Filters

9

Uitstekende begeleiding, neemt alle zorgen uit handen

Zeer tevreden over de begeleiding van Dorien Veerman bij het overlijden van mijn vader.

 • Aanbevelen? Ja
9

Een empathische en betrokken vakvrouw!

We hebben aan Dorien een fantastische uitvaartleidster gehad! Ze is representatief, empathisch, attent en uitstekend in haar vak! Dorien is goed in de communicatie, is punctueel en denkt goed met je mee. Ook de wijze waarop Dorien de afscheidsdienst leidde en aan elkaar sprak hebben wij als fijn en warm ervaren. Ze is ook heel persoonlijk en doortastend. Ik zou haar zeker aan anderen aanraden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel fijn met Dorien erbij

Dorien is zeer professioneel maar tegelijk ook heel fijn als persoon. De snelheid waarop ze reageerde was heel fijn, na een online verzoek op zaterdag zaten we zondag al samen om te tafel. En daarna ging alles heel soepel. Ze luisterde goed naar onze wensen en dacht ook echt mee. Ik heb van meerdere van mijn familie leden te horen gekregen hoe goed ze haar vonden. Dat heeft ook iets te maken met wat je uitstraalt weer ik wel zeker. Een aanrader dus.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn in de omgang, goede communicatie en respectvolle uitvaart

Dorien heeft ons op een hele fijne en vertrouwde manier door een naar proces heen geholpen. Dorien is voor mijn gevoel altijd bereikbaar geweest, denkt goed mee over een passende uitvaart en is betrokken met de nabestaanden. Ook de plechtigheid zelf was erg mooi en afgestemd op de overledene en nabestaanden. Na afloop complimenten van aanwezigen ontvangen. Ik kan Dorien van harte aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een topper!

Wat een topvrouw is dit! In onverwachte situaties denkt ze mee ... Maakt wat voor een ander onmogelijk is, mogelijk! Zij heeft mijn vader een waardig en prachtig afscheid gegeven en dankzij haar hebben mijn moeder en ik een prachtige herinnering!

 • Aanbevelen? Ja
10

fijne mix van professionaliteit en betrokkenheid

Dorien Veerman doet haar naam eer aan. Zij heeft ons uitstekend geholpen bij het organiseren van de uitvaart van mijn vrouw/moeder. Vooral onze wens van een plechtig, waardig en informeel afscheid thuis heeft zij uitmuntend begeleid. Ontspannen, liefdevol en gepast zakelijk in een optimale mix van betrokkenheid en distantie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Er is geen betere!

Ik zal de liefdevolle uitvaartverzorging door Dorien nóóit vergeten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken, vakkundig, attent

Dorien was voor ons als familie een fantastische steun voor en na het overlijden van onze (schoon)moeder. Anticiperend, betrokken en empathisch en binnen de mogelijkheden de wensen volgend van de familie. Bescheiden en integer, maar duidelijk in haar optreden en de regie nemend als dat nodig was. Ze is een fijn persoon en geknipt voor haar vak.

 • Aanbevelen? Ja
10

Dorien heeft ons uitstekend geholpen!

Het overlijden van mijn moeder kwam als een grote klap, en op zo'n moment heb je zoveel verdriet, maar door alle hulp en steun en adviezen was de uitvaart en alles wat daarbij hoort een stuk dragelijker. Wat een ontzettende begripvolle en lieve, meedenkende vrouw is Dorien. Zij is ècht een enorme aanwinst voor Monuta naar onze mening. Nooit meer laten gaan is ons advies!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Geweldig om in een nare en droevige periode gesteund en begeleid te worden door Dorien Veerman . Ik had me geen betere kunnen wensen

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede, respectvolle en liefdevolle zorgverlening rondom de uitvaart

Dorien heeft een rustige uitstraling en weet jou ook te kalmeren. Ze regelt alles stap voor stap vanaf het overlijden tot na de uitvaart. Dorien denkt daarnaast ook mee in mogelijkheden, wanneer jij even niet meer weet hoe het zit. Naast de uitvaart, geeft zij ook goede informatie over hoe bepaalde zaken kunnen worden afgehandeld. Dorien heeft een paar jaar terug de uitvaart van ons mam geregeld en kort geleden die van ons pap en ik heb aan beide momenten die eigenlijk niet leuk zijn goede herinneringen over gehouden. Beide diensten waren zoals mijn ouders en wij het hadden gewild, zeer fijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Dankjewel lieve Dorien.

Dorien, wat heb jij de uitvaart voor Bart prachtig geregeld! Dankzij jou adviezen, o.a. Henkie, is het een mooi ontspannen afscheid geworden waar ik liefdevol op terug kijk! Je bent een “toppertje” en een “schatje”! Ik zou Dorien zeker aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed

Op alle gebied is de uitvaart en alles wat daaromheen komt kijken, heel erg goed geregeld. Veel empathie, geduld, meedenken, duidelijkheid en een enorm probleem oplossend vermogen, zijn ons ten deel gevallen. Dorien heeft het fantastisch gedaan en ons alles uit handen genomen. Ze kwam zelfs twee keer bij ons thuis met een mooi boeket, zo lief!

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijk, daadkrachtig en empathisch

Wij hebben hele fijne ervaringen met de diensten van Dorien. Ze is heel goed in het ontzorgen, meedenken en alles op een hele prettige manier in goede banen leiden. Alles gaat in overleg en ze neemt echt dingen uit handen en denkt steeds mee. Daarnaast is Dorien heel meelevend en persoonlijk, ze leeft zich zo goed in en biedt echt steun om de familie een zo goed mogelijk gevoel te geven tijdens zo'n lastige en trieste periode. In ons geval wisten we al dat er een uitvaart aan zat te komen. In de voorbereiding heeft Dorien ons heel professioneel meegenomen in alles wat er op ons af zou gaan komen. Dat was heel prettig, omdat we in de week na het overlijden en naar de uitvaart toe, al goed wisten wat we konden verwachten en alles al was voorbesproken en waar mogelijk voorbereid. Ik kan Dorien aan iedereen aanbevelen die zoekt naar een persoonlijke, professionele en proactieve uitvaartbegeleidster die ook veel respect en ruimte laat voor het verdriet. Kortom, een echte topper!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel erg blij met hulp en begeleiding van Dorien

Was heel erg blij met alle hulp en begeleiding van Dorien tijdens het moeilijkste moment uit mijn leven. Ontzettend behulpzaam en opmerkzaam in het regelen van de uitvaart. Enorm meedenkend in mijn wensen. Heel professioneel maar zeker ook heel liefdevol, precies goed afgestemd om deze moeilijke gebeurtenis zo fijn mogelijk te maken Mijn dank is groot

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte begeleiding en verzorging

De gesprekken, de betrokkenheid, de dienstbaarheid en het meedenken van de uitvaart begeleidster is overweldigend goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Empatische lieve vakvrouw

Lieve Dorien, Wat ben jij geknipt voor deze baan, zo warm lief en meedenkend en altijd bereikbaar echt zo een enorme steun na het verlies van onze moeder, schoonmoeder en oma. Ondanks dat we de hele week tot de dag van de uitvaart alleen online contact hebben gehad voelden we geen afstand. Zelfs vrienden die online mee hebben gekeken gaven aan dat je zo een warme lieve uitstraling hebt. Ik hoop eerlijk gezegd binnenkort geen gebruik te hoeven maken van je diensten, maar ik raadt je zeker aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer positief

Bij toeval kwamen we voor de crematie van onze moeder bij Dorien terecht. Wat een warme en hartelijke persoonlijkheid is zij. Ze leeft mee en denkt mee bij het regelen van alle zaken rondom de crematie, zonder op de voorgrond te treden. Je merkt aan alles dat ze liefde voor haar werk heeft en draagt dit ook uit. Een top vrouw met veel vakkennis en bovendien heel empathisch. We kunnen haar in ieder geval van harte aanbevelen! Dorien, hartelijk bedankt, ook nog voor het nasturen van de mooie foto's.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische vakvrouw

Dorien Veerman. Alle complimenten voor jou Tot in de puntjes geregeld ! luisterd oor , betrokken , professioneel , denkt mee . Kan wel heel veel dingen benoemen, maar zij is perfect in haar vak. Ik raad mensen haar dan ook van harte aan. Tip voor alle mensen ,,,, leg vast wat je wil via monuta online (of waar je ook verzekerd bent .) Het was een verademing dat mijn partner veel had geregeld zodat ik met de persoonlijke kant van afscheid kon bezig zijn ipv regelen

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte begeleiding en enorme betrokkenheid

Mandy, onze moeder, mijn vrouw, en jouw vriendin, was al langere tijd ziek. Ondanks haar enorme tijdslust was zij erg realistisch en heeft zij op een gegeven moment jou gevraagd om Mij, Bran en Jazz te helpen met advies m.b.t. de uitvaart als het zover is, met de kanttekening als jij dat wil en trekt. Jij zei meteen, “natuurlijk doe ik dat voor jou/ jullie”. Op 2 december 2021 overleed Mandy en heb ik direct contact met jou gezocht. Ik heb gevraagd aan jou of jij de ceremonie wilde verzorgen en ons bij te staan met alle zaken rondom de uitvaart. Even een twijfel van een seconde, maar meteen zei jij ja, "ik ga het proberen ondanks dit wel heel dichtbij staat”. Dit toont naar mijn mening veel kracht en professionalisme. Uitvaartcentrum Sterrenheuvel had jij al vastgelegd voordat wij het hadden gezien, want jij zei, dit had Mandy prachtig gevonden. Dit was een bijzonder goede inschatting, want de locatie was een prachtige weerspiegeling van hoe Mandy het graag had gewild. Door is vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart intens betrokken geweest, zowel persoonlijk als professioneel. Dagelijks hebben wij contact gehad voor zakelijke aspecten, maar ook de betrokkenheid en medeleven kwamen tijdens deze contactmomenten tot uiting. De dag van de uitvaart heb jij zo mooi vanuit je hart gesproken, richting jouw vriendin en ons als gezin. Alles was tot in detail doorgesproken m.b.t. de ceremonie en het is verlopen zoals gepland. Zo uniek dat jij zowel professioneel als privé dit voor ons hebt willen doen. Ondanks dit grote verdriet was het een prachtig en waardig afscheid die jij verzorgd hebt. Alles klopte en de adviezen die jij gegeven hebt rondom de uitvaart kwamen mooi tot hun recht. Het was voor ons erg prettig om iemand aan onze zijde te hebben tijdens deze moeilijke tijd die alle hulp kan bieden, meeleeft en ons in grote lijnen ontlast van zakelijke aspecten die erbij komen kijken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Dorien laat het verdriet aan de familie en is alert op de achtergrond aanwezig.

Dorien is eigenlijk als een ideale butler: ze is alert op de achtergrond aanwezig en grijpt in als het nodig is. Dorien heeft een uitstekende empathie en laat het verdriet aan de familie over. Dorien is heel fijn in de omgang en een lief mens. Wij kunnen haar van harte aanbevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken, deskundig en service

Dorien heeft de uitvaart van onze moeder heel goed geregeld. Ze heeft veel kennis van zaken, oog voor detail en is zeer servicegericht. Bovendien is ze een zeer fijn persoon, betrokken en inlevend. Je merkt aan alles dat ze het werk met liefde doet. Alles klopte tot in de puntjes.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer betrokken en deskundig

De wijze waarop Dorien de condoleance en uitvaart heeft voorbereid en begeleid getuigt van vakbekwaamheid. Tijdens de condoleance heeft zij alle belangstellende persoonlijke ontvangenen uitleg gegeven, waardoor de spanning bij vele mensen verdween. Tijdens de uitvaart perfecte begeleiding en een mooi slotwoord gehouden. Dorien namens de familie dank.

 • Aanbevelen? Ja
10

Respectvol.

Een keurige behandeling .

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel, betrokken en zeer goed bereikbaar

Ik moest de uitvaart organiseren, terwijl ik voor een operatie stond. Behoorlijke stress, maar ik voelde mij zeer gesteund door de uitvaartverzorgster, die er voor zorgde dat ik al mijn wensen betreffende de uitvaart kon uitvoeren.

 • Aanbevelen? Ja

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd