Filters

10

persoonlijker kon de uitvaart van mijn vrouw Martina niet zijn

Monuta Jacqueline Reijers verzorgde de uitvaart van mijn vroeg gestorven vrouw. Ik kende de uitvaartverzorgster Baukje persoonlijk al voor de uitvaart. Liefdevol en met grote inzet heeft zij alles precies zo geregeld als mijn vrouw en ik wilden. Ze was accuraat, professioneel en heel persoonlijk. Ik zou haar persoonlijk bij iedereen willen aanraden. Haar collega's bij Monuta Reijers ken ik niet, maar Baukje heeft in deze moeilijke tijd mij zo ongelooflijk fijn geholpen. Ook het nagesprek was warm en betrokken. Financieel was het duidelijk wat ik kon verwachten en Baukje heeft gezorgd dat ik letterlijk maar één factuur kreeg waarmee alles geregeld was. In één woord: super!

 • Aanbevelen? Ja
9

Hartverwarmend

Hartverwarmend, ook na de crematie van mijn moeder. Veel steun aan gehad Hartelijke dank daar voor.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken, ontzorgt en draagt bij aan persoonlijk en betekenisvol afscheid.

Op het moment dat het eerste contact gelegd is voel je dat de zorg voor een goede uitvaart wordt opgepakt. Men is betrokken en heeft oprechte aandacht voor de familie. Met gepaste duidelijkheid en voortvarendheid wordt het proces begeleid met alle ruimte voor eigen initiatief en wensen. Kortom erg blij met de ondersteuning en diensten van Monuta Jacqueline Reijers.

 • Aanbevelen? Ja
10

Jacqueline Reijers van Monuta heeft ons in deze dagen perfect begeleid ondanks al het verdriet.

Het was voor ons een waardig en fijn afscheid wat veel voor ons betekend heeft. Dit was mede door de begeleiding van Monuta.

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijk maatwerk

Het team van Monuta Jacqueline Rijers zorgt voor een persoonlijke en respectvolle aanpak. Perfecte organisatie. We voelden ons volledig ontlast. Wij bevelen hen van harte aan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ondanks de omstandigheden een fijne ervaring

Jacqueline is een warme, empathische vrouw die ervoor heeft gezorgd dat de uitvaart van mijn moeder een natuurlijke gebeurtenis werd. Door haar gepaste vrolijkheid en luisterend oor is deze periode draaglijk geworden. Het was een voorrecht om dit met haar te kunnen doormaken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne klik, denken mee

Pretig in omgang, duidelijk en helder

 • Aanbevelen? Ja
8

Ondanks het verdriet , prettig contact.

De verantwoordelijke medewerkers tonen hun betrokkenheid maar blijven professioneel en dat is goed. Denken mee met de familie en trachten waar mogelijk aanvullend te zijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super..!!

De kennis en service was super..zeer lief

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima verzorgd

Zorgvuldige begeleiding, duidelijke uitleg over wat er gaat gebeuren. Zeer prettig was de 24 uurs kamer.

 • Aanbevelen? Ja
10

Onvergetelijk

Wij zijn erg tevreden over Monuta Jacqueline Reijers als uitvaartverzorger. Wij kijken met een warm hart terug op deze emotionele tijd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top team

Wat een fijne mensen die met je meedenken in zo'n verdrietige en moeilijke periode!

 • Aanbevelen? Ja
10

Meer geleverd dan door ons verwacht

Uw vertegenwoordigster heeft in alle opzichten een aangenaam en duidelijk voorstel van zaken gedaan. In de uitvoering zijn wij meer dan verwacht aangenaam verrast. We bevelen Monuta Jacqueline Reijers zeer zeker aan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Mee levend

Vond het fijn kon ook gewoon fijn praten met Jacqueline en als ik mailde kreeg ik snel antwoord

 • Aanbevelen? Ja
10

keurig verzorgd afscheid

De bijzondere respectvolle manier waarop Lion Fransen-Koopmans ons heeft begeleid na het overlijden en crematie van mijn man heeft ons goed gedaan. Dank Lion ook voor de zorg naar ons toe. Toos Sas-van Gent.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel tevreden

Ik was heel erg tevreden alles was netjes geregeld. Ze zijn meedenkend en dat is wat je erg goed kunt gebruiken in deze verdrietige periode.

 • Aanbevelen? Ja
9

Warm, Liefdevol en meedenkend

18 september is onze lieve (schoon) moeder overleden. Vanaf het moment dat de medewerkers van Jacqueline bij ons kwamen hebben wij ons gesteund gevoeld. Wat een lieve mensen en wat hebben wij samen met hen onze ma een mooie uitvaart kunnen geven. In het bijzonder Baukje en Jacqueline zelf hebben ervoor gezorgd dat wij terug kunnen kijken op een afscheid die in ons hart zit gebrand. Dank lieve mensen voor jullie steun en adviezen. Koos&Lizzy en Petra&Vincent

 • Aanbevelen? Ja
8

Liefdevol

Een Fijne liefdevolle rustig en meelevend. Alles was heel netjes geregeld en vooral naar wens. Rachelle is een warm persoon en zo rustig, begripvol en meelevend.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ondanks alle verdriet helemaal top!!!

Wij zijn heel liefdevol en persoonlijk opgevangen van begin tot eind!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig professioneel maar warm

Ik en mijn familie en schoonfamilie Hebben maar een woord wat een team en wat een uitvaartleider. Warm bewogen oplettend kortom Brilliant

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Een geweldige gedreven vrouw die op een lieve sociale manier haar werk professioneel uitvoert Ze denkt mee, luistert, als ik terug kijk denk ik alleen maar het was perfect zo als het ging

 • Aanbevelen? Ja
9

Persoonlijk en betrokken

In ongedwongen sfeer uitvaart geregeld. Door hernieuwd contact begrijpen we elkaar prima.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer betrokken en persoonlijke ondersteuning

Vanaf het eerste moment voelden we ons op ons gemak ondanks het enorm grote verdriet. Binnen 2 dagen hebben we samen de uitvaart geregeld en ondanks de korte tijd was alles perfect geregeld. Tijdens de uitvaart zelf is ook alles volgens plan verlopen en kunnen we met een goed gevoel terugkijken. Ook het gesprek na de uitvaart toen de gasten vertrokken waren heeft ons goed gedaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een grote steun in een zware tijd.

Ben zo goed begeleid in een heftige tijd. Zo prettig hoe het persoonlijke contact is. En ook na de tijd nog oprechte interesse. Dat doet echt goed. Ben zo blij met de steun die wij hebben ontvangen. Een onbekend persoon die direct voelde als een vriendin. Dat was voor ons goud waard. Zo betrokken en oprechte steun. Wij hebben er een goed gevoel aan over gehouden. Complimenten aan Lion!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed

Alle lof voor monuta, en zeker ook voor Rachelle hartelijk dank voor alle zorg

 • Aanbevelen? Ja

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd