Laden reviews...
13 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Samengevat laten de reviews een patroon zien van attente ondersteuning en betrouwbare service. Klanten waarderen de duidelijke begeleiding en persoonlijke aanpak gedurende het hele proces. De feedback benadrukt professionaliteit en een empathische benadering van het team. De ervaring wordt over het algemeen als soepel en geruststellend omschreven.
Het afscheid was gegaan zoals het gepland was en heeft een goed gevoel nagelaten .
3 January 2025
Theo
Wijk bij duurstede
De begeleiding en de afhandeling was tijdens het hele proces uitstekend, zeer persoonlijk en betrokken. Dank.
2 January 2025
Ed
Utrecht
De hulp welke wij hebben gekregen voor- tijdens en na de uitvaart hebben we ervaren als uitstekend. Uitvaartleider (Johan) nam de tijd en luisterde naar wensen. Gaf tips doch liet keuze bij familie. Geen moeite was teveel. Contact verliep behalve persoonlijk via mail en app. Dit werd als zeer prettig ervaren. De uitvaartplechtigheid regelde Renske. Ook zij was zeer professioneel, duidelijk, nam de tijd en adviseerde goed daar waar noodzakelijk. We zijn meer dan tevreden over de dienstverlening door Monuta. Dank daarvoor.
19 November 2024
Ed
Warm bad
19 November 2024
Henk
Driebergen
De steun, het inzicht en de begeleiding van de Monutamedewerker(s) gaven mij volledig de ruimte om mijn verdriet te ondergaan en te verwerken.
28 September 2024
Irene
Leusden
Onze zoon is omgekomen bij een eenzijdig auto ongeluk (18jr) wat vreselijk is natuurlijk,is de uitvaart zeer professioneel verzorgd door Monuta.onze uitvaartverzorgster Renske heeft ons 6 dagen erdoor heen gesleept en heeft ons compleet ontzorgd. Dankjewel voor alles.
18 September 2024
Marcel
Hagestein
Ik heb een heel goed gevoel overgehouden aan de begeleiding welke ik heb ontvangen. Het was zo hectisch omdat het allemaal snel ging en de hulp die ik kreeg hielp om een mooie uitvaart te regelen.
2 August 2024
Angela
Nieuwegein
Wij hebben tot de dag van de crematie geen zorgen gehad. Alles was geregeld zoals wij het hadden besproken,
28 April 2024
Johan v doesburg
Maarssen
Vanaf dag 1 van de overledenen tot aan de uitvaart was allemaal goed verlopen we waren goed geholpen met alles
4 March 2024
T.T. Rheenen-Arkel
Houten
Adequaat en inlevend
12 February 2024
Marijke
Utrecht
Ondanks mijn verdrietige ervaring vond ik wel dat alles netjes en correct ging, en dat word uiteraardt zeer gewardeerd.
16 January 2024
Sejla
Bosnic
Alles netjes geregeld
31 December 2023
Willem
Woudenberg
De medewerkster heeft ons goed bijgestaan en op de hoogte gehouden. Bij vragen konden wij deze altijd per app bij haar neerleggen en kregen snel een antwoord hierop.
3 December 2023
Irene
Zeist
De uitvaartverzorgster heeft ons van A tot Z bijzonder goed gesteund!
28 October 2023
Jaap
Harderwijk
Ik heb (wederom) een zeer goede (en waardevolle) ervaring met Monuta Ede/Zeist. Vooral de combinatie van geduld en daadkracht en de respectvolle bejegening heb ik als enorm helpend ervaren. Ik werd echt ontzorgd in alle wensen. Het is een prachtig afscheid geworden.
15 October 2023
Vleuten
Goed tot zeer goed .
L van Husen
HOUTEN
Zeer vriendelijk medewerker en betrokken.
Herman
Utrecht
Goed contact en de verzekering was ruim voldoende.
Dirk
Linschoten
Prettige uitvaartverzorgster (Bianca Versteeg), goed contact, meelevend, komt afspraken goed na, top!
6 September 2023
Peter
Soest
Na het overlijden van onze (schoon)moeder zijn wij zeer goed begeleid door uivaartleidster Berber van Turnhout. Vanaf het eerste contact met haar voelde het zeer vertrouwd en was er gelijk een goede "klik". Niets was haar teveel en waar mogelijk werd alles door Berber perfect geregeld. Ook een zeer goede nazorg. Al met al kijken wij terug met een zeer goed gevoel op hetgeen alles door Berber en Monuta geregeld is.
14 August 2023
Henk R.
Zeist
Vanaf het eerste telefoontje goed begeleid. De keuze van de kist en de mogelijkheid om de overledene in zijn "eigen" kist af te voeren hebben wij als zeer prettig ervaren. Wij hadden de beschikking over een familiekamer, waardoor wij op elk moment op bezoek konden gaan. Het afscheid was, op onze wens, informeel. Niet in de aula, maar in de grote ruimte met bar, waar na de speeches, iedereen voorzien werd van een drankje naar keuze en warme snacks. Dit was een zeer geslaagd "laatste feestje".
12 August 2023
Ans De Jongh-Kramers
Zeist
Moet nog het een en ander afgehandeld worden, maar daar hebben wij vertrouwen in.
5 August 2023
Janny
Roosendaal
Zie hier boven
1 August 2023
J
Vianen
Fijne begeleiding. Wensen zijn nageleefd. Goede service.
18 July 2023
Mariët Kok