Nvt
Ondanks mijn angst was het toch een fijne ervaring
Mijn deeltaxi bracht me te vroeg bij de tandarts, maar ik kon toch al geholpen worden. Hierdoor was ik weer wel te vroeg klaar voor mijn deeltaxi naar huis. De assistenten hebben voor me gebeld of de deeltaxi eerder terug kon komen, en ik kreeg een kop thee van ze. Dat vind ik heel lief!
gewoon, niet enthousiast
Goedendag, Bedankt voor het achterlaten van uw recensie. Wat vervelend dat u een nare ervaring heeft gehad bij ons in de praktijk. Zou u contact met ons op willen nemen om uw klacht/wens te bespreken? Wij zijn bereikbaar op 0165-533717, of zou u ons een e-mail willen sturen naar [email protected]? Graag horen wij van u en staan voor u klaar, zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Wij zien uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Rianne, praktijkmanager Bedankt voor uw tijd en inzet!
Vrouw aan de balie niet echt vriendelijk en ongeintresseerd.
Nemen over het algemeen goed de tijd voor je. Vond dit de laatste keer wat minder. Stond na paar minuten al weer buiten. En waren de laatste keer onderling over zaken aan het praten wat wat storend was. Terwijl dat normaal niet het geval is. En ze goed de tijd nemen voor je.
Ik heb altijd het gevoel dat je een persoon bent en geen klant nummer. Er is altijd ruimte voor persoonlijke interesse.
Heel vriendelijk personeel. Deskundig advies. Goede tandarts en uitstekende mondhygieniste.
organisatorisch goed geregeld afspraak duidelijk, afspraken lopen sporadisch uit, medewerkers goed op elkaar ingespeeld.
Ik kom 2 keer per jaar en het is gewoon een hele fijne tandartspraktijk
We worden als gezin altijd goed geholpen. Ben er zeer tevreden mee.
Had een gecombineerde afspraak voor tandarts en mondhygiëniste. Afspraak op verzoek van receptioniste verplaatst. Nieuwe afspraak is echter genoteerd als een afspraak met de tandarts en preventie assistent!!!! Heb toen gelukkig ter plaatse alsnog een nieuwe afspraak kunnen maken met de mondhygiëniste. Jammer dat het tijdstip van de afspraak nooit matcht met de tijd waarop je daadwerkelijk wordt geholpen.
Een zeer sympathiek en vakkundig team.
Vriendelijke assistenten, niet lang wachten , keurige praktijk ruimte!
Zeer Goed
Klantvriendelijk, kwaliteit en luisteren naar de klant. Voel me altijd op mijn gemak (blijft natuurlijk wel altijd een noodzakelijk iets)
Hele aardige fijne mensen. Wachttijd mag wat minder. Kirsten is de fijnste tandarts die ik tot nu toe heb gehad.
Als nieuwe patiënt had ik meteen een goed gevoel bij deze praktijk. Er heerst een rustige, ontspannen sfeer. De medewerkers gaan respectvol om met de patiënt en met elkaar.
Al was het pijnlijk, maar ik ben uitstekend geholpen
Ik vind een behandeling in mijn mond gewoon niet fijn, dat heeft niks met de behandelaar te maken
Ik werd op tijd geholpen. Er werd naar me geluisterd en rekening gehouden met mijn wensen.
Ireneplein 1
4702EX Roosendaal