Filters

9

Aisha is doortastend, legt met humor de vinger op de zere plek

Aisha heeft ons geholpen om ons zoontje te leren zelfstandig in slaap te laten vallen. Hij was toen vier maanden en zat midden in een sprong en slaapregressie. Desondanks is het gelukt! Bij ons moest een slaapassociatie doorbroken worden, loslaten was hetgeen wat onszelf niet lukte. Aisha werkt met een aanpak die wij als ouders erg prettig vonden. Het is een bepaalde structuur die je makkelijk kunt inbouwen en eenvoudig te volgen is. Geen poespas. Het aanleren is even pittig, maar daarna heb je er zoveel profijt van! Als het slapen even iets minder goed lukt door bijvoorbeeld een sprongetje of tandjes, kun je de draad heel eenvoudig weer oppakken. Aisha is slaapcoach, maar coacht eigenlijk jou als ouder, zodat jij je kindje zelf kan leren (beter te) slapen. Je leert veel over jezelf als persoon en als ouder. Aisha heeft veel kennis en (levens)ervaring. Door het gebruik van veel metaforen en enorm veel humor, is het erg prettig werken met haar. Het is de investering dubbel en dwars waard!

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke dienst heeft u afgenomen? Slaapcoaching
9

Eye opener

Een paar maanden geleden na een lange tijd onrustige avonden/nachten en dutjes contact opgenomen met Aisha. Na een kennismakingsgesprek en een vragenlijst ingevuld en mochten we redelijk snel beginnen met het plan. Ik vond het erg spannend maar Aisha stelde me gerust en leidde me door alle moeilijke moment. Wat een fijne vrouw! De periode heb ik als zeer prettig ervaren en ik heb alles kunnen zien door een ‘andere’ bril. Ik voelde me na dag één al een stuk zelfverzekerder. Bedankt voor alles.

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke dienst heeft u afgenomen? Slaapcoaching
9

Eindelijk een luisterend oor (met wat goede tips!)!

Op het moment dat onze zoon elke nacht een aantal keren krijsend wakker werd en ook overdag nauwelijks meer sliep, waren we echt ten einde raad. Dit ging niet meer goed komen... We keken elkaar aan en zeiden: ‘Zullen we dan toch maar op zoek gaan naar zo’n slaapcoach?’. Echt vertrouwen hadden we er eerlijk gezegd niet in, want het ging al bijna 1,5 jaar op deze manier. Uiteindelijk kwamen we bij Aisha uit. Spannend was dat. Is het iemand die we kunnen vertrouwen? Iemand die ons echt kan helpen? Voor ons gevoel was het echter de enige optie. Er waren een hoop goede reviews, maar waarschijnlijk hadden wij net dat ene kind dat qua slaapgedrag niet goed te helpen is. Uiteindelijk hebben we de stap toch gezet. Wat was het pittig in het begin! Aisha begeleidde ons vanaf de eerste dag van het traject zo’n beetje bij elke stap die we zetten. Aan de ene kant heel fijn, want er werden af en toe wat pedagogische keuzes uit handen genomen, maar ook heel raar; telefonisch was er iemand ons gezin binnengekomen die zich er als een hond in vastbeet. Ze luisterde naar ons alledrie. Al op de eerste dag liet onze zoon ander (slaap)gedrag zien. Toeval dachten we, want: ‘Ja, ja, iemand op afstand heeft echt niet zo’n invloed op ons en onze zoon!’. Maar gedurende de week hield dit aan. Een dip(je) begrepen we beter, waardoor we anders naar de situatie gingen kijken. Gewoon, doordat Aisha ons vertrouwen gaf in onszelf, ons inzicht gaf in onszelf, het patroon dat we als gezin in stand hielden en inzicht gaf in onze zoon als persoontje. Inmiddels zijn we 2 maanden verder. Het is echt niet zo dat onze zoon elke nacht en dag goed slaapt, dat past gewoon niet bij hem. Wel is het zo dat we er relaxter mee om kunnen gaan of, als we een dag echt even balen van alles, het daarna weer makkelijker op kunnen pakken. Zouden wij Aisha aanraden? Jazeker! Bij twijfel wel doen!!

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke dienst heeft u afgenomen? Slaapcoaching
10

Wij kunnen het haast niet geloven, maar ons kind slaapt!

Onze Fien, een ondernemend bijdehand moppie, had het plan opgevat om vanaf september 2020 niet meer zelf in slaap te vallen. Het begon met de avond, waarbij wij gemiddeld 2 uur met haar zaten en ze uiteindelijk in slaap viel. Maar daar kwamen ook de ochtend en middag bij waarbij wij haar in slaap moesten helpen. Maar als zij in de avond dan eindelijk sliep werd ze toch vaak nog 1 of 2 keer wakker en moesten we haar wederom in slaap helpen. Een enorme onderbreking van het slaapritme voor zowel Fien als voor ons. Op den duur raak je oververmoeid en we merkten aan haar dat zij zichzelf enorm in de weg zat en ook doodop was. Luisterde slecht en huilde en piepte om alles. Van alle kanten krijg je tips en hoe goed bedoeld ook, je weet gewoon niet meer waar je goed aan doet. Je leest over een slaapcoach. Maar is dat wat voor ons? Is dat niet zweverig? Wat kan zo'n coach wat ik niet kan? Je wil eigenlijk niet toegeven dat het zo ook niet gaat, want je wil het goed doen voor je kind. Maar dit werkte ook niet zo. Toch maar eens kijken op internet. We kwamen uit bij Aisha. Mijn vrouw heeft haar gebeld en het voelde gelijk heel goed. Aisha is geen zweverig type waar ik zo bang voor was, maar gewoon iemand die oprecht en eerlijk is en met een dosis humor. En we voelden beiden toch een last van onze schouders glijden. We kregen hulp en Aisha had ons beloofd dat er voor de Kerst rust in ons huis was. Wij durfden dit niet te geloven. Aisha kijkt naar het totaalplaatje als gezin, niet alleen naar het kind. En tuurlijk was het begin lastig. Maar Aisha hielp ons telefonisch door die moeilijke momenten heen en coachte ons tijdens de momenten dat we haar naar bed brachten. Maar naarmate de dagen vorderden werd het beter. We wisten niet wat ons overkwam. Fien sliep! En wij ook. Ze zat veel beter in haar velletje en het was een wereld van verschil. Wij zijn ontzettend blij dat we dit hebben gedaan!

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke dienst heeft u afgenomen? Slaapcoaching
10

Aisha heeft ons laten zien dat als wij veranderen hij gaat doorslapen.

Soms is een spiegel nodig om in te zien als je eigen gedrag effect heeft op je kinderen. Aisha is in staat om je in je waarde te laten en subtiel te laten zien wat voor effect je gedrag heeft op je kinderen. In één sessie hebben we goed de kern kunnen raken en hebben we aan onszelf kunnen werken.

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke dienst heeft u afgenomen? Slaapcoaching
10

Effectieve coaching, op persoonlijke wijze.

Wanneer je niets hebt aan te merken, dan zijn 5 sterren op zijn plaats. Dat is hier echt het geval. Een zeer persoonlijk traject, om onze 6 jarige knul te helpen met sneller in slaap vallen. We hebben de coaching als praktisch, doeltreffend en zeer effectief ervaren. Naast de slaapcoaching nog zoveel meer over onze eigen- en gezinspatronen ontdekt. Heel waardevol.

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke dienst heeft u afgenomen? Slaapcoaching
8

Goede begeleiding en meer rust in huis

We zijn gestart met een coachingstraject van Aisha omdat onze dochter, toen 17 maanden, al ruim een jaar vaak wakker werd 's nachts. Wat heel fijn was is dat we binnen een week na een informatief telefoontje al aan de slag konden. Aisha heeft ons geholpen om meer inzicht te krijgen in de belevingswereld van ons kleine meisje en ons geholpen om haar meer zelfstandigheid te geven. Waar zij overdag eerst vaak enorm tegenstribbelde als ze iets niet mocht, is er nu meer rust en accepteert ze beter een 'nee'. Nu zijn we aan de slag gegaan met de nachten en we hebben goede hoop dat hier ook verbetering in al komen. Aisha antwoordde altijd snel wanneer we vragen hadden, zelfs nadat het traject al was afgesloten.

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke dienst heeft u afgenomen? Slaapcoaching
10

Blije baby, blije ouders!

Al die verhalen van moeders over baby's die vanaf 6 weken al doorslapen en perfecte dutjes doen...dat was bij ons niet het geval. Uren aan stuk liepen we met Olivia door de kamer. Maar zodra je haar in bed legde, was het feest. Aisha schoot ons te hulp. Ze gaf ons inzicht op hoe een baby slaapt, maar vooral in wat wij Olivia zelf hadden aangeleerd, en waar dit vandaan kwam. Ze steunde ons bij de moeilijke momenten. Wat ben jij een held! Nooit durven dromen, dat het nog goed zou komen. Bewust Kindercoaching bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke dienst heeft u afgenomen? Slaapcoaching
10

Het vertrouwen in jezelf en kind terugkrijgen.

Als moeder heb je uiteraard alles voor je kind over. Je wilt dat je kind goed drinkt, groeit, en last but not least: slaapt. Dat laatste lijkt gemakkelijker dan dat het in werkelijkheid is. De uitdrukking 'slapen als een baby' was voor ons een onbekend begrip. Er zijn kindjes die je neerlegt en niet hoort. Keurige slaapjes maken. Pakken het zelf op. Maar er zijn ook kindjes die dit niet doen. Internet kan hierbij je grootste vriend of vijand zijn. Grootste vijand in de zin van teveel advies. Je wordt er gek van. Ik wel althans. Het ene na het andere (goedbedoelde) advies volg je op, niks helpt. Over de omgeving nog niet gesproken. En dan ga je veel van jezelf inleveren, als je kind maar aan het aantal uren slaap komt. Je wordt als moeder zijnde soms zo overvallen met al het nieuwe wat op je afkomt. Internet werd mijn vriend toen ik bij Aisha terechtkwam. Ik dacht nog, zul je net zien dat mijn kind een bijzonder geval is waar dit niet bij gaat lukken. Maar integendeel. Ons dochtertje slaapt nu 2 uur achter elkaar. En de ene dag gaat het beter dan de andere dag. Dat mag, dat heb ik geleerd. Wat een rust, letterlijk en figuurlijk. We hebben een mooi proces ondergaan. Met ups en downs, maar dat heeft elk proces. Samen zijn we de uitdaging aangegaan. Je krijgt een spiegel voorgehouden, het is een leerzame weg geweest die ik niet had willen missen. Ik ben Aisha heel dankbaar. Zij geeft je de nodige handvatten. De sleutel om spanningen het hoofd te bieden is rust vinden in het vertrouwen dat het zomaar weer kan omslaan. Vertrouwen hebben in jezelf en je eigen kind!

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke dienst heeft u afgenomen? Slaapcoaching
10

"Het is zijn uitdaging"

Overvallen door een postpartum depressie, deelde ik gefrustreerd mijn obsessieve gedrag rond de slaaptijden van ons, toen twee maanden oude, zoontje op Twitter. Ik kende Aisha al en had bedacht dat wanneer onze kleine na drie maanden slaapproblemen zou vertonen, ik zeker contact met haar zou leggen. Maar door mijn tweet kwamen we dus al eerder in contact en zijn we al snel gestart met de slaapcoaching. Dat is nu bijna vier weken geleden. Ons zoontje is vanaf dag 1 zelfstandig in slaap gevallen. Het is nog geen enkele keer niet gelukt. Aisha staat je bij, je kunt altijd bij haar terecht en ze coachte in ons geval vooral mij. Ze liet me inzien dat ik de huilmomenten van ons zoontje als een persoonlijke aanval op mijzelf zag: 'Het is zijn uitdaging', zei ze dan. En ze leerde me, dat ook ons zoontje wel eens chagrijnig mag en hoort te zijn. Net als wij dat wel eens zijn als we minder goed slapen. Verder hielp ze me te kijken naar mijn negatieve gedachten. Hoe reëel zijn ze? Al met al heeft Aisha een zeer grote en positieve rol gespeeld in mijn weg naar genezing. En ons zoontje? Die werd vandaag drie maanden oud en deed twee dutjes van 2 uur en een dutje van 1 uur. En ja, er zitten ook gewoon nog dagen tussen dat hij dutjes doet van een half uurtje of 40 minuutjes. Dat is niet erg, want je hebt constant houvast en je hoeft jezelf geen seconde meer af te vragen wanneer je kleine naar bed moet. Daarbij word je heel creatief in het opvullen van de wakkertijd. Daar kun je dan je eigen uitdaging van maken. Dus ja, ik raad Aisha van harte aan, aan een ieder die onzeker is over zichzelf, over de slaapjes van zijn of haar baby/dreumes/peuter/kleuter/tiener/puber (haha, maar echt) en over het ouderschap in het algemeen.

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke dienst heeft u afgenomen? Slaapcoaching
10

Dit hadden we eerder moeten doen!

De titel zegt het al maar wat zijn wij dankbaar dat we aan het slaapcoaching traject samen met Aisha zijn begonnen! Onze zoon is een echte volhouder en sliep zowel overdag (lees: we moesten wandelen of met hem autorijden om hem te laten slapen) als wel s'nachts terror. Het intake gesprek was super fijn en we merkte al heel snel dat wij een hele goede klik met Aisha hadden. De manier hoe ze ons op weg heeft geholpen om ervoor te zorgen dat onze zoon en wij weer gewoon een goede nachtrust hebben is elke cent waard geweest. We hebben weer een avond samen, merken ook echt verschil in zijn gedrag (nog vrolijker en geduldiger!) en voelen ons heel dankbaar. Mocht jij als ouder met slaapgebrek denken: "heb ik dit nodig?' 1. ja en 2. wat let je? Als je alle zelfhulpboeken, zoutlampen, olieverstuivers etc allemaal hebt gehad.. dan ben je zeker weten klaar om nu echt je nachtrust weer terug te krijgen :) . Kortom: DIT HADDEN WE EERDER MOETEN DOEN!! en Aisha is een topper!

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke dienst heeft u afgenomen? Slaapcoaching
10

Aisha is een topper je boekt snel resultaat met haar !

Onze dochter Aleycia was vanaf haar geboorte al een klein driftkikkertje. Zodra ze weg gelegd werd was het krijsen en niet zo zachtjes ook. Het was echt vreselijk om aan te horen dus nam ik haar bij me altijd.. tot ze 6 maanden werd toen dacht ik nu is het genoeg er moet een andere manier zijn. Dit is zo zielig voor haar dat ze niet zelf in slaap kan vallen. Oke op zoek naar een slaapcoach we waren er erg sceptisch over in het begin we gingen op zoek naar iemand die bij ons paste anders zou het denk ik niet gaan werken. We werden snel gebeld en onze casus doorgesproken we dachten er even over na. Na een dag hebben wij contact opgenomen en de week erna had Aisha al tijd en konden we beginnen. Ik vond het erg spannend want we hadden inmiddels erg veel zelf geprobeerd waarom zou dit wel lukken. Met de methode van Aisha werkte het in iedergeval wel! We boekte snel resultaat binnen 1 week sliep onze kleine driftkikker in haar eigen bedje zonder veel te huilen heel af en toe nog een beetje als ze moe is. Nu een maand later slaapt onze kleine meid elke slaap in haar eigen bedje en valt daar ook zelf in slaap. Dit hadden wij nooit durven dromen. Hierbij nogmaals heel erg bedankt Aisha we zijn jou enorm dankbaar en voelde ons erg gehoord en hebt mij er enorm goed doorheen geholpen het was pittig maar dankzij jou goed te doen. Ik zou jou aan iedereen aanraden zonder twijfel ! Bedankt ook namens Aleycia die nu zelf in slaap kan vallen en in haar eigen bedje. Ze slaapt zelfs de hele avond en nacht door op enkele keer na. Martin, Natasja en Aleycia

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke dienst heeft u afgenomen? Slaapcoaching
10

Aisha’s got your back!

Yes! We hebben onze avonden weer terug. Onze zoon blijft in bed liggen of op zijn kamer en komt niet meer naar beneden. Ook kruipt hij niet meer iedere nacht bij ons. Iets wat drie maanden duurde, was dankzij Aisha snel voorbij. En natuurlijk dachten we eerst dat het een fase was. Hij deed nooit moeilijk over slapen. Maar hoelang duurt een fase? Een fase gaat voorbij, een patroon moet je doorbreken, zei Aisha. En we waren zeker in een patroon beland. En wat is het lekker als er iemand is die op afstand voor je klaarstaat. We kregen niet alleen tips over slapen, maar ook over opvoeden. We hebben bovendien ons kind veel beter leren kennen. Aisha is toegewijd, persoonlijk, flexibel, praktisch en biedt een luisterend oor. Wij vonden het prettig dat ze direct en eerlijk is. Geen mierzoet gedoe. En ze neemt de tijd voor je. Aisha’s got your back!

