Pro-actieve benadering, goed advies en kundige kijk op de zaak. Dank voor de samenwerking!
Met alles wat er voor mij is gedaan had het niet beter gekund en zal haar voor de rest van me leven dankbaar zijn
Ik heb een hele leuke goede ervaring gehad met mvr jagessar. Ze is heel goed in haar beroep en als er altijd iets was had ze altijd de tijd en energie om al mijn vragen te beantwoorden. Ik ben blij dat ik die stap heb genomen om een advocaat in handen te nemen en zeker Advocatuur jagessar. Bedankt voor alles en als ik in de toekomst een advocaat nodig heb zal ik zeker hier terugkomen.
Altijd bereikbaar en zeer betrokken.
Ze is professioneel en to-the-point, maar ook heel empatisch in de omgang. Ik had het gevoel dat ik alles tegen haar kon zeggen, ze heeft me fantastisch begeleid. Echt een advocaat van de buitencategorie. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik haar van harte aanbeveel!
Mijn ervaring met Mr. mw Jagesar is super goed! Ze luistert naar jou verhaal en kan dit heel goed vertalen en omzetten naar de acties die nodig zijn. Ze kijkt naar jou als persoon, kijkt wat ze nodig heeft en wint de zaak voor je!
Het is geweldig om te horen dat het zo snel is gegaan ben heel tevreden over de gang van zaken Groetjes van Gérard Bakker
altijd snel en goed geholpen
Mw. Jagesar is een top advocaat, weet wat ze doet en waar ze voor gaat. Mw. Was super empatisch en gehoorzaam tijdens de intake en de proces. Ik heb mijn familiezaak als fantastisch ervaren, geen spanningen omdat mw. duidelijk liet merken dat zij voor mij klaar stond en goed kon onderbouwen wat er kon gebeuren en wat niet. Mw. Jagesar staat u bij tot het einde, dus als advocaat is mw een echte aanrader!
Ik ken haar al een 5ind maar ze is de beste vze gaat door waar een ander zou stoppen en heeft me altijd zo goed bij gestaan vol vertrouwen dus als je een advocaat nodig hebt. Bellen .
Op deze prachtige 12e mei van 2023, ben ik vol dankbaarheid begeleid door advocate Roshni Jagesar om mijn ingevorderde rijbewijs eerder terug te krijgen, en de beslissing van de rechter heeft mij vervuld met vreugde nu ik mijn rijbewijs eerder dan verwacht weer in handen heb.
Ik was zorgzaam met ales maar doou os ales opgelost als heel goed Advokat heb ik ook mijn telefoon terug gekregen ,bedankt voor alles. Amyas
Super goed geholpen! Geen judgements of rare gezichten gehad gedurende de zaak en altijd een vertrouwd, veilig en goed gevoel gehad bij de gesprekken. Mevrouw Jagesar heeft me echt door het hele process getrokken…. Met een sepot!!!
Zeer gedreven. Doet wat ze zegt. Je kan haar vertrouwen en ze zoekt altijd nog een extra iets om mee te kunnen helpen .
Er is zorgvuldig en op een professionele te werk gegaan. Er is van het onmogelijk mogelijkheid gemaakt.. en dat is wat ik heb ervaren en mijn dank is groot. Dank u mevrouw Jagesar.
Niet alleen maar waard voor je geld, maar een advocaat met ruggengraat, met passie voor haar werk maar ook een advocaat met empathie! Deze elementen zijn niet bij elk advocaat te vinden!!
Mevrouw Jagesar heeft de tijd genomen, is behulpzaam en is betrokken geweest. Heb een positief resultaat geboekt!
Zeer tevreden!
Ik ben blij dat ik goed geholpen ben en mijn zaak kon afsluiten. Ik heb lang vastgezeten en de zaak is alsnog verplicht geseponeerd door het kantoor.
3 keer voorgekomen en de 3e keer met een vrijspraak het rechtbank verlaten
Als ik weer zou trouwen en kan gebeuren dat ik ga scheiden kom ik zeker terug bij u goed geholpen en als ik een probleem had of iets anders kon altijd bij u terecht nogmaals heel erg bedankt voor alles Met de groetjes van Gérard
Mw. Jagesar heeft mij op een zeer professionele wijze bijgestaan. Sympathiek, meedenkend en komt haar afspraken na.
Toen ik binnen kwam kreeg ik meteen een heel vertrouwd gevoel. Ze reageert direct op mails en werkt alles snel af. Ze was mijn steun en toeverlaat. Ze is heel zakelijk en tegelijkertijd ook heel persoonlijk.
Door corona en de afstand in de afgelopen anderhalf jaar werd het een lang proces. Steeds was er de mogelijkheid om onze zorgen te delen. Tijdstip deed er niet toe.
mr. Roshny Jagesar is zeer deskundig. Zij zet zich volledig in voor haar cliënt en houdt de cliënt goed en in details op de hoogte van de voortgang van de procedures en de eventuele (verwachte) vervolgstappen van de tegenpartij Zij is zeer direct en integer in haar adviezen.. Door haar ervaring weet ze goed in welke mate ze rechtsmiddelen moet gebruiken in een proces.
Juridische dienstverlening, advocatuur. De specialisaties waarbinnen de advocaat mr. R.G. Jagesar werkzaam is betreffen het straf(proces)recht, penitentiair recht, personen- en familierecht, jeugdrecht, bestuursrecht en het huurrecht. E: info@jagesar-advocatuur.nl T: 070 20 02 088 W: www.jagesar-advocatuur.nl A: Nieuwe Uitleg 15, 2514 BP 's-Gravenhage