Perfecte begeleiding en enorme betrokkenheid
Mandy, onze moeder, mijn vrouw, en jouw vriendin, was al langere tijd ziek. Ondanks haar enorme tijdslust was zij erg realistisch en heeft zij op een gegeven moment jou gevraagd om Mij, Bran en Jazz te helpen met advies m.b.t. de uitvaart als het zover is, met de kanttekening als jij dat wil en trekt. Jij zei meteen, “natuurlijk doe ik dat voor jou/ jullie”. Op 2 december 2021 overleed Mandy en heb ik direct contact met jou gezocht. Ik heb gevraagd aan jou of jij de ceremonie wilde verzorgen en ons bij te staan met alle zaken rondom de uitvaart. Even een twijfel van een seconde, maar meteen zei jij ja, "ik ga het proberen ondanks dit wel heel dichtbij staat”. Dit toont naar mijn mening veel kracht en professionalisme. Uitvaartcentrum Sterrenheuvel had jij al vastgelegd voordat wij het hadden gezien, want jij zei, dit had Mandy prachtig gevonden. Dit was een bijzonder goede inschatting, want de locatie was een prachtige weerspiegeling van hoe Mandy het graag had gewild. Door is vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart intens betrokken geweest, zowel persoonlijk als professioneel. Dagelijks hebben wij contact gehad voor zakelijke aspecten, maar ook de betrokkenheid en medeleven kwamen tijdens deze contactmomenten tot uiting. De dag van de uitvaart heb jij zo mooi vanuit je hart gesproken, richting jouw vriendin en ons als gezin. Alles was tot in detail doorgesproken m.b.t. de ceremonie en het is verlopen zoals gepland. Zo uniek dat jij zowel professioneel als privé dit voor ons hebt willen doen. Ondanks dit grote verdriet was het een prachtig en waardig afscheid die jij verzorgd hebt. Alles klopte en de adviezen die jij gegeven hebt rondom de uitvaart kwamen mooi tot hun recht. Het was voor ons erg prettig om iemand aan onze zijde te hebben tijdens deze moeilijke tijd die alle hulp kan bieden, meeleeft en ons in grote lijnen ontlast van zakelijke aspecten die erbij komen kijken.