Filters

10

Tymon en Cilia zijn liefdevolle uitvaartondernemers, ontzorgen is hun kracht

Tymon en Cilia namen ons aan hun handen mee om een indrukwekkende en waardige uitvaart te organiseren. Ontzorgen is echt hun kracht. Vol overgave, liefde en empathie verzorgden zij alles van A tot Z zodat je als familie ook echt de rust en tijd kunt vinden om liefdevol afscheid te kunnen nemen. Wat ik heel prettig vond is dat niets te gek was, het werd meteen geregeld. Volgens mijn man zijn leidraad: Wij hebben geen problemen, wij hebben iets om op te lossen Een uitvaartonderneming met een warm hart!

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles was correct en respectvol geregeld.

-

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed gevoel

Ik spreek ook namens de kinderen dat wij Tymon als een hele vriendelijke, rustige man hebben ervaren die ons op ons gemak stelde. Hij begreep ook heel goed wat wij wilden doordat we het karakter van mijn man en onze vader hadden beschreven. De samenwerking met Duitsland ging stroef, maar Tymon heeft alles op zich genomen zodat wij niet meer werden gebeld door de Duitse uitvaartzorg. De crematie is helemaal verlopen zoals wij het graag wilden. We hebben zelfs te horen gekregen van Duitse buren dat dit de mooiste crematie was die ze ooit hadden bijgewoond. 1 minpuntje is dat we maar 1 bos bloemen hebben meegekregen en de rest achterbleef, het is ons niet bekend of dit de normale gang van zaken is.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima

Mijn ervaring is prima, omdat ik in Friesland woon kende ik Uw Uitvaartzorg niet, aanbevolen door de medewerkers vd Losserhof het is heel goed en mooi verlopen, dank U hiervoor, H. Oosterhof- Broekman.

 • Aanbevelen? Ja
10

betrokken, meedenkend, persoonlijk

Zeer goed verzorgd. Meedenken in oplossingen in plaats van problemen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goede en liefdevolle mensen die met hun ervaringen echt weten wat ze doen

Van begin tot eind een goed verzorgt. Medelevend personeel. En allemaal een goede verzorging en vooral coronaproof.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel tevreden

Wij zijn heel tevreden over de uitvaart die door u is geleid en vooral over de persoonlijke begeleiding. We konden ieder moment bellen voor vragen en dan kwam u zelfs persoonlijk langs. Wij willen u daarom langs deze weg nogmaals bedanken,en ik zou u zeker aanbevelen bij anderen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijk, empatisch,

Tymon is duidelijk in wat hij doet en waarom hij iets doet. Wat er van nabestaanden wel/ niet wordt verwacht. Hij is telefonisch en via app altijd bereikbaar voor vragen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Een prettige samenwerking en perfecte uitvoering van de gemaakte afspraken.

We hebben een uitvaartorganisatie en uitvaartleider ervaren met gevoel voor de situatie, flexibel in de omgang met nabestaanden en betrokkenen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima verzorgd

Tot in de puntjes geregeld en prima ontzorgd

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede en waardige uitvaartzorg

De uitvaart van onze zuster Rita is verzorgd door Tymon Stamborg. Hij heeft dit op een goede, nette en waardige wijze gedaan. Wij zijn lovend over Stamborg Uitvaartzorg en bevelen dit bedrijf aan in het geval u te maken krijgt met een overlijden van 1 van uw dierbaren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend ondersteund en verzorgd op maat

Uitstekend ondersteund en verzorgd op maat; er is goed naar onze wensen geluisterd en daarop is een passende aanbieding gemaakt, geheel naar onze wensen. Daarna is een goed verlopen uitvoering gegeven aan de uitvaart op een prettige en bescheiden wijze. Wij zijn zeer tevreden, het is toch al lastig om in zo'n emotionele tijd alles op een rij te krijgen en goed te organiseren en daar help Stamborg goed bij. Ook advies en nazorg zijn goed en adekwaat. Verbeterpuntje is een wifi-mogelijkheid om een uitvaart te kunnen live-streamen, echt wel iets toekomst bestendig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig team

Jullie zijn een geweldig team om mensen bij te staan in hele moeilijke momenten van het leven. Wij hadden ons geen beter team kunnen wensen. Dank nogmaals.

 • Aanbevelen? Ja
10

hartelijk en professioneel, geen verrassingen achteraf

Het is de vreselijkste dag in je leven... het verlies van je echtgenoot. Alles namen Tymon en z'n vrouw Cillia uit handen, precies zoals besproken was. Ze gaan zelfs nog verder dan dat, denken met je mee en springen dan bij. Ik heb helemaal kunnen vertrouwen op de deskundige afhandeling. En dat is op zo een moment een zeer fijne gewaarwording. Ik was er gewoon niet toe in staat. En precies dat... begrijpen ze. Het is raar om een bedrijf als dit, een begrafenisondernemer, te reclameren. Maar uiteindelijk is dat het enige zekere in het leven, dat je of 1 van je dierbaren gaat. En als er dan iemand is die je daarbij geweldig ondersteunen kan, dan beveel ik Stamborg uitvaartzorg aan. Professioneel, en duidelijk wat het financiële aspect betreft, geen verassingen achteraf. Zeker ook een groot pluspunt, want daar zit je zwaar in de rouw ook niet op te wachten. Tymon en Cillia Stamborg; Dankjulliewel

