Daar doen we het inderdaad voor: om onze klanten te laten genieten van de voordelen van zacht water. Bedankt voor de beoordeling.
Bedankt Ellen, geniet van zacht water!
Super, geniet van uw klakvrije woning! Bedankt voor het achterlaten van de review.
Bedankt voor de positieve beoordeling! Leuk om te lezen dat de montage naar tevredenheid is. Veel plezier van zacht water.
Bedankt!
Bedankt voor de beoordeling en bedankt voor de tip. Mocht u twijfelen of de waterontharder goed werkt, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Vriendelijke groet, Waterspecialist
Leuk om te horen, geniet van je kalkvrije woning! Bedankt voor het achterlaten van de positieve beoordeling.
Bedankt Jan!
Geweldig! Bedankt voor het achterlaten van de positieve review. Veel plezier toegewenst van zacht water.
Leuk om te horen, bedankt voor het plaatsen van de review.
Zo staan we graag bekend. Bedankt Marco!
We kunnen waterontharders inderdaad op verschillende plekken monteren, goed om te horen dat het systeem op deze manier mooi is weggewerkt. Bedankt voor het achterlaten van de beoordeling.
Bedankt Arie!
Bedankt voor de beoordeling, geniet van zacht water!
Fijn dat je geniet van de voordelen van zacht water. Vervelend dat de by-pass werking niet meteen duidelijk was, we zullen dit meenemen als verbeterpunt. Bedankt voor de positieve feedback.
Bedankt voor de positieve beoordeling! Veel plezier van de waterontharder.
Bedankt, goed om te horen!
Leuk om te horen! Geniet van de voordelen van zacht water.
Goed om te horen dat het goed gekomen is met de extra aansluiting. We proberen alles intern zo duidelijk mogelijk te communiceren, maar helaas gaat het niet altijd perfect. Bedankt voor de positieve beoordeling.
Bedankt Ed!
Bedankt! Goed om te horen dat je geniet van zacht water.
Bedankt Gerda!
Bedankt Rob!
Fijn om te horen dat het de ervaring met de waterspecialist positief is, bedankt voor het achterlaten van de beoordeling.
Bedankt Frans! Goed om te horen dat je geniet van de voordelen van zacht water.
Waterspecialist helpt klanten hun wooncomfort te vergroten door hen te voorzien van zacht en schoon water. In ruim 8 jaar dat Waterspecialist actief is, zijn duizenden huishoudens voorzien van een waterontharder of zuiver drinkwatertoestel. Onder eigen label levert Waterspecialist deze systemen aan zowel particuliere en zakelijke klanten in de provincie Zeeland en daarbuiten. Waterspecialist staat garant voor kwalitatief hoogwaardige producten en een uitstekende service. Zie voor meer informatie www.water-specialist.nl.