Laden reviews...
6 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De ervaringen met ABS Bouwsystemen zijn positief. Klanten waarderen duidelijke communicatie, vakmanschap en een professionele aanpak. Het team houdt zich aan afspraken en laat een nette, schone werklocatie achter. De service kenmerkt zich door betrouwbaarheid en klantgerichte ondersteuning.
Ivm bouw van onze garage in contact gekomen met ABS Bouwsystemen. Na een prettig eerste kontakt met Dhr Martin Gerrits, verliep alles zeer voorspoedig. Snelle offerte afhandeling, duidelijke toelichting en erg flexibel. Bij ABS Bouwsystemen is afspraak is afspraak, en dat is gewoon bijzonder prettig. Men is erg klantgericht. De werkvoorbereiding en begeleiding door Dhr Van Zandvoort verliep perfect. De bouw van de de garage was dan ook exact volgens specificatie. Het bouwteam was zeer ervaren en leuk om mee samen te werken. Zorg wel dat u genoeg koffie in huis heeft ! Al met al, ABS Bouwsystemen is een echte aanrader ! Mvg N. Willemsen
1 November 2016
N
Born e/o
ziet er heel mooi uit en erg snel geplaatst nazorg kan ik nog niet beoordelen want het is pas een week geplaatst bij ons
20 October 2016
annie
valkenswaard
Zeer vakkundige monteurs. Prettig contact met ABS Bouwsystemen.
8 April 2016
Evert Jan
Voorst
schuur ziet er mooi en degelijk uit. Er was veel mogelijk. Bert, Louis en Hans hebben binnen 3 dagen vakmanschap laten zien. We de samenwerking als erg prettig ervaren.
29 March 2016
Melis
Dordrecht
Prettig contact in het voortraject en tijdens de bouw. De uiteindelijke schuur voldoet helemaal aan onze verwachtingen.
12 January 2016
John
Tinte
Duidelijke offerte. fijne communicatie met kantoor en bouwploeg. prijs/ kwaliteit is prima. zeer tevreden
27 December 2015
Marc
Goede ontvangst, afspraken en mogelijkheden om te switchen. Personeel is bekwaam en behulpzaam, helpt meedenken om e.v.t.neven-schade te beperken tijdens bouwen.
4 December 2015
Nicolaas
Blaricum
Professionele uitstraling/aanbieding/communicatie, goede prijs/kwaliteit verhouding en deskundig en gedreven montageteam
3 December 2015
Andre
Klimmen
ABS denkt met je mee, heeft een prachtig tuinhuis opgeleverd en is snel.
18 October 2015
Johan
Amsterdam
Snelle afhandeling van kooptraject door transparante offerte, tekening en persoonlijk bezoek. Communicatie met verkoopteam en planning verloopt gestructureerd en zorgvuldig. Uitvoering door bouwteam volledig in overleg en in een goede werksfeer. Geleverde kwaliteit materiaal en bouw is erg goed. Niet zuinig doen met robuustheid van de materialen, waardoor het resultaat letterlijk staat als een huis! Afwerking is mooi, waardoor er uiteindelijk een prachtig eindproduct staat voor een realistische prijs. Nazorg en garantie kan nog niet beoordeeld worden, echter opgebouwd vertrouwen geeft mij het gevoel dat dit goed komt. Kortom een aanrader. Complimenten ABS-team..!
18 September 2015
Arno
Amersfoort
Levering en bouw zijn uitstekend verlopen.
2 September 2015
Sander
Rossum
Prettig contact met alle medewerkers, veel variatie mogelijk, supersnel en vakkundig gebouwd. Ook tijdens het bouwen wordt er regelmatig met je overlegd waar en hoe. Kortom, een aanrader!
7 July 2015
Johan
Epe
goed geregelde afspraken en snel en goed werk geleverd
2 July 2015
Linda
's Heerenhoek
De bouwploeg is zeer goed georganiseerd met prima vakmanschap, goede stemming en werken ontzettend hard. Hans en Louis zijn inspirerende mensen. We zijn blij hen ontmoet te hebben en zijn bijzonder tevreden met ons tuinhuisje.
22 March 2015
Loek
Brummen
Alle communicatie is goed verlopen, je kunt goed je eigen wensen kwijt en met hun kwaliteit en flexibiliteit kunnen ze alles maken. Tijdens de bouw is er ook goed te overleggen met de werklui, prima vaklui. Ik beveel ABS bouwsystemen van harte aan bij iedereen.
27 January 2015
E
Cromstrijen
Vakmanschap en hardwerkende installateurs, hier en daar een klein probleem dat vervolgens snel en vakkundig opgelost word.
19 December 2014
Corné
Terheijden
Goede n prettige samenwerking met directie, secretaresse, en overig kantoorpersoneel. Op de werkplek heel fijn gewerkt met de uitvoerders van de werkzaamheden, soepel en beleefd, niet grof gebekt, heel netjes en rustig, voor zover zij kunnen doen ze bijna alles voor je, voor het overige overleggen ze eerst met de directie. Goed bedrijf, een aanrader
16 December 2014
C.J.
Papendrecht
Mooi huisje, normale cq. goede prijs kwaliteitverhouding
27 November 2014
Gerard
Naarden
Het hele proces was een aangename ervaring. Fijne mensen,hulpvaardig,expertise, het zijn net je vrienden. Het product is top. Wat een gebouw staat er in korte tijd. De afwerking is subliem. Ik raad iedereen aan om met deze firma in zee te gaan. Afspraken worden nagekomen.
27 November 2014
Breskens
24 October 2014
Evert
Ridderkerk
Wij zijn zeer tevreden over het product en zeker ook over dienstverlening van ABS Bouwsystemen. Erg prettige ervaring en een mooie nieuwe berging!
3 July 2014
Speeltuin
Geleen
Fantastisch personeel, echte vakmensen! Goed bereikbaar, valt goed met de aannemer te overleggen. Er wordt meegedacht in oplossingen.
27 June 2014
Diana
Ede
9 May 2014
Lieke
Wassenaar
De schuur is exact geworden zoals onze wens was. Keurige offerte en aantrekkelijke prijs. De schuur is snel en vakkundig geplaatst. Alles daarna netjes opgeruimd. Dat verliep erg soepel. Wij zijn heel erg tevreden en wij zijn blij met de prachtige deuren. Wij vinden ABS Bouwsystemen een aanrader.
28 April 2014
J.