Filters

10

Feest!

Het partijtje van onze dochter was één groot, dynamisch feest!

 • Aanbevelen? Ja
10

Bram topmiddag gehad

Goede voorbereiding en duidelijke uitleg. Dit was al de 2de keer en wederom een mooi feestje

 • Aanbevelen? Ja
8

Heel leuk, actief partijtje

Gisteren het partijtje van mijn dochter (7) gevierd. Tobias van Scopo Atletico begeleide de spellen, dat deed hij super leuk. Vrolijk en op het juiste moment even duidelijk ;) Jachtseizoen en Levend Stratego in de duinen, kinderen hebben zich super vermaakt! En toen ze daar even klaar mee waren had hij nog een leuk ander spel achter de hand. Aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionele begeleiding en goede omgang met de kinderen.

Milan zet een leuke sfeer neer en had meteen goed contact met de kinderen. De spellen waren afwisselend en voor iedereen uitnodigend. Professionele begeleiding in relaxte sfeer. Een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
8

Fantastische middag, leuke trainer, communicatie vooraf mag iets meer.

Superleuke middag gehad met Lucas, een leuke spontane jongen die de groep goed leidde. Jachtseizoen is zeker een aanrader! Veel beweging en uitdaging voor de kinderen. Tip voor de organisatie, zoek wat eerder contact dag de dag voor het feestje, en zijn best nog wat praktische vragen en het geeft onzekerheid om niets meer te horen na de reservering.

 • Aanbevelen? Ja
10

15 kids, 15 ouders, zorgeloze teambuilding

Het idee was om met de kinderen en vaders op kamp te gaan. De vaders kennen elkaar niet. Door Mike & Owen via Beweegfeestje.nl in te huren hebben de kinderen een super activiteiten middag gehad. De kinderen moesten samenwerken wat de groepsweblog ten goede kwam. Daarnaast hadden de vaders de tijd om elkaar beter te leren kennen. Na dit feestje hebben we gezamenlijk nog een activiteit gedaan, bbq en overnacht op de camping. Lange dag, mooie dag, mede door dit team. Grt Martijn

 • Aanbevelen? Ja
10

Topfeestje!

De kinderen hadden een geweldige middag met lasergamen en jachtseizoen. Een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Elke cent waard!

Toptrainer Milan nam onze jarige Milo (6 jaar) en zijn 10 vriendjes mee op RUIG Freek Vonk-avontuur bij Het Wed. Ze hebben enorm genoten! Favorieten volgens de kinderen: “beestjes zoeken in het water”, “de klimbomen!” en “natuurlijk de zandglijbaan!!” Alle kinderen kwamen onder het zand zand, verhit en dol-enthousiast terug. Missie geslaagd, zou ik zeggen. Tot volgend jaar!

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg leuk!

Erg leuke middag. Goede en enthousiaste begeleiding. Jachtseizoen was een hit.

 • Aanbevelen? Ja
10

De meiden hadden een top feestje

Voor de 10de verjaardag van onze dochter hebben wij een feestje geboekt in het Flevopark. Onder begeleiding van Milan hebben de meiden 2 uur 'Wie is de mol' gedaan. Tijdens de verschillende spelletjes was steeds iemand anders de mol. Door de afwisseling en de enthousiaste begeleiding van Milan had iedereen een hele leuke middag.

 • Aanbevelen? Ja
10

Jachtseizoen in de duinen: TOP!

De kids hebben genoten van de activiteiten met als hoogtepunt Jachtseizoen spelen in de Kennemerduinen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Supergoede begeleiding, een aanrader!

Hebben een geweldig partijtje gehad, apekooien en lasergamen, hele goede en professionele begeleiding, was echt top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Alweer een leuk feestje met Scopo!

Ik vier de feestjes van mijn kinderen graag met Scopo. De jongens die het begeleiden zijn altijd heel aardig en maken er echt een feestje van. En de kids zijn altijd blij en enthousiast bij alle spellen die ze organiseren. Het volgende feestje boek ik zeker weer bij Scopo!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super leuk!

Het beweegfeestje van onze 9 jarige zoon in het Twiske was super geslaagd. De trainer Floris kende binnen 5 minuten alle namen van de 14 kinderen en was super enthousiast. Het spel jachtseizoen vonden de kinderen helemaal het einde. Het was een top kinderfeestje. Floris bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top feestje!

Wat een geweldig feest! Leuke activiteiten en een super goede, gezellige trainer die de groep weet te enthousiasmeren en te motiveren! Echt een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel leuk feestje!

De jongetjes van 9 jaar hebben een heerlijke actieve middag gehad, met leuke spellen. Ze vonden het jammer toen het alweer weer klaar was.

 • Aanbevelen? Ja
10

Leuke begeleiding voor een leuk feest

Super goed georganiseerd feestje voor onze zoon. Leuke begeleiders en organisatie.

 • Aanbevelen? Ja
8

De kids hadden een top (sport) middag!

We hadden een super leuke middag; kids waren allemaal heel enthousiast en het spel Jachtseizoen was de grote favoriet! Dank Floris voor de begeleiding!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Heel leuk feestje voor onze zoon gehad via Scopo Atletico. Kids waren door het dolle en hebben twee uur lang heel veel plezier gehad.

 • Aanbevelen? Ja
9

Heerlijk ravotten in de natuur

Als de kids zelf zeggen dat het ‘t leukste feestje ooit was en ein-de-lijk weer eens iets anders dan de gebruikelijke binnenspeeltuin en trampolinepark…, dan was het wat ons betreft een topfeestje!

 • Aanbevelen? Ja
10

Enthousiaste én professionele begeleiding

Enthousiaste én professionele begeleiding. Kinderen hebben een top middag beleefd. Sport & plezier hand in hand

 • Aanbevelen? Ja
8

Leuke, energieke en spannende middag!

Tobias was lekker enthousiast en had veel geduld met de jongens tijdens het kinderfeestje van onze zoon (7 jaar). Ze hebben Jachtseizoen en allerlei vormen van tikkertje gedaan lekker in de natuur. Spannende en sportieve middag, helemaal top.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super leuk, leuke gasten en goed geregeld!

Doordat het jonge sportieve jongens zijn die het regelen, is de sfeer gelijk leuk. De groep van 8 jongens (van 11 jaar), keken direct tegen hen op en vonden het heel gezellig dat zij erbij waren. Doordat jezelf de locatie kunt kiezen is het het helemaal top. Onwijs bedankt en tot de volgende keer!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een fantastische middag, super organisatie en Floris was een topper

Voor onze zoon die vijf werd Apenkooien en Lasergamen geboekt. Een schot in de roos!! Kids dol enthousiaist, Floris een top begeleider en wij zorgeloos aan de kant als toeschouwers. Een aanrader voor een ieder die een leuk maar vooral actief feestje wil waarbij de jarige echt volop in het zonnetje wordt gezet. Dank Floris voor een super middag!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een feest!

Heerlijke middag gehad onder begeleiding van Scopo. Lasergamen en Jachtseizoen vonden de jongens helemaal geweldig! De drankjes en snacks maakten het plaatje compleet. Perfect voor de ouders dat zij alleen foto’s hoefden te maken en alles goed geregeld was. Zeker een aanrader!!!

 • Aanbevelen? Ja

Over Beweegfeestje.nl

Zwaaien, rennen, balanceren, mikken, gooien en bewegen op muziek! Beweegfeestje maakt van ieder feestje een belevenis. De jarige mag helemaal zelf bepalen hoe zijn of haar feestje eruit komt te zien, bijna alles is mogelijk. Onze coole trainers verzorgen het Beweegfeestje met veel enthousiasme en persoonlijke aandacht voor ieder atleetje. In een veilige omgeving met elkaar plezier hebben gaan daarbij hand in hand. Wil jij het feestje van je zoon of dochter op een sportieve manier invullen? Neem dan contact met ons op. Wij zullen met ontzettend veel enthousiasme, plezier en ervaring voor een onvergetelijke dag zorgen!

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd