Filters

10

Positief korte levertijd

Positief

 • Aanbevelen? Ja
1

Zeer slechte ervaring

Midden januari 2022 eerste contact gehad met een plezierig informatief gesprek. Half februari de opdracht gegeven om ons te ondersteunen. Onze "fout" is vertrouwen op Kubiek maar wij hadden een uitgewerkte bevestiging moeten vragen over de afspraken. Onze verwachting kwamen helaas niet overeen met Kubiek haar "werkzaamheden". Na de opdracht iedere keer het initiatief moeten nemen om ons contact te vragen hoe het ervoor staat. Beloftes van vergaderingen, hulp en meer niet nagekomen. Niet bereikbaar, niet terugbellen,.... Maar wel 8 uur opschrijven als ondersteuning voor inspraak bij de gemeente. En veel te laat een stukje tekst aanleveren met taalfouten. Veel meer uren schrijven dan overeengekomen en niet dat aanleveren wat wij mondeling hadden afgesproken. Daarom half mei afscheid genomen om verder te gaan. Ongenoegen getoond en als reactie horen dat het aan ons ligt en dat zij juist en zorgvuldig gehandeld hadden. Ze hadden ons toch echt heel goed ondersteund. In plaats van uit te zoeken wat er mis is gegaan en nog een keer het gesprek aan te gaan gewoon een factuur sturen. Uiteindelijk mail en telefonisch contact gehad over de openstaande factuur eind augustus. Dat we wel even moeten betalen voor het verrichtte werk. Niet dus, afgehandeld na een pittig gesprek. Resultaat is het betalen van een kleine vergoeding voor de moeite. Alles wat ik schrijf is aantoonbaar! Geen woord gelogen. Mijn advies is zoek een ander adviesbureau dat wel gedegen opdrachtgeverschap toont.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste meneer, Wat jammer dat u niet tevreden bent over onze advisering. We streven er altijd naar om voor alle partijen een gewenst resultaat te bewerkstelligen. Hoewel bovenstaande volgens ons genuanceerder ligt willen we u danken voor de feedback en nemen we dit mee bij de continue verbetering van onze processen. Het is na een inventarisatiegesprek gebruikelijk dat wij u een gedetailleerde offerte sturen waarbij een reële inschatting wordt gemaakt van de benodigde dienstverlening. Na akkoord op de offerte wordt de opdracht geleverd. Rondom uw project is helaas in de communicatie niet alles goed gegaan. We zijn echter van mening dat we u wel conform opdracht hebben geleverd. Het communiceren over verwachtingen bij de start van projecten is een belangrijk aspect evenals het tussentijds terugkoppelen na contact. We zijn met u eens dat wij adequater en duidelijker terug konden koppelen, daarover hebben wij met u persoonlijk contact opgenomen. Met vriendelijke groet, Kubiek Ruimtelijke Plannen

4

Gebrekkige communicatie.

Ik heb minder positieve ervaring met kubiek, de communicatie liet te wensen over. Maar is na een opmerking daarover zijn die aangepast. Mijn klachten zijn serieus genomen en worden nu binnen het bedrijf besproken. De problemen die ik tegenkwam waren naar het zich laat aanzien, persoonsgebonden en kunnen niet het hele bedrijf aangerekend worden. De problemen zijn nu opgelost en de zaken worden nu wel snel afgehandeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Sanne Drost heeft mij enorm goed geholpen. Ze wist precies hoe de hazen lopen. Goede contacten in een altijd prettige sfeer Hartelijk dank daarvoor

 • Aanbevelen? Ja
10

Zéér goede ervaring met dit bedrijf met ervaren mensen !

Woonvergunning op het ons bedrijfspand was snel geregeld zonder teveel rompslomp. duidelijke communicatie met 1 persoon die het allemaal netjes correct geregeld heeft voor een nette prijs!

 • Aanbevelen? Ja
10

Soepel contact, snelle adequate aanpak en een glashelder rapport!

Na een slechte ervaring met een andere dienstverlener op het gebied van Planschade, hebben we om een second opinion en heldere uitleg van het Planschaderecht gevraagd bij Kubiek. Vol begrip is er geluisterd naar onze specifieke situatie, de nog openliggende vragen en onze twijfels over het eerdere rapport. Binnen twee dagen hebben we een glasheldere reactie op ons eerdere rapport ontvangen, zijn onze twijfels weggenomen en onze vragen beantwoord in een voor iedere leek goed leesbare taal. Een verademing, in vergelijk met onze eerdere ervaring op dit vakgebied.

 • Aanbevelen? Ja
5

Mijn gevoel dat Kubiek weinig indruk op gemeente maakt

Er wordt gekozen voor organisatie Kubiek Vervolgens worden keurig de facturen betaald. Inmiddels zijn we 2 jaar verder en tot nu toe geen vorderingen. Vraag, waar blijven de reacties op de prikkels die uit gedeeld zijn door uw organisatie? Het is en blijft tot nu toe stil. Mijn vertrouwen vloeit over in wantrouwen naar uw organisatie. Maar, misschien is er licht eind van de tunnel. Groet, Wim.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste meneer van den Berg, Bedankt voor uw reactie op onze site. Spijtig te vernemen dat u geen vooruitgang ervaart. Wij hebben u reeds persoonlijk uitgelegd dat wij ons advies hebben gestuurd naar de gemeente Harderwijk. Het is nu aan de gemeente om te beoordelen wat de vervolgstappen zijn, zoals u weet zijn wij hierover nog steeds in gesprek met de gemeente. Met vriendelijke groet, Kubiek Ruimtelijke Plannen

8

Goed degelijk werk. Perfect uitgewerkte documenten

Een grote hulp geweest om uiteindelijk de ruimtelijke plannen doorgevoerd te krijgen bij de gemeente. Goed overleg tijdens het proces. Tijdspad was wel erg lang.

 • Aanbevelen? Ja
8

Positieve ervaring door kennisniveau en betrokkenheid accountmanager en ordentelijke verslaglegging.

Positief.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima contact en prettige samenwerking

Prettige samenwerking en duidelijk contact.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle en kwalitatief goede service

Op korte termijn aanvraag gedaan en daarop goed geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Compleet, snel en aquaraat

Uitstekend rapport

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer vriendelijk en uiterst professioneel

Na uitleg van de situatie werd er goed meegedacht.

 • Aanbevelen? Ja
7

Prima bedrijf

Korte lijnen. Verzoek voor een bezonningsstudie is correct en compleet afgeleverd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima

Kubiek heeft mij prima geholpen met een geschil dat ik had met de gemeente. Zij pakten mijn vraag om hulp adequaat op en binnen een week was het opgelost. Ook over de kosten werdt ik prima geïnformeerd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Correct en zakelijke afwerking.

Duidelijk advies waar ik iets mee kan. Echt een advies wat goed is voor mij en niet een advies waar uw bureau wel meer zou kunnen verdienen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Klantvriendelijk meedenken - is een verademing

Reageren snel en adequaat ook in deze hectische tijd (2020-2021)

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima, doeltreffend en verzorgd

Rapport voldoen aan de eisen, ik heb er geen omkijken naar

 • Aanbevelen? Ja
8

Veel kennis, denken mee en komen afspraken na.

Mijn ervaring is dat Kubiek kennis kon inbrengen die de gemeente niet had. Kubiek heeft goed meegedacht om zo veel mogelijk aan de verschillende wensen van initiatiefnemer en gemeente te voldoen. Afspraken en toezeggingen werden altijd nagekomen.

 • Aanbevelen? Ja
7

Goed

Goed contact, zeer clientvriendelijk, helaas geen goed resultaat

 • Aanbevelen? Ja
10

Kubiek opereert kundig, kordaat en betrouwbaar !

De gegeven input wordt deskundig geanalyseerd waaruit een strak ingerichte aanpak volgt. Er wordt helder en open gecommuniceerd en als opdrachtgever ontvang je goede terugkoppeling op gezette stappen, op voortgang in onderzoeken en op gevoerd overleg met gemeente en betrokken externen. Er wordt systematisch gewerkt en goed meegedacht bij hick-ups in processen. De kennis op RO gebeid en de uitgebreide ervaring in de gemeentelijke context maken Kubiek tot een zeer gewaardeerd adviseur van ons bureau en onze opdrachtgevers.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kubiek heeft snel, professioneel en uitstekend werk

Kubiek heeft snel, professioneel en uitstekend werk geleverd met het verzorgen van de stikstofdepositie rapportage en AERIUS berekening. Dank aan Dhr. de Jong.

 • Aanbevelen? Ja
10

Volgende keer, zeker naar bureau Kubiek met hun ervaringen!!

Nadat we bij een ander bureau minder prettige ervaringen hadden opgedaan hebben we contact opgenomen met Kubiek en de situatie uitgelegd, en zij wilde dit oppakken en voor ons regelen, zonder twijfel. Het plan is door Kubiek door de juiste persoon, kennis en doortastendheid helemaal geslaagd en tot het laatste goed afgerond. Het contact met de overheid en andere partijen en de communicatie met ons was uitmuntend en doeltreffend.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede ruimtelijke adviezen

Kubiek staat garant voor goede (ruimtelijke) adviezen. Of het nu gaat over omgevingsvergunningen, bestemmingplannen of de Omgevingswet, Kubiek denkt graag met u mee en is op de hoogte van de relevante wet- en regelgeving.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Gebeld voor advies met Corstian Hanse. Hij heeft de zaak goed bekeken en mij helder advies te geven wat wel en wat ook niet te doen tegen een besluit van de gemeente.

 • Aanbevelen? Ja

Over Kubiek Ruimtelijke Plannen

Kubiek Ruimtelijke Plannen is een onafhankelijk en assertief adviesbureau op het gebied van Ruimtelijke Ordening. Wij adviseren bedrijven en particulieren in het landelijk- en stedelijk gebied bij de verwezenlijking van hun ruimtelijke plannen of het oplossen van mogelijke ruimtelijke problemen. Bij Kubiek staat het ruimtelijk belang van u als opdrachtgever voorop. Of het nu gaat om ruimtelijke (uitbreidings)plannen die u zelf heeft of om ruimtelijke plannen van anderen (bijvoorbeeld buren of overheden) die mogelijk van belang zijn voor u. Ons bureau is het deskundige aanspreekpunt voor u als ondernemer of particulier. U kunt uw (complexe) vraagstukken op het gebied van ruimtelijke ordening en ruimtelijk bestuursrecht met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Onze adviseurs kunnen bouwen op een uitgebreide kennis en ervaring, die is opgedaan in zowel de publieke als private sector. Ontzorgen is een belangrijk aspect in onze werkwijze. Bij Kubiek staat de opdrachtgever centraal en waar mogelijk nemen we u het werk uithanden, zodat u uw energie op ander zaken kan richten. Onze adviseurs zorgen voor de oplossing en hebben de expertise in huis om uw ruimtelijk initiatief van het begin tot het eind te begeleiden. Persoonlijk en tijdig contact vinden we hierbij van groot belang, evenals het "meenemen" van u als opdrachtgever in hoe de werkzaamheden worden uitgevoerd en wat ze behelzen. Op deze website kunt u bekijken welke diensten op het gebied van ruimtelijke ordening en ruimtelijk bestuursrecht wij u kunnen leveren. Die lopen uiteen van eenmalige ruimtelijk-juridische adviezen tot een volledige aanvraag omgevingsvergunning; van een scherpe ruimtelijke onderbouwing tot een volledig bestemmingsplan. Daarbij hanteren wij concurrerende tarieven.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd