Filters

10

Fijne ervaring met monuta

Zeer fijne begeleiding voor tijdens en na de uitvaart

 • Aanbevelen? Ja
10

Het was een mooie en verzorgde uitvaart.

De uitvaart van onze moeder is precies zo verlopen, zoals wij dit graag wilden. Nick heeft ons hier super goed in begeleid. Alle drie hebben wij dit als zeer prettig ervaren. Wij hebben fijne gesprekken gehad, met een lach en een traan. Bedankt Nick, voor jouw persoonlijke en warme begeleiding.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn en en heel mooi gedaan.

Fijne medewerkers van monuta heel begaan en aardig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Het was als een warm bad, korte lijntjes en alle wensen zijn vervuld

Jaqueline Reijers en alle begeleiders die hebben geholpen , waren zeer behulpzaam en meelevend . En ook op gepaste afstand waardoor wij op onze eigen traditionele wijze afscheid hebben kunnen nemen. Alles is perfect gegaan volgens de wensen van mijn dochter Dankbaar dat het afscheid zo mooi was.

 • Aanbevelen? Ja
10

Het kan niet beter

Zeer correct en meelevend in een heel moeilijke periode.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles was perfect geregeld

Alles tot in de puntjes geregeld en zeer meedenkend

 • Aanbevelen? Ja
10

Een tien !!

Alles tot in de puntjes van de crematie van mijn moeder. monuta arnhem ZEER GOED geholpen door ( NICK ! ), een man die zijn vak verstaat ! Ik kan hem zeer aanbevelen ! drie keer samen alles door genomen voordat de plechtigheid plaats vond. ondanks dat moeders een zeer beschijde verzekering had ,hoefde er maar weinig geld bij. Wij zijn zeer tevreden ondanks dat wij onze moeder moeten missen !

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede ervaring

Ervaringen waren als verwacht

 • Aanbevelen? Ja
9

uitstekend

ze heeft het goed gedaan ben zeer te vreden bedankt

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Heel fijn geholpen

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Ik wist niet dat ondanks dat mijn moeder alles goed voorbereid had, er nog zoveel moest gebeuren en besproken worden. Dankzij de vriendelijke inzet van Nick Verweijen hebben wij ondanks het verdriet toch nog veel gelachen samen. Maar dat mocht en kon van onze kant uit want we wilden het luchtig en informeel houden. Alles was tot in de puntjes verzorgd, zoals mijn moeder het wilde. Mijn familie en ik zijn zeer tevreden over de inzet van Nick, Desiree en iedereen die meegeholpen heeft. TOP !

 • Aanbevelen? Ja
8

Wat ik al eerder zei perfect plaatje

Ik had al aangegeven dat alles goed en netjes is verlopen

 • Aanbevelen? Ja
9

Optimale uitvaartverzorging

Recent heeft Monuta de uitvaart verzorgd van een van mij familieleden. Nick Verweijen was hierbij de uitvaartverzorger. Ik kan niet anders zeggen dan uitstekend, vriendelijk, punctueel en een grote mate van betrokkenheid met de nabestaanden. Nimmer zo'n goede uitvaartverzorging meegemaakt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat ze verdient had!

Jacqueline en vooral Nick wat was dit een mooi afscheid waar wij met zijn allen goed op terug kunnen kijken. Schitterende warme locatie in Arnhem waar wij met zijn allen heel goed waren ontvangen. De dienst bij zaal Wieleman in Westervoort ook perfect geregeld en georganiseerd. Nogmaals via deze weg Nick en Jacqueline bedankt voor jullie goede zorgen voor onze Tante Agnes.( Gr Mike

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijkheid behulpzaam advies.

Ik heb voor mijn overleden man alles wat hij zelf wilde is uitgevoerd mooie omgeving waar hij zijn laatste eer nog wilde heen gereden werd goed geluisterd naar zijn wensen.Bedank die het allemaal voor ons geregeld heeft mooie kamer waar hij opgebaard lag kreeg de sleutel zodra wij willen kon je er na toe.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kundig en respectvol

De uitvaart van mijn man was precies zoals we bedacht hadden. De hulp van Jacqueline en haar team is bewonderenswaardig. Zij staan je op alle onderdelen bij met respect en kundigheid. Aan alles wordt gedacht voordat je vragen hebt. In 1 woord geweldig!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijn

Was een super fijne ervaring

 • Aanbevelen? Ja
10

Warm en meedenkend, ontzettend prettige ervaring voor zover dit kan.

We zijn heel warm ontvangen en overal goed in bijgestaan. De situatie was wat anders dan gebruikelijk maar ook daar werd zo goed in meegedacht. Ontzettend veel respect voor ons gevoel en we kijken met een goed gevoel op de steun die we van jullie gehad hebben.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

In alles werd ik door alle medewerkers goed begeleid. De locatie was heel huiselijk en warm. De medewerkers waarmee ik contact heb gehad waren stuk voor stuk heel menselijk en meegaand. Er werden zelfs aan persoonlijke dingen gedacht waar ik zelf niet op zou zijn gekomen. Kortom geweldig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Warm, persoonlijk en meedenkend

Voordat mijn moeder overleed is Jacqueline al langs geweest om samen te praten over de uitvaart. Dit was heel fijn omdat mijn moeder zo zelf een stem had in hoe zij het graag wilde. Na haar overlijden konden we samen met Baukje alles verwezenlijken wat mijn moeder had aangegeven. Dit was ontzettend fijn en gaf een gevoel van troost. Het team van Jacqueline doet er alles aan om er voor je te zijn en om te zorgen dat je zelf de tijd hebt om afscheid te nemen. Dank lieve mensen❤️ Familie Elizen

 • Aanbevelen? Ja
9

perfect geregeld en verzorgd

Nick was onze hulp en toeverlaat bij monuta, alles is tot in de puntjes geregeld en verzorgd, petje af Nick hoe jij dit allemaal gedaan hebt, zeker ook met de kleinkinderen. Verder heeft Monuta (alle personeel) aan onze wensen voldaan, waardoor de uitvaart draaglijk was, en tot na het eind zelfs goede steun gegeven, heel hartelijk dank voor de goede zorgen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles was naar wens

Beste monuta Ik ben zeer tevreden over alles . Hoe het gegaan is . De vriendelijke en meelevende mensen van monuta ! Het afscheid was mooi ! Alles was goed geregeld ! Groet Wilma van de klashorst van der velden

 • Aanbevelen? Ja
10

Meer dan verwacht

Op de dag van de crematie hadden wij en onze naasten het gevoel dat Jacqueline en haar mensen familie of op z'n minst goede vrienden waren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Het was een prima ervaring

Nadat we een gesprek hadden met Nick Verwijen over hoe we de uitvaart wilden invullen ging het bij wijze van spreken vanzelf. Hij pakte gelijk onze wensen op en toen ging het eigenlijk vanzelf. Hij vertelde over Inge Mondeel en toen was het plaatje compleet. Ik heb zo'n goede ervaring en hoop dat meer mensen dat mogen ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Warm bad!

Bedankt Nick voor al je goede zorgen! Verdriet overheerst bij overlijden maar Nick gaf ons met zijn gepaste humor ook ruimte voor een lach. De kleinkinderen voelden zich ook direct vertrouwd en gezien door hem. Het was heel waardevol. We zijn supergoed begeleid en het is gegaan zoals we wensten. Nogmaals heel erg bedankt!!

 • Aanbevelen? Ja

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.