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke dienst heeft u afgenomen? Slaapcoaching
10

Fijne coaching met realistische doelen!

Toen onze dochter bijna 6 maanden was hebben we Aisha ingeschakeld. Nadat we haar de eerste 3 maanden letterlijk dag en nacht op ons hebben laten slapen en daarna met moeite in slaap te hebben gewiegd om daarna slapend we te leggen, begon het ons op te breken. De slaapjes werden steeds korter en het inslaap krijgen duurde steeds langer. De slaapcoaching heeft ons geleerd te achterhalen wat de dieper liggende pijnpunten als ouder bij het laten slapen zijn en dit blootgelegd. Door dit letterlijk te benoemen en te rationaliseren geeft het ruimte tot meer emotionele afstand naar je kindje zonder het gevoel te hebben een slechte ouder te zijn. Ze heeft ons geleerd het constante gevecht rondom slapen om te buigen naar dat wat het eigenlijk moet zijn; je kindje helpen zelf te leren slapen. Deze benadering heeft ons geleerd om op een liefdevolle manier onze grenzen aan te geven. Deze waardevolle les zullen we de rest van het ouderschap toe passen.

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke dienst heeft u afgenomen? Slaapcoaching
10

Ons kind slaapt weer!

Wij hebben onlangs hulp ingeschakeld van Aisha. Onze zoon sliep niet meer zelf in, sliep niet door en de nachten werden steeds korter. Na een aantal dagen hulp van Aisha merkte we al verschil. Het is een hele kindvriendelijke methode waardoor het voor ons als ouders ook heel goed te doen is. De hulp en begeleiding was goed, ze is goed bereikbaar en je krijgt een slaapplan. Ik kan het iedereen met een moeilijk slapende dreumes aanraden! Aisha nogmaals bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke dienst heeft u afgenomen? Slaapcoaching
10

Een aanrader voor slaaphulp

Zeer goede ervaring met dit coach traject. Erg prettig en vakkundig geholpen. Laagdrempelig contact tijdens de gehele periode. Onze baby van 8 maanden slaapt inmiddels al veel beter en heeft geleerd zelf in te kunnen slapen. Ook wij als ouders hebben veel geleerd. Een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke dienst heeft u afgenomen? Slaapcoaching
10

Eerder moeten doen

Wij hebben 9 maanden lang een dochter gehad die slecht in slaap viel en slecht doorsliep. Met name tegen het naar bed brengen gingen we steeds meer op zien omdat dit elke avond een strijd was. Eerst proberen te laten slapen door gewoon weg te lopen, als dat niet lukte op de arm in slaap laten vallen en dan zo voorzichtig mogelijk terugleggen zodat ze hopelijk bleef slapen. Vaak waren we hier 1 tot 2 uur mee kwijt. Met de coaching van Aïsha hadden we op de eerste avond al meteen succes. We hebben die avond samen een film kunnen kijken, iets dat in al die maanden nog nooit gelukt was. Ik was vooraf erg sceptisch, vooral na alle recensies die alleen maar in superlatieven konden spreken, maar we kunnen niet anders dan ons daar volop bij aansluiten! Zoals vele anderen ook al zeiden: hadden we dit maar eerder geweten.

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke dienst heeft u afgenomen? Slaapcoaching
10

Zwaar, leerzaam en ook erg mooi om de veranderingen te zien

Toen wij startten met slaapcoaching bij Aisha hadden wij geen idee. Wij wilden gewoon dat onze dochter zelf in slaap zou kunnen vallen en dan ook nog eens in haar eigen bedje op haar eigen kamer. Dat gaat nooit lukken dachten wij. Aisha stelt heel veel vragen en kan vooral ook heel goed luisteren. Hierdoor kwamen we er samen achter waarom onze dochter van 9 maanden niet zelf in slaap kon vallen. Werk aan de winkel, met name voor mij "de mama". Heel veel bloed zweet en vooral tranen, maar oh wat ben ik toch blij. Nooit gedacht, maar we hebben ons resultaat behaald en meer! Door samen met Aisha de situatie steeds te analyseren zijn wij zelfbewuster geworden en dit heeft een positief effect op ons kleine meisje. Wij zijn Aisha zo dankbaar, zonder haar kennis van zaken, de goede gesprekken en de aanmoedigingen hadden wij dit nooit kunnen bereiken. Het was een hele zware reis, maar wij hadden het niet willen missen! Trotse mama Manouschka

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke dienst heeft u afgenomen? Slaapcoaching
10

Precies het juiste advies voor een heerlijk uitgeslapen baby!

Onze dochter van 10 maanden sliep erg slecht en was daardoor overdag erg hangerig en huilerig. We liepen meerdere keren per dag een ronde met de wandelwagen om haar tenminste iets van slaap te geven. We waren zelf doodop. Ten einde raad Aisha ingeschakeld, de beste keuze die we konden maken! Aisha hielp ons met een duidelijk slaapplan waarmee we onze dochter rust konden geven. Maar het allerbeste was dat Aisha ons hielp om duidelijk te krijgen wat de pijnpunten voor onszelf waren, die maakten dat we zelf het echt goede slapen van onze dochter in de weg zaten. Aisha deed dat op een respectvolle, no-nonsense, altijd geduldige manier, vol humor. Ze is goed bereikbaar, straalt rust en vertrouwen uit, je kunt echt jezelf zijn bij haar. En super fijn dat het via whatsapp kon, fysieke afspraken waren niet nodig. Naast dat we mega blij zijn met het resultaat (onze dochter slaapt heerlijk in haar eigen bedje en is overdag vrolijk en leergierig) zijn we erg blij met de handvatten die we hebben gekregen voor nu en voor de toekomst.

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke dienst heeft u afgenomen? Slaapcoaching
10

Onze dochter slaapt weer!

Na een aantal grote gebeurtenissen in een kort tijdsbestek wilde onze dochter van 4,5 jaar niet meer slapen. Iedere avond bestond uit scene na scene. Het duurde vaak uren voordat ze in slaap viel, terwijl ze dag erna weer vroeg op school moest zijn. Wij als ouders werden er ook moedeloos van. Aisha heeft ons op een ontspannen en rustige manier laten inzien wat het gedrag van onze dochter veroorzaakt en welk effect ons gedrag heeft op haar en haar slaap gedrag. Vervolgens heeft ze ons beiden handvatten gegeven om ons gedrag te veranderen. Dit had zeer snel resultaat! Onze dochter heeft weer het vertrouwen om zelf te kunnen gaan slapen en heeft ons daar niet meer voor nodig. Vanaf ongeveer de tweede avond van het traject hebben wij weer een avond. Als ze ‘s nachts uit haar bed komt, gaat ze ook zonder problemen weer terug naar haar eigen kamer. Aisha bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke dienst heeft u afgenomen? Slaapcoaching
10

Behulpzame dame met fijne tips

Ze heeft ons niet alleen met onze slechtslapende dochter van 10 mnd geholpen, maar ook met het gedrag van onze zoon van 3 jaar. Het was soms even doorbijten, maar tegelijk ook een leuke periode. Ik zal Aisha gaan missen :)

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke dienst heeft u afgenomen? Slaapcoaching
10

Zeer dankbaar

Ons kleine meisje sliep haar dutjes overdag alleen maar bij ons in de armen of in de draagzak. Ook s' avonds werd het slaapje met de loop der tijd 1 grote ramp. We stonden echt met ons handen in het haar en waren op van vermoeidheid. Daar moest verandering in komen. Aisha legde tijdens het kennismakings gesprek uit dat er binnen 3 dagen al effect te zien zou zijn met de slaap training. Nou dat zagen we bij ons meisje nooit gebeuren... Maar JAWEL!! na 3 dagen sliep ons meisje zelfstandig en na die 3 dagen sliep ze zelfs binnen een kwartier zonder te huilen of te krijzen. De eerste dagen van de training waren wel pittig!! Niet alleen voor ons kleine meisje, maar ook voor ons als ouders. Aisha, onze BFF voor een week (zo voelde het ook echt) heeft ons daar zo goed bij geholpen. We hebben de coaching als zeer prettig ervaren. Ze heeft echt een luisterend oor met zo'n fijne stem. Ze heeft ons veel tips en adviezen gegeven en ons laten inzien waardoor ons kleine meisje moeilijk deed met slapen. En nu is het ons allemaal duidelijk!! Wat zijn we trots op ons kleine meisje dat ze nu zelfstandig kan slapen. En wat is het fijn om weer wat rust in huis te hebben. Aisha is zeker een aanrader als coach. Heb vertrouwen in Aisha, in jezelf en je kindje. Dan gaat het zeker lukken!!

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke dienst heeft u afgenomen? Slaapcoaching
10

Sticky magico! (Bumba-kenners weten wat we bedoelen)

Zo voelde het althans, toen ons zoontje de eerste avond binnen een half uur sliep (in plaats van na 2 uur wiegen, zingen, aanleggen, weer wiegen, opnieuw voorlezen om rustig te worden, etc.). Maar het fijne aan de coaching en methode van Aisha is dat er geen magie, wonderen of gouden bergen beloofd worden. Eens een slechte slaper, altijd een slechte slaper, zegt ze dan ook. Ook is dit geen slaapcoaching voor je kindje. Maar voor jezelf. Je leert de strijd met jezelf aan te gaan, zodra je kindje huilt. Wij zijn als ouders bijvoorbeeld geneigd om naar verklaringen en oplossingen te zoeken voor ons zoontje, wanneer hij overstuur raakt of boos wordt. Maar Aisha leerde ons dat hij boos mag zijn én dat hij het zelf kan oplossen. Zolang we hem maar het vertrouwen geven dat hij het zelf kan en er zelf overtuigd van zijn dat we het goed doen. Is dit in het begin niet heel pittig? Zeker! Maar Aisha is er dan om je er doorheen te helpen en te coachen. Door je er bewust van te maken waar je gevoelens vandaan komen. Of door je af te leiden met goede grappen;-). Je zult merken: zodra je zelf rustig wordt, wordt je kindje dat ook. Wat het ons opgeleverd heeft? Hele sterke levenslessen die we overal in de opvoeding kunnen toepassen. En we hebben na 14 maanden onze avonden weer terug:-). Ons zoontje gaat nu zonder te mopperen of boos of gefrustreerd te raken slapen. Wordt hij wel wakker of wil het een keer niet lukken? Dan weten we wat we moeten doen. De methode volgen, dicht bij onszelf blijven en ons zoontje het vertrouwen geven dat hij het zelf kan. Geloof ons: dat werkt echt!:-)

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke dienst heeft u afgenomen? Slaapcoaching
10

Eindelijk rust!

Onze kleine diva wilde enkel met mama slapen en gewiegd worden. Na 6 maanden met gebroken nachten geleefd te hebben, besloten wij hulp in te schakelen. Wij kwamen terecht bij Aisha, en wat was dit life changing! We hadden nooit durven dromen dat onze kleine meid helemaal alleen in bed kan slapen, laat staan de nachten kan doorslapen. Zij kan dit nu! En dat allemaal met de coaching van Aisha.

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke dienst heeft u afgenomen? Slaapcoaching
10

Geweldig!

Ik heb Aisha benaderd omdat mijn dochter van 4 maanden ineens niet meer zelf in slaap kon komen waardoor middagdutjes een ramp waren geworden. 'S nachts sliep ze ineens ook niet meer door en wilde ze ineens mintens 3x pn aan de borst. Na 1e telefonisch contact een paar tips gekregen die al meteen een verschil maakten in de middagdutjes. 5min jengelen en valt vanzelf in slaap. Stond perplex. We gaan door en nu 2 dagen later merken al dat ze maar 1x in de nacht is geweest. Ik weet niet wat voor voodoo ze doet maar het werkt als een tierelier! We zijn er nog niet maar ik heb goede hoop!

 • Aanbevelen? Ja
 • Welke dienst heeft u afgenomen? Slaapcoaching

Over BEWUST Kindercoaching en Slaapcoaching

Praktijk voor kindercoaching, oudercoaching en slaapcoaching voor baby's en peuters. Slaapt je baby of peuter niet door en ben je op zoek naar een slaapcoach? Lees op deze pagina de ervaringen van ouders over slaapcoaching van BEWUST Kindercoaching.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd