Beste Hans, Wij komen ruim 10 jaar bij u over de vloer. Ook wij zijn het niet eens met de uitspraak van de verzekeraar en zijn dan ook nog met hen in gesprek.
Beste Linda, Vervelend dat de afwikkeling van uw klacht niet naar uw tevredenheid is opgelost. Zoals aangegeven nemen wij te allen tijde verantwoordelijkheid voor als er iets misgaat door ons toedoen. Echter, dit dient aantoonbaar te zijn. Een voertuig met een vocht of schimmelprobleem kan namelijk de genoemde oorzaak zijn van deze schade. Uw andere voertuig is immers ook probleemloos gereinigd geweest. Zoals eerder vermeld geven wij verder vervolg aan medewerking indien u aantoont dat dit naar aanleiding van de reinigingsbeurt is geweest. Vriendelijke groet, Team Car-Cleaners.nl
Car-Cleaners.nl is toonaangevend in autoschoonmaak op locatie sinds 2010. Wij werken voor de particulieren, bedrijven en overheid.