Filters

10

luisterend oor en empathie

Voelde precies goed aan wat de basiswensen waren en vervolgens werd het aangevuld met ideeën vanuit de praktijk. Met een vleugje realisme en zelfs humor, daar waar het kon, hebben wij een tevreden gevoel overhouden van de begeleiding.

 • Aanbevelen? Ja
10

jullie waren geweldig

de uitvaart en opbaring is helemaal gegaan zoals wij wilden dus in 1 woord geweldig

 • Aanbevelen? Ja
10

Respectvol

Jacqueline Reijers heeft mijn vader, broer, mij en onze gezinnen zeer goed bijgestaan na het overlijden van onze vrouw, (schoon-) moeder en oma. Op een zeer respectvolle manier hebben zij en haar medewerkers ons goed geholpen met het regelen van de begrafenis en alles wat daar bij komt kijken. Niet eenvoudig in deze corona-tijd met beperkende regels. Ook familie en vrienden die van ver kwamen konden toch op gepaste wijze afscheid nemen van mijn moeder in het uitvaartcentrum, voorafgaand aan de begrafenis. Wij kijken terug op een mooi afscheid. Jacqueline, uit de grond van ons hart: hartelijk dank hiervoor ❤️.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch geregeld

Fijn, warm en zeer menselijk, dus wenselijk contact gehad met Rachelle van Kempen de uitvaartverzorger. Ze heeft alles tot in de puntjes geregeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed

Ze is vriendelijk, altijd behulpzaam, ronduit goed.

 • Aanbevelen? Ja
8

We zijn op een rustige manier door een emtionele tijd heen geloodst

Heel tevreden over het gesprek vooraf en de benadering toen alles echt geregeld moest worden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Warm, zorgvuldig en liefdevol.

Al je zorgen worden met respect en liefde uit handen genomen terwijl jezelf ook de regie mag hebben. Hier werken mensen die werken vanuit hun ❤️

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken en doortastend.

Jacqueline is betrokken en tegelijkertijd doortastend. Geen zweverige taal, maar meelevend en toch direct. De wijze waarop ze ons heeft bijgestaan heeft ons verlies de eerste dagen wat helpen verzachten.

 • Aanbevelen? Ja
10

1 woord top service

Na het overlijden van mijn broer heeft Jacqueline Reijers van monuta ons zo super goed geholpen Doe zo verder je mag trots op je zelf en je team zijn heel erg bedankt mvg petra jacqx

 • Aanbevelen? Ja
10

Het was een perfect afscheid!

Warm, behulpzaam, meedenkend, geweldig

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Netjes en super gedaan. Respect hoe Jacquelinehet heeft gedaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Gevoelvol meelevend.

De contacten met Rachelle van Kempen, die ons door het proces loodste, waren warm en zonder onduidelijkheden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Super contact. Ruim meedenkend.

Prima ervaring. Meedenkend en goede/ juiste mogelijkheden aangevend. Ons goed door de periode heen geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Warm en meedenkend.

In deze Corona tijd bleek het niet makkelijk te zijn een uitvaart vereniging zover te krijgen bij ons thuis te komen. Bij Monuta was dit geen enkel probleem. Een dag later zaten wij aan de koffie met een medewerkster van Monuta ons verdriet te bespreken. Ook daar was tijd voor. Daarna volgde het administratieve gedeelte waarbij wij alle mogelijkheden voorgelegd kregen om onze lieve moeder de laatste eer te bewijzen. Keuze uit kist, kaart, tekst en bloemen, al onze wensen konden geregeld worden. En wat wij vooral belangrijk vonden was de plaats van opbaring van het lichaam. Er staat een boerderijtje op Moscowa: 'uitvaartcentrum Moskowa', dit is een kleinschalig uitvaartcentrum. De overledene ligt hier alleen opgebaard in een kleine unieke ruimte waar ook de afscheidsdienst kan plaatsvinden voor een klein gezelschap (ongeveer 12 man). De medewerkster van Monuta is daar aanwezig op de achtergrond, maar bij vragen meteen alert. Wij voelden ons samen met onze moeder.

 • Aanbevelen? Ja
7

warm

afscheid van mama is warm verlopen en naar wens ,wel vond ik na de uitvaart dat ik in afwachtmodus stond over hoe nu verder. rachel hier naar kunnen vragen verder alles oke gegaan

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer goed

Helaas onlangs mijn moeder verloren. Mijn ouders hadden een uitvaartverzekering gesloten bij Monuta. Vrijwel direct na het melden van overlijden bezoek van de uitvaartverzorger. Heel fijn en warm contact en alles conform onze wensen tot in de puntjes door de uitvaartverzorger geregeld voor- tijdens- en na de uitvaart.

 • Aanbevelen? Ja
10

Liefdevol

Mijn ervaring met Monuta Jacqueline Reijers en dan met name Mw Lion Fransen was zeer warm en liefdevol. Het was voor mijn kinderen en mij zelf best een moeilijke en ingrijpende tijd na het overlijden van mijn man/ vader van de kinderen. Lion had voor ons allemaal een luisterend oor en alle onze wensen met betrekking tot de uitvaart werden gehonoreerd.

 • Aanbevelen? Ja

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd