Filters

10

Private Lease experts

Goede ervaring, zeer behulpzaam bij vragen en snelle opvolging

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dit horen wij graag:-) Bedankt voor de aanbeveling.

8

Fijn geholpen

Heel goed geholpen bij mijn private lease aanvraag en leasemaatschappij keuze.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijk, hulpwaardig en klantgericht.

Heel prettig te woord gestaan en geholpen met al mijn vragen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de fijne review Mark!

10

Eerlijk advies

Complimenten voor de manier waarop ik ben geholpen met gevraagd en ongevraagd advies over de voordelen en nadelen van private lease voor mij. Mede hierdoor op dit moment afgezien van private lease.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Private Lease is inderdaad niet voor iedereen de beste keuze. Goed om te lezen dat je positief bent ondanks het niet kiezen voor private lease.

10

Hele fijne samenwerking en goed geholpen

Deskundig en klantvriendelijk geholpen. Goede uitleg en eerlijk advies.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de fijne beoordeling!!

10

Prima service

Zeer behulpzaam

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de positieve beoordeling.

10

Uitstekend!

Vriendelijk, snelle reacties en goed uitgezochte informatie.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Fijn dat wij hebben kunnen helpen bij het vinden van de juiste Private Leaseauto, Reinoud

10

Prima geholpen

Als je een leaseauto zoekt is het aanbod enorm. Soms is het dan makkelijk dat een afhankelijk iemand er voor je naar kijkt. Leaseauto.nl begreep wat mijn wensen waren en speelde daar goed op in. Ook heel fijn is de goede bereikbaarheid en de snelle reactie bij vragen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Bram, goed om te lezen dat wij hebben kunnen helpen bij het vinden van de juiste auto. Wij wensen je heel veel rijplezier in de nieuwe auto, Reinoud

9

Heel fijn geholpen

Ik heb lang auto's en een leasemaatschappijen vergeleken. Ik kwam er niet uit. Toen kwam ik Leaseauto.nl tegen. Zij konden mij precies de verschillen uitleggen. En hebben mij heel fijn geholpen bij het maken van een keuze en het bestellen van mijn auto. Ik raad iedereen aan om via Leaseauto.nl te bestellen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de review Bram. En fijn te horen dat wij hebben kunnen helpen.

10

Top!!

Denken mee in oplossingen. Uiteindelijk een hele andere auto gekozen dan ik in gedachten had. Veel meer auto tegen dezelfde voorwaarden! Heel erg blij met het advies, product en service.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de review Daniël. Wij zijn heel nieuwsgierig hoe de auto gaat bevallen. Nog even wachten.

9

Positief

Heldere en eerlijke voorlichting. Prettig mee te werken.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de review Sofie.

10

Ik zie de bomen weer door het bos

De juiste en goedkoopste lease auto vinden, is nog best lastig. Ik kwam er in ieder geval niet uit zelf. Er is zoveel en er komt zoveel bij kijken. Leaseauto.nl legde alles super helder en eerlijk uit. Een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de fijne review Marco!!

9

Goed geholpen door Reinoud!

Uitgebreid gesproken met Reinoud. Hij nam alle tijd voor mij. Heel fijn

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Ik heb het doorgegeven aan Reinoud:-)

10

Zonder belang, deskundig vriendelijk onafhankelijk advies.

Heel prettig dat meedenken en de persoonlijke benadering waarbij klantvraag voorop staat, top!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Linda, bedankt voor de positieve review. Private Lease was in jouw situatie nu even niet te beste keuze. Fijn om te lezen dat wij hebben geholpen. Dat is waar wij het voor doen. Reinoud van Leaseauto.nl

10

Goed geholpen

Was op zoek naar een private lease auto voor mijn vriendin. Ik vond de lease voorwaarden minstens zo belangrijk als een lage prijs. Kwam bij toeval bij hun site terecht en kreeg gelijk een goed gevoel door de uitgebreide info aan lease voorwaarden die ik te zien kreeg. Was eigenlijk op zoek naar een Opel Corsa, maar hun adviseur Reinoud wist me aan de telefoon te overtuigen dat een Peugeot 108 voor mijn vriendin een veel betere en goedkopere optie zou zijn. Ze hebben me ook snel geholpen in de verdere afhandeling met de lease maatschappij (behalve klein foutje, maar dat was met een dag recht gezet). Mijn vriendin rijdt nu al een week super tevreden rond in het Peugeootje!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Fijn om te leze dat het allemaal is goedgekomen met de Peugeot Wouter!! Dat jouw vriendin en nog maar vele fijne kilometers in mag rijden. En bedankt voor de positieve review. Derk van Leaseauto.nl

9

Vriendelijk

Verschillende malen telefonisch contact gehad en iedere keer vriendelijk en duidelijk geholpen. Als er werd afgesproken om een antwoord per mail te sturen of iets dergelijks, werd dit altijd gedaan.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Telefonisch contact werkt toch altijd het beste en snelste. Dat is ook onze ervaring Juriaan. Bedankt voor de review. Derk van Leaseauto.nl

9

Goed geholpen

Ik ben goed geholpen door Reinout. Ik heb altijd snel reactie gekregen via de mail en telefoon. Ik wou graag een specifieke auto en hij heeft gezorgd dat ik deze naar wens kreeg! Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Ik geef het door aan Reinoud Dirk-Jan. Hier zal hij blij mee zijn. Bedankt voor de review. Derk van Leaseauto.nl

10

Simpel en duidelijk

Ik heb echt het idee dat ik nu eindelijk alle lease opties eens goed kan vergelijken. Ook veel info over auto's en alle mogelijkheden waarbij het persoonlijke gesprek echt iets heeft opgeleverd.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de review Jilbert!! Bij Private Lease valt inderdaad nog veel te kiezen. Ik ben blij dat wij daar bij hebben kunnen helpen. Derk van Leaseauto.nl

10

Persoonlijk advies en met vertrouwen mijn nieuwe private lease auto besteld.

Met vertrouwen mijn auto besteld nadat ik door Reinoud van leaseauto.nl ben geadviseerd over de private lease. Goed advies welke auto en leasemaatschappij het beste bij mijn situatie past.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de positieve review Marieke. Ik ga het aan Reinoud doorgeven. Daar zal hij blij mee zijn. Derk van Leaseauto.nl.

10

Eindelijk een partij die mij niet alleen een auto wil verkopen.

Op marktplaats kwam ik een advertentie van leaseauto.nl tegen. De website is bijzonder overzichtelijke en biedt de mogelijkheid om een goed technisch en financieel vergelijk te maken tussen verschillende auto's en leasemaatschappijen. Omdat ik nog een paar vragen had, en vanwege het feit dat ik eigenlijk nog nooit van leaseauto.nl gehoord had, heb ik ze gebeld. Tot mijn grote genoegen kreeg ik iemand aan de lijn die niet probeerde mij een auto te verkopen, maar eerst vroeg waarom ik een auto wil gaan aanschaffen en waar de auto voor gebruikt zou gaan worden. Al met al een bijzonder informatief en prettig gesprek met als resultaat een aanpassing van mijn wensen/eisen. Super fijn en zeer waardevol om met een neutrale, onafhankelijke partij te praten!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de review Willem. Fijn om te lezen dat het persoonlijke advies heeft geholpen. Derk van Leaseauto.nl

10

Fijne website, duidelijk en zeer overzichtelijk

Hoe eenvoudig kan je een auto zoeken maken? Met leaseauto.nl kon ik in enkele stappen mijn eisen en wensen ingeven en zo een keuze maken. Als erg prettig ervaren. Daarom deze review.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de Review Ronald. Wij zijn blij om te horen dat het gelukt is om de site zo makkelijk te maken. Derk van Leaseauto.nl

9

Top en eerlijk advies voor mijn eerste private lease auto

Prettig en snel te woord gestaan, en voor mij was het zonder deze hulp moeilijk geweest een keuze te maken tussen alle aanbieders. Bedankt !

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat fijn om te horen dat wij hebben kunnen helpen het maken van een lastige keuze. Dat vinden wij erg belangrijk. Succes met de nieuwe auto. Derk

10

Deskundig advies

Ik ben plezierig geholpen door een hele enthousiaste adviseur. Ik twijfelde bij het kiezen van de leasemaatschappij. De adviseur van Leaseauto.nl kon mij goed uitleggen wat de verschillen waren in eigen risico en hoe ze omgaan met mijn schadevrije jaren.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor deze korte, maar krachtige review. Super dat u zo tevreden bent. Veel plezier gewenst met de nieuwe auto.

Over Leaseauto.nl

Leaseauto.nl helpt consumenten met advies bij Private Lease keuzes. Bij het kiezen van de auto, het vergelijken van aanbiedingen en het met vertrouwen bestellen bij de juiste leasemaatschappij. Zodat ze weten waarop ze moeten letten. Dat doen wij met een eerlijke Private Lease vergelijker, uitleg en, als dat nodig is, persoonlijk advies door onze experts. Zo krijgen zij meer inzicht om de beste keuze te maken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.