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed geregeld

Alles was in de pintjes geregeld. Ze waren eerlijk over de kosten. En dachten echt met je mee. Zou ze zeker aanbevelen

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtig

Ik zou stamborg uitvaartzorg iedereen aanbevelen. -medelevend -oprecht -mee denken -transparantie over kosten(wat bij de grotere uitvaarten zeer ver te zoeken is) Ze nemen werkelijk veel uit handen, zodat de nabestaande zich echt kan richten op het verlies. Luisteren naar de wensen van de nabestaande. Bedankt voor de goede zorg het liefdevolle opvangen ‘ook van de kleine man’. En ook het aan voelen en zien waar te helpen met wat als niet prettige kan ervaren worden. Jullie hebben er echt gevoel voor. Bedankt ❤️

 • Aanbevelen? Ja
10

Tot in de puntjes geregeld

Wij hebben de persoonlijke aandacht na het overlijden van onze vader en echtgenoot zeer gewaardeerd. Er werden goede suggesties gedaan en tot op het laatst konden verzoeken nog worden gehonoreerd. De gehele uitvaart is met zorg geregeld, er is ons veel uit handen genomen. Tot in de puntjes geregeld. Ook een goede prijs- kwaliteit verhouding.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer betrokken en ontzorgt

Ik heb een zeer goede ervaring met Stamborg uitvaart. Ze zijn goed bereikbaar en zijn bereid een stapje extra voor je te doen zodat zij voor je zaken uit handen nemen waar je op dat moment geen tijd en zin in hebt. Alles is bespreekbaar en je kunt er met alle uitvaart verzekeringen terecht.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service.

Mijn ervaring na het overlijden van onze broer met Tymon was goed. Goede uitleg en er is ons als fam door hun veel zorgen uit handen genomen. Ook de nazorg is uitstekend te noemen Ondanks het verlies van onze broer, heel veel dank aan jullie gericht. Dank nogmaals.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijk, snel en gedreven.

We hebben met name contact gehad met Tymon. Een fijne man met passie voor zijn vak. Gedreven en neemt snel actie om het voor de nabestaanden zo prettig als mogelijk te laten verlopen. Kundig en geeft goed advies over de Mogelijkheden die er zijn. Daarnaast erg prettig in omgang.

 • Aanbevelen? Ja
10

Meer dan goed.

Voor de 2e keer heeft Stamborg Uitvaartzorg voor ons een uitvaart verzorgd en het was wederom een uitvaart om met een goed gevoel op terug te kijken. Duidelijke uitleg over de mogelijkheden van de uitvaart. We hadden een vrije keuze in wat er mogelijk was bij de uitvaart, er werd ons niets opgedrongen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Namens de familie Fernandez Fernandez hartelijk dank

Zeer goed verzorgd dan u

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig!!

Voor de 2e keer heeft Tymon voor ons een uitvaart verzorgd en het was wederom een uitvaart om met een goed gevoel op terug te kijken. Tymon is een prima uitvaartverzorger die echt alles mogelijk maakt en doet. Tymon bedankt. Robert van Duijl.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ontzorgen is inderdaad jullie kracht.

Alles werd voor, tijdens en na de plechtigheid, tot in de puntjes voor ons geregeld. Zelfs in onze situatie, tijdens deze coronatijd, kwam de heer Stamborg met een vervangende oplossing ten aanzien van bezoek aan de aula. Gelukkig hoefden wij hier geen gebruik van te maken. De correcte, maar bovenal uitermate vriendelijke benadering, van zowel de heer als mevr. Stamborg, hebben we zeer op prijs gesteld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top geregeld!

Tymon & Cilia staan ten alle tijden bij in deze moeilijke periode. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd,

 • Aanbevelen? Ja

Over Stamborg Uitvaartzorg

Vanuit onze passie en liefde voor het vak is het onze missie om u met een goed gevoel op de uitvaart terug te laten kijken. Stamborg Uitvaartzorg is een uitvaartonderneming waarbij de uitvoering in handen ligt van het echtpaar Tymon & Cilia Stamborg. Samen ontzorgen en ondersteunen wij nabestaanden tijdens een moeilijke periode waarin er veel op je af komt. Wij regelen alles wat er komt kijken bij een overlijden. Tymon gaat langs bij de mensen en regelt de uitvaarten van A tot Z, waarbij Cilia hem ondersteunt achter de schermen, maar ook tijdens uitvaarten door de ontvangst van de gasten op zich te nemen. Al jarenlang werken wij samen in de uitvaartbranche, waardoor u profiteert van de lokale kennis van ons familiebedrijf die door de jaren heen is opgebouwd. Ook heeft Tymon het Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg behaald. Zo weet u dat alles goed is geregeld en wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de uitvaartzorg, wetgeving en trends.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd