Wolters Techniek levert perfect werk; een aanrader!

Het plaatsen van de zonnepanelen, omvormer , kabels et cetera werd perfect uitgevoerd. Offerte en uitvoering sloten naadloos op elkaar aan. De medewerkers van Wolters Techniek zijn deskundig, vriendelijk en ze werken netjes.

Goede service, vakbekwaam personeel, mooie afwerking top!

Prima en snel gekomen en in orde gemaakt

Ik dacht dat ik een lekkage had maar de monteur kwam snel en het bleek oké te zijn.. Toch bedankt voor de snelle afhandeling!

Prima bedrijf

Werken zeer netjes ruimen alle rommel op Alleen de WiFi is niet geïnstalleerd

Afspraak goed nagekomen

Prima advies en installatie.

Snelle reactie en afspraak gemaakt

Goed merk airconditioning

Vakkundig!

Maandagochtend heb ik de heren ontvangen. We hebben toen de kabelroute besproken en kwamen tot de conclusie dat (helaas) een koof moest worden opengebroken. Toen ik in de middag terugkwam van werk was de klus geklaard. 12 panelen waren geplaatst. Aan niets was te zien dat ze gehaast hebben moeten werken. Geen stofresten of sporen van verpakkingsmateriaal door het huis. In de tuin heeft een ladder gestaan. Ze hebben de planten heel gelaten. De koof is keurig opengebroken en kan ik eenvoudig weer herstellen. Ontzettend bedankt!

Netjes, snel en goed geholpen.

Goede snelle service bij problemen.

Nette en snelle oplossing

Na een storing aan de airco werd ik snel en professioneel te woord gestaan. De storing werd binnen een dag verholpen!

Uitstekende snelle oplossing en service

In onze nog nieuwe te openen showroom, hadden wij een lekkage door het condenswater van onze airco. Dit euvel was ontstaan omdat derden de leiding hadden beschadigd en daardoor niet meer functioneerde. Door snel en accuraat te handelen heeft de monteur van Wolters Techniek ervoor gezorgd dat naast het verhelpen van het probleem een oplossing in de vorm van een nieuwe leiding werd gerealiseerd. Samengevat we hebben geen lekkage meer en kunnen vrijdag met een gerust hart en een juiste temperatuur onze gasten in onze nieuwe showroom ontvangen!

Prima bedrijf

Goede informatie en bekwame medewerkers.

gewoon goed

Professioneel en goeie uitleg over de werking van de airco.

Top product en top geleverd.

Netjes gewerkt. Afwerking goed. Correcte werkers op alle gebied. Vriendelijk en vakkundig enz..... Gewoon een heel goed totaal pakket met een top product en een nette prijs.

Zeer prettige samenwerking

Van de offerte tot en met de nazorg was er goed contact.

Helemaal ok

Prettige mensen, staan altijd voor je klaar

Adequate en efficiente werkwijze (laatstelijk airco-check).

Vriendelijke bejegening en adequate en efficiente werkwijze.

duidelijken eerlijk advies en netjes gemonteerd

We kregen een goed advies en vervolgens een offerte die compleet was. Vervolgens is de opdracht goed uitgevoerd.

Top geregeld

Alles is volgens afspraak verlopen en er is keurig werk geleverd. Heb jullie inmiddels bij vrienden aangeprezen

snelle en goede reactie op een storing

Storing aan warmtepomp boiler, losgeraakte afvoerslang inlaat combinatie. S morgens contact gelegd, s middags storingsmonteur welke het probleem na analyse kon oplossen.

top vakmensen

zorgeloos eea laten instaleren

Prima installatie, perfect afgewerkt

Goed verkoopgesprek, duidelijke offerte en prima installatie met instructie. Vakwerk.

Keurige & nette afwerking plaatsing van de airco

Keurig en bekwaam personeel die de plaatsing van de airco hebben bewerkstelligd. Ook de service nadien a.g.v. lichte schade is zeer vlot opgepakt en afgehandeld.

net bedrijf snelle en correcte plaatsing van airco

split airco gemonteerd op ons kantoor, snel en deskundig

Ze doen wat nodig is en verder geen poespas.

Correcte monteur. Eerst het binnen werk daarna het buitenwerk. Heeft antwoord gegeven op mijn vraag

Tevreden met alles

Deskundig, al mijn vragen naar tevredenheid beantwoord.

Over Wolters Techniek

Het streven naar een duurzamere, schonere wereld is niet iets nieuws onder de zon. De manier waarop dit gebeurt is uiteenlopend. In onze visie begint een duurzame wereld bij jezelf. Vanuit deze visie kan de verduurzaming beginnen. Wij adviseren, ontwerpen, installeren en begeleiden u als klant van de eerste kennismaking tot en met nazorg en service wat betreft het verduurzamen van het gewenste pand. Zowel zakelijk als particulier zijn er legio mogelijkheden.