Filters

9

Heel goed geregeld allemaal

Mijn ervaring was dat het van moment van overlijden tot en met de begrafenis allemaal goed geregeld was. Ook het contact met de uitvaartverzorger heb ik als zeer positief ervaren .

 • Aanbevelen? Ja
9

Tevreden

Vanaf t eerste telefoontje dat mijn broer was overleden tot en met de nazorg,werden we goed begeleid, Voor evt vragen kon ik altijd terecht. Uitvaart was precies volgens verwachting en goed uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed en netjes verzorgd.

Bij de uitvaart van mijn man, heeft Monuta alles zeer goed verzorgd Fijne gesprekken gehad ook de nazorg vond ik heel fijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig zoals alles geregeld is geweest

De uitvaartverzorger die ons heeft geholpen is pas een half jaar in dienst maar wat fantastisch was het als hij langs kwam zo rustig en zo ontzettend vriendelijk Alle lof voor Alfred Post.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende hulp en begeleiding

Mijn vrouw (35) is in augustus 2018 overleden, ik bleef achter met 2 kleine kinderen. En dan. Als jong gezin hier nooit bij stil gestaan. Wat hebben wij een geweldige hulp en begeleiding van Berendjan gehad. Ook voor mijn 2 kleine kinderen was er passende hulp en begeleiding. Alles was perfect geregeld. Berendjan dacht mee aan de wensen van ons gezin en zorgde ervoor dat alles wat haalbaar was ook behaald werd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Wat een geweldige service

Hoe moelijk is het om de uitvaart van je moeder te regelen, en dan niet wetende wat te doen. Monuta Endedijk staat hier zei aan zei met je en weet je met elke stap te helpen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettig contact

Erg goed begeleid in het regelen met de hele uitvaart. Dhr Endedijk heeft in alle rust samen met ons alles keurig geregeld en uitgevoerd zoals we dat graag wilden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel

We zijn zeer professioneel geholpen er zijn aan zaken gedacht waar ik niet bij stil stond tijdens het overlijden van mijn vader waardoor ik zelf rust kreeg en me bezig kon houden met het verwerken .

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige man

Berendjan heeft het op de puntjes goed verzorgd, hij heeft een goed luisterend oor en heel betrokken bij de nabestaanden. De crematie enz is heel erg goed verlopen. Een lieve zorgzame man.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig goed!!!!

De zorg is geweldig, de communicatie zeer correct. Geen opdringerigheid, luistert aandachtig en komt met een voorstel. De begrafenis was plechtig..

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne samenwerking met Berendjan om een goede begrafenis te verzorgen

Wij hebben onze contacten met Berendjan als erg prettig ervaren. Hij luistert goed. Hij dwingt niet, maar denkt goed mee en geeft adviezen op basis van zijn ervaring en inschatting. Dat hebben we erg gewaardeerd. Ook is hij altijd goed bereikbaar en vlot in het nakomen van zijn afspraken. Helemaal goed!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

De heer was vriendelijk, meegaand in onze wensen , gaf advies , ondersteunde elk onderdeel van de uitvaart als een warm persoon , uitleg over zaken als kist , en dergelijke was perfect , direct begrijpend , de heer endedijk was in 1 woord een topper, dacht met alles mee, zou in de toekomst deze heer zeker aanraden voor een respectvolle enl iefdevolle uitvaart, hij draagt ze vak een warm hart toe ,

 • Aanbevelen? Ja
10

geweldig

goede verzorging en zeer persoonlijk , en dat hebben wij als zeer prettig ervaren in deze verdrietige tijd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Berendjan is een top man

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne en waardevolle begeleiding

Wij zijn heel fijn begeleid door Berend-Jan tijdens het overlijden van mijn vader. Heel bekwaam rustig en respectvol! Ook voor de kinderen die er op een fijne manier bij betrokken werden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Berend Jan Endedijk een uitvaartverzorger die ontzorgd.

Met de begeleiding en organisatie voor, tijdens en na de uitvaart van onze vader vorig jaar januari was de keus wie te bellen na het overlijden van onze moeder niet zo moeilijk. Berend Jan Endedijk: meelevend, empathisch, eerlijk, duidelijk, accuraat, meedenkend. Al met al een uitvaartverzorger bij wie je met een gerust hart in een moeilijke, verdrietige periode alles uit handen kunt geven.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig ondank het verdriet

Vriendelijk behulpzaam

 • Aanbevelen? Ja
10

Neemt alle tijd en kwam met goede suggesties

Hij nam alle tijd om de uitvaart zo goed mogelijk te verlopen en was altijd bereikbaar zowel telefonisch als via de mail.

 • Aanbevelen? Ja
10

Niet vergeten

Ook tijdens de feestdagen wordt er aan de familie gedacht. Ook al hebben we beide ouders al weggebracht. Dank je wel Berendjan, dankjewel dat we nog in jullie gedachten zijn. Gr Fam Reezigt-du Bois

 • Aanbevelen? Ja
10

Een betere begeleiding hadden we niet kunnen wensen

Toen onze vader kwam te overlijden kwam er een heleboel op ons af. Wat was het fijn dat Berend Jan ons hierbij hielp. Rustig, vakbekwaam, empatisch, geduldig en meedenkend zijn de woorden die als eerste in ons opkomen. Niks was te veel of te gek. Alles konden we vragen, het maakte niet uit wat het was. Berend Jan nam en maakte tijd. Nogmaals, een betere begeleiding hadden we niet kunnen wensen.

 • Aanbevelen? Ja
9

heel prettige samenwerking met Monuta Endedijk ervaren

Heel prettige samenwerking met BerendJan ervaren. Professioneel, heldere communicatie en enorm dienstbaar ingesteld. Motiveert en stimuleert eigen inbreng en straalt een grote mate van betrokkenheid uit.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijnzinnig, Emphatisch, Zorgvuldig en Respectvol.

Zie boven

 • Aanbevelen? Ja

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd