Laden reviews...
35 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten geven aan dat de dienstverlening snel en accuraat is, met duidelijke communicatie en professionele afwikkeling. De reviews noemen ook bereikbaarheid en persoonlijke aandacht, wat bijdraagt aan een soepele verkoop en aankoop. Over het geheel genomen spreken de reviews van hoge klanttevredenheid en vertrouwen in het kantoor.
Jan heeft mij bij de aankoop van mijn garage / werkplaats vlot en duidelijk door het aankoopproces geloodst. Dank daarvoor.
3 February 2026
Hans
Eindhoven
Duidelijk, toegankelijk en komt afspraken goed na. Traject als soepel ervaren.
2 February 2026
Patty en Jeroen
Budel
Alles word perfect geregeld aanrader
28 November 2025
Yvonne en Theo
Budel
Jan denkt altijd mee voor de koper en verkopende partij waardoor beide partijen uiteindelijk erg tevreden zijn.
26 November 2025
Nienke en Bart
Gastel
Een hele fijne betrokken makelaar. Hij denkt met je mee. En voor alle vragen staat hij voor je klaar. Hij heeft goed inzicht wat de marktwaarde is en wat je het beste kan doen in deze tijd van verkoop van je huis of appartement. Hij is betrokken van begin van de verkoop tot het laatste moment bij de notaris.
25 November 2025
Judith
Budel
Gewoon heel prettig zaken gedaan, maar we zijn nog niet klaar.
31 October 2025
Denise en Ron
Nederweert
Samenvatting; De versterkte opdracht en de daarbij behorende verplichtingen, m.b.t. verkoop van het bouwperceel, alsmede het behartigen van de belangen van de opdrachtgever naar VOLLE TEVREDENHEID verricht!
21 October 2025
Tjieu en Truus
Budel
Goeie ervaring met Jan Huijers als verkooopmakelaar. Duidelijk en vlot in de communicatie. Reeël en meedenkend. Fijn dat we je aanhanger konden gebruiken.
20 October 2025
Mieneke en Frank
Budel-Dorplein
Zeer fijne communicatie, Goed contact over alles, alles zeer goed geregeld
16 October 2025
Li en Stijn
Budel
Jan is goed in zijn werk, duidelijk en is heel erg betrokken met de verkoop. Zou hem iedereen aanbevelen.
1 October 2025
Martijn
Soerendonk
Super fijne verkoopmakelaar. Alles met het aankopen van het appartement is goed gegaan.
1 August 2025
Nienke
Eindhoven
Ik wens je heel veel geluk in je nieuwe appartement!
5 July 2025
Perry
Budel
Goed contact over alles, alles zeer goed geregeld
2 July 2025
Heidie,
Budel
Snelle reactie top service !
24 June 2025
Ad
Budel
Fijne makelaar die de tijd voor je neemt.
23 June 2025
Saskia Keesmaat
Den Helder
Huijers Vastgoed Makelaardij weet een prettige, persoonlijke en vooral ook transparante wijze van communiceren uitstekend te combineren met een zeer professionele en zorgvuldige voorbereiding en afwikkeling van de transactie, die niets te wensen overlaat.
22 June 2025
Chris Jansen
Budel
Fijne "to the point" makelaar.
20 June 2025
Raymond en Stefania
maarheeze
Altijd bereikbaar en open voor vragen en advies. Gedegen kennis van de huizenmarkt in de regio.
16 June 2025
Maria en Frans
Budel
Fijne samenwerking in de verkoop van het appartement. Jan dacht goed mee en communiceerde prettig en snel.
14 May 2025
Paul
Weert
Jan is een prettige makelaar die de tijd neemt en alles netjes en professioneel verzorgd.
6 May 2025
Niels
Budel
Goede communicatie, kundig, houdt zich aan gemaakte afspraken en is flexibel.
16 April 2025
J & P
Budel
Al vaker samen gewerkt met Jan, altijd snel en goed dat wat je zoekt. Ik zoek nooit verder als Huijers Vastgoed! Heeft meerdere objecten al verkocht voor mij, en alweer een 10 meer kan ik je helaas niet geven. Mensen die nog twijfelen aan een goede makelaar voor Cranendonck e.o. is dit een goed voorbeeld om mijn review te lezen. Jan is betrokken een kei in communicatie en totaal niet stoffig maar fris en weet hoe de markt beweegt. Jan, keep the good work.
15 April 2025
Marco
Nederweert
Een fijn en duidelijk proces maakte de verkoop van mijn appartement tot een succes. De samenwerking verliep goed en met een duidelijke communicatie waren er geen onduidelijkheidheden tijdens te verkoop. Een echte aanrader.
7 April 2025
Steven
Leende
Vanaf eerste contact, tot de afhandeling, professioneel, zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen.
3 April 2025
Christian en Christel
Budel
Al meerdere woningen via Jan verkocht en aangekocht. Zegt genoeg dat we al zo vaak zaken met hem hebben gedaan!
2 April 2025
Ine en Rob
Budel
Huijers Vastgoed Makelaardij is een jong en actief makelaarskantoor met een no-nonsense aanpak. Creativiteit, flexibiliteit en een optimale kennis van de woningmarkt zorgen er voor dat u in ons een betrouwbare partner hebt gevonden. Korte lijnen en een vast aanspreekpunt maken het mogelijk dat wij u een persoonlijke en professionele begeleiding kunnen bieden.
Wilt u meer weten over Huijers Vastgoed Makelaardij? Maak dan een afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Huijers Vastgoed Makelaardij: Al meer dan 20 jaar UW makelaar voor de regio Cranendonck, Eindhoven, Weert en de Belgische grensstreek!
Nieuwstraat 28 B
6021HS Budel