Filters

10

Geweldig goede, professionele, heldere en snelle dienstverlening!

Estate Makelaars (Marco van der Kruk) werd mij aanbevolen door een goede vriend. Ik geef nu graag de aanbeveling door, want de ervaring met Estate Makelaars is mij ook geweldig goed bevallen. Marco is bijzonder professioneel (met een persoonlijke touch), helder in zijn communicatie, to-the-point en werkt enorm snel. Zo is ons huis verkocht in een tijdsbestek van vijf weken na het afsluiten van het verkoopbemiddelingscontract met Estate Makelaar. Voor het backoffice van Estate Makelaars geldt overigens hetzelfde: correcte en tijdige communicatie!

  • Aanbevelen? Ja
10

Laagdrempelig en goed bereikbaar.

Vriendelijk en laagdrempelig bereikbaar. Bereid om actief met je mee te denken.

  • Aanbevelen? Ja
10

Prima service!

Team Estate makelaar bedankt voor de bemiddeling.

  • Aanbevelen? Ja
10

Aanrader

Prima samenwerking met zowel Marco als Marianne. Deskundig, heldere en duidelijke communicatie en korte lijnen. Dik tevreden!

  • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service

Wij zijn uiterst vriendelijk en professioneel door Marco van Estate Makelaar geholpen en begeleid in het verkoopproces van ons appartement.

  • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Mijn ervaring met Estate Makelaar, Marco, is uitstekend. Goede communicatie, snelle verkoop en nette afwikkeling. Een aanrader dus als je je huis gaat verkopen

  • Aanbevelen? Ja
10

Alles perfect gegaan!

Koop en verkoop snel geregeld. Top!

  • Aanbevelen? Ja
10

De verkoop van ons huis is exacte verlopen zoals de makelaar van te voren had voorspeld.

De heer van der Kruk is een deskundige makelaar. We hebben veel gehad aan zijn tips om ons huis verkoop klaar te maken. Het hele verkoopproces is precies verlopen zoals hij had voorspeld.

  • Aanbevelen? Ja
10

Goede communicatie en snelle verkoop

Via Estate mijn huis verkocht. De communicatie verliep goed en mijn huis was binnen no time verkocht. Super fijn. Estate raad ik zeker aan.

  • Aanbevelen? Ja
10

Top ervaring

Een fijne makelaar die ons tijdens de aankoop van ons eerste huis alles goed en duidelijk heeft uitgelegd.

  • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende snelle verkoop

Korte lijnen, geen lange verhalen snel geholpen . Wij waren bezig met een nieuw huis en Marco kwam langs voor een oriënterend gesprek, fijn gesprek gehad niet opdringerig en het juiste advies gegeven. Na de verkoop en oplevering een fijne afhandeling gehad. Zeker aan te raden!

  • Aanbevelen? Ja
10

TOP Makelaar

Goede makelaar. Bekijkt alles heel goed voor de verkoop. Hele fijne collega’s. Wordt ook heel snel gereageerd op eventuele vragen. Echt een aanrader.

  • Aanbevelen? Ja
9

Duidelijk en betrouwbaar

Duidelijk intake gesprek en de hele periode van bemiddeling, tot overdracht wordt je goed en duidelijk ondersteund.

  • Aanbevelen? Ja
10

Prima en naar verwachting geholpen met de verkoop van ons appartement.

Nadat we Marco gebeld hadden, kwam hij diezelfde week langs om het appartement te bekijken en te vertellen wat hij voor ons kon betekenen. Hij kon het direct in de verkoop zetten en binnen 2 weken , was het verkocht. Hij was altijd goed bereikbaar, voor als we nog vragen of opmerkingen hadden. Hij is een prettig persoon, om zaken mee te doen. Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken en bevelen Estate Makelaardij zeker aan.

  • Aanbevelen? Ja
10

Alles keurig geregeld volgens afspraak!

Alles verlopen zoals van te voren afgesproken met als voordeel dat er natuurlijk snel echt geïnteresseerde koper was,dat is natuurlijk belangrijk in het proces!

  • Aanbevelen? Ja
10

Ontzettend goed geholpen en iemand die meedenkt

Via Marco van Estate makelaars zijn we aan onze huidige woning gekomen, super aardige makelaar die met zijn klanten meedenkt. Wij zijn Marco enorm dankbaar dat we onze huidige woning hebben mogen kopen. Een eerlijke makelaar die je goed behandeld! Nogmaals bedankt !

  • Aanbevelen? Ja
10

Goed resultaat

Met Estate als makelaar heb ik mijn huis zonder zorgen kunnen verkopen. Ze zijn goed bereikbaar, duidelijk in de communicatie en je komt niet voor verrassingen te staan. Alles bij elkaar een mooi resultaat en zou ik Estate Makelaar absoluut aanbevelen!

  • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed!

Zeer gespecialiseerd! Goed in het vak en informeert waar nodig. Aanrader!

  • Aanbevelen? Ja
10

Professionele ondersteuning en advisering bij de verkoop van het huis van onze ouders. No-nonsense a

Professionele ondersteuning en advisering bij de verkoop van het huis van onze ouders. No-nonsense aanpak die ons meteen aansprak.

  • Aanbevelen? Ja
8

Aanbevolen!

Marco is een fijne makelaar in de omgang. Gaf ons als kopers echt de gelegenheid om ook zelfstandig het huis te bekijken en nam echt ruim de tijd voor ons tijdens de bezichtingen. Goed contact gehad met de makelaar, ook bij vragen na de bezichtiging. Enige minpunt is dat de makelaar dacht dat het huis een beter energielabel had dan dat het huis uiteindelijk had (energielabel was bij de bezichtiging nog niet bekend). Dit viel wat tegen toen we uiteindelijk het energielabel van ons gekochte huis binnen kregen. Hier had de makelaar wat terughoudender in mogen zijn tijdens de bezichtiging.

  • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en snelle communicatie

Zeer fijne ervaring gehad met Estate makelaars. Wij zijn goed geholpen en hebben een fijne ervaring gehad! Professionele makelaar en antwoorden al je vragen.

  • Aanbevelen? Ja
10

Straalt duidelijke visie en vakmanschap uit

Onze ervaring met Estate Makelaar is duidelijk positief. Marco heeft een goede kijk op de mogelijkheden van een woning en weet dat goed bij de verkoop te gebruiken. Ons huis was hierdoor snel verkocht. De afhandeling is netjes verlopen, wij zijn erg tevreden

  • Aanbevelen? Ja
8

Snelle en goede service en snel antwoord bij vragen

Wanneer je je huis snel wilt verkopen ben je bij deze makelaar aan het juiste adres,. De foto’s en filmpje laten maken en online plaatsen ging een stuk sneller dan bij de grotere makelaar kantoren!

  • Aanbevelen? Ja
10

Marco is een topper

Hele fijne ervaring met Estate. Prachtige foto's van woning. Snel verkocht (twee weken) en snelle reacties vanuit ons aanspreekpunt Marco.

  • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch!

Van begin tot het eind fantastisch geholpen. Alles verliep heel soepel, alle tijd is genomen om vragen die ik had te beantwoorden. Had niet beter kunnen wensen.

  • Aanbevelen? Ja
10

Goed geregeld!

Goede en duidelijke communicatie. altijd goed bereikbaar voor vragen, zeker als starter hier veel van geprofiteerd.! kortom gewoonweg TOP :)

  • Aanbevelen? Ja
10

Alles verliep soepel en Marco stond altijd voor ons klaar

Als we contact zochten werden we snel geholpen, de service en kennis was goed en prettig.

  • Aanbevelen? Ja
10

Prettige samenwerking

Fijne rondleiding in het huis en prettige begeleiding tijdens de koop.

  • Aanbevelen? Ja
10

Kundig, betrokken en professioneel!

Marco is een zeer kundig en professionele makelaar. Is betrokken, empathisch en begrijpt de emotionele lading van een huis kopen en verkopen. Staat voor je klaar en luistert oprecht naar je wensen. Opnieuw dank voor de prettig samenwerking!!

  • Aanbevelen? Ja
8

Prima!

Fijne benadering en staan open voor je wensen! Mijn appartement binnen 9 dagen verkocht! Verkoopbemiddeling (telefonisch) ging naar tevredenheid!

  • Aanbevelen? Ja
10

Fijn en professioneel

Fijn contact gehad met Marco van Estate Makelaar. Dacht erg mee in het belang van de verkoper en ook met het bezichtigen werd door Estate Makelaar goed mee gedacht naar de beste oplossing! Ik kan deze makelaar dan ook ten zeerste aanbevelen!

  • Aanbevelen? Ja
10

Super ervaring

Marco heeft ons goed geholpen bij de verkoop van de woning van mijn overleden tante. Het contact was prettig en de ondersteuning van Marco was perfect.

  • Aanbevelen? Ja
10

Prima geregeld !

Voorzien van goed en eerlijk advies. Fijne partij.

  • Aanbevelen? Ja
10

Prettig en een goede service

Ik ben blij dat onze keuze op Estate is gevallen om ons huis te verkopen en een ander huis te kopen. De uitleg was duidelijk en men had altijd tijd om vragen te beantwoorden of om even mee te denken.

  • Aanbevelen? Ja
10

Wij hebben een hele goede ervaring

Wij hebben een hele goede ervaring met Marco tijdens het hele verkoopproces. Tijdens ons eerste gesprek kon hij precies de pluspunten van ons huis benoemen zoals wij die ook zagen. Wij hadden er daarom vertrouwen in dat hij dit ook over kon brengen tijdens de bezichtigingen. Dat is goed gelukt. Marco heeft 25 jaar ervaring in deze branche en dat kun je merken. Ons huis is daarom goed en snel verkocht!

  • Aanbevelen? Ja
10

Top geen mooie verhalen maar daden

Marco van der kruk is een fijne, betrouwbare makelaar. Zijn reclame bij zijn kantoor heeft mij ertoe aangezet om hem uit te nodigen om hem uit te nodigen voor een verkoop gesprek. Tijdens zijn bezoek was hij open en eerlijk wist wat er in de Volgerlanden speelde en gaf een duidelijk advies met de daarbij horende verwachtingen. Tijdens dit gesprek ging hij uit van zijn eigen kunde en kennis . Dit was ook de doorslag om met hem in zee te gaan. Alles werd snel geregeld dezelfde dag werd en een afspraak met de fotograaf gemaakt kort er achter de verkoop tekst voor de brochure. Binnen 5 dagen was er een koper! Super blij met het resultaat en de afhandeling van documenten. Mocht ik nog eens een makelaar nodig hebben dan zal ik hem gelijkk benaderen en hem aanbevelen.

  • Aanbevelen? Ja
10

Zeer prettige en snel reagerende deskundige makelaar!

Bij Estate gekomen via de raamreclame voor 0,5% courtage voor de Volgerlanden. Afspraak voor waardebepaling gemaakt waarna we snel overgingen tot verkoop. Met snel ging het ook echt heel snel. Met 8 dagen van opdracht tot verkoop. Marco en het Estate-team: Nogmaals enorm bedankt voor snelle service en prettige samenwerking

  • Aanbevelen? Ja
10

Service was zeer goed!

Nette behandeling, contact met Marco was snel en duidelijk. En goed geholpen!

  • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken makelaar met kennis en ervaring van de (lokale) woningmarkt

Wij hebben zeer goede ervaringen met Estate Makelaar. Onze woning is verkocht via Marco van der Kruk en hij heeft ons goed begeleid in het hele verkooptraject. Wij hebben met verschillende makelaars een oriënterend gesprek gehad om onze woning te verkopen en Marco is wat ons betreft onderscheidend in zijn werkwijze. Hij laat zich niet leiden door 'lijstjes', maar handelt uit eigen kennis en ervaring van de (lokale) woningmarkt. Ons gevoel over zijn werkwijze is succesvol gebleken, want onze woning is binnen enkele weken naar alle tevredenheid verkocht. Positieve punten voor ons zijn o.a. flexibel, goede bereikbaarheid (ook buiten werktijden), kennis en ervaring en persoonlijke benadering en contact.

  • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Konden altijd terecht bij de makelaar! Was ook altijd bereikbaar

  • Aanbevelen? Ja
6

Uiteindelijk tevreden

Alberto Maas is een enthousiaste makelaar, die je goed op de hoogte houdt. De foto’s waren in 1ste instantie niet helemaal naar mijn smaak maar achteraf hebben we dat weten te corrigeren. Net als het filmpje wat even heeft geduurd voor deze online stond op Funda. Na 2 maanden heeft Marco het stokje overgenomen van Alberto (nieuwe baan) en is de woning binnen 3 maanden verkocht.

  • Aanbevelen? Nee
8

Alles is naar behoren afgehandeld.

I.v.m. de markt heeft het allemaal wat langer geduurd dan de bedoeling was. In het begin denk ik dat we te hoog hebben ingezet. Ik heb Marco niet veel gesproken en het meeste werk vindt plaats achter de schermen. Marco komt mij wel wat gehaast over. Uiteindelijk heb ik de vraagprijs twee keer moeten verlagen om uiteindelijk mijn huis verkocht te krijgen want daar gaat het tenslotte om. Estate makelaars werken op een now cure/ no pay basis en dat is prima. De 3000 euro die het heeft gekost. Ik weet niet of dit veel of weinig is. Ik weet niet hoeveel uur het heeft gekost om mijn huis te verkopen. Het voelt echter niet goed en vind het een hoop geld. Mijn vorige huis via de gratis makelaar verkocht en dat is toch een stuk transparanter en voordeliger.

  • Aanbevelen? Nee
8

Professioneel, vriendelijk, benaderbaar, duidelijk.

Als koper werd ik professioneel en vriendelijk benaderd. Zonder aankoopmakelaar voelde ik mij vrij te bieden en onderhandelen over de prijs voor de woning. Hierbij was de makelaar erg benaderbaar en gaf mij duidelijke uitleg over wat er precies van mij werd verwacht, wanneer ik zou worden teruggebeld en wat er na onze gesprekken zou worden doorgegeven aan de verkoper. Erg tevreden.

  • Aanbevelen? Ja
10

Top

Vriendelijke makelaar Marco. Nam de tijd bij de bezichtiging. Vonden dat heel fijn ook liet hij ons nog even zelf door het huis lopen vonden we een plus!. Bij sommige makelaars is het allemaal snel snel. Is geen kleine aankoop die je doet.

  • Aanbevelen? Ja
8

Ervaren en goed begeleide verkoop

Het verkopen van mijn woning ging met Estate Makelaar prettig. Het eerste gesprek met Marco verliep goed, waarbij hij goed wist wat mijn wensen waren en kon dit uitwerken. Vervolgens belde de makelaar spoedig dat er bezichtigingen konden worden ingepland. Marco belde na de bezichtig direct op om te vertellen hoe het was gegaan. Dat was prettig. De afhandeling daarna verliep ook voorspoedig en ik ben erg tevreden over de verkoop van mijn woning.

  • Aanbevelen? Ja
8

Goed geholpen.

Netjes rondgeleid door de woning toen we deze voor het eerst kwamen bezichtigen. Vervolgens online een bod geplaatst, dit ging heel makkelijk. Vandaag de sleutel in ontvangst mogen nemen. Kortom een goede ervaring, zonder heisa.

  • Aanbevelen? Ja
10

Heel snel schakelen en zeer servicegericht!

Heel snel schakelen en zeer servicegericht! Ontzettend blij met Estate, aanrader!

  • Aanbevelen? Ja
10

Alles perfect geregeld

Fijn contact, duidelijk en alles netjes afgehandeld voor de verkoop

  • Aanbevelen? Ja
10

Top makelaar!

Vrolijke en attente makelaar ! Hij beantwoord alle vragen die we hebben en neemt de tijd voor je als het nodig is. Bedankt!

  • Aanbevelen? Ja
10

Super geregeld zonder zorgen

Alles snel en duidelijk geregeld. De verkoopzorgen werden direct uit handen genomen en als ik nog een vraag had stond het team van Estate direct klaar. Top geregeld en nogmaals een bedankje via deze weg!

  • Aanbevelen? Ja
10

Woning snel en goed verkocht

Marco heeft onze woning binnen 3 dagen verkocht. Duidelijk traject, korte lijnen en prima begeleid.

  • Aanbevelen? Ja
8

Goede begeleiding

Goede begeleiding en prettige bezichtiging gehad van Marco, Goed contact via de app. En snel reactie. Daardoor een goede keuze kunnen maken en onze nieuwe woning kunnen kopen.

  • Aanbevelen? Ja
10

Goede communicatie

Weet goed wat de verkopers willen en fijne communicatie!

  • Aanbevelen? Ja
10

Goede, duidelijke en fijne ervaring met Estate

Vanaf het begin duidelijkheid over alle aspecten die voorbijkomen bij het verkopen van onze woning. Communicatie telefonisch en schriftelijk perfect. Hele fijne en prettige ervaring dus met alle werknemers van Team Makelaar Estate. Bedankt!

  • Aanbevelen? Ja
10

Goede Service!

Binnen een nog geen maand mijn huis verkocht.

  • Aanbevelen? Ja
10

Deskundige, persoonlijke en betrokken manier van handelen.

Prettige manier van zakendoen. Open en eerlijke uitleg over mogelijkheden en kosten. Komt afspraken stipt na.

  • Aanbevelen? Ja
10

Ontzettend betrokken en hart voor de goede (ver)koop!

Toen wij een bezichtiging aanvroegen konden we ontzettend snel terecht. De makelaar is zeer betrokken bij ons en liet ons echt even goed kijken in het huis. Het mail- en belcontact verliep erg soepel. Er werd snel gereageerd en alles werd netjes verzorgd. Toen wij een bod plaatsten werd deze snel in onderhandeling genomen met de verkopers. De onderhandeling verliep heel erg fijn. Alles werd mooi en ordelijk over en weer gecommuniceerd. Estate Makelaar heeft een ontzettend goed oog voor de koper en verkoper! Het beste voor de koper, het beste voor de verkoper. Wij hebben ervaren dat de Makelaar pas tevreden is, als de koper en verkoper tevreden zijn! Zeer aan te bevelen!

  • Aanbevelen? Ja
8

Prima verkoopervaring.

Goede begeleiding en goed eindresultaat.

  • Aanbevelen? Ja
10

Goede begeleiding en communicatie, vlotte verkoop

Vanaf het eerste gesprek tot aan het passeren een goed contact gehad, duidelijke communicatie op de juiste momenten. Reageert snel en denkt mee. Marco heeft een vlotte verkoop gerealiseerd met een tevreden koper en verkoper.

  • Aanbevelen? Ja
10

Goede begeleiding en communicatie, vlotte verkoop

Vanaf het eerste gesprek tot aan het passeren een goed contact gehad, duidelijke communicatie op de juiste momenten. Reageert snel en denkt mee. Marco heeft een vlotte verkoop gerealiseerd met een tevreden koper en verkoper.

  • Aanbevelen? Ja
10

Goede begeleiding en communicatie, vlotte verkoop

Vanaf het eerste gesprek tot aan het passeren een goed contact gehad, duidelijke communicatie op de juiste momenten. Reageert snel en denkt mee. Marco heeft een vlotte verkoop gerealiseerd met een tevreden koper en verkoper.

  • Aanbevelen? Ja
8

Fijne no-nonsense makelaar!

Wij zijn zeer tevreden over het verkooptraject van onze woning. Goede verkoop presentatie, waarbij Marco alles uit de kast heeft getrokken. Snelle en goede begeleiding van bezichtigingen. Goede feedback over ontwikkelingen, direct reageren en goed bereikbaar. Ook duidelijke prijsafspraak vooraf. Aanrader!

  • Aanbevelen? Ja
8

Fijne no-nonsense makelaar!

Wij zijn zeer tevreden over het verkooptraject van onze woning. Goede verkoop presentatie, waarbij Marco alles uit de kast heeft getrokken. Snelle en goede begeleiding van bezichtigingen. Goede feedback over ontwikkelingen, direct reageren en goed bereikbaar. Ook duidelijke prijsafspraak vooraf. Aanrader!

  • Aanbevelen? Ja
9

Fijne no-nonsense Makelaar!

Wij zijn zeer tevreden over het verkooptraject van onze woning. Goede verkoop presentatie, waarbij Marco alles uit de kast heeft getrokken. Snelle en goede begeleiding van bezichtigingen. Goede feedback over ontwikkelingen, direct reageren en goed bereikbaar. Ook duidelijke prijsafspraak vooraf. Aanrader!

  • Aanbevelen? Ja
9

Fijne no-nonsense Makelaar!

Wij zijn zeer tevreden over het verkooptraject van onze woning. Goede verkoop presentatie, waarbij Marco alles uit de kast heeft getrokken. Snelle en goede begeleiding van bezichtigingen. Goede feedback over ontwikkelingen, direct reageren en goed bereikbaar. Ook duidelijke prijsafspraak vooraf. Aanrader!

  • Aanbevelen? Ja
9

Fijne no-nonsense Makelaar!

Wij zijn zeer tevreden over het verkooptraject van onze woning. Goede verkoop presentatie, waarbij Marco alles uit de kast heeft getrokken. Snelle en goede begeleiding van bezichtigingen. Goede feedback over ontwikkelingen, direct reageren en goed bereikbaar. Ook duidelijke prijsafspraak vooraf. Aanrader!

  • Aanbevelen? Ja
10

Marco heeft goed zicht op de markt en heeft voor de verkoop zeker het verschil gemaakt

Estate makelaars komen hun afspraken na, goede communicatie; voor, tijdens en na de verkoop. Zowel de makelaar als het kantoor waren goed bereikbaar. Uiterst tevreden!

  • Aanbevelen? Ja
8

Prima ervaring, goed geïnformeerd.

Vriendelijke mensen. Staan je altijd te woord als je vragen hebt.

  • Aanbevelen? Ja
10

Alle beloftes waargemaakt!

Vanaf het eerste gesprek alles duidelijk en niets was te veel. Concrete afspraken kunnen maken, die ook iedere keer weer nagekomen werden. Ook op kantoor altijd iemand die bereid was om ons kundig en vriendelijk te woord te staan.

  • Aanbevelen? Ja
9

Professionele makelaar, denkt mee met klant.

Wij, mijn broer en ik, hebben onlangs het appartement van mijn vader in de verkoop gegeven bij Estate. Appartement was binnen drie weken verkocht zonder rompslomp. Er werd gewerkt met een digitaal dossier waar alles keurig op rij was terug te vinden. Als je een afspraak hebt bij de notaris of anderszinds wordt er voor de afspraak gecheckt of je het niet vergeten bent. Goede werkwijze. Waarom dan geen vijf sterren? Omdat er altijd zaken zijn die beter kunnen. En er moet iets te wensen blijven nietwaar ;-)

  • Aanbevelen? Ja
10

een makelaar die open, eerlijk en een gevoelsmens is.

Onze ervaringen met deze makelaar was goed. We hebben regelmatig contact gehad en de woning drie maal mogen bezichtigen. Wij vinden dat je tijdens de bezichtiging gewoon rond mag lopen en vrij kan kijken. Bij deze makelaar was dit gewoon en als wij vragen hadden kregen we netjes antwoord. Ons bod werd geaccepteerd maar door een terug kerend gevoel dat wij toch niet in het huis zouden passen hebben we een 3e bezichtiging gekregen en hebben wij besloten het huis alsnog niet aan te kopen. Deze makelaar stond open voor ons gevoel en accepteerde en respecteerde onze beslissing. Top. Wij hopen in de toekomst zeker met deze makelaar aan de slag te mogen voor de aankoop van een ander huis,

  • Aanbevelen? Ja
7

Fijne makelaar met goede service en aantrekkelijk tarief!

Marco is een prettige makelaar die zich inzet om je woning snel en efficiënt te verkopen!

  • Aanbevelen? Ja
9

Hele goede ervaringen met deze makelaar

Ik heb 2 maanden geleden mijn appartement in Ridderkerk te koop gezet met behulp van Estate makelaars. Het hele traject van de kennismaking met makelaar Marco van der Kruk tot aan de verkoop heeft 3 weken geduurd. Wat een top team van Estate makelaars. Ik ben jullie heel dankbaar dat de verkoop zo vlot is gegaan.

  • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne makelaar!

Er wordt geluisterd en meegedacht. Je krijgt goed marktconform advies en er wordt snel doorgepakt. Door deze snelle en prettige manier van werken behaal je de besproken wensen. Verder een eerlijke en transparante makelaar. Altijd goed bereikbaar en denkt mee in mogelijkheden.

  • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijk waar het kan, zakelijk waar het moet.

In de aandacht naar mijn moeder was de hulp van Estate makelaar zeer prettig en snel.

  • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service!

Ons huis is snel verkocht door makelaar Marco van der Kruk, ons huis moest snel in de verkoop en dit is ook snel gebeurd door de aanpak van Estate makelaar. Communicatie was goed , als je een vraag had kreeg je snel een reactie terug. Goed persoonlijk advies bij de biedingen. Kortom, wij raden deze makelaar aan !

  • Aanbevelen? Ja
9

Super makelaar doet wat er wordt beloofd

De verkoop van onze woning is heel goed verlopen. Vanaf het eerste contact tot aan de eindinspectie voor de overdracht was er een prettig contact. We werden goed op de hoogte gehouden gedurende de bezichtigingen. De prijs was ook goed. Zeker aan te raden!

  • Aanbevelen? Ja
7

Fijne makelaar, reageert snel

Duidelijke afspraken, makkelijk te benaderen, en reageren snel. Het huis kwam vervroegd in de verkoop, en het verkoopbord zat op de woning voordat wij thuis kwamen. De bezichtingen werden duidelijk gecommuniceerd, en ook de verdere afhandeling na de verkoop verliep pettig.

  • Aanbevelen? Ja
9

Betrouwbare en professionele makelaar met kennis van zaken

Na ons huis via Marco gekocht te hebben nu ook het huis via hem succesvol mogen verkopen. Marco is een echte professional met overduidelijk veel ervaring en kennis van de markt. Goed netwerk en flexibel in de inrichting van het verkoopproces, zoals kijk-momenten over meerdere dagen spreiden, waaronder in het weekend, pluspunt. We kunnen Marco van harte aanbevelen!

  • Aanbevelen? Ja
8

Behulpzame, realistische en fijne begeleiding

Wij zijn door Estate erg prettig geholpen bij de verkoop van ons appartement. Marco van der Kruk reageerde snel op berichten en schepte realistische verwachtingen! Wij hebben de samenwerking als zeer prettig en persoonlijk ervaren.

  • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijke service van goede kwaliteit

Vriendelijke services van goede kwaliteit. Snelle opvolging, heldere communicatie.

  • Aanbevelen? Ja
8

Zou de makelaar zo weer nemen

Vanaf aankoop huidig appartement tot verkoop voorgaande woning, zeer correcte houding en behandeling van persoon van makelaardij Estate. Goeie taxatie en dien ten gevolge goed advies verkoop prijs , met als gevolg een snelle verkoop. Zelfs geen moeite bij meerdere bezichtigingen.

  • Aanbevelen? Ja
9

Goeie afspraken, en goed nagekomen

Gewoon gedaan wat is beloofd, en waar Cor betaald is. Verder goeie marktkennis en goeie tips gegeven.

  • Aanbevelen? Ja
10

De makelaar dacht echt met ons mee.

Fijne, persoonlijke benadering. De makelaar dacht echt met ons mee en we konden zelfs nog een tweede keer langskomen in het huis dat we op het oog hadden. Dat is in de huidige tijd echt niet overal. De makelaar was vriendelijk en rustig, maar toch ook zakelijk.

  • Aanbevelen? Ja
10

Perfect!

Marco van der Kruk, van Estate makelaar is bij ons geweest. Zeer tevreden over het gehele verkooptraject. Prachtige verkooppresentatie. Snelle en goede begeleiding van bezichtigingen. Goede feedback over ontwikkelingen en altijd direct reageren en snel bereikbaar. Duidelijk prijsafspraak. Kortom voor herhaling vatbaar.

  • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig

Het is een goede makelaar die eerlijk, zakelijk en betrouwbaar is. Zeker een aanbeveling voor een evt. vervolg in de toekomst.

  • Aanbevelen? Ja
10

Snel en winstgevend

Het was leuk om zaken te doen met Estate makelaar

  • Aanbevelen? Ja
9

Over de verkoop niets te klagen!

Marco heeft ervoor gezorgd dat mijn woning binnen no-time verkocht werd. Alles was zeer snel geregeld.

  • Aanbevelen? Ja
9

Super!

Marco is een ervaren verkoper! Heeft ons goed geholpen en geadviseerd. Zowel bij het verkopen als het nieuw kopen.

  • Aanbevelen? Ja
10

deskundig en ontzorgend

Deskundige begeleiding bij de verkoop van de woning. Ontzorgend voor wat betreft de formele afwikkeling.

  • Aanbevelen? Ja
10

Prima dienstverlening

Prettig. Komen gied afspraken na, prettig contact en snel handelend.

  • Aanbevelen? Ja
9

Prima samenwerking en goede afhandeling

Proactief, reageert heel snel, vriendelijk, denkt mee,

  • Aanbevelen? Ja
9

Edwin Tijssen is een topmakelaar

Bij de verkoop van het appartement van mijn moeder hebben wij veel gedoe gehad met de Vereniging van Eigenaren. Edwin heeft ons daarbij heel goed geadviseerd. Hij is zeer kundig, heeft veel ervaring, en communiceert en luistert uitstekend.

  • Aanbevelen? Ja
8

Een ervaren makelaar, die het huis naar waarde beoordeeld

Het contact met Marco, van estate makelaar was een prettig en eerlijk contact. Voor de verkoop van het huis ontvingen wij goed advies en de verkoop was snel geregeld.

  • Aanbevelen? Ja
9

De verkoop van het huis is uitstekend gedaan

Efficiënt, goede communicatie, prettige manier van werken

  • Aanbevelen? Ja
10

Info en contact duidelijk en transparant

Goed geïnformeerd en goed contact.

  • Aanbevelen? Ja
10

Snelle verkoop, goede service

Duidelijk intakegesprek met handige tips, huis snel verkocht voor een goede prijs, correcte afhandeling.

  • Aanbevelen? Ja
9

Prettige, vriendelijke en goed bereikbare makelaar

Bij het bezichtigen van een woning was Estate betrokken als verkopende makelaar. De heer Van Der Kruk is een vriendelijke en prettige makelaar die de tijd had en voldoende informatie gaf over de woning. Een fijne, menselijke sfeer. De heer Van Der Kruk kon enkele tips meegeven waarmee we de kansen op de woning konden verhogen. Dit is uiteindelijk ook gelukt en wij hebben, onder voorbehoud, de woning aan kunnen kopen. Wij vonden het prettig dat er werd gewerkt met een inschrijving en een hierbij behorende sluitingsdatum. Dit is naar mijn idee een eerlijke werkwijze op de huidige, snelle woningmarkt waarbij iedereen een kans krijgt. Direct na de sluitingsdatum is er gecommuniceerd over de woning. Dit maakt dat we niet lang hebben gewacht. Er wordt snel op e-mails en telefoontjes gereageerd en er is prettig contact. Er wordt voldoende uitleg gegeven over de stappen gedurende de aankoop.

  • Aanbevelen? Ja
9

Fijn en behulpzaam.

Marco is een fijne makelaar, Hij heeft ons goed geadviseerd waardoor ons huis snel is verkocht.

  • Aanbevelen? Ja
9

Buitengewoon correct en goed.

Bij aankoop van appartement Veerplein keurig ontvangen en goed ingelicht. Het was ook geen probleem voor extra bezichtiging N.a.v hierboven genoemde ervaring, ook het huis op de Welhorst bij Estate in de verkoop gezet.

  • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring met Marco v.d. Kruk Zowel de verkoop van ons eigen huis alsook van mijn vaders appartement. Snel, eerlijk, helder en vertrouwen; dat is bij hem duidelijk aanwezig.

  • Aanbevelen? Ja
10

Zeer zorgvuldige, attente wijze van handelen tegen een redelijke en vaste prijs prijs

Na een telefoontje werd er zeer snel een afspraak gemaakt. In het eerste overleg werden de totaalkosten in beeld gebracht, alsmede een afspraak met een fotograaf. Het proces daarna, met kijkers, biedingen, koopovereenkomst, vond zeer zorgvuldig plaats met op het juiste moment een terugkoppeling, waardoor de verkoper voortdurend op de hoogte blijft van de ontwikkeling. Een duidelijk voorbeeld van goede dienstverlening en ontzorging tijdens een proces dat je niet iedere dag meemaakt.

  • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijk, goed advies, altijd op tijd, aanrader.

Alle vragen worden beantwoord, alle details worden besproken, afspraken altijd op tijd. De hele afhandeling van de verkoop is zeer goed bevallen.

  • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal goed!

Estate makelaars is erg goed en prettig in de omgang! Er wordt snel gereageerd.

  • Aanbevelen? Ja
3

Geen prettige ervaring

Ondanks corona kan je als makelaar toch wel wat meer je best doen voor een verkoper. In deze makkelijke verkoop tijd mag een makelaar best nog wel wat moeite doen, dat gevoel had ik bij deze makelaar niet.

  • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Spijtig te horen dat onze dienstverlening niet voldeed aan uw verwachtingen. Wij hebben meer dan 20 bezichtigingen verzorgd en uw woning binnen 2 weken verkocht voor € 31.000 boven de vraagprijs. De verkoop van uw woning was in het 4e kwartaal 2020. Dit was een uitzonderlijk drukke periode in de makelaardij, waarbij de makelaars het werk bijna niet aan konden. Hierdoor kan het zijn dat destijds de informatie verstrekking of de persoonlijke aandacht tijdens het verkoopproces minder intensief was dan bij Estate gebruikelijk is. Hiervoor onze excuses, maar zoals gezegd het was toen een piekdrukte. Momenteel is het huizenaanbod aanzienlijk kleiner en hebben onze 3 ervaren makelaars weer alle tijd om 100% de vertrouwde Estate service te verlenen. Wij wensen uw veel woonplezier toe in uw nieuwe woning.

9

Een fijne laagdrempelige makelaar met oog voor zowel de koper als de verkoper.

Wij ontmoetten Marco bij de bezichtiging van een woning die we uiteindelijk hebben mogen kopen. Hij onderscheidde zich t.o.v. andere makelaars door de rust die hij uitstraalde en de tijd die hij voor ons nam tijdens de bezichtiging van het huis. Na de bezichtiging hebben we meteen om zijn contactgegevens gevraagd en een prijsopgave gekregen voor de verkoop van ons oude huis. Die opdracht hebben we Estate Makelaar dan ook gegund. De verkoop van ons oude huis verliep uistekend. Marco begeleidde ons prima en heeft het huis voor een boven verwachting goede prijs verkocht. Wij zijn Estate Makelaar dan ook dankbaar voor zowel de goede afhandeling van de aankoop van ons nieuwe huis, als de verkoop van ons oude huis.

  • Aanbevelen? Ja
8

Altijd vriendelijk en adequaat geholpen.

Hoewel de makelaar van Estate de makelaar was van de verkopende partij, hebben wij als kopers de service van hen zeer op prijs gesteld.

  • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

De service was heel goed, zo hem zo weer aanbevelen

  • Aanbevelen? Ja
9

Goed en snel verkocht via Estate

De dames en heren van Estate nemen snel en effectief de verkoop van je huis in behandeling en ook de communicatie verliep erg efficiënt.

  • Aanbevelen? Ja
10

Goed snel duidelijk en compleet verhaal.

Zoek je een goede duidelijke makelaar die staat voor kwaliteit, een goede snelle verkoop, twijfel dan niet en maakt de juiste keuze, bel Marco van Estate makelaar wordt ontzorgt en start een complete goede snelle verkoop van je woning.

  • Aanbevelen? Ja
10

Zeer soepel verlopen!!

Duidelijk en soepel verlopen en geheel volgens afspraak!

  • Aanbevelen? Ja
10

Professionele betrokkenheid

Wij hebben van een afstand een huis moeten verkopen en waren bijzonder positief verrast door de kennis en betrokkenheid van onze makelaar, Edwin. Altijd bereikbaar en pro actief om ons op de hoogte houden van en wijzen op belangrijke zaken.

  • Aanbevelen? Ja
9

Fijne communicatie, Snel en betrouwbaar

Marco van de Kruk van Estate Makelaar heeft mij super goed geholpen met een Taxatie. Het prettige aan Marco is dat de communicatie prettig verloopt en je weet waar je aan toe bent. Ook niet geheel onbelangrijk alles verliep soepel en snel. Als ik een huis zou willen verkopen zou ik dit doen bij Estate Makelaar (Marco).

  • Aanbevelen? Ja
10

Een huis bezichtigen zoals je het het liefste wil

Een huis bezichtigen via Estate Makelaar (en mijn ervaring is met Marco) is heerlijk. Je krijgt echt de tijd om even lekker te kijken en Marco vertelde duidelijk hoe alles in elkaar zat. Na afloop van het kijken nam hij echt de tijd voor onze vragen, wat heel fijn is. Totaal geen gevoel van drukte of haast terwijl er toch 25 kijkers waren. En daarnaast ook nog een goed en duidelijk advies. Al met al: een bezichtiging zoals je het altijd wel zou willen.

  • Aanbevelen? Ja
10

Prima

Huis supersnel verkocht.....door Marco......niet de eerste keer voor ons. Draait niet rond de pot, recht door zee..... No cure no pay.....maar word gewoon verkocht.....kopers blij en verkopers blij.....mn oude fiets verkopen ging moeilijker haha.... Boksdoornstraat Ridderkerk

  • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Wordt vriendelijk en geduldig t woord gestaan

  • Aanbevelen? Ja
7

Goede ervaring

Te weinig inbreng van de makelaar !

  • Aanbevelen? Ja
8

Prima verkocht voor iedereen lucratief

Het resultaat is prima en snel

  • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne samenwerking met Edwin voor zowel de koop als verkoop.

Door zijn kennis in de huidige overspannen markt heeft hij ons goed kunnen adviseren en begeleiden. Goede communicatie en verstand van zaken. Wij zijn zeer tevreden!

  • Aanbevelen? Ja
8

Huis verkocht

Prima geroutineerde makelaar. Hij zou wat beter in de communicatie kunnen zijn. Niet iedereen heeft zijn ervaring en voor veel mensen is een huis verkopen toch wel iets meer dan van een paar schoenen wisselen.

  • Aanbevelen? Ja
9

Wij hebben de samenwerking met Edwin als erg prettig ervaren!

Edwin is duidelijk, transparant en professioneel. Hij nam de tijd voor ons en konden al onze vragen stellen.

  • Aanbevelen? Ja
10

Met een goed gevoel ons huis verkocht

Wij hadden Marco van der Kruk als makelaar. Een fijne makelaar met een goede communicatie. Hierdoor ook met een goed gevoel ons huis verkocht. Zeker aan te raden

  • Aanbevelen? Ja
9

Professioneel en vriendelijk.

Goede begeleiding, aardig, professioneel en goed bereikbaar.

  • Aanbevelen? Ja
9

mijn ervaring was prima

ik ben zeer tevreden

  • Aanbevelen? Ja
10

Goede makelaar, fijn contact

Ervaring als koper en als verkoper; Door de bezichtiging van een woning (die we ook hebben gekocht) hebben wij Marco als een zeer fijne makelaar ervaren. Tijdens de bezichtiging liet hij alles zien (ook kastjes/koelkast/dakramen/etc) en deed moeite voor ons. Ook al waren er ruim 20 bezichtigingen, wij voelden ons serieus genomen als eventuele koper. Alle vragen kon hij beantwoorden. Dus; goede rondleiding! Daarom besloten wij Marco als makelaar voor ons huis in te zetten en was onze woning binnen 1 week verkocht. Korte lijnen, goede communicatie, snelle acties en een hele fijne samenwerking. Kortom; zeker aan te raden.

  • Aanbevelen? Ja
7

Wij zijn tevreden!

Marco heeft bemiddeld betreffende een fijn appartement voor onze dochter en ons huis verkocht in Heerjansdam!

  • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige begeleiding!

Estate is een hele goede makelaar, goede persoonlijke benadering, gaan tot het uiterste om zoveel mogelijk geïnteresseerden de woning te tonen en geven goede adviezen mbt vraagprijs en oplevering. Mijn woning was binnen 2 weken verkocht tegen een hele goede prijs.

  • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel, flexibel, snel en betrouwbaar,

De door ons aangeboden woning werd na de eerste bezoekdag direct verkocht ruim boven de vraagprijs. Voor de uiteindelijke koper werd een extra half uur ingepland terwijl er al 20 bezoekers voor waren. Dit heeft het uiteindelijke resultaat positief beinvloed en daar zijn we erkentelijk voor.

  • Aanbevelen? Ja
10

Hier kun je gerust je huis door laten verkopen

Heel fijne ervaring met Edwin. Neemt de tijd voor je, komt zijn afspraken na en zorgt dat alles goed geregeld is. Dank daarvoor.

  • Aanbevelen? Ja
1

Verzint eer ge begint!

Beste lezers, Ik heb onlangs mijn huis verkocht via Estate-makelaars. Mijn ervaringen zijn als volgt: Advertentie Estate:Courtage €1.500,= all inclusive Makelaar Estate: Marco van der Kruk Locatie: Zwijndrecht Gesprek Estate: Bonusregeling 25% (staat niet in advertentie) Factuur Estate: Afrekening courtage €11.750,= (na definitieve verkoop) Courtage markt: Circa €4.000,= Product Estate: Standaard verkoopprocedure met slordige administratieve fouten en minimale communicatie Mening klant: Enorme spijt; goedkoop lokkertje wordt peperdure afrekening. Visie “win-win” van makelaar voelt als “financiële diefstal” bij consument. Tip: Verzint eer ge begint! In huidige markt verkoopt het huis zichzelf! Zie ook publicatie Vereniging Eigen Huis dd. 06-02-2020 Verzoek: Ik ben benieuwd of meerdere mensen deze ervaring hebben. Klacht: Geschillencommissie Makelaardij, voorstel afrekening €5.000,= Contact: [email protected] Delen graag!

  • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

U heeft helemaal gelijk dat in uw geval de courtage aanzienlijk hoger is dan gemiddeld. Wij zijn erin geslaagd om uw woning met meer dan € 40.000 boven de vraagprijs te verkopen. Aangezien de afgesproken courtage met u was gebaseerd op een provisie over de meer opbrengst boven de vraagprijs, is de courtage een hoger bedrag. Was uw woning dan te laag getaxeerd? Nee, u heeft drie makelaars uw woning laten taxeren. De getaxeerde waarde van Estate lag precies tussen de taxatiewaarden van de andere twee makelaars in. Uw woning is extreem hoog verkocht, omdat de koper uit Amsterdam komt en gewend is aan hogere prijzen en extremer over te bieden dan in Zwijndrecht gebruikelijk is.

10

Goede makelaar met prettig contact!

Hele fijne ervaring gehad met Edwin voor zowel de aankoop als de verkoop van ons huis. Het contact was prettig en we zouden Estate zeker aanbevelen als makelaar.

  • Aanbevelen? Ja
10

Top

Zowel aan- als verkoop via deze makelaar. Duidelijke communicatie en alles goed geregeld.

  • Aanbevelen? Ja
6

Tevreden

Tevreden

  • Aanbevelen? Nee
10

Super

Prima contact en snelle verkoop tegen mooie prijs

  • Aanbevelen? Ja
10

Hele goede begeleiding van de verkoop van het huis.,

Marco, de Estate makelaar, die ons heeft begeleid bij de verkoop van ons huis heeft dit uitstekend gedaan. Voorstel verkoopprijs en begeleiding hebben ons enorm geholpen bij het verkoopproces. Wij zijn uiterst tevreden.

  • Aanbevelen? Ja
8

Snel verkocht en goede prijs

Taxatiegesprek ging prettig, Marko komt zakelijk en relaxed over. Na bezichtigingen zijn de diverse biedingen besproken met Marco en werd een keuze gemaakt. Daarna duurde het meer dan een week voordat de koopovereenkomst, na een telefoontje van mij, ondertekend retour kwam. Ook was het vrij onduidelijk wat ik kon verwachten. Telefoontjes naar Estate Makelaar leverde het standaard antwoord op, dat er gewacht moest worden op Marco. Het heeft me verbaasd dat zelfs de simpelste vragen, eerst besproken moesten worden met een duidelijke overbezette Marco. Ik ben blij met het resultaat van Estate Makelaar, en geef deze feedback om te helpen. Delegeren van werkzaamheden is ook fijn voor medewerkers, die zich dan verantwoordelijk voelen en daardoor meer plezier hebben in hun werk. Succes met Estate Makelaars verder te laten Exceleren! En dank je wel voor het resultaat!

  • Aanbevelen? Ja
9

Fijne samenwerking

De samenwerking rondom de verkoop was prima. Duidelijke informatie, goed aanbod en nette rondleidingen in de woning. Het enige wat beter had gekund, was de fotograaf. Dat verliep rommelig en het leek alsof hij niet goed wist wat hij moest doen. Al met al een goede ervaring. Als we ooit weer zouden verkopen, bellen we Marco zeker weer.

  • Aanbevelen? Ja
8

Prettig en correct

Als koper kontakt gehad met de makelaars van de verkopende partijen, zijnde Estate Makelaars. Prettige omgang, vlotte terugkoppeling. Mochten wij in de toekomst het huis verkopen, zal Estate zeker ingeschakeld worden.

  • Aanbevelen? Ja
10

Prima, klantgericht en betrouwbaar

Vanaf de start prima contact. Realistisch en betrouwbaar. Houden zich aan afspraken en zijn klantgericht. Dank, een aanbeveling voor kopers en verkopers. Marco bedank !

  • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en menselijk

Onlangs heb ik mijn woning in Ridderkerk verkocht via Marco van Estate Makelaars. 10 jaar geleden heb ik de woning ook via Estate aangekocht en nu weer verkocht. Waarom andere makelaar kiezen als de service perfect is? Er wordt met je meegedacht en als je iets niet snapt, wordt het uitgelegd totdat je het wel snapt!

  • Aanbevelen? Ja
10

Perfect geregeld

Goed geregeld, snel en accuraat

  • Aanbevelen? Ja
10

Probleemloos van A tot Z

Vanaf eerste contact tot opleveringsdatum woning aan koper liep alles volgens plan en afspraken.

  • Aanbevelen? Ja
9

heel goed

Wij hebben onze tussenwoning verkocht via Estate, door Edwin. Een makelaar met een duidelijk verhaal, duidelijke aanpak, doortastend en neemt de tijd. Prettig ook is de heldere manier waarop courtage bepaald wordt. Aanrader!

  • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Uitstekende dienstverlening

  • Aanbevelen? Ja
10

Goede expertise, erg hulpvaardig en inlevingsvermogen uitstekend!

We kwamen via de koop van ons nieuwe huis in contact met Estate en dat verliep zo goed dat we besloten ons eigen huis ook via Estate makelaars te koop te zetten. Daar hebben we geen moment spijt van gehad! Sterker nog, we raden iedereen Estate aan omdat we vakkundig geholpen zijn en wij als klant echt koning waren!

  • Aanbevelen? Ja
10

Open, eerlijke en fijne makelaar

Edwin heeft ons ontzettend fijn geholpen. Altijd bereikbaar voor vragen. Goede kennis van zaken ook wat betreft alle randzaken die komen kijken bij het verkopen van een woning. Daarnaast ook complimenten voor het vriendelijke en kundige team op kantoor. Zeer tevreden over het verloop van de verkoop! Bedankt voor alles!

  • Aanbevelen? Ja
10

De nadruk op persoonlijk contact

12 jaar geleden verkochten we ons huis via Edwin. En nu 12 jaar later, via een ander kantoor, hebben we opnieuw ons huis via Edwin verkocht. In 12 jaar kan veel gebeuren, maar gelukkig is Edwin nog steeds dezelfde prettige makelaar, waarbij persoonlijk contact het belangrijkste is. Mede daardoor hebben we op een heel korte termijn ons huis via een prettig traject kunnen verkopen aan leuke kopers. Mochten we weer gaan verhuizen (niet de bedoeling) dan bellen we Edwin zeker weer.

  • Aanbevelen? Ja
10

Edwin heeft aan alle verwachtingen voldaan

Edwin Tijssen heeft ons huis super snel en goed verkocht! Bovendien hebben we bij hem ons nieuwe huis ook gekocht. Korte lijntjes, vriendelijk, deskundig en snel antwoord op al je vragen, dat omschrijft Edwin perfect. Dank je wel voor alles!

  • Aanbevelen? Ja
1

... makelaar

Vorige week huis bezocht wat ca 3 jr al te koop staat. De man stapt uit auto, blijkbaar geen zin in waarschijnlijk de zoveelste viewing. Gaf direct aan dat het huis onderhoud nodig had en noemde gelijk div zaken op. Huis was koud, vochtig en bijhuis niet schoongemaakt. Volgende dag email gestuurd mt een lijstje vd diverse zaken die opgepakt zouden moeten worden om huis weer terug te brengen in verdiende luxe staat maar dat er dan wel over de prijs gesproken moest worden of deze makelaar even met ons kon schakelen. Geen enkele reactie (en dat voor een huis wat al zolang te koop staat!). Na een week maar weer even contact zelf gezocht, dat ik tot op heden geen reactie had gekregen. Toen wel een emailtje waarin hij te kennen gaf dat een bod altijd kon en bagatelliseerde een aantal punten op het lijstje. Als dit mijn makelaar zou zijn dan had ik hem direct buiten gezet. Alleen al de arrogante houding. Misschien inherent aan de naam “Estate”? Training “hoe blijf ik positief communiceren” zou geen weggegooid geld zijn.

  • Aanbevelen? Nee
9

No how

Uitstekende begeleiding het gehele traject , Duidelijk en goed advies , bij vragen goed en snel antwoord ,

  • Aanbevelen? Ja
10

Woning zeer snel verkocht voor een goede prijs

Marco heeft onze woning snel verkocht voor een goede prijs.

  • Aanbevelen? Ja
10

Heel klantgericht, streeft naar optimaal resultaat, netjes en betrouwbaar.

Wij hebben een woning in het duurdere segment (EUR 745.000) met veel succes weten te verkopen via Estate Makelaar, Marco van der Kruk. Marco heeft meerdere kijkers goed rondgeleid en de kopers goed geïnformeerd over de mogelijkheden met de woning (het was een oudere woning die opgeknapt diende te worden). Uiteindelijk heeft dit erin geresulteerd dat de woning voor een mooie prijs en snel verkocht is. Zeer communicatief vaardige en nette betrouwbare makelaar.

  • Aanbevelen? Ja
8

correcte en vriendelijke makelaars bij Estate.

Tot aan de ondertekening van onze nieuwe woning zijn wij correct en vriendelijk geholpen door de medewerkers van Estate.

  • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende makelaar met kennis van de markt én de klant!

Mijn woning binnen een week verkocht! Een goede voorbereiding gedaan door Edwin (de makelaar). Door zijn kennis van de markt een juiste prijsstelling een prima resultaat gehaald. Dus op zoek naar een makelaar? Ga zeker even naar Estate Makelaar toe!

  • Aanbevelen? Ja
9

Fantastische makelaar

Super ervaring ermee! Ik werd overal van op de hoogte gehouden, hele vriendelijke makelaar waar ik alle vertrouwen in had en het is gebleken!! Ga zo door!!

  • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekend

Onze makelaar was Marco . Binnen 3 maanden was ons huis verkocht, door kopers waarvan Marco al vanaf dag 1 de juiste inschatting had gemaakt wat de doelgroep zal zijn. Wij waren heel tevreden met Marco als makelaar.

  • Aanbevelen? Ja
9

Zeer prettige ervaring

We hebben meerdere keren contact gehad met estate voor de verkoop van 2 verschillende huizen. Hierbij was Edwin onze makelaar. Kan niet anders zeggen dat beide keren een prettige en succesvolle ervaring zijn geweest. Edwin staat altijd voor je klaar.

  • Aanbevelen? Ja
6

ik had het idee dat de makelaar het te druk heeft

Wanneer ik mailden met de makelaar en de nieuwe koper stonden er dingen in die de makelaar niet wist Dat heeft voor vele irritaties naar de koper geleid omdat de koper wat wilde wat wettelijk niet kon en de makelaar daarmee accoord ging Toen ik daarover belde omdat ik het niet wilde zei de makelaar dat hij niet goed de mail had gelezen Dit gebeurde tot 2 keer toe Terug bellen was meestal na 17.30, dat maakt niet zoveel uit maar daardoor blijkt wel dat de makelaar teveel moet doen in veel te weinig tijd

  • Aanbevelen? Ja
10

Vakmanschap

Fijne makelaar, reageert direct en neemt de tijd voor je! Denkt met je mee en geeft goede adviezen. Kortom zeer tevreden met Estate.

  • Aanbevelen? Ja
10

Top service!

Vriendelijk en bekwaam personeel, makkelijk om in contact mee te komen. Super snelle verkoop. Top service!

  • Aanbevelen? Ja
8

Goede ervaring

Het contact was op zich iets minder, maar voor de rest is alles prima verlopen! Huis is verkocht voor boven de vraagprijs. Ik ben tevreden!

  • Aanbevelen? Ja
6

Snel en makkelijk verdiend.

Snel en goed verkocht. Afhandeling had wel wat persoonlijker en met meer aandacht gekund.

  • Aanbevelen? Nee
10

geweldig

Marco heeft ons beider appartement prima verkocht en heeft veel voor ons gedaan, een top kerel

  • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal top

Fijn geregeld allemaal

  • Aanbevelen? Ja
10

perfect, zeker aan te bevelen

Als zeer prettig ervaren. Leuke persoonlijke aandacht met een prima concept . streven voor een win win situatie. Hierdoor krijg je echt het gevoel dat het maximale voor de verkoop van je woning wordt gedaan tegen de beste verkoopprijs. Absoluut een aanrader

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
10

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer tevreden! Bedankt Edwin! Je bent een topper!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
9

goede service, goed behandeld

We zijn zeer tevreden over de aanpak en het contact dat wij hebben gehad tijdens het verkoopproces. Prima samenwerken met Marco

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal N.v.t.
  • Kwaliteit bezichtiging
1

zeer slecht, onaanvaardbaar

Wij hebben een woning gekocht en hebben naderhand een enorme lekkage ontdekt waarbij houtrot en verwoesting van het kozijn ter sprake komt. De makelaar als zowel de verkoper hebben dit niet aan ons gemeld! Wij hebben de situatie uitgelegd aan de Makelaar Marko, hij heeft ons nooit teruggebeld, na de tweede poging om het probleem aan te kaarten zou de makelaar mij terugbellen, het is nu 1 week later, nog steeds geen gehoor.. echt een zeer onverantwoordelijke zaak.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
10

perfect, zeker aan te bevelen

Heel tevreden over deze sympathieke makelaar. Is uiterst bekwaam en deskundig. Hij verdiend een dikke 10!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
9

goede service, goed behandeld

Ik ben erg blij met Edwin. Goede informatie verstrekking en onderling contact. Hij houdt rekening met je wensen en komt zorgvuldig en deskundig over.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
9

goede service, goed behandeld

Ik ben prima geholpen en een leuke klik met Edwin.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
9

goede service, goed behandeld

Ik zou zeker estate aanbevelen zeer tevreden

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

Ik zou zeker estaete aanbevelen zeer tevreden

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
8

goede service, goed behandeld

Door te grootte drukte wordt niet alles 100 % juist opgevolgd en worden dingen helaas wel eens vergeten

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
10

perfect, zeker aan te bevelen

Super ervaring, kan ik iedereen met gerust hart aanbevelen

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
10

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer tevreden over de dienstverlening van Marco van der Kruk van Estate Makelaar. Goede makelaar die zeer bekwaam en gedreven is in het uitvoeren van zijn vak als makelaar.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
8

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

Ik zou het iedereen aanbevelen

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
8

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
10

perfect, zeker aan te bevelen

Edwin, ontzettend bedankt voor je professionele, persoonlijke hulp bij de aankoop en verkoop van onze woning. We zijn echt meer dan tevreden! Mochten we ooit ons huis willen verkopen dan zullen we zeker bij jou terugkomen. Ook dan aan alle medewerkers. Wij hebben jullie klantvriendelijke contact ook erg gewaardeerd.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
9

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
10

perfect, zeker aan te bevelen

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
8

goede service, goed behandeld

Gedreven verkoper. Zeer vlot in de communicatie en opvolging.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging N.v.t.
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
7

voldoende, een redelijke ervaring

Informatie verstrekking/persoonlijke aandacht viel tegen. De verkoopprijs van de woning was aangepast, maar dit was door de makelaar niet doorgegeven aan de notaris. Mail gestuurd hierover naar de makelaar die deze 1 op 1 doorzette naar de notaris, maar de reactie van de notaris heb ik nooit ontvangen van de makelaar. Uiteindelijk moest deze aanpassing buiten de notaris om plaatsvinden. Zelf 1,5 week voor de overdracht even geïnformeerd naar de planning van de overdracht en de voorschouw. Snel reactie van makelaar, maar helaas is deze informatie door hem niet ook gelijk aan de kopers gestuurd waardoor zij 3 dagen voor de koop ook nog geen informatie hadden ontvangen en zelf moesten informeren naar de planning bij de makelaar. Ook na de verkoop van de woning moesten we zelf informeren wanneer op de website kwam te staan dat de woning was verkocht en een aangepast tekst zou komen op het verkoopbord. Ondanks de eerdere positieve ervaring die wij met Marco hadden, was de ervaring en dan met name de communicatie ons tegen gevallen (zie bovenstaande punten).

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging N.v.t.
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

Gewoon een fijne ervaring.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal N.v.t.
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

Prima ervaring en goed gevoel aan overgehouden.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

Marco heeft ons uitstekend geholpen met de verkoop van onze woning, stond ook open voor al onze vragen en hierop kregen wij ook een goed antwoord.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
10

perfect, zeker aan te bevelen

Enorme goede service. Meedenken in oplossingen op allerlei vlakken. Al jaren een goede band met deze makelaardij ook hulp met verhuur. Fantastisch, bedankt !

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
10

perfect, zeker aan te bevelen

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
8

goede service, goed behandeld

Goed geholpen en op een rustige manier.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
3

zeer slecht, onaanvaardbaar

Al twee keer een bezichtiging bij Estate Makelaar meegemaakt. Steeds gevraagd of je de afspraak alleen hebt. Twee keer is het toch een open huis geworden. Je loopt met 12 mensen door een appartement heen en krijgt hierdoor niet de juiste indruk en niet de aandacht die je verwacht. Snap dat door de de vele aanvragen het onmogelijk is om alles in te plannen. Maar dan moet er gewoon tegen een aantal nee gezegd worden. Voor de verkopende partij is dit een fijne oplossing, kopers moeten het er maar mee doen. Jammer en kies graag voor andere makelaars.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
8

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal N.v.t.
  • Kwaliteit bezichtiging N.v.t.
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
10

perfect, zeker aan te bevelen

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
9

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
8

goede service, goed behandeld

Zeer tevreden huis snel verkocht voor een mooie prijs !!!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
10

perfect, zeker aan te bevelen

Prima makelaar duidelijk en concreet!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

Wij hebben met Estate een kundige makelaar in de arm genomen die zijn vak verstaat. De tijd en aandacht die er aan ons en onze woning zijn besteed, maakten dat wij met een gerust gevoel de verkoop van ons huis uit handen konden geven. Erg fijn, want er zijn genoeg andere zaken waar je dan druk mee bent. Van begin tot eind zijn we goed begeleid. Bedankt Marco en team Estate!!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
8

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
8

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
10

perfect, zeker aan te bevelen

zeer tevreden , zeker voor herhaling vatbaar

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
8

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
7

voldoende, een redelijke ervaring

Fijn contact met Marco, zowel via e-mail, telefoon of whats app.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging N.v.t.
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
8

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

Edwin is een betrokken en vriendelijk persoon. Enthousiast en doet echt zijn best voor de klant. Zijn positiviteit is aanstekelijk. Bedankt Edwin.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
9

goede service, goed behandeld

Marco geeft geduldig ruim en deskundig advies. Wij hebben steeds een gevoel van vertrouwdheid gehad. Prima.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal N.v.t.
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
10

perfect, zeker aan te bevelen

Alle zorgen zijn ons uit handen genomen, alles was tot in de puntjes perfect en vakkundig geregeld!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
8

goede service, goed behandeld

Zou wat beter advies kunnen geven bij bevoordeeld het energie label .

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

Edwin is een enorm hartelijke makelaar. Hij komt over als iemand met kennis van zaken! Ook zeer eerlijk open en transparant! Absoluut een aanrader!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
10

perfect, zeker aan te bevelen

Edwin bouwt snel een sterke, betrouwbare relatie op. Is ervaren, deskundig en weet wat in de markt speelt. We hebben het verkoopproces als zeer plezierig ervaren.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
9

goede service, goed behandeld

Een vriendelijke makelaar met een duidelijk verhaal.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
10

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb in Edwin leren kennen als een zeer deskundig en professionele makelaar. De manier waarop hij zich heeft ingeleefd in de situatie en manier waarop hij de woning heeft gepresenteerd, geef ik hem alle lof!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
6

voldoende, een redelijke ervaring

Weinig foto's op Funda, moeilijk beeld te creëren wanneer je inzicht mist. Weinig informatie over de woning. Hoge vraagprijs voor uitgewoonde en verwaarloosde staat, enkel vanwege ligging. Moeizaam vindbaar op Funda. Oppervlakte m2 onduidelijk, bouwjaar woning onduidelijk; volgens makelaar eind '70 volgens verkoper begin '80, aarde woning onbekend etc. Voor 200 euro meer kregen we elders een veel completer pakket aangeboden welke ons meer aansprak voor de verkoop van onze eigen woning (verkocht na 32 uur!). Vervelend dat de woning pas 'verkocht' vermeld stond na de sleuteloverdracht. Contact met Marco als prettig ervaren. Helaas blijkt na de overdracht dat alle afvoeren verstopt zitten of heel moeizaam lopen leeglopen. We hadden een vervuild huis verwacht, maar moesten zelfs de muren stofzuigen om van hondenhaar te ontdoen. Gelukkig pakken we alles aan en strippen we de hele woning, dus moet alles toch schoongemaakt worden. En over de unieke locatie is geen woord gelogen op Funda:) We voelen ons zelfs tijdens de verbouwing al thuis en op ons gemak!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
10

perfect, zeker aan te bevelen

We zijn goed geholpen bij het (voorbereiden van het) verkopen van onze woning. We hadden al een aantal huizen met Edwin bezichtigd. Hij komt erg enthousiast over maar is ook eerlijk en betrouwbaar. Daarom was het voor ons geen vraag wie ons eigen huis mocht gaan verkopen! Hij heeft goede tips gegeven en als we vragen hadden konden we hem altijd bellen. De bezichtigingen heeft hij zo veel mogelijk achter elkaar kunnen plannen zodat we maar 2 dagdelen 'uit huis' moesten. En dit in 2 weken tijd zodat we voor de zomervakantie alles rond hadden. Echt super!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
9

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
8

goede service, goed behandeld

We hebben op een heel fijne manier ons huis verkocht door de prima begeleiding van Edwin. Zeer aan te bevelen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
9

goede service, goed behandeld

Wij hebben zelf niet Estate ingeschakeld. Wij zijn de kopende partij. Wat erg prettig was dat Edwin bij een bezichtiging doorvroeg over waar wij naar op zoek waren en zodoende met ons meedacht (dat doen niet alle makelaars!). Daardoor kon hij ons tippen over de woning die wij uiteindelijk hebben gekocht. Zonder Edwin hadden wij deze woning mogelijk pas te laat gevonden en achter het net gevist. Bedankt Edwin!!!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
9

goede service, goed behandeld

Marco kent de plaatselijke markt heel goed. Het verbaasde ons ook niets toen we binnen 24u ons appartement verkocht hadden. Goede communicatie en no nonsense afhandeling.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

Marco van der Kruk speelde goed in op de huidige markt. Niet onnodig de woning opknappen in tegenstelling tot wat sommige andere makelaars adviseerden.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal N.v.t.
  • Kwaliteit bezichtiging N.v.t.
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
8

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
8

goede service, goed behandeld

zie boven

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal N.v.t.
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

Zeer prettig contact met Marco gehad. De woning verkopen was niet makkelijk maar zeer deskundige hulp heeft zeker geholpen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

Mijn ervaring met de makelaar, Marco van der Kruk, is goed. Hij komt zijn afspraken na en is helder in zijn communicatie. Kortom: een prima makelaar.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
10

perfect, zeker aan te bevelen

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
9

goede service, goed behandeld

Beste Marco, hartelijk dank voor de fijne en prettige service die je ons gegeven hebt. De informatie was eerlijk, helder en duidelijk. Heel fijn dat je ook rekening hield met werktijden van de cliënt. Je voelt je dan gezien en serieus genomen. Waarvoor dank. m.vr.gr. Isabella

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
10

perfect, zeker aan te bevelen

Hele fijne makelaar, goede communicatie, altijd bereikbaar en komt afspraken snel na.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
8

goede service, goed behandeld

Marco is een zeer vriendelijke en rustige man.zowel de aankoop als verkoop hebben we via Estate laten lopen. Zelfs in de avond wordt er nog gewerkt indien nodig.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
10

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer correcte en adequate afhandeling met een goede en eerlijke deskundigheid. Geen flauwe kul maar zakelijk direct en vlot met informatie en afhandeling.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
10

perfect, zeker aan te bevelen

Hele fijne makelaar! Antwoord snel, denkt mee en erg enthousiast!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
9

goede service, goed behandeld

Als is prima en solide verlopen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal N.v.t.
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
10

perfect, zeker aan te bevelen

Sympathiek, geloofwaardig, snelle denker, doener en een onwijs prettig persoon! Dat is hoe ik Edwin kort zou omschrijven. Zelf ben ik allergisch voor de standaard glibberige, arogante en zelfingenomen verkoper/makelaar. Na kennismaking met eerdere makelaars via via de tip gekregen om Edwin te benaderen. Al direct bij kennismaking merk je dat Edwin niet in de "glibber" categorie valt. Deze prettige en betrouwbare man is mijn inziens een geweldige verkoper én adviseur. Met zijn no nonsens houding, directe en heldere manier van communiceren weet je precies wat je kan verwachten. Ik kan niet anders dan hem aanraden als dé top makelaar in de Drechtsteden!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal N.v.t.
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
10

perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekend geholpen door makelaar Edwin. Kundig, flexibel en zeer betrokken. Niets anders dan lof!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
10

perfect, zeker aan te bevelen

Prettig contact met estate. Edwin dacht echt mee met ons. Zou hem zeker aanbevelen voor de aan- en verkoop van een woning!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
10

perfect, zeker aan te bevelen

Edwin is zeer professioneel en prettig om mee te werken. Staat altijd voor je klaar. Geeft goede eerlijke adviezen. Zou hem aan iedereen aanbevelen als je een betrouwbare makelaar zoekt.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
8

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
9

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

Zeer fijne, persoonlijke, benadering. Edwin heeft de zorgen van de verkoop uit handen genomen en heeft de woning boven de vraagprijs weten te verkopen. Eerdere ervaring met Edwin als aankoop makelaar was ook zeer positief.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging N.v.t.
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
9

goede service, goed behandeld

Vriendelijke en deskundige man die ons goed heeft geholpen, daar waar nodig.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal N.v.t.
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
9

goede service, goed behandeld

Zoals in de beoordeling te zien, alleen maar lof over Edwin Tijssen. Aanbevolen. Geweldige makelaar!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
10

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer duidelijk!! Geen onnodige poespas. Na het oriënterende gesprek besloten om het via Estate te laten verkopen. Alles snel geregeld!! Fotograaf kwam en dacht erg goed mee om de woning zo mooi en goed mogelijk te fotograferen. Na elk bezoek duidelijke terug koppeling van Marco!! Kosten van Estate zijn ook zeer schappelijk!! In 1 woord GEWELDIG, ga zo door Estate!!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
10

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer prettig, deskundig en klantvriendelijk!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
8

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
9

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
8

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal N.v.t.
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
10

perfect, zeker aan te bevelen

Scores behoeven wat mij betreft geen toelichting. Betere dienstverlening kan ik mij niet wensen. Mijn dank is groot.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
10

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben zeer tevreden over de professionele aanpak en samenwerking met Edwin Thijssen, Groet Shirley van Ginkel

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
8

goede service, goed behandeld

het was heel goed zakendoen met Marco

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal N.v.t.
  • Kwaliteit bezichtiging
10

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer positief, goede en snelle communicatie!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

Wij zijn zeer tevreden. Deskundige, vriendelijke en voortvarende begeleiding.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
10

perfect, zeker aan te bevelen

Top makelaar! We zijn zeer tevreden met Marco. No nonsense aanpak en maakt ook waar wat hij gezegd heeft.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

Allemaal prima. Dank! Qua snelheid heeft de markt nu natuurlijk ook wel geholpen!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

Deskundig met persoonlijke benadering. Inzet en betrokkenheid vielen op.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
8

goede service, goed behandeld

Kwaliteit bezichtiging, daar was ik niet bij dus geen oordeel.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging N.v.t.
8

goede service, goed behandeld

Klantvriendelijk, niet alleen Marco, maar ook de dames op kantoor zijn vriendelijk en behulpzaam. Mijn voormalige woning was binnen een week verkocht. Marco is deskundig en resultaat gericht, het is een pre dat Marco de markt in Zwijndrecht kent!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
8

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
7

voldoende, een redelijke ervaring

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal N.v.t.
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
10

perfect, zeker aan te bevelen

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
9

goede service, goed behandeld

Estate makelaar Carolien heeft ons goed begeleid met de koop van een huis. Ook in de avonduren was Carolien bereikbaar. Met het maken van afspraken flexibel. Carolien is gericht op de klant en stond open voor al onze vragen en opmerkingen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Carolien Koster
10

perfect, zeker aan te bevelen

Volledige score. Alles conform afspraak en verwachtingen. Persoonlijke touch. Ruime informatie en toelichting. We hadden een goede klik. Snel en slagvaardig. Al met al een zeer prettige ervaring met deze makelaar.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
9

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Carolien Koster
9

goede service, goed behandeld

Prime ervaring!! Perfect geholpen en te woord gestaan.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
10

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben heel erg tevreden over de geboden service en kan niet anders zeggen dan dat ik Estate aan een ieder zou aanbevelen. Woning binnen 5 dagen verkocht. Advertentie en promotie van de woning ver boven gemiddeld en met de kennis en vakkundigheid van Marco heb ik geen seconde getwijfeld aan een snelle verkoop. Ook met afspraken maken heel duidelijk en flexibel in alle opzichten. Bij een eventuele nieuwe verkoop/koop zal ik zeker weer gebruik maken van Estate

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

wij zijn tevreden

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
8

goede service, goed behandeld

Verder waren wij tevreden. Fijn ook 1 contactpersoon.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

Carolien heeft ons huis op een enthousiaste en deskundige manier verkocht. We zijn blij dat we voor haar gekozen hebben!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Carolien Koster
10

perfect, zeker aan te bevelen

Carolien Koster is een topmakelaar! Alles volgens afspraak en ons appartement binnen een dag verkocht boven de vraagprijs! Ze is heel klantvriendelijk en deskundig. Zoek je een goede makelaar twijfel dan niet meer!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Carolien Koster
7

voldoende, een redelijke ervaring

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Persoonlijke aandacht N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging N.v.t.
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
8

goede service, goed behandeld

Deskundig en betrouwbaar, goede marktkennis. Prima makelaar voor de verkoop van onze woning. Tevens gevraagd voor de taxatie van onze aangekochte woning.Wij zijn tevreden!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

Marco heeft het heel netjes gedaan! Fijn contact en ik werd goed op de hoogte gehouden!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

Ik heb Marco van der Kruk ervaren als een zeer doelgericht persoon, die geen moment teleurstelde in het hele proces. Hij is een regelrechte aanrader!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

De keuze voor Estate als makelaar zou ik een ieder kunnen aanraden. Na een informatief gesprek met Carolien zijn er professionele foto's genomen en is mede door haar deskundigheid mijn huis binnen een maand verkocht. Naast haar deskundigheid vind ik de persoonlijke aandacht en interesse vanuit haar kant ook een groot pluspunt. Bij een eventuele verkoop van mijn nieuwe woning in de toekomst klop ik zeker bij estate aan

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal N.v.t.
  • Kwaliteit bezichtiging N.v.t.
  • Ervaring met makelaar: Carolien Koster
8

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
10

perfect, zeker aan te bevelen

Super blij met Carolien koster hele goede begeleiding en goed advies voor alles wat met de verkoop van onze woning te maken had tot en met de overdracht !!!! dank je wel voor alles Carolien x

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Carolien Koster
8

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
8

goede service, goed behandeld

Ben helemaal tevreden geen klachten.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
9

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
8

goede service, goed behandeld

Super deskundig en aandachtig geholpen door Carolien. Nam alle tijd voor alle vragen en hulp die we nodig hadden. Erg bedankt hiervoor !

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal N.v.t.
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Carolien Koster
10

perfect, zeker aan te bevelen

Top service! Zou haar bij iedereen aanbevelen

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Carolien Koster
7

voldoende, een redelijke ervaring

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
8

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Carolien Koster
8

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
8

goede service, goed behandeld

goed geholpen met verkoop huis.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

Fijn makelaarskantoor. Deskundige, betrokken makelaar die ons erg geholpen heeft en altijd bereikbaar was. Top!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
9

goede service, goed behandeld

luistert echt naar de klant en communiceert goed edwin is is sympathiek een verademing tov meeste arrogante makelaars komt afspraken altijd na

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
10

perfect, zeker aan te bevelen

Edwin Tijssen was onze makelaar, hij was erg meelevend en betrokken bij de verkoop van onze woning. Wij zouden hem zeker aan anderen aanbevelen. Edwin hartelijk bedankt voor alles. Hetty en Leen Oudijn.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
8

goede service, goed behandeld

Goede en deskundige erva met Estate makelaar

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

Bedankt voor je medewerking!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
10

perfect, zeker aan te bevelen

We zijn heel blij met Edwin!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
8

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
10

perfect, zeker aan te bevelen

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

Edwin , goed gedaan. Je gaat ervoor. Complimenten. Blijf zo werken.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
9

goede service, goed behandeld

Prettige makelaar, alles keurig afgehandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
7

voldoende, een redelijke ervaring

Service was wel ok, maar uiteindelijk toch een wisselend gevoel aan over gehouden. - Zelf de verkocht stickers erop plakken. - Makelaar die tijdens gehele verkoopproces niet vraagt hoe het allemaal loopt en of hij nog ergens mee kan helpen. - In weekenden niet bereikbaar als je vraag hebt. - Mail wordt verloren of gewoon niet op gereageerd. Ik weet dat we "maar" een appartement hebben verkocht, maar als ik kijk naar wat ik qua geld heb neergelegd en er voor service terug heb gekregen voelt het vreemd.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
7

voldoende, een redelijke ervaring

Er is een tijd van crisis en een tijd van welvaart. Beiden hebben wij meegemaakt en bepaalt het resultaat.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal N.v.t.
  • Kwaliteit bezichtiging N.v.t.
  • Ervaring met makelaar: Carolien Koster
9

goede service, goed behandeld

Wij zijn zéér tevreden. Ons huis was binnen 3 dagen verkocht. Zeer deskundig advies van een vriendelijke makelaar.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
9

goede service, goed behandeld

Uitstekende ervaring en een aanrader voor potentiele verkopers! Duidelijk, snel en uiterst vriendelijk.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Carolien Koster
10

perfect, zeker aan te bevelen

Edwin is in onze ogen de meest betrokken en bekwame makelaar van Hendrik Ido Ambacht! Andere makelaars werken anders zijn veel onpersoonlijker en kunnen nog veel van Edwin leren als het gaat om wat een makelaar nou eigenlijk echt is! Voor wie zijn huis wil verkopen of een huis wil kopen, maakt niet uit hij is de meest betrouwbare !

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
7

voldoende, een redelijke ervaring

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging N.v.t.
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
8

goede service, goed behandeld

Goed en zeker aan te bevelen.!!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
9

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Carolien Koster
10

perfect, zeker aan te bevelen

Carolien heeft tijdens het hele proces alles voor mij geregeld en er voor gezorgd dat ik me nergens zorgen over hoefde te maken! Zo'n enthousiaste makelaar gun je iedereen!!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Carolien Koster
9

goede service, goed behandeld

Erg prettige samenwerking gehad met Edwin. Wellicht bij aanvang iets te bescheiden geweest met de vraagprijs en deze eerder of alsnog hoger moeten inzetten. Maar dat is achteraf altijd makkelijk te constateren. Desalniettemin erg tevreden met het behaalde resultaat. Sjaak

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
6

voldoende, een redelijke ervaring

We zitten nu nog steeds met een lege koker van Estate. Die is tot op heden nog niet gevuld. Bord verkocht heeft veel te lang geduurd. Teken afspraak hebben we zelf voor moeten zorgen. Wij zijn echt teleurgesteld in Estate. Met vriendelijke groet Stephan en Kim Roovers

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal N.v.t.
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
10

perfect, zeker aan te bevelen

Mocht je opzoek zijn naar een makelaar die omdenkt voor de beste prijs, meedenkt, altijd bereikbaar is (ook 's avonds en in het weekend), geen gelikte verkooppraatjes heeft en gewoon keihard werkt voor je dan zou ik Caroline van Estate aanbevelen!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Carolien Koster
8

goede service, goed behandeld

Deskundig en correct geholpen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
8

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
10

perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben Carolien voor zowel de verkoop als de aankoop gehad! Ze heeft het mogelijk gemaakt om ons huis binnen een week te verkopen en daarnaast ook haar deskundigheid te gebruiken bij de aankoop van ons droomhuis! We hebben Carolien ervaren als een zeer punctuele vrouw die daarnaast ook zeer toegankelijk en bereikbaar is! Naast het zakelijke en formele contact was er zeker ook ruimte voor informeel contact en een gezonde dosis humor waardoor onze ervaring met Carolien Koster en Estate makelaar zeer positief was. Wij raden mensen dan ook zeker aan om Carolien als aankoop en/of verkoopmakelaar in te schakelen. Met de lage courtage wordt deze beslissing nog makkelijker! Familie Moret (verhuisd van Slangenburg 118 naar de Gentiana 9 in Dordrecht)

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Carolien Koster
9

goede service, goed behandeld

Keurig en correct geholpen en verkocht voor dat er foto's gemaakt waren. Tip: fles wijn of bos bloemen aan kopers

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal N.v.t.
  • Kwaliteit bezichtiging N.v.t.
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

Edwin is communicatief erg sterk en heeft een erg persoonlijke benadering. Je krijgt beslist niet het gevoel dat je een nummer bent. Hij doet soms ook meer dan strikt noodzakelijk, zoals meegaan naar notaris. Top!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
7

voldoende, een redelijke ervaring

Vriendelijke bejegening. Correct geholpen. Goede adviezen

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging N.v.t.
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
10

perfect, zeker aan te bevelen

Verkoop is snel en perfect verlopen duidelijk advies zelfs savonds bereikbaar !!!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
9

goede service, goed behandeld

Onze kennismaking met de makelaar is heel anders als 30 jaar geleden een rondleiding door de woning voor de overdracht hebben wij niet gehad.Wij hebben het geheel als prettig ervaren.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal N.v.t.
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Carolien Koster
9

goede service, goed behandeld

Vertrouwd, behulpzaam en zeer betrokken, wij zijn erg tevreden !!!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Carolien Koster
10

perfect, zeker aan te bevelen

Prima ervaring. Mw. Koster heeft het hele verkoopproces van ons huis deskundig begeleid. Tussendoor veel en goed op de hoogte gehouden enn was altijd snel met reageren op onze vragen. Is echt heel goed gegaan !

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Carolien Koster
10

perfect, zeker aan te bevelen

Enthousiaste makelaar. Geeft goed en onderbouwd advies en gaat voortvarend te werk met goed en snel resultaat.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
10

perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekend begeleid bij de verkoop van onze woning! We hadden het idee dat we de enige opdrachtgever waren! Niets was te veel! Ook in de "late" avonduren was er contact mogelijk! Edwin, hartelijk dank voor alles!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
8

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging N.v.t.
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
8

goede service, goed behandeld

Ik heb Carolien als een heel prettig persoon ervaren. Iemand die je snel vertrouwd door haar eerlijke en open houding. Ze is oprecht geïnteresseerd in haar klanten. Zij was altijd goed bereikbaar en als ik vragen had kon ik altijd bij haar terecht. Ik had me geen beter persoon kunnen wensen en zij geeft Estate Makelaar zeker een goede naam!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Carolien Koster
9

goede service, goed behandeld

Ondanks de moeilijkheden met de aankoopmakelaar door Carolien super geholpen. We waren een goed team ;-) Carolien is duidelijk, recht door zee en komt voor je op om alles zo goed mogelijk te regelen. En ondanks de lastige omstandigheden blijft ze altijd super vriendelijk. @ Carolien thanks meid en het beste voor de toekomst!! Groetjes Patricia

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Carolien Koster
7

voldoende, een redelijke ervaring

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
9

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
8

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
8

goede service, goed behandeld

Na een wat rommelige start mbt aanmelding bij funda is alles verder prima verlopen. Bezichtigingen op tijd gemeld. Klantkennis was niet altijd up-to-date maar hierdoor is toevallig wel mijn woning verkocht (half uur vooraf bellen omdat gedacht werd dat ik er niet meer woonde). Verder wat ik mag verwachten met goede bereikbaarheid en snelle reacties wat ik als zeer prettig heb ervaren.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
7

voldoende, een redelijke ervaring

goede komunikatie

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
10

perfect, zeker aan te bevelen

Edwin heeft heel goed zijn huiswerk gedaan en kwam op mij zeer professioneel en gedreven over, dit heeft zijn uitwerking naar de kopers. Heeft mij altijd goed op de hoogte gehouden van alle gesprekken en is zijn afspraken goed nagekomen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
10

perfect, zeker aan te bevelen

perfecte makelaar

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
8

goede service, goed behandeld

Heel goed en prettig kontakt gehad gedurende de gehele periode. Excuses voor de late reactie. Met vriendelijke groet

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

gewoon een goed en persoonlijk contact waar we zeer tevreden mee zijn

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
8

goede service, goed behandeld

Binnen 3 weken ons huis verkocht. Heldere afspraken en prijzen. Aanrader voor iedereen die zn huis wil verkopen!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

Ik vind het niet acceptabel dat de rekening van Estate bij de notaris is verrekend.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal N.v.t.
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
9

goede service, goed behandeld

Wij kijken met tevredenheid terug naar de verkoopbegeleiding van onze woning en de daarbij behorende afwikkelingen;altijd bereikbaar , goede terugkoppeling na een bezichtiging en zelfs ons attent maken op een huis wat in de verkoop kwam te staan waar mogelijk onze interesse naar uit zou gaan. Wij raden Estate graag bij andere mensen aan! Onze complimenten aan Marco van der Kruk!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging N.v.t.
  • Ervaring met makelaar: Marco van der Kruk
9

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
9

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Carolien Koster
8

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Carolien Koster
10

perfect, zeker aan te bevelen

Edwin is een gedreven en enthousiaste makelaar die altijd voor je klaar staat !

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Prijs-/ kwaliteitverhouding
  • Klantvriendelijkheid
  • Persoonlijke aandacht
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Bereikbaarheid (telefoon/ e-mail)
  • Website en promotiemateriaal
  • Kwaliteit bezichtiging
  • Ervaring met makelaar: Edwin Tijssen
8

goede service, goed behandeld

Neemt de tijd voor je.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: taxatie
7

voldoende, een redelijke ervaring

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

Tijdens de periode van verkoop, veel en geduldig te woord gestaan met mijn vragen. Wel/niet prijs aanpassen. Hiervoor goed advies gekregen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

Goede samenwerking in alle opzichten.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

Ons huis is in 4 dagen verkocht door Caroline Koster. Wat een ontzettend enthousiaste positieve makelaar is zij! Zeer punctueel, is altijd beschikbaar voor overleg, komt afspraken na en zorgt ervoor dat je geen omkijken hebt naar de verkoop van je huis. Topmakelaar!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

Zeker aan te bevelen aan anderen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

Altijd bereikbaar, duidelijk, klant vriendelijk, denken mee (verkrijgen van sleutel was geen probleem om bv de keuken in te meten).

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: aankoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

Super goede Makelaar! Komt ze afspraken na luisterd naar je. En staat altijd voor je klaar! Echt een aanrader!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: aankoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Edwin heeft ons fantastisch begeleid met de verkoop van onze woning! Doet wat hij beloofd en dat vinden wij een enorme plus 👍🏻

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

Marco heeft alles waargemaakt wat tijdens het intakegesprek beloofd werd: een snelle verkoop van ons huis (binnen 4 weken) en een verkoopprijs zoals verwacht. Ook de communicatie verliep soepel.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

Mijn woning is succesvol verkocht door Carolien Koster. Carolien is zeer professioneel in haar werk, ze is erg van het persoonlijk contact, enthousiast en oprecht. Ze komt altijd alle afspraken stipt na. Ik raad haar zeker aan bij iedereen! Daarom krijgt ze een tien!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Prettig contact, korte lijnen. Niets dan lof!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
4

slechter dan verwacht

geen

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: aankoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

Spoedige verkoop door Edwin, die de verkoop van onze woning op een zakelijke correcte wijze en met een goede begeleiding afhandelde

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

Marco vd Kruk van Estate heeft een prima indruk achtergelaten. Vanaf het eerste gesprek tot de uiteindelijke verkoop is alles goed en snel verlopen. Zeker een aanrader!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Zeer tevreden over de verkoopbegeleiding van Edwin. Goede tips om de verkoop te laten slagen. Zeer betrokken bij de verkoop. Binnen een half jaar mijn huis verkocht. TOP!!!!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

De naam van de betreffende verkoopmakelaar is mevr. Carolien Koster. De hoge score geeft al aan dat we bijzonder tevreden zijn geweest met het intake, verkoop en afhandeling van onze woning. Mijn vrouw heeft n.a.v een CVA niet meer het vermogen om alles goed te begrijpen. Carolien heeft veel begrip gehad voor haar situatie en heeft professioneel alles rustig en duidelijk aan haar kunnen uitleggen en nam daarmee veel onrust weg. Een ander sterk punt is de klantvriendelijkheid en deskundigheid. Gestelde vragen werden of direct of op zeer kort termijn telefonisch of via de mail beantwoord. Al met al zullen wij zeker mevr. Carolien Koster als makelaar bij familie en/of kennissen aanbevelen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Snel, alert en daadkrachtig met Marco van de Kruk. (sectie Zwijndrecht ) Ook Edwin Tijssen die tijde de vakantie even waarnam kwam zeer daadkrachtig over.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
9

goede service, goed behandeld

alles is prima geregeld, va begin tot eind complimenten.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

Alles is positief

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Ik ben goed begeleid en alles is keurig afgehandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
9

goede service, goed behandeld

Zeer tevreden met de makelaar, heeft ons zeer goed begeleid bij de verkoop van onze woning en de daarbij behorende afwikkelingen. Prettig samenwerking en goed contact gehad met de makelaar.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

38 Onze verkoopadviseur was Carolien Koster

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

Wij hebben Estate als zeer betrouwbaar ervaren en zullen zekere Estate aan andere mensen aanraden

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

Valeriussingel - Marco vd Kruk

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

zeer tevreden, geen opmerkingen, persoonlijk contact, echt aandacht en drive om het goed te volbrengen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

Edwin heeft ons steeds het gevoel gegeven dat wij zijn enige klant waren en dat hij voortdurend druk voor ons in de weer was (en met succes). We hadden het idee dat hij echt zijn uiterste best deed om onze woning snel en tegen een goede prijs te verkopen. Hij was heel secuur in (terug)bellen en maakte op ons ook een deskundige indruk. Verder heeft Edwin mij belangeloos geholpen bij mijn aankoop van de nieuwe woning en daar ben ik heel blij mee.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

vriendelijke en deskundige ervaring.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: aankoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

deskundig advies en goede begeleiding vriendelijk wat betreft contact alleen maar lof

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Carolien zit er bovenop! Is er wat aan de hand dan gaat ze er direct werk van maken en zorgt dat het zo snel mogelijk is opgelost. Zeer vriendelijk en drempelloos contact waar ze ook weer spoedig op reageert! Een appartement verkopen binnen een maand is alleen weg gelegd voor de beste en dan heb je aan Carolien een goeie aan! Eerste kijker direct de koper!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

Watermunt is heel snel verkocht en juiste adviezen gekregen

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Ons nieuwe huis aangekocht via Carolien Koster, erg prettige makelaar. Goed te bereiken via mobiel of email, altijd snelle reactie en altijd met een lach! Daarnaast duidelijk in de communicatie en goed meedenkend. Ga zo door

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Zeer deskundig en vriendelijk geholpen

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
6

voldoende, een redelijke ervaring

Veel aandacht voor het ''te koop'' zetten

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

Carolien is een spontane vrouw die haar vak verstaat. Ze straalt rust en zekerheid uit. Ze heeft ons ontzettend goed geholpen. Ik raad Estate aan. Maar zeker Carolien Koster. Zij is een echte topper!!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: aankoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

begeleid door CoralienKoster.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

We zijn erg tevreden over Carolien Koster. We werden heel goed geholpen. Niks te klagen vrijdag op funda gezet en op maandag was ons huis verkocht. Eerste kijker is Koper

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

Onze makelaar was carolien koster en hebben een hele fijne bemiddeling gehad. Alles is vlot verlopen En wij zijn hardstikke blij met ons nieuwe huis

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: aankoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

Het hele verkooptraject met uw kantoor is voor ons prettig verlopen. Kennis , persoonlijk contact hebben wij als prettig ervaren.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben dankzij carolien ons huis binnen 4 dagen verkocht. Carolien is vriendelijk en deskundig. Ze weet hoe de markt in elkaar zit en wat nodig is om de woning verkocht te krijgen. No cure no pay, je zit nergens aan vast. Carolien beantwoordt snel haar mail en je kunt ook eenvoudige vragen stellen via de app. Afspraken worden allemaal nagekomen en dat met een warme deken. Onze ervaring is helemaal top. Wij zouden zo weer voor (Carolien) Estate Makelaar kiezen. Een echt aanrader als snel en goed je huis wilt verkopen!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

Edwin is een makelaar die je begeleid vanaf de waardebepaling totdat je naar de notaris gaat om je sleutels in te leveren! Fijne makelaar die naar je luistert en goed bereikbaar is!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Wij zijn erg goed geholpen bij de verkoop van ons huis. De makelaar was enthousiast en had snel antwoord op onze vragen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Zowel bij verkoop als bij aankoop goede begeleiding ontvangen van Carolien Koster. Kundig en prettig in de omgang.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: aankoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Snel verkoopsucces, met dank aan Carolien Koster. Enthousiast en Energiek.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Edwin Tijssen heeft vnl in de verkoopbemiddeling, maar ook in de aankoopbemiddeling goed terzijde gestaan.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

Marco van de Kruk heeft zijn werk voor ons uitstekend gedaan. Hij is deskundig en betrouwbaar, komt afspraken na en is steeds bereikbaar. Hij werkt zeer accuraat. Zo nodig zullen wij in de toekomst zeker weer van zijn diensten gebruik maken.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: aankoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

Dankzij Marco van der Kruk hebben wij ons nieuwe huis kunnen kopen en de mogelijkhejd gekregen om ons oude huis te verkopen, en dat was binnen 6 weken verkocht!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
6

voldoende, een redelijke ervaring

aardige en nette makelaar in persoonlijk contact, betrokkenheid buiten de face 2 face momenten viel mij tegen helaas ...

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

Marco van der Kruk heeft ons uitstekend begeleid met de verkoop van onze woning.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Het gaat natuurlijk om het huis maar ook de manier waarop je deze aangeboden krijgt. Carolien Koster is een zeer klant vriendelijke en deskundige makelaar. Niet alleen voor de verkopende partij waar zij het huis voor verkoopt, maar ook voor de kopende partij. Het gaat haar er niet alleen om dat de klant voor wie ze verkoopt er het beste uit krijgt maar ze is er ook voor de kopende partij door tips en advies te geven.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: aankoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

Carolien is een spontane enthousiaste makelaar. Wij waren tevreden over haar en bevelen haar aan

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

geholpen en begeleid door Carolien kundige en zeer vriendelijk persoon ook tips en trucs van haar geleerd :-) bedankt namens Richard&Katja

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: aankoopbegeleiding
7

voldoende, een redelijke ervaring

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: bezichtiging
9

goede service, goed behandeld

Bij bijna iedere bezichtiging van ons huis hebben wij direct feedback gekregen. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

Voor de tweede maal hebben wij voor de verkoop van ons huis gebruikt gemaakt van de diensten van Edwin Tijssen. Niets anders dan lof. Een absolute aanrader.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Wij hebben ons huis super snel verkocht (binnen 6 weken).. wij zijn heel tevreden :)

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

Enkel lof, zijn in contact geweest met Edwin Tijssen. Zeer goed geholpen !

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: bezichtiging
8

goede service, goed behandeld

Alles is zeer correct verlopen

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
7

voldoende, een redelijke ervaring

Snelle verkoop van onze woning mede door Carolien.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

Na al een aantal verschillende makelaars te hebben gesproken sprak ik Carolien Koster. Dit klikte gelijk. Er werd goed ingespeeld op mijn wensen, en samen met haar deskundige advies hebben we de verkoopstrategie opgesteld. Carolien hield me continue op de hoogte. Direct na de bezichtigen belde ze me om deze te bespreken. Al met al, erg betrokken! Dat vond ik erg fijn! Een aanrader voor iedereen! Bedankt Carolien!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

Erg prettige ervaring gehad met estate. Mijn huis was dan ook binnen 3weken verkocht door Ferry. TOP!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

Bedankt voor alles Edwin Tijssen! Het was niet de makkelijkste verkoop...

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
8

goede service, goed behandeld

tevreden

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: aankoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Eén vast contactpersoon. Snelle terugkoppeling n.a.v. bezichtigingen. Afspraken altijd nagekomen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
7

voldoende, een redelijke ervaring

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Was een prettige samenwerking met edwin en zal hem zeker aanbevelen .

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

Heel goed meegedacht,en op de persoonlijke situatie heel goed ingespeeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Wij zijn super goed geholpen door Carolien. Je voelt je heel erg fijn bij haar. Ze is betrokken en je kan haar altijd bellen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
9

goede service, goed behandeld

Super vriendelijke vrouw! Wist veel te vertellen over de woning, was niet bezig met het aansmeren van de woning maar dachf met alles mee en was heel eerlijk! TOP

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: bezichtiging
10

perfect, zeker aan te bevelen

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

Carolien Koster heeft altijd een positieve uitstraling en vind niets te veel.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: aankoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking N.v.t.
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

Wij hadden Marco v.d. Kruk als makelaar. Rustig, evenwichtig. Straalt deskundigheid uit.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: aankoopbegeleiding
7

voldoende, een redelijke ervaring

Zeer nette man marco Alleen ik heb het vermoeden dat hij teveel werk heeft als ik zie hoeveel panden hij moet doen en soms dus best gehaast was Ik zou zeggen n vrouw of Man erbij zou geen kwaad kunnen en de druk voor Marco ook wat verlichten Maar marco zelf is echt n goede makelaar zeer aardig en zeer vakbekwaam

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: bezichtiging
9

goede service, goed behandeld

Correct, klantvriendelijk, snel, emphatisch

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

Toegankelijk, kennis van zaken.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Edwin Thijsse heeft mij erg goed geholpen met de verkoop van mijn huis in Hendrik ido Ambacht. Hij is goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en streeft naar het beste verkoopresultaat. Communicatie ging erg goed.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Estate was de makelaar van de verkopende partij. Goede ervaring gehad met de bezichtigingen en de onderhandelingen. Er werd goed de tijd genomen om het hele huis uitgebreid te laten zien. Na de eerste rondleiding konden we zelf ook nog rustig alle kamers bekijken.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: bezichtiging
6

voldoende, een redelijke ervaring

Ondanks dat wij een huis van jullie hebben gekocht zijn wij niet echt te spreken over het bedrijf. Dat begint al bij de bezichtiging. Het huis heeft zichzelf verkocht. De makelaar had weinig interesse om het huis te promoten of om maar enige interesse in ons te tonen (onze wensen e.d.) Ook bij het tekenen van de verkoopovereenkomst was er weinig persoonlijke interesse vanuit de makelaar. Daar mag echt wel aan gewerkt worden. Dus helaas voor jullie niet echt een positieve beoordeling van ons.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

toelichting: de bezichtiging kan ik niet beoordelen: het betrof het appartement van mijn overleden moeder, de makelaar had een sleutel; ik werd goed op de hoogte gehouden van de diverse bezichtigingen; de informatieverstrekking was in orde

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
7

voldoende, een redelijke ervaring

Wij zaten eerst bij Wisse makelaardij maar daar voelde we ons niet gewaardeerd en kregen we de indruk dat ze niet hun best deden voor ons. Toen besloten om bij Estate in de verkoop te gaan na een gesprek met Marco van de Kruk. Estate voelde als een warm bad. Eindelijk het idee dat iemand ons huis graag wilde verkopen en zo snel mogelijk. Wij zouden Estate bij iedereen aanraden. Zij waren toevallig ook onze aankoopmakelaar en over Edwin net zo tevreden als over Marco. Twee zeer kundige vriendelijke mannen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

Goede kennis van zaken en goede bezichtigingen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: aankoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

de weinige keren dat ik contact heb gehad met de estate makelaar zijn door mij als zeer positief ervaren

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: aankoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

Supersnel verkocht

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
7

voldoende, een redelijke ervaring

de promotie van de woning

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

Deskundig. Vriendelijk. Eerlijk. Korte communicatielijnen. Geen bullshit maar realistisch.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

Carolien was zeer vriendelijk en betrokken. Ze was goed bereikbaar en reageerde accuraat op de mail.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: bezichtiging
10

perfect, zeker aan te bevelen

Edwin luistert heel goed naar de wensen van de klant, straalt ook vertrouwen uit, is erg beleefd en toont veel aandacht naar de klant toe.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

Ik ben zeer tevreden. Wat ik fijn vind is dat er altijd snel en adequaat op telefoontjes en emails wordt gereagerd. Tevens vind ik de no cure no pay constructie fijn. En gelukkig was mijn huis met 3 maanden verkocht.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

Carolien is een topper. Deskunig en profesioneel maar absoluut niet stijf. Kan alles aan het vragen en je krijgt snel antwoord. Heerlijke spontane vrouw waar je je op je gemak voelt. Ze vroeg ook vaak hoe het ging en alles lukte en dat hebben we als prettig ervaren. Ik zou Estate en in het bijzonder Carolien adviseren en haar ook zeker benaderen mochten we ooit nodig hebben.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: bezichtiging
8

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

Dankzij haar positieve benadering, deskundigheid en het altijd meedenken is Carolien Koster erin geslaagd om mijn appartement in deze toch moeilijke tijd te verkopen! Heel hartelijk dank!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

Onze woning heeft 3 jaar te koop gestaan bij een makelaar in Dordrecht, maar zonder resultaat. Nadat wij besloten hadden van makelaar te wisselen en bij Carolien Koster terecht kwamen, hadden wij vrijwel direct kijkers. Nog in geen paar weken tijd was de woning verkocht. Het contact, de aanpak en de klantvriendelijkheid waarmee Carolien Koster dit wist te realiseren is gewoonweg fantastisch!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

gewoon goed

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: aankoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

Via deze weg willen wij Estate bedanken voor de goede begeleiding tijdens de verkoop van onze woning. Met name Edwin Tijssen die ons geweldig heeft bijgestaan! Als resultaat een super snelle verkoop (binnen een week)! Compliment ook voor de snelheid waarmee ze kunnen schakelen, binnen 3 dagen stond ons huis te koop én op Funda! Daarna ook direct open communicatie over de bezichtigingen! Nazorg ook erg prettig! Hartelijk dank!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

We zijn goed begeleid. Er werd steeds goed overlegd.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: bezichtiging
10

perfect, zeker aan te bevelen

Prettig contact en deskundig en correct advies. Prima inschatting van de verkoopkansen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
10

perfect, zeker aan te bevelen

Ook wij hebben de verkoop en aankoop van ons huis als heel positief ervaren met Estate. Het contact met onze makelaar Edwin Tijssen verliep heel soepel, en we zijn zeer tevreden over hoe hij ons heeft begeleid in dit project. Zeker een makelaar om aan te bevelen!!!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

Edwin Tijssen is zeer deskundig, professioneel en flexibel. Altijd goed bereikbaar (ook 's avonds en in het weekend) en indien hij niet direct bereikbaar is, belt hij altijd z.s.m. terug. Zeer fijne ervaring met hem en de rest van het Estate team. Ik hoop dat ik voorlopig niet hoef te verhuizen, maar als dat ooit wel weer aan de orde zou zijn, dan zou ik absoluut weer met Estate in zee gaan!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

Estate weet wat de 'kijker' weten wil. We konden snel schakelen rondom onderhandelingen en het verdere verloop. De makelaar was goed op de hoogte van alles wat er in de woning speelt en de ligging in de wijk.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: bezichtiging
8

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

Energieke en positieve verkoopster Alle besproken punten perfect uitgevoerd

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

In deze toch moeilijke tijd binnen 5 weken mijn huis verkocht. Dikke 10 daar er meegedacht en meegewerkt werd met resultaat voor mij dat ik heb kunnen voorkomen om dubbele lasten te hebben. Weet er is er maar 1 nodig voor te kopen maar toch allemaal van Estate een dikke pluim en nogmaals bedankt

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

we zijn zeer tevreden met de klantvriendelijke hulp bij aan en verkoop

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: aankoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: maak uw keuze
8

goede service, goed behandeld

Nette ontvangst keurig verkoopcontract

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: bezichtiging
10

perfect, zeker aan te bevelen

Prima samengewerkt,korte lijn altijd respons op je vragen en kwam in de prijsstelling exact overeen met een andere makelaar. Kortom aan te bevelen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede ervaring met Estate! Deskundig en weten wat de regionale huizen markt doet. Zeker het contact met Edwin Tijssen verliep goed, duidelijke communicatie ookal was er een week geen nieuws. Bereikbaarheid top ook in de avond uren en weekend. Snelle verkoop binnen 5 weken!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
7

voldoende, een redelijke ervaring

goed voor prijs kwaliteit

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Aan Edwin Tijssen van Estate makelaard hebben we een toegewijde makelaar gehad, die prima onze belangen wist te behartigen bij de verkoop van onze woning. Na eerst twee jaar elders te koop hebben gestaan is het Estate gelukt om binnen een half jaar ons huis te verkopen. Top prestatie.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

Snelle feedback na bezichtiging. Prettig contact.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige vrouw. Staat open voor alle vragen, neemt de tijd, hartelijk en heel toegankelijk en bereikbaar.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
8

goede service, goed behandeld

Prettige samenwerking met Edwin

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
8

goede service, goed behandeld

Goede begeleiding in de bezichtiging/aankoop van de woning.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: aankoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Edwin is proactief en voortvarend te werk gegaan met een goede verkoop binnen 2 maanden!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
10

perfect, zeker aan te bevelen

Het was een lange zit(5 jaar) maar al die tijd prima begeleiding!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Wij zijn erg blij dat we voor Estate gekozen hebben. Door de persoonlijke aandacht, enorme inzet en enthousiaste ondersteuning van Edwin hebben wij Estate als een zeer prettige partner bij de verkoop van ons huis ervaren. Nogmaals hartstikke bedankt Edwin! Wij zullen jullie dan ook zeker aanraden

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Zijn zeer tevreden over de verkoop van ons huis! Hele mooie foto's gemaakt met goede tekst erbij. Ons huis was binnen een maand verkocht en ook de afhandeling erna was helemaal in orde. Prettig contact met de makelaar gehad.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben een hele positieve ervaring met Edwin Tijssen van Estate makelaars. Edwin legt precies uit wat je als verkoper te wachten staat en is erg goed op de hoogte van de lokale huizenmarkt. Mede daardoor is onze woning in 2 weken verkocht. Wij kunnen niet anders dan Estate Makelaars en dan in het bijzonder Edwin van harte aanraden!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

Toegankelijk en komt afspraken na in zijn algemeenheid. Reageert snel.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

Wij wensten een snelle verkoop van onze woning. Dat is gelukt, binnen 4 weken is ons huis verkocht. Marco heeft daarin snel geschakeld en veel goede adviezen gegeven.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Mede dankzij de inzet van makelaar Edwin Tijssen hebben wij binnen 3 maanden ons huis verkocht. Edwin komt zijn afspraken na en denkt ook buiten zijn opdracht met je mee.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

We zijn altijd erg goed geholpen door Marco vd Kruk. Hij is een zeer professionele makelaar en neemt de tijd om je te helpen en zaken goed te regelen. We kregen altijd zeer snel een reactie als er iets bekend was over de status van de aankoop van ons eerste huis. Zeker een aanrader!!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: aankoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

Nadat mijn huis 1 1/2 jaar te koop stond bij een andere makelaar kwam ik via mijn dochter bij Estate terecht. Zij had al goede ervaring met Estate en ook ik heb alles als zeer prettig en deskundig ervaren. Alles doen ze er aan om de verkoop goed te laten slagen. Heel hartelijk bedankt Edwin.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Wij hebben de verkoop van ons huis door Estate als zeer positief ervaren. Onze makelaar Edwin vertelde precies wat wij konden verwachten en hoe de verkoop strategisch het best ingezet kon worden. Mooie bijkomstigheid is dat het huis binnen een week onder voorbehoud verkocht was. Ook in de periode erna zat Edwin er bovenop en was hij pro-actief in het achterhalen en verschaffen van informatie. In zo een spannende tijd als het verkopen van je huis was gaf hij het vertrouwen dat alles onder controle was.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

1 geïnteresseerde en gelijk verkocht. Vriendelijk, correct, zakelijk en snel

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

Makelaar Marco van der Kruk Na 7 maanden is ons appartement in Zwijndrecht verkocht. Dit is zeker te danken aan de onvoorwaardelijke positieve inzet van Marco, Altijd bereikbaar en op tijd. Goed advies en duidelijke communicatie. Een echte aanrader!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

Contact met Carolien was kort en zakelijk, zij is zeer direct in haar mening en dat kan ik waarderen, niet om de hete brij heen draaien. Ik denk dat we elkaar met weinig woorden veel duidelijk konden maken tijdens de bezichtigingen, kortom fijn werken.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Tijdens de aankoop van onze woning veel te maken gehad met Edwin Tijssen. Erg prettig persoon om zaken mee te doen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: bezichtiging
8

goede service, goed behandeld

Vlotte bereikbaarheid en het nakomen van afspraken.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: bezichtiging
6

voldoende, een redelijke ervaring

Vriendelijke, deskundige makelaar. Prettige bezichtigingen gehad.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: bezichtiging
10

perfect, zeker aan te bevelen

We zijn blij dat we voor estate gekozen hebben Edwin heeft ons geweldig begeleid bij het verkopen van onze woning

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Wij hebben de hulp van Carolien als zeer positief ervaren tijdens de verkoop van onze woning. Mede dankzij haar hebben we in relatief korte tijd onze woning in Dordrecht verkocht. Carolien is iemand die eventuele kopers enthousiast kan maken voor de woning die ze op dat moment verkoopt. We zijn in onze zoek tocht naar een nieuwe woning behoorlijk wat verschillende makelaars tegen gekomen, maar een groot deel daarvan is in onze ogen niet zo positief maar toch eerlijk een professioneel als Carolien. Wij zullen haar ook zeker aanbevelen aan eventuele andere verkopers binnen Dordrecht en Barendrecht.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Carolien heeft zich volledig ingezet om mijn appartement te verkopen. Goede kijk op de markt en een eerlijke voorlichting. Ik zeg het voort!!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

Goede begeleiding bij de verkoop van het huis door Edwin van Estate Hendrik Ido Ambacht. Je kan al je vragen stellen aan hem en is goed bereikbaar. Denkt met je mee! Zet zich volledig in voor je!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

Begeleiding door Carolien Koster hebben wij als erg prettig ervaren!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: aankoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

Onze ervaring met Carolien is zeer positief. We hadden het niet beter kunnen treffen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Huis was super snel verkocht ! Duidelijke makelaar !!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

Ons huis was binnen 1,5 week verkocht. Edwin had een goede fotosessie gemaakt van onze woning en had een geweldig plan om de avondfoto met de buitenverlichting als eerste op de site te plaatsen. Dit was een enorm succes! Wij hadden op 1 dag 3 bezichtigingen welke Edwin heel tactisch had ingepland en hieruit is een koop ontstaan. Overigens heeft Edwin ons ook enorm geholpen met de koop van onze nieuwe woning. Hij zal je helpen waar hij maar kan en denkt mee naar nieuwe oplossingen. Estate is niet duur en levert een goede service. Edwin nogmaals enorm bedankt voor je inzet.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Makelaar Marco van der Kruk, heeft voor mij verkoop en aankoopbegeleiding verzorgd. Marco is altijd bereikbaar, stabiele factor met juiste inschatting van de markt. Aanrader!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Ik heb ervaring met Estate makelaar Hendrik ido Ambacht/ Zwijndrecht. dhr Marco van de Kruk. Na een positief en realisaties intake gesprek werd er vlot en deskundig gehandeld. Dit heeft geresulteerd in een vlotte verkoop van mijn twee onder een kap woonhuis voor een goede prijs Marco nogmaals bedankt

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Mijn makelaar is Marco van der Kruk en heeft met een actief plan van aanpak ons huis binnen 3 maanden verkocht! We zijn zeer blij met de gang van zaken en gaan hem zeker aanbevelen bij vrienden/familie. Hartelijk dank voor de fijne dienstverlening.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

Na ruim 1,5 jaar te koop hebben gestaan bij een andere verkoopmakelaar, zijn wij overgestapt naar Estate. Wij krijgen hier alle duidelijkheid en begeleiding die wij nodig hadden en zijn hier enorm te vrede over. Al had ik s'avonds een vraag of zelfs in het weekend mocht ik bellen en hoe vaak ik ook belde, Edwin nam altijd de tijd en legde het desnoods meerdere malen uit. Inmiddels is ons huis verkocht en wij zijn bezig met het kopen van onze droomwoning, dit alles met behulp van Edwin. Bedankt voor alle hulp!!!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
5

slechter dan verwacht

Marco schakelt snel en besteed aandacht aan de klant. Estate heeft een goed bereik en is niet duur.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verhuurbemiddeling
8

goede service, goed behandeld

Carolien is een vriendelijk en spontaan persoon

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Na de eerste bezichtiging van onze toekomstige woning direct vertrouwen in onze makelaar Edwin Tijssen. Wij hebben daarom geen seconde getwijfeld om onze eigen woning ook door Estate te laten verkopen. Edwin heeft ons goed en eerlijk advies gegeven. Kwam de gemaakte afspraken altijd na en was goed bereikbaar ook buiten kantoortijden. Na een bezichtiging werden wij altijd snel gebeld zodat wij ons nooit lang af hoefden te vragen wat kijkers van ons huis vonden. Ons huis is binnen drie maanden voor een goed prijs verkocht. Wij zijn zeer tevreden en bevelen Estate makelaardij zeker aan!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
7

voldoende, een redelijke ervaring

Gebeld worden op mijn werk, met de mededeling dat de makelaar vergeten is om het door te geven, maar dat er over een uurtje een taxatiemakelaar komt in ons huis. Erg vervelende ervaring, en voor je gevoel wordt er 'ingebroken' in je privacy.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

Goede begeleiding in het traject, met succesvol resultaat!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

Ik heb mijn contact met Estate als prettig ervaren. Er is veel contact geweest. Na kijkers werd er direct gecommuniceerd. Foto's aangepast. Snelle reactie op kijkers.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
9

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: bezichtiging
8

goede service, goed behandeld

no nonsens, oprecht en behulpzaam. We vertrouwen Carolien

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

Estate makelaars pakt goed door wat resulteert in een snelle verkoop van onze woning.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Prima begeleiding en snel resultaat!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

We zijn zeer tevreden met de snelle verkoop van ons huis. En met de goede bemiddeling voor ons tijdelijke huurhuis.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Heel klantvriendelijk, zelfs voor vragen konden we gewoon s'avonds en/of op zaterdagen bellen dit betekent voor mij een goede service en een juiste communicatie.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Fijne makelaar. Goed werk gedaan, ben zeer positief!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn heel tevreden over Carolien Koster!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

Carolien komt vriendelijk en open over. Ze is professioneel in haar vaak.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Erg fijn begeleid bij aankoop

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: bezichtiging
9

goede service, goed behandeld

Prettig contact en vakkundige begeleiding onder aantrekkelijke voorwaarden.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

Edwin is een fijne en zakelijke makelaar die regelmatig contact met ons heft gehouden over de ontwikkelingen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

"Opvallend anders" is de slogan van Estate en onze makelaar, Edwin Tijssen, heeft laten zien dat dat geen loze kreet is! Waar het bij veel makelaars (volgens vrienden en bekenden) ontbreekt aan persoonlijke aandacht, afspraken nakomen en volhouden tot het eind, blinkt hij daar juist in uit. Niets is hem te veel. Ook via deze weg onze complimenten Edwin! Geweldig dat je erin bent geslaagd ons huis binnen een paar maanden te verkopen. Zo konden wij ons droomhuis kopen. Het bevalt ons hier prima! Thanks!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

Erg tevreden over Bianca Goed geregeld en vertrouwd

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb de makelaar uitgenodigd en vanaf minuut een veel vertrouwen in haar gehad. Ik bleef altijd op de hoogte en alles was bespreekbeaar. Zelfs vanaf haar vakantie heeft ze nog dringende zaken voor me geregeld. Dat is grote klasse en waardeer ik zeer! Pluim voor Carolien Koster

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Zeer goede ervaring met Estate Makelaars. Contactpersoon was Edwin Tijssen. We zochten een huis en ze hebben de perfecte match voor ons gevonden. We zijn heel, heel erg blij. Bedankt Edwin!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: aankoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

veel contact met edwin gehad en altijd alles super geregeld volgens gemaakte afspraken. en hij gaat er ook voor. om alles eruit te halen wat er in zit

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
7

voldoende, een redelijke ervaring

Vriendelijkheid en correecte afhandeling

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

We hebben een hele goeie ervaring met Estate Makelaar in Oud-Beijerland (Bianca v.d. Berg) Zij was heel betrokken bij de verkoop van ons huis. Het was dan ook binnen 6 weken verkocht. Bianca was altijd te bereiken en als er iets geregeld m.b.t. de verkoop v.d. woning was zij er!!! Echt een Top makelaar!!!!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Marco is een makelaar met verstand van zaken. Ons huis binnen een week verkocht.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

De verkoop van ons huis is zeer snel gegaan dankzij de vakkundige begeleiding door Estate Makelaar. Zeker een aanrader!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

De verkoopbegeleiding van mijn appartement heb ik, na een eerste en zeer prettige kennismaking met Marco van der Kruk, aan Estate toevertrouwd. Realistisch, eerlijk, inlevend en deskundig zijn woorden die ik goed bij hem vind passen. Ook de gunstige tarieven spraken mij erg aan.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

In november vorig jaar heb ik mijn huis via Estate Makelaar in de verkoop gezet. Edwin Tijssen heeft mij op zeer persoonlijke wijze geadviseerd tijdens het gehele verkooptraject. Edwin heeft veel kennis van de lokale woningmarkt en dat heeft uiteindelijk geleid tot een snelle verkoop van mijn woning in een maand tijd. Ik kan Estate Makelaar echt aanraden. Persoonlijk, netjes, enthousiast, snel reageren en goede marktkennis.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Edwin Tijssen heeft op zeer deskundige en klantvriendelijke manier mij geholpen bij de verkoop van mijn huis. Daarnaast heeft hij gezorgd voor een (snelle) taxatie van de nieuwe woning. Hij is snel in zijn terugkoppelingen en telefonisch goed te bereiken.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

ten alle tijden kon je bellen, je kon altijd vragen stellen, ze werden dan goed beantwoord. zo wel bij de aankoop als verkoop ben ik zeer te vreden.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Voor zowel de verkoop van onze huidige woning alsmede de aankoop van onze nieuwe woning hebben wij contact gehad met Marco van der Kruk en hebben deze als zeer positief ervaren!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: aankoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Wij hebben ons huis via Estate verkocht, en een ander huis gevonden met behulp van Estate. Marco van der Kruk was ons contact persoon. Nadat wij besloten ons huis te koop te zetten, hebben we diverse makelaars benadert. Marco was de enige die meteen tijd nam, en dezelfde dag langskwam. Door zijn nette verschijning, en prettige omgang hebben we meteen besloten met hem in zee te gaan. Gedurende de verkoop was hij altijd bereid om vragen te beantwoorden, en liet zien over veel parate kennis te beschikken, wat snel schakelen mogelijk maakte. Later met de aankoop van de nieuwe woning was hij altijd goed voorbereid, liet zien te weten wat we zochten, en kwam met goede suggesties zonder te pushen. Wij hebben in alle opzichten deze makelaar als zeer prettig ervaren. Hoewel wij inmiddels voor de 3e keer binnen Zwijndrecht verhuizen, hadden we nog niet eerder zaken gedaan met Estate. Wij hebben ook diverse bezichtigingen bij andere makelaars gedaan, maar kunnen onder aan de streep zeggen dat wij Estate na deze periode als eerste en beste zouden willen aanbevelen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: aankoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Door de persoonlijke aandacht, extra inzet en enthousiaste ondersteunining van Edwin en zijn team hebben wij Estate als een zeer prettige partner bij de verkoop van ons huis ervaren. Edwin heeft vele malen met ons meegedacht, samen kwamen we altijd tot een goede oplossing. Dank voor alle adviezen. Wij bevelen hen zeker aan.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Vier jaar terug ons huis gekocht via Estate, nu binnen 6 maanden verkocht. Onze makelaar maakte duidelijke heldere afspraken die werden nagekomen. Bezichtigingen werden goed gepland in onderling overleg met de assistente. Na een bezichtiging meteen een duidelijk verhaal over de bezichtiging en de potentiele kopers. Actief bij bezichtigingen aan het informeren wat kopers zoeken in een woning en nabellen als er een andere geschikte woning op de markt komt. Onze makelaar kon prima sturen in een (ver)koopproces. Hij was altijd snel bereikbaar voor overleg. In principe 1 huis 1 makelaar (behalve in vakantietijd). Persoonlijk duidelijk contact, prima courtage-tarief.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
9

goede service, goed behandeld

zie bovenstaand

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Goed persoonlijk contact. Tijd en aandacht voor de verkoop.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

Bord in de tuin, open huizendag na 1 week, waar de koopster geweest is, daarna met vakkundige begeleiding van Marco van der Kruk binnen 4 weken de voorlopige koopakte getekend, hoe snel kan het gaan :-) Ik ben zeer tevreden over de werkwijze van dit Makelaarskantoor. Ik ga niet voor een 10 want ze moeten scherp :-) blijven voor toekomstige kopers/verkopers

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

Vriendelijk, adequaat, goede inschatting, snelheid.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: aankoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

Ben en was zeer tevreden met de begeleing door dhr Thyssen en ook content dat ik met estate in zee ben gegaan betreft de verkoop van mijn huis

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

De Makelaar heeft z n uiterste best gedaan.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
7

voldoende, een redelijke ervaring

Prettige oprechte betrokken begeleiding. Wist goede mix in communicatie te vinden tussen mijn zus en ondergetekende.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
7

voldoende, een redelijke ervaring

Betrokken, weet met wie hij spreekt en wat er speelt, geeft eerlijk advies, actief bijvoorbeeld door de avond voor verkopers te organiseren

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

Binnen twee dagen je huis verkopen, in deze tijd! Wie wil dat nu niet? Dankzij Estate Makelaar Marco vd Kruk is het ons gelukt. We hebben fijne begeleiding gekregen bij het onderhandelen en ook in het voortraject voldoende tips en aandacht. Al onze vragen werden snel en volledig beantwoord, dus ik beveel Estate maelaar aan iedereen aan!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Een open en transparante houding richting verkoper en koper. weet kopers op hun gemakt te stellen en verkopers goed te voorzien van info en keuze tactiek. sterk!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Carolien Koster van Estat Dordrecht is een goede makelaar met duidelijke adviezen, ter zake kundig en ten alle tijden bereikbaar. Aanrader!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Edwin Tijssen, is een erg aardige kerel die ons huis in oktober 2012 in een tijd van 3 weken heeft verkocht ! Wij zullen hem altijd bij iedereen aanbevelen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

Eerlijk en deskundig advies. Snel met informatie betreffende bezichtigingen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

onze ervaring met mevr. bianca van der berg als verkoop makelaar is zeer positief. ze is duidelijk enthousiast,reageert snel, en zeer behulpzaam, wij wensen mevr. van der berg veel succes toe.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

Het is al weer een half jaar geleden dat Bianca van Estate makelaar ons huis in Oud Beijerland voor ons heeft verkocht. Estate was onze 3e makelaar in 2 jaar. Vooral de informatie verstrekking en persoonlijke aandacht sprak ons erg aan. Wij bevelen dan ook Estate makelaar van harte aan. Ko en Evelyn Klok

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

In het voorjaar van 2012 besloten wij ons woonhuis te verkopen. Na onderzoek over beschikbare makelaars met regionale kennis viel onze keuze al snel op Estate-Makelaars. Enerzijds vanwege de uitsekende contract voorwaarden (no cure no pay) en een toch wel vrij grote club met regionale makelaars. Na de 1e afspraak met Bianca van den Berg waren wij het snel met elkaar eens en hebben wij vrijwel direct opdracht aan Estate Makelaars gegeven om ons woonhuis te verkopen. Kort daarna is door Bianca een uitgebreide fotorepportage gemaakt en is ons huis half maart 2012 op internet te koop gezet. Ondanks de lastige huizenmarkt was al vrij snel belangstelling en heeft Bianca enkele bezichtigingen met potentiële kopers gehad wat ook een bod op ons huis opleverde. Dit was alleen onvoldoende en is door ons afgewezen. In de zomermaanden was het wat minder druk met bezichtigingen en de belangstelling en zijn, in overleg met en door Bianca platte gronden van ons huis als extra informatie op internet geplaatst en is ook de vraagprijs herzien. Na de zomervakantie was een duidelijke omslag in de belangstelling. Al spoedig waren meerdere belangstellenden welke door Bianca vakkundig rondgeleid en geïnformeerd werden. Half oktober ontvingen wij een 2e bod wat meer in onze richting kwam. Nog diezelfde dag zijn we het met de aspirant kopers eens geworden. Dit alles uiteraard onder de regie van Bianca. Vrij spoedig hierna is door Bianca een koopcontract opgesteld en door alle partijen getekend. Wel braken nog 2 maanden van wachten aan omdat de gebruikelijke ontbindende voorwaarden aan de orde waren (o.a. financiering). Uiteindelijk was het 21 december 2012 en zaten wij, de kopers en Bianca bij de notaris om de verkoop definitief af te ronden. Terugkijkend kunnen wij alleen maar positief zijn over de begeleiding en afhandeling van de verkoop van ons huis door Estate Makelaars. In het bijzonder over Bianca van den Berg. Vooral haar no nonsens aanpak, waarbij wij niet altijd het gevoel hadden om in een puur zakelijke verhouding met elkaar om te moeten gaan, hebben ons zeer aan gesproken. Bianca bedankt, Arjo en Achim.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Wij hebben er voor gekozen om voor de verkoop van onze woning 2 makelaars uit te nodigen. Aangezien Estate duidelijk het verschil maakte in aanpak en vertrouwen was de keuze snel gemaakt. Na kritisch door de woning te hebben gelopen kon Estate direct aangeven hoe zij het in de markt zouden zetten. Omdat het aansloot op hetgeen wij zelf in gedachten hadden en gezien de positieve houding van de makelaar, hebben wij het met vertrouwen uit handen gegeven! In korte tijd hadden wij al diverse bezichtigingen en hierover werden we uitstekend op de hoogte gehouden. Of het nu tijdens kantooruren was of 's avonds om 21.00 uur; er was altijd tijd om even te overleggen of om e.e.a. door te spreken. Ook de bemiddeling met de kopers was op alle fronten goed te noemen, dik tevreden dus! Binnen 2 weken was het rond! De woning was verkocht voor een prijs waar een ieder tevreden mee was. Ook na de koop zijn we altijd goed op de hoogte gehouden over de verdere afwikkeling. Wij zullen daarom Estate ook altijd aanraden bij andere mensen en wensen Estate / Edwin Tijssen veel wijsheid en veel verkoop toe in deze toch wel lastige tijden!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

De keuze om ons huis te verkopen via Estate Makelaar Bianca van de Berg in Oud-Beijerland blijkt achteraf een geweldige keuze te zijn geweest, juist omdat de tijden niet makkelijk zijn om een huis te verkopen hebben wij gekozen voor het "No Cure No Pay" systeem, maar de inzet van Bianca heeft geresulteerd in een niet langere verkooptijd van 8 maanden. Bianca we willen je nog ontzettend bedanken voor je inzet en we wensen je veel succes en dat je nog maar veel huizen verkoopt. We zullen je ook bij iedereen aanbevelen, Bedankt.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Bianca van de Berg - Estate Makelaar Hoekschewaard heeft ons begeleid bij het verkopen van ons huis. Zij heeft ons huis getaxeerd waarna wij onze royale vrijstaande woning 'toevallig' verkochten aan de overburen. Binnen twee weken verkochten wij ons huis en kochten onze nieuwe woning. Bianca bedankt voor je deskundige support!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

Wij zaten eerst ruim 2 jaar bij een andere makelaar. Wij hadden het idee dat zij niet echt d\'r best deden om ons huis te verkopen. We zijn toen overgestapt naar Estate. Ineens merkte we dat het ook anders kon zijn. Groot plus punt dat er regelmatig contact was tussen makelaar en ons. Met dank aan Tiemen Witvliet was ons huis ineens heel snel verkocht. Wij zijn heel blij dat we toen zijn overgestapt. Als iemand ooit nog een makelaar nodig heeft zullen wij Estate aanbevelen. Tiemen, heel erg bedankt voor al het advies en de verkoop!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Na een minder succesvol verkooptraject van ruim anderhalf jaar zijn we in oktober 2011 in contact gekomen met Ron de Groot van Estate makelaars. Wat ons direct opviel was zijn realistische kijk op de huizenmarkt van vandaag de dag. Tijdens het verkoopproces van onze woning aan de Torenmolen 51 in Barendrecht merkten we al snel dat Ron breder focuste dan alleen op de verkoop van onze woning. Al gauw kwamen er serieuze bezichtigingen die leidden tot een bod en verkoop van de woning. Het opgebouwde wederzijdse vertrouwen heeft ons toen doen besluiten Ron de Groot ook als aankoop makelaar in de arm te nemen. Dit bleek achteraf een zeer goede beslissing. Door zijn deskundigheid en bemiddeling zijn we inmiddels de trotse eigenaren van Avenue Carnisse 24 in Barendrecht. Ron we willen je hartelijk bedanken voor je deskundige begeleiding en zullen je zeker aanbevelen bij eventuele kopers/verkopers.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

zeer actieve makelaar, TOP !!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

We zijn zeer deskundig behandeld en zijn gewezen op punten waar we zelf niet aan gedacht zouden hebben. Verder is er op geen enkel moment druk uitgeoefend tot het nemen van een beslissing. Goede onderhandeling met de andere partij. Uitstekend!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: aankoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

Wij hebben plezierig samengewerkt met Marco. Er was ruimte voor eigen inbreng waar wij ook gebruik van hebben gemaakt. Afspraken werden nagekomen. Dat de onderhandelingen met de belangstellenden niet snel leidden tot het doen van een bod, heeft ws meer te maken met de huidige huizenmarkt dan met Marco. Uiteindelijk heeft de verkoop van ons huis geleid tot een voor ons acceptabele prijs.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

Edwin Thyssen is niet alleen een aardige kerel, maar weet blijkbaar ook hoe hij een huis moet verkopen in de huidige moeilijke woningmarkt. Mijn huis welke in de hogere prijsklase lag heeft hij toch binnen 10 maanden verkocht en ook het huis van mijn vriendin had hij in een paar maanden tijd verkocht. Juist in deze tijd vind ik dat een zeer goede prestatie.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

N.a.v. vrienden ook de overstap gemaakt naar Edwin van Estate Makelaar. Mede door jouw actieve inzet is onze woning toch nog snel verkocht. Wij hebben het als erg prettig ervaren dat je na afloop van iedere bezichtiging ons direct op de hoogte stelde van het verloop! Nogmaals heel erg bedankt en we zullen je zeker aanbevelen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
7

voldoende, een redelijke ervaring

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

De verkoop van mijn huis is ondanks de crisis toch nog redelijk snel verkocht. Bianca je hebt goed werk geleverd! Groetjes Richard Schilperoord.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

De verkoopbegeleider, de heer M. van der Kruk, is een enthousiaste, deskundige en zeer aimabele, alsmede enthousiast persoon, die goed naar zijn klant weet te luisteren en het niet schroomt op een correcte en gepaste wijze zijn mening en advies te etaleren.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Er worden zeer duidelijke afspraken gemaakt en je weet van te voren waar je aan toe bent. Na iedere bezichtiging wordt er door Estate contact gezocht naar de verkopers toe. Uiteindelijk heeft dit geleidt tot verkoop van onze woning. Wij zullen estate zeker aanbevelen bij anderen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
10

perfect, zeker aan te bevelen

Estate Makelaar in de Hoeksche Waard - Bianca van den Berg heeft ons uiterst deskundig en adequaat begeleid bij de verkoop van ons huis. Zij is een doorzetter en werkt nauwkeurig, vooral m.b.t. informatieverstrekking naar alle belanghebbenden, juist wanneer anderen tijdens het verkoopproces nogal laks zijn.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

bij verkoop van onze woning waren wij onder de indruk van de deskundigheid van onze makelaar Bianca v.d. Berg

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

Een makelaar die met je meedenkt, goed bereikbaar, alleen maar positieve ervaringen met Marco en Jolanda

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Destijds een fijne eerste bezichtiging gehad, makelaar nam alle tijd en verstrekte eerlijke en nuttige informatie. De woning maar liefst vier keer mogen bezichtigen en bouwkundig laten keuren. Alle medewerking hiervoor gekregen. Wij hebben twee maanden geleden de woning gekocht en vandaag de sleutel gekregen. Tot aan de laatste afwikkeling heeft de makelaar alle service verleent en de afspraken voor 100% nagekomen. We voelen ons echt de nieuwe trotse eigenaar. Nog even klussen en dan gaan we ervan genieten.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: bezichtiging
8

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Wij hebben in februari de gok genomen om een huis te kopen voordat ons eigen huis verkocht was. Uiteraard een riskante onderneming in deze tijd maar het geluk was met ons. Estate makelaars heeft de juiste woningzoekende aangeschreven waardoor de eerste kijkers gelijk de kopers bleken te zijn. De afhandeling van aankoop/verkoop is geruisloos verlopen waardoor wij nu kunnen genieten van ons nieuwe huis.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

In korte tijd is onze woning verkocht, in een moeilijke markt. Het contact met Bianca, de Estate makelaar voor de Hoeksche Waard, is steeds goed en plezierig verlopen. Zelfs bij de afwijkende verkoop procedure is alles in orde gekomen. Een eventuele volgende keer weer Estate Makelaars zal niet gaan, omdat wij naar Duitsland verhuisd zijn.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: maak uw keuze
10

perfect, zeker aan te bevelen

ons appartement ging in augustus 2010 in de verkoop en met de kerst van 2010 verkocht..........Tiemen bedankt!!!!!!!!!!

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

Goed begeleid en goed advies over diverse zaken. Ondanks een moeilijke koper van ons huis is het huis toch mede de goede inzet van Marco verkocht. Wij zouden Marco zeker nog een keer inhuren :-)

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

Huis was binnen 2 dagen ( openhuis) verkocht. Kwaliteit bezichting door Estate kan ik niet beoordelen. Wel hadden jullie goed voorwerk gedaan en potentiele kopers benaderd voor de open dag. Goede aanpak.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
9

goede service, goed behandeld

Veel persoonlijk contact, prettige samenwerking

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: bezichtiging
10

perfect, zeker aan te bevelen

Ons huis was binnen 5 dagen verkocht, dus beter kan niet! Naast dat Bianca van den Berg ons goed advies heeft gegeven wat betreft de vraagprijs van ons huis, heeft ze ook fantastisch meegedacht en geadviseerd met de aankoop van een nieuwe woning. Frisse realistisch op maat afgestemde mening kon ik daarbij heel goed gebruiken. En er voor je zijn als je haar nodig hebt!! Bianca bedankt

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding
8

goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: maak uw keuze
8

goede service, goed behandeld

Dankzij de alerte werkwijze van onze makelaar is ons huis verkocht in deze barre tijden. Wij zijn bijzonder tevreden over de afhandeling van de verkoop.

  • Aanbevelen? Ja
  • Klantvriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Informatieverstrekking
  • Afspraken nakomen
  • Kwaliteit taxatierapport
  • Ervaring met: verkoopbegeleiding

Bedrijfsgegevens

De Veldoven 6 3342GR Hendrik-ido-ambacht

0612822759

[email protected]

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.