perfect geregeld

van de offerte t/m de uitvoering alles perfect in orde, soepel telefonisch contact en de mensen die er waren voor de uitvoering kwamen kundig over. Vriendelijk en meedenkend.

Deskundige mensen en fijn in omgang

Heb totaal geen hinder ondervonden van de uitgevoerde werkzaamheden. Van te voren werd duidelijk aangegeven wat de planning was, verder heb ik er geen omkijken aan gehad. Na afloop is alles weer netjes opgeruimd.

Positief!

Het hele traject is soepel verlopen, vanaf het 1e gesprek tot aan de daadwerkelijke uitvoering van de werkzaamheden.

Snelle afhandeling.

Keurig volgens afspraak, vlot gewerkt. Het idee alleen al gaf meer warmte in huis ;-)

Werkzaamheden snel en naar verwachting uitgevoerd

Wij hebben een offerte op maat ontvangen vanwege subsidie aanvraag. Wij hebben er voor gekozen om spouw en vloer isolatie toe te passen. De werkzaamheden zijn op 1 dag naar verwachting uitgevoerd. Er zou alleen nog getest worden of 1 zijde van het huis wel/niet geisoleerd kon worden vanwege openslaande deuren welke in de spouwmuur schuiven en verwachting was dat deze niet helemaal afgesloten zou zijn. Dit is niet meer gebeurd.

Heel goed

Goede duidelijke afspraken. De opname, indienen offerte en inplannen van de werkzaamheden klopt exact wat is afgesproken. Hele fijne medewerkers die alles duidelijk uitleggen op locatie. Erg beleefd en voorkomend. Vragen elke keer of het akkoord is om binnen ergens naar te kijken. Hele fijn ervaring. klein minpuntje wat een verbeterpunt zou zijn: de valcement na opnieuw voegen en de uitboorcement. ik vond later in de voortuin en op het platte dak allemaal cement. Op de stoep was alles keurig oprgruimd. Indien ik hiervoor dit geweten had zou ik plastic gelegd hebben. nu had ik veel werk om het uit te tuin en van het platte dak te halen. Dus mijn punt hierbij is: indien je had aangegeven dat het rommel geeft had ik vooraf iets neergelegd of jullie kunnen dat meenemen in de werkzaamheden. ik heb foto's gemaakt van het platte dak indien je dit nog zou willen zien. Maar verder niets anders van lof.

Correcte firma en dito mensen

Heel goed

Isolatie.com heeft bij ons vakantiehuis spouwmuurisolatie geplaatst. Prettige werkers die flink doorwerkten. Hans vd Heuvel die onze contactpersoon was, is een enorme steun geweest ook toen wij met andere vragen bij hem kwamen. Wij geven een 9,5 voor de spouwmuren omdat we nog niet kunnen beoordelen of die optimaal is en we niet in de muren kunnen kijken. Hans vd Heuvel krijgt van ons een 10 met stip: wat een fijne en behulpzame man! Hij is de beste reclame voor isolatie.com!

Zeer vakkundig en netjes.

Er wordt zeer vakkundig en netjes gewerkt. Na het vullen van de spouwmuur is het niet meer zichtbaar dat men er zoveel in geboord is. Alles wordt netjes schoon gemaakt als men klaar is met werk. TOP.

Goed en netjes afgeleverd werk

Correct en alles volgens de afspraak met goede info vooraf

TOP!

Vrijblijvende offerte op adres. Zeer vriendelijk, betrouwbaar, eerlijk en vakkundige informatie en begrijpelijke uitleg. Opstelling van offerte in begrijpelijke taal en naar wens. Uitvoering volgens afspraak, netjes op tijd. Netheid qua werken en afleveren. Bij onduidelijkheden en vragen direct bereikbaar en tevens direct duidelijke uitleg. Kortom tot nu toe een zeer tevreden klant die dit bedrijf direct aan derden zal adviseren! Prijs/ kwaliteit verhouding in het midden.

Duidelijk en ervaren

No-nonsense aanpak. Eerst een gesprek gehad en op de dag zelf kort en krachtig de spouwmuur isoleren. Later zag ik dat mijn naam verkeerd gespeld was, maar dat was uiteindelijk geen probleem bij de subsidie aanvraag. Wel een puntje van aandacht.

Afspraken goed nagekomen. Netjes gewerkt.

voor ons zeker een aan te bevelen bedrijf, goed werk gelevert

Het isoleren zelf is goed verlopen, vriendelijk personeel en verkoper. de informatie achteraf over hoe de subsidie aan te vragen was niet erg duidelijk, waardoor we nog mails moesten versturen..de gegeven informatie had ook wat haperingen, dus daarin ligt nog een heel verbeterpunt. succes.!

het was goed om ons huis te isoleren zat weinig tot niets isolatie in

we hebben het goed ervaren. mannen hebben netjes werk afgeleverd. we merken nu al het verschil in huis we hoeven de termostaat niet meer hoger als 19 graden te zetten.

heel goed

contacten verliepen altijd prettig; men kwam op mij deskundig over bij het advies over het al dan niet aanvullend isoleren van de spouw; geen opdringerigheid; vlotte uitvoering van de werkzaamheden door vriendelijke medewerkers.

Correct behandeld, zeer tevreden

Compleet goed verzorgde uitvoering

Netjes gewerkt , na behoorlijk goed geadviseerd te zijn

Helder verhaal, netjes gewerkt

Vanaf het begin een prettige samenwerking. Verkoper was open en eerlijk; kwam betrouwbaar over. Het werk is netjes en volgens afspraak gemaakt. Ik zou het zo weer doen en ben dus erg tevreden over resultaat.

Kwalitatief heel goed maatwerk. Snel en efficiënt.

Vanaf het begin heel plezierige persoonlijke behandeling. Goed voorbereid. Duidelijke afspraken. Snel en schoon gewerkt. Goede hulp bij aanvragen subsidie.

Positief

Positief

Goede, hard werkende vriendelijke vakmensen

Vooraf duidelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden. Je huis verduurzamen doe je met milieuvriendelijk isolatiemateriaal. Isolatie.com heeft dat voor spauw en muur. Goed advies. uitgevoerd werk is netjes en geheel volgens afspraak. Dik tevreden.

Snel en netjes mijn huis geïsoleerd

De spouwmuur van het gehele huis binnen een halve dag geïnstalleerd en alles netjes achtergelaten. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader voor iedereen die voor een goede prijs zijn huis wil laten isoleren.

Top! Netjes gewerkt.

Keurig bedrijf met nette mensen.

Snel geregeld en zeer vriendelijke werknemers. Besparing duidelijk zichtbaar op de gasmeter en behaaglijk in huis.

Broeder Hogardusstraat 5 7

5423TC Handel

Over Isolatie.com

Bij Isolatie.com hebben wij meer dan 12,5 jaar ervaring met het isoleren van bestaande woningen en nieuwbouwwoningen. Wij zijn specialist in het aanbrengen van spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie en gevelimpregnatie. Dit doen wij met een team van 80 man sterk. Vanuit onze hoofdlocatie in Handel rijden wij het gehele land door om jaarlijks meer dan 6.500 woningen te verduurzamen. Wij zijn volledig gecertificeerd door SKG-IKOB & Insula en hebben alle kennis en expertise in huis om de meest uiteenlopende isolatievraagstukken op te lossen.