Bedankt Peter!
Bedankt Arno, voor de super positieve review. Veel wooncomfort van zacht water!
Bedankt voor de zeer positieve beoordeling. Veel wooncomfort toegewenst!
Goed om te horen dat het contact en installatie naar wens waren! Veel plezier van zacht water.
Goed om te horen! Bedankt voor de uitgebreide beoordeling, dit kan toekomstige klanten helpen. Veel plezier van zacht water.
Bedankt voor de positieve beoordeling!
Bedankt Ton! Veel plezier van zacht water.
Fijn om te horen dat uw dochter minder huiduitslag heeft! Bedankt voor het delen van de feedback én de positieve woorden. Veel plezier van de zacht water. Mocht u ons nog eens nodig hebben, dan weet u ons te vinden. Met vriendelijke groet, Waterspecialist
Bedankt voor de reactie Steef. Goed dat je het aangeeft. Een waterhardheid tester is via onze webshop te bestellen > https://www.water-specialist.nl/producten/. Het is verstandig om dit een keer te doen, om zo te controleren of de waterontharder moet worden afgesteld. Mocht je hier vragen over hebben dan horen we het uiteraard graag. Met vriendelijke groet, Waterspecialist
Goed om te horen en bedankt voor het achterlaten van de beoordeling!
Bedankt. We wensen u veel plezier van zacht water.
Fijn om te horen dat het vlot ging. Bedankt Irma!
Bedankt Ada!
Leuk om te horen, bedankt!
Bedankt Marius, goed om te horen. Veel plezier van de waterontharder.
Bedankt voor de beoordeling. Veel plezier van zacht water!
Bedankt voor de review. Inmiddels zijn de zakken zout afgeleverd. We hopen dat u nu volop kan genieten van zacht water. Met vriendelijke groet, Water-specialist
Goed om te horen dat de plaatsing van de waterontharder naar wens is verlopen. We doen een graag een stapje extra! Veel plezier van heerlijk zacht water.
Bedankt Andre!
Leuk om te horen, bedankt!
Bedankt voor de positieve beoordeling.
Bedankt, veel plezier van zacht water!
Waterspecialist helpt klanten hun wooncomfort te vergroten door hen te voorzien van zacht en schoon water. In ruim 8 jaar dat Waterspecialist actief is, zijn duizenden huishoudens voorzien van een waterontharder of zuiver drinkwatertoestel. Onder eigen label levert Waterspecialist deze systemen aan zowel particuliere en zakelijke klanten in de provincie Zeeland en daarbuiten. Waterspecialist staat garant voor kwalitatief hoogwaardige producten en een uitstekende service. Zie voor meer informatie www.water-specialist.nl.