Met enige tantrische ervaring (Oa dmv enkele één-daagse) ging ik vrij open en nieuwsgierig het weekend in. Ik heb een rijkdom aan ervaringen opgedaan, in het doen en in het zijn. Hierdoor is voor mij de diepgang en schoonheid van Tantra voor mij duidelijker geworden. Ik ben soms grenzen tegen gekomen maar daardoor ook ruimte kunnen scheppen. Het programma was mooi in opbouw en erg afwisselend bv meditatie, dans, zintuigenreis, massage, vragenkaartjes etc. Alles was zowel behapbaar als ook uitdagend genoeg voor mij. Al met al een prachtig en vervullend weekend wat ik nog steeds na ebt.
Na een intakegesprek met Paul hebben we onze wensen duidelijk gemaakt. De weken/maanden erna kregen we op afspraak elke keer dmv een persoonlijke videoboodschap het lesmateriaal aangereikt. Ook hebben we een 3 wekelijkse videocall om met z‘n drieën door te spreken hoe we het lesmateriaal gebruikt hebben. Wat ging er goed?, wat ging minder? Hebben we zoals in ons geval wat aangepast zodat we er mee uit de voeten konden. Paul komt met goede suggesties, luistert goed naar hoe wij het lesmateriaal interpreteren. Tot nu toe gaat alles naar wens en kunnen elke keer niet wachten tot de volgende sluier.....
Mijn man en ik zijn gestart met een traject van kunst van beminnen. We liepen vast op een bepaald moment. Door dat je deze traject gaat volgen kun je bepaalde irritaties tegen komen of hoe je ze ook wilt noemen. Daarvoor hebben we een tussentijdse sessie gehad bij Paul om te kijken waar het op vast liep.Dat heeft ons heel goed gedaan. Nu pakken we de draad weer op waar we zijn gebleven met kunst van beminnen.
Voor mij is Paul Krol , warm, puur, zeer goed in zijn vak. Ik wilde mij geborgen voelen, het stromen voelen van mijn levensenergie, bewustwording daarvan. Ik heb me bij niemand zo geborgen gevoel, dit te ervaren bij hem tijdens een eerste ontmoeting heel bijzonder. En het werkt nog steeds door in mijn energie, levensenergie, sexualiteit. Ik was al open maar voel me nog opener, echt prachtig dit te ervaren. Vrijheid Het is een cadeau aan mezelf, fantastisch. Ik leef :).
Ik heb een kashmirische massage van Paul gehad. Ik ben het diepe ingesprongen en wilde het gaan ervaren. Na een rustige liefdevolle ontvangst was er meteen een volledig vertrouwen in jou. Ik miste al heel lang de intimiteit en de sensualiteit. Waar de meditatie voor mij nog wat stroef ging, kon ik me bij de massage meteen helemaal overgeven. Wat een geweldige ervaring was het om zo aangeraakt te worden. Mijn verlangen kwam uit. Dit zou iedereen tenminste één keer mee moeten maken, een waar cadeau aan jezelf. Hoe mijn lijf reageerde op jouw zachte rustige aanrakingen was intens. Genieten met een G. Nadien was ik wel moe en dat duurde even. Maar ook weer vol energie en weer tinteling als ik eraan terug dacht. Ik weet nu nog zekerder wat ik graag wil in een volgende relatie. Jouw zachtheid, rust, uitstraling maakte het voor mij een waar feest. Dankjewel.
Ik kan hier heel duidelijk in zijn..... Ik kan niet anders dan enkel onderstrepen dat ook ik het eerste gevoel heb mogen ervaren van "die onuitputtelijke bron van plezier, creativiteit en levenslust die we allemaal in ons dragen....."!!! Ook ik wist vantevoren niet echt hoe ik zou reageren....echter na afloop voelde ook ík een hele diepe rust, gloed en hernieuwde aanboring van levensenergie, sensualiteit en seksualiteit.....
Al vanaf de eerste dag voel ik mij op mijn gemak in de The Field of Love Community. Fijn om met gelijkgestemden te kunnen delen zonder schaamte. De betrokkenheid van de deelnemers is groot. Er was al snel een gevoel van verbinding terwijl ik geen van de andere deelnemers kende. Samen bouwen, een vliegende start met veel input, nu zoeken naar de balans om ook alles te kunnen verteren.
Ik voel me erg welkom bij deze community. De drempel om te delen vind ik laag en de betrokkenheid vind ik in korte tijd groot. Nu in de opstartfase is het gezamenlijk zoeken naar een prettig ritme en ook daar voel ik me betrokken in.
Ik heb meerdere sessies bij De Field of Love gevolgd. Ik voelde me erg op mijn gemak, waardoor ik me makkelijker kon openen. Ik heb weer echt leren voelen, heb geleerd in het moment te zijn en weer van mijn lichaam te kunnen genieten. Blokkades zijn Verdwenen, ik voel me veel vrijer mn op sexueel gebied, maar ook in mijn hoofd en lichaam. Ik leef nu ook veel meer in het hier en nu en denk vooruit. Het verleden is geweest en heb ik achter me gelaten, het is nu tijd voor mij. Ik ben Paul ontzettend dankbaar voor al zijn sessies, zijn intregiteit, zijn gesprekken, maar ook dat hij mij heeft laten zijn, wie ik ben. Tegenwoordig geniet ik zelf ook nog steeds van het geven van een kashmirische massage, maar ook van het ontvangen. Vertragen is voor mij een begrip geworden. Ik zal mijn ervaringen bij Paul nooit vergeten. Een mooiere cadeau als een tantrische reis kun he jezelf niet geven. Namasté 🙏 1 verbeterpunt: locatie: ik voelde mezelf wel thuis bij Paul, maar had me nog beter kunnen laten gaan als er geen buren waren geweest. Met name de eerste paar keren vond ik dat een dingetje, later heb ik het losgelaten.
Op aanraden van mijn vrouw, die al vaker de Kashmirische massage had gedaan, zijn we samen deze verwendag gaan doen. En het is me uitstekend bevallen! Ik kwam tot totale ontspanning en meer in verbinding met mezelf en mijn partner. Het was een afwisselend maar ook relaxt programma onder zeer toegewende begeleiding van Paul&Corine. De dagen daarna voel ik me energieker, actiever en besluitvaardiger. Kortom het was een prachtige dag!
Na het overlijden van mijn partner had ik behoefte aan lichamelijk contact maar niet echt intiem zijn met iemand. Paul werd mij aangeraden en ik heb bij hem een heel traject gevolgd en ben erg blij dat hij op mijn pad is gekomen. Dankbaar voor de veilige bedding die hij me bood en het respecteren van mijn grenzen. Als je graag weer in contact met jezelf en je vrouwelijke energie wilt komen raad ik je dit zeker aan.
Hele fijne, integere en leerzame begeleiding naar nieuwe verdiepingen. Datum: 29 september 2019
Vorige maand een Kashmirische massage bij Paul geboekt en ik vond dit best spannend. Bij binnenkomst voelde ik me direct op mijn gemak en hij nam alle tijd om zaken te bepreken en uit te leggen. Nergens een gevoel van haast. Paul biedt een veilige bedding en het was lang geleden dat ik zo warm en liefdevol mocht ontvangen. Datum: 12 september 2019
Een paar maanden geleden heb ik een grote stap gezet. Ik had moeite met aanrakingen door vervelende ervaringen in het verleden en er was schaamte voor mijn lichaam. Ik realiseerde me dat ik het mezelf en andere daardoor soms moeilijk maakte om van het leven te genieten. Het was moeilijk om deze stap te zetten en mezelf over te geven. Door Paul ben ik met oprechte aandacht, respectvol en met zoveel zachtheid aangeraakt dat er zoveel in mijn lichaam gebeurde. Het was verwarrend, er kwamen zoveel emoties los, oude pijn kwam naar boven en ook veel verdriet maar er kwam ook opluchting waardoor ik mezelf meer kon ontspannen. Door de rust die Paul uitstraalt heb ik me nooit ongemakkelijk gevoeld, het voelde juiste heel veilig en vertrouwd. Na 2 sessies kwam het vertrouwen in mezelf weer terug. Ik kan mezelf nu beter ontspannen, ben vrolijker en heb meer energie maar waar ik het meest dankbaar voor ben is dat ik weer kan genieten van de aanrakingen van mijn man. Dat Paul op mijn pad is gekomen daar ben ik zo dankbaar voor. De Kashmirische Massages hebben mij heel veel goeds gebracht. Datum: 12 september 2018
... zo had ik vooraf de kashmirische massage bij Paul Krol ingeschat. En dat was het! Een prachtig geschenk. In een sfeervolle omgeving, creëert Paul een setting waarin je helemaal jezelf kunt zijn en kunt genieten van een reis vol met liefdevolle, passionele aanraking. Onder begeleiding van relaxte muziek, kon ik me volledig overgeven aan de sensaties in mijn lijf en schaamteloos genieten :)! Het energetische effect van de massage was nog dagen voelbaar, het positieve effect op mijn brein en zelfbewustzijn nog veel langer.... Een aanrader voor elke man of vrouw die dichter bij z'n eigen passionele gevoelens en levensenergie wil komen! Datum: 25 oktober 2017
Zo heb ik de massage van Paul ervaren. Ik voelde me door Paul echt gezien. Hij neemt de tijd voor je en hij straalt rust uit. Tijdens de massage hoefde ik me alleen maar over te geven aan de warme olie, de fijne muziek en de warme handen van Paul. Ik mocht ontspannen en genieten. Dat heb ik zeker gedaan, met volle teugen. De tijd vloog voorbij. Ik voelde mijn lijf weer na afloop. Mijn bloed stoomt weer. Die nacht heb ik heerlijk geslapen. De volgende dag was ik vol energie en kon ik bergen verzetten. Ik voel me na de massage meer speels en vrij. Dank je wel Paul voor deze bijzondere, intense ervaring en begeleiding bij het los laten van emotionele blokkades. Ik vind het mooi om te zien dat je van deze gave je werk hebt gemaakt en mensen begeleidt in hun proces van heling. Ik kom zeker bij je terug. Simone 41 jaar, Arbeidsdeskundige Datum: 22 oktober 2017
Het is echt een cadeau voor jezelf waarin alle gevoelens er mogen zijn in de liefdevolle aandacht en aanraking. Een rollercoaster aan gevoelens als een reis in mezelf waarvan vooral de energie en een blijheid, mijn vrouwelijkheid nog dagen bij mij blijft. Dank je wel Paul. Datum: 21 oktober 2017
Gun jezelf deze bak aan liefdevolle aandacht in een fijne omgeving met een bijzondere man die je respectvol benadert en bij wie je je veilig voelt. Het heeft mij heel erg goed gedaan en me meer in contact gebracht met mijn lichaam en mijn vrouwelijkheid. Datum: 9 januari 2017
Een van de mooiste belevingen die ik mezelf in de afgelopen jaren gegeven heb. Heel ervaren en respectvol gegeven door Paul. Zo intens dat alle emoties naar boven kwamen. Dit is VOELEN met hoofdletters in een warme, sfeervolle en veilige omgeving. Voel me ontspannen na afloop wat nog dagen doorwerkt. Datum: 17 oktober 2016
Een bijzondere reis in je eigen lijf die uiterst respectvol en liefdevol begeleid wordt door Paul. Ik vond weer stukken van mijzelf terug waardoor ik weer in mijn kracht ben gekomen en mijn energie vrijer kan stromen. Datum: 23 december 2015
Een Kashmirische Massage van Paul is echt een moment voor jezelf. Door de Kashmirische Massages bij Paul kom ik steeds meer in verbinding met mijn werkelijke kern in mezelf. Ik relax steeds meer in mijn eigen lijf wat heerlijk voelt natuurlijk... Paul biedt een veilige en zuivere omgeving daarvoor. Datum: 18 december 2015
Heerlijk genieten, ontspannend, kortom pure verwennerij.... Een echte aanrader!! Datum: 18 december 2015
Mijn ervaringen met Paul zijn dat hij vriendelijk, rustig is en de tijd neemt voor je verhaal. De Kashmirische massage kan ik iedereen aanraden.
"Wij begeleiden vrouwen, mannen en stellen in het (weer) helemaal vrij laten stromen en genieten van hun levensenergie, sensualiteit en seksualiteit. Die onuitputtelijke bron van plezier, creativiteit en levenslust die we allemaal in ons dragen, maar waar we ook helaas maar al te vaak het contact mee verloren zijn! " Met Liefde, Passie & Plezier, Paul Krol en Wilma de Boer