Op een fijne en prettige manier geholpen. Toch klein puntje van aandacht zou prettig zijn als men zich voorsteld bij een eerste kennismaking .
Bedankt voor uw positieve review en feedback. Wij zullen de feedback ook doorgeven aan de behandelaar. Wij hopen u ook in de toekomst goed van dienst te mogen zijn en horen het graag als we iets kunnen verbeteren. Graag tot ziens bij ons in de praktijk! Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Zeer prettige tandartsen
Bedankt voor uw positieve review, wij hopen u ook in de toekomst goed van dienst te mogen zijn en horen het graag als we iets kunnen verbeteren. Graag tot ziens bij ons in de praktijk! Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
vlotte probleemloze snelle behandeling
Ze nemen de tijd voor je alles wordt goed na gekeken en zijn kundig en vriendelijk.
Vriendelijk, rustig en heel zorgvuldig.
Ik voel mij altijd welkom wanneer Ik jullie kom. Ik word aangesproken met mijn voornaam, wat een extra gevoel van vertrouwen en een persoonlijkere band geeft.
Deskundige tandartsen en mondhygiënisten.
Zoals altijd een goede behandeling en vriendelijke mensen zeer tevreden
Telefoniste een paar keer gebeld voor latere afspraak i.vm uitlopen spreekuur. Netjes geregeld
Na het trekken van een kies een bloeding gekregen maar de tandarts was al klaar. Tijdens het wachten op de uitslag kwam de tandarts voorbij met zijn nette kleren en mij toentoch heel.goed geholpen.
Mond hygiëniste nam de tijd, deed haar werk erg zorgvuldig, gaf duidelijke uitleg wat ze deed en waarom. Ik was iets te laat en gong eerst naar de mind hygiëniste. Even later kwam tandarts juist even naar mij. Daardoor hoefde ik niet van stoel te wisselen en verliep dit erg soepel.
Het was gevoelig, maar de manier waarop de behandeling plaatsvonden maakte veel goed.
Bedankt voor uw review en feedback. Fijn te lezen dat de manier waarop er behandeld was veel goed maakte. Ik weet niet wat voor behandeling u heeft gehad, maar als het erg gevoelig is, kunt u met de behandelaar overleggen of verdoving ook mogelijk is. De termijn waarop u een afspraak kunt maken is afhankelijk van de behandelaar. U kunt wel altijd aangeven dat u op een wachtlijst geplaatst wil worden. Als er een patiënt de afspraak annuleert, bellen we altijd patiënten van die lijst. Graag tot ziens bij ons op de praktijk. Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Aangezien ik de tandarts al kende ,wat ik weet een zeer goede tandarts,was ik toch wel teleurgesteld. Wilde facings, dus ging om te kijken wat er mogelijk was. Paar foto's gemaakt , tandarts heeft 5 minuten nodig voor oordeel, was binnen 15 minuten klaar. Had meer verwacht, zoals meer uitleg, andere mogelijkheden i.p.v. gelijk een beugel. Ik had er beetje vreemd gevoel bij.
Bedankt voor uw review en feedback. Graag zouden wij met u in contact willen komen om uw feedback door te spreken. Zou u ons kunnen bellen op 0167-563780 of kunnen mailen op [email protected]? Alvast bedankt! Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
mijn afgebroken kies werd er meteen uitgehaald hoefde geen nieuwe afspraak te maken top
Bedankt voor uw positieve review. Wat fijn dat u meteen behandeld kon worden. Vaak moeten deze afspraken ingepland worden, maar we proberen waar mogelijk flexibel te zijn, als de ruimte in de agenda dat toe laat. Wij hopen u ook in de toekomst goed van dienst te mogen zijn. Graag tot ziens bij ons in de praktijk! Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
Ik ben blij dat er ondanks de digitale wereld toch nog steeds tijd is om met patiënten een leuk praatje te maken en te vragen hoe het met iemand gaat en ook de nazorg wordt ook zeer op prijs gesteld ondanks technieken als elektrische tandenborstel en Bluetooth en wifi wat overigens wel van toegevoegde waarde is voor onderhoud van je gebit dus groot compliment voor iedereen van tandheelkundig centrum steenbergen
Fijne tandarts
Snel geholpen en geen wachttijden.
Rustige prettige en zorgvuldige benadering. Voel mij serieus genomen tav klachten.
Alles verloopt keurig volgens afspraak. Je word goed geholpen door ervaren en vriendelijke tandartsen/assistenten en medewerkers.
zie boven
Nauwkeurig gewerkt. Duidelijk adviezen voldoende informatie.
Fijn dat controle en gebitsreiniging in één moeite achter elkaar gepland kan worden, scheelt een hoop gedoe in de privé planning.
n.vt
Bedankt voor uw review, gezien u redelijk aangeeft, horen wij graag van u persoonlijk wat er beter zou kunnen, zodat we onze dienstverlening kunnen verbeteren. Zou u ons willen bellen op 0167-563780 of mailen naar [email protected]? Wij hopen u in de toekomst goed van dienst te mogen zijn. Graag tot ziens bij ons in de praktijk! Team Tandheelkundig Centrum Steenbergen
de ervaring was gewoon goed
Grote Kerkstraat 34
4651BB Steenbergen