Zie hierboven
Ik wordt op een prettige en kundige wijze en met i Persoonlijke aandacht behandeld
zorgzaam
Een goede en vriendelijke sfeer. Goede ervaring met de behandeling.
Prima team goede uitleg
Personeel stelt je op je gemak en alles verlopt op een prettige manier.
Zijn al jaren bij deze tandarts. Gewoon goed.
Professionele behandeling
Na pijn doorgestuurd naar kaakchirurg
Keurig optijd en de voorgestelde behandeling viel helemaal in de smaak.
Ik ben zeer prettig behandeld . Het was alleen raar dat ik bericht had gekregen dat ik een andere tandarts zou krijgen , maar dat ik een andere mondhygiënist zou krijgen was mij niet bekend . Dus ik stond raar te kijken toen Kim er niet meer was . Maar degene die ik nu had ( ben zijn naam vergeten) was ontzettend aardig en was prima . Ik was helemaal blij dat ik de behandelkamer aan de straat had en niet de een of andere tussenkamer , daar werd ik helemaal gek van het geklepper langs je heen , deuren die werden dichtgesmeten enz….
Ingrid ia vriendelijk en neemt de tijd om eventuele vragen te beantwoorden
Je word goed geholpen aan de balie. De preventieassistente die ik had was deskundig en gelukkig niet hardhandig. Ze gaf mij ook goed verzorgingstips. De tandarts, die ik al jaren heb is altijd vriendelijk en secuur.
Beste patiënt, hartelijk dank voor uw positieve feedback, het doet ons een plezier om dit te lezen. Graag tot volgende keer bij ons in de praktijk! Met vriendelijke groet, Mondzorg Malden
Als je kijkt naar alle beantwoordde vragen hieronder, is het volgens mij duidelijk genoeg!!
Ben goed behandeld
De schoonmaak door de mondhygiëniste was te heftig en te pijnlijk.heb zelfs pijnstillers moeten slikken om de pijn te verdragen. En nu een week later is het tandvlees rond mijn achterste kies, nog niet tot rust,
Zij luistert goed en gaf adviezen.
Voor mijn nieuwe MRA heb ik op aanraden van een familielid een afspraak gemaakt bij uw praktijk. De toelichting en de behandeling verliepen professioneel en plezierig. Dat gaf veel vertrouwen. Dit verliep hetzelfde bij de tweede afspraak.
Goed en vriendelijk
Het blijft steeds een veilige,prettige tandarts
Je wordt vriendelijk ontvangen en op afgesproken tijd geholpen. Geen onnodige behandelingen.
In algemene zin in kwalitatief opzicht een goede behandeling ondergaan. Dit volgens een vooraf afgesproken tijdseenheid. Op vragen over een toekomstige behandeling goed ingegaan en vragen beantwoord.
Schoolstraat 6
6581 BG Malden