Prettig contact en deskundige uitleg over te nemen maatregelen aan de auto in de toekomst
Kundig, vlot, vriendelijk & betaalbaar. Prima!
vriendelijk personeel service zeer goed
Altijd meedenken in klantgerichte oplossingen
Kundig en vriendelijk bedrijf met snelle service!
Volgens afspraak.
Top garage
Ik kon snel een afspraak maken op een tijdstip dat goed uitkwam. Snelle service en goed advies. Volgende keer weer.
Altijd vriendelijk geholpen.
De werkzaamheden zijn op de afgesproken tijd naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ook de factuur stelde mij niet teleur.
Er wordt helder gecommuniceerd en u kunt snel terecht!
Auto professioneel gerepareerd ondanks dat het in 3 keer ging telkens weer iets anders vervangen maar wel gevonden
zie boven.
vakkundige service
Ik kom hier al jaren en zie mezelf ook niet van garage wisselen. Zo als deze garage is, zo hoort een garage te zijn: vriendelijk reëel in toezeggingen en prijzen, bekwaam Servicegericht Laat alle dealer garages waar ik geweest ben mijlenver achter zich. Gewoon voor mij de perfecte plek voor autoonderhoud en keuring.
Had een slechte accu, gebelt en kon meteen langskomen, doorgemeten en slechten accu vervangen, geen gegevens opnieuw instellen, zoals radio en zo.
Ze hebben bij mij een probleem met de auto binnen een uur gevonden en opgelost, daardoor konden de kosten laag blijven.
Zeer goede service en altijd vriendelijk
Goede persoonlijke service, zeer deskundig personeel
Kom hier al een aantal jaren,
Een autobedrijf waar ze nog met je mee denken met een uitstekende service.
Nette garage, aardige en vriendelijke mensen.