Filters

10

Zeer tevreden goed verzorgd

Zal ik zeker aanbevelen

  • Aanbevelen? Ja
10

Warm en betrokken

Monuta heeft de uitvaart van mijn vader geregeld en onlangs in januari het afscheid van mijn moeder. Als gezin zijn wij zeer te spreken over de betrokkenheid vanuit Monuta, met raad en daad staat men naast je. De warme, persoonlijke aandacht waarmee wij omringd werden door Thaneé wordt gewaardeerd.

  • Aanbevelen? Ja
10

persoonlijk en betrokken

het verlies van een dierbare - ons lieve broertje huup - brengt je plotseling in een nieuw universum. van ontroostbaar verdriet en van pijn. maar ook verplichtingen, waarmee je ineens te maken hebt. gelukkig heeft mw thanée aerts van monuta-kok uit oudenbosch ons per dag terzijde gestaan. soms formeel als het nodig was. maar altijd zeer betrokken bij onze beleving en de vele keuzes, die urgentie vereisten. we zijn uiterst tevreden over haar liefdevolle aanpak. en die geldt zeker ook haar collega’s tijdens de uitvaartceremonie! al willen we graag voor lange tijd geen beroep hoeven doen op deze voortreffelijke dienstverlening.

  • Aanbevelen? Ja
10

Ze staan voor je klaar en nemen alle tijd voor je.

Ellen en haar collega's stralen rust en personaliteit uit. Weten een sfeer te creëren waarbij je voelt dat het personeel er helemaal voor jouw is. Dat alleen wij en de overledene in het gebouw zijn, dat gevoel kreeg ik. Als we mijn moeder bezochten dan voelt dat of ze altijd in die kamer opgebaart lag. Zo mooi elke keer dat we haar bezochten, alle bloemen op de zelfde plaats. Wat mij erg is bijgebleven is dat Thaneé zei dat ze tegen mijn moeder praat. Dat ontroerd mij als ik eraan terug denk. Zo mooi, dat ze aan mijn moeder verteld dat ze mooie bloemen heeft. Dat zegt, dat ze passie heeft voor dit werk.

  • Aanbevelen? Ja
9

Ik ben zeer tevreden over de uitvaartverzorging door Monuta.

De uitvaartverzorger biedt een luisterend oor en zorgt er voor dat zij samen met de nabestaanden rustig alle zaken , die onderdeel uitmaken van de uitvaart, doorneemt. Ze laat je uitvoerig weten op welke manier je de uitvaart vorm kunt geven en laat je uiteindelijk volledig vrij om zelf de betreffende keuzes te maken.

  • Aanbevelen? Ja
10

fijne ondersteuning in een moeilijke tijd

flexibel, to the point, meelevend, zonder overdrevenheid.

  • Aanbevelen? Ja

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd