn.En ook haar collega die ons ook heel goed heeft bijgestaan heel veel dank daarvoor.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles perfect geregeld.

Betrokkenheid van de uitvaartverzorger is als bijzonder ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
9

fijne samenwerking tussen familie en uitvaartverzorger

na het overlijden van onze oom waar wij mantelzorgers voor waren heeft de uitvaartverzorger in de dagen tussen overlijden en uitvaart de zaken voor ons heel goed geregeld en uitgevoerd. met veel gevoel is een voor ons verdrietig afscheid toch iets heel moois geworden om dankbaar op terug te kijken

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettig mens

Ze is van de week nog op de koffie geweest gewoon heel prettig

 • Aanbevelen? Ja
9

Top!

Het was ontzettend fijn om na het overlijden van mijn vader begeleid te worden door Marja. Marja was erg betrokken, kwam elke dag kijken of alles nog goed was en voelde precies aan wat wij nodig hadden binnen het gezin zodat het voor een ieder goed voelde. Zij gaf ons met haar persoonlijkheid, warmte en humor ruimte om in verdrietige dagen een mooi afscheid voor te bereiden en vulde ons aan waar nodig. Je hebt prachtig gesproken Marja en alles is zo prettig en zorgeloos verlopen. Mijn vader heeft een mooi afscheid gehad en ook de nazorg gaf ons een heel fijn gevoel, even een bakkie koffie en evalueren hoe het allemaal is verlopen. Het was echt met een lach en een traan, dit gun je elke familie!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne en prettige begeleiding

Vanaf eerste contact meteen een goed gevoel. Heel snel een afspraak en alle zaken werden helder en goed doorgesproken Ook de uitvaart zelf is vlekkeloos verlopen en als familie positief ervaren

 • Aanbevelen? Ja
10

bij ons heeft gerda wagenaar de crematie geregeld

alles was keurig geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

heel goed

ik had niet beter kunen wensen

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles perfect geregeld en zeer verzorgt

Alles was zeer goed De kist was een speciale wens van de overledene en was er ook perfect op tijd

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Vanaf het eerste contact met Monuta zeer goed geholpen. Ze gaan met respect om met de overledene. Alles word in goed overleg gedaan. Je kan ze altijd bereiken zowel in app en mail en krijgt in korte tijd bericht terug. De medewerkers tonen ook interessen aan de nabestaanden wat ook erg fijn en belangrijk is. Wij hebben alles als van Monuta van begin tot eind als goed ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel prettige ervaring

Ik heb een prettige ervaring en ik zou jullie zeker aanbevelen

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer betrokken en heeft veel kennes van zakken

Zeer vriendelijke persoonlijkheid. is zeer betrokken met haar omgang. Heeft zeer veel kennes van de mogelijkheden. Kan zeer goed in kaart brengen hoe de uitvaart zal gaan. En is zeer attend op details. Heeft zeer veel inzet voor de begeleiding van begin tot het eindt. Wij zijn haar heel dankbaar hier voor.

 • Aanbevelen? Ja
9

Persoonlijk, goed bereikbaar, meedenken en flexibel.

Het contact was fijn, persoonlijk en vriendelijk. Er werd op een prettige manier duidelijk gemaakt wat wanneer geregeld moest worden en wat er daarin van ons als nabestaanden werd verwacht. Ook het contact met de medewerker die de rouwkaart en dankkaart heeft opgemaakt verliep erg goed, ze dacht mee, was goed bereikbaar en flexibel. We kijken positief terug op het hele proces, de begeleiding en afwikkeling.

 • Aanbevelen? Ja
9

Verstaat haar vak

Lieve vrouw die je snapt wat n fam.voelt,en ze steunt,in n nare tijd.je hoeft eindelijk niets ,alles word geregeld

 • Aanbevelen? Ja
10

Respect en liefdevol

In een moeilijke periode is het erg fijn dat je op iemand kan rekenen en met je meedenkt over alles wat op je afkomt. Marja heeft met heel veel respect en warmte en duidelijkheid geholpen om een zo mooi en eervol afscheid te regelen.. Bedankt !!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig.

Marja en ik kenden elkaar niet, maar het klikte meteen. Ze begreep wat ik wilde en dacht echt mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel, betrokken, effectief persoon. Zeer mensgericht op overledene en op familie!

Op Kerstmiddag was Marja van der Wal bereid de uitvaart voor mijn zus te regelen (ook al was de afstand naar ons toe zeker 50 kilometer). De samenwerking was echt heel goed: heldere uitleg, betrokken op mijn overleden zus en op ons als familie. Heeft alles super goed geregeld. En kwam om de dag om te controleren of het thuis opbaren nog goed ging. Professioneel, betrokken en warme persoon! Zal haar graag aanbevelen in voorkomende gevallen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Topwijf

HEEL BETROKKEN,denk mee zonder te oordelen

 • Aanbevelen? Ja

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.