Filters

10

Uitstekende service en installatie

Na een zeer goed en begrijpbaar advies gesprek van Joshua Mertens is er kort na het geaprek een schouw geweest, na deze achouw zijn de panelen binnen 3 weken geplaatst. Ook het plaatsen ging erg soepel door 3 ervaren monteurs. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden!!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij te lezen dat je tevreden bent met het advies van Joshua Mertens en de snelle en professionele installatie door ons team. Je tevredenheid is onze prioriteit en we zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Bedankt voor het aanbevelen van Dak Profijt. We staan altijd voor je klaar! Mogen de zonnestralen altijd in je voordeel schijnen!

2

Schade door dakprofijt niet vergoed

De zonnepannelen werken goed, maar daar is alles mee gezegd. Installateurs spraken nauwelijks een woord Engels (ook geen Nederlands). De installateurs van dakprofijt hebben (oneigenlijk) het deel van de meterkast wat alleen toegankelijk is voor de netbeheerder geopend en hebben hier een storing veroorzaakt waarvoor de netbeheerder moest langskomen om het te repareren. Mij zijn door de netbeheerder kosten in rekening gebracht die dakprofijt tot op heden niet heeft vergoed terwijl zij aansprakelijk zijn voor de schade. Bezint eer ge begint, zeer slechte service...

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor je feedback. Het is vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad met de installatie en de communicatie. We nemen je opmerkingen zeer serieus en zullen dit intern bespreken om onze dienstverlening te verbeteren. Neem alsjeblieft contact met ons op zodat we de situatie kunnen bespreken en naar een oplossing kunnen zoeken.

10

Supersnel offerte en duidelijke afspraken die nagekomen zijn top bedrijf

Heel fijn bedrijf offerte aan gevraagd bij medere bedrijven zij hebben als eerste gereageerd we zaten met veel vragen ivm nieuwe keuken met inductie te gaan koken gelijk aansluiting gemaakt daarvoor plus een extra groep alles is netjes aangelegd en wilde ook nog alles opruimen en schoonmaken het is dat mijn dak nu vol ligt anders zou ik hun zo weer in schakelen

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat een mooie feedback, dankjewel! We zijn blij dat we je snel en naar tevredenheid hebben kunnen helpen, zeker met de specifieke wensen rondom je nieuwe keuken. Mocht je in de toekomst nog vragen of advies nodig hebben, dan staan we natuurlijk voor je klaar. Geniet van je nieuwe installatie en succes met koken op inductie! 🍳

10

goed werk geleverd

Dit waren prima werknemers had wel een taal probleem we kwamen er prima uit ze hebben gezegd hoe ze het deden. beetje in Engels en Pools dat ging goed. Ze waren netjes alles opgeruimd.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dankjewel voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat ondanks de taalbarrière alles goed is verlopen en dat je tevreden bent over het werk en de netheid van onze werknemers. We waarderen je flexibiliteit en begrip. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we voor je klaar! Laat die zon maar schijnen op je zonnepanelen! ☀️

9

Fijne mannen/team die vakkundig kwamen installeren!

Precies op de afgesproken tijd stonden de mannen van DakProfijt op mijn stoep. Ik ben zelf slecht ter been maar ik hoefde niets te doen. Alles werd netjes behandeld, schoenen uit bij het door mijn woonkamer lopen, geen rommel achtergelaten en super vriendelijk! Niets dan lof voor de snelle afhandeling vanaf bestellen tot plaatsen binnen een maand!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Wat een geweldige feedback, bedankt! We zijn ontzettend blij te horen dat alles van begin tot eind naar wens is verlopen en dat ons team zo attent en zorgvuldig te werk is gegaan. Jouw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkst. Geniet van je zonnepanelen en laat de zon maar schijnen! ☀️

2

komen afspraken niet na en houden zich absoluut niet aan hun eigen afspraken

pas op voor deze cowboys, houden zich niet aan hun eigen woorden offerte aangevraagd en bekomen voor het plaatsen van panelen op een blokhut met shingels, tekeningen en foto's gestuurd dus ze hadden alle info. We moesten de offerte tekenen en 50% aanbetalen VOOR de schouw , dit gedaan en 2 dagen na de schouw een annulering van de order ontvangen middels een creditnota. Reden: wij plaatsen niet op shingels! wat een jokers, dit wisten ze van meet af aan! . Het ergste was dat ze de creditnota niet eens binnen de wettelijk gestelde termijn van 30 dagen terug betaalden, maar pas nadat we de rechtsbijstand hadden ingeschakeld kregen we ons eigen geld terug. DUS BEN GEWAARSCHUWD VOOR DEZE ZONNE COWBOYS !!!

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. Dit is niet de normale gang van zaken bij Dak Profijt, en we begrijpen uw frustratie. We zullen deze situatie grondig onderzoeken om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurt. Bedankt voor uw feedback, en als u verdere vragen of zorgen heeft, staan we tot uw beschikking.

8

Meer dan tevreden

Alles verliep prima, van offerte tot installatie, ook het contact met de mensen is prima duidelijk en vriendelijke. Ik zou zeggen ga zo door.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw vriendelijke woorden en aanmoediging! We blijven ons best doen en staan altijd klaar voor uw zonnige energiebehoeften.

8

Goede advisering en alles conform afspraak geplaatst.

De intake was duidelijk en informatief; alles goed beschreven in de offerte. Op de oorspronkelijke dag van plaatsing was er storm, vooraf besproken om de plaatsing uit te stellen naar een week later. Plaatsing ging zonder problemen waarbij er goed overleg was over de route van de kabel naar de meterkast.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat we u goed hebben kunnen adviseren en alles volgens afspraak hebben geplaatst. Als u in de toekomst nog vragen heeft of hulp nodig heeft, staan we altijd voor u klaar. We waarderen uw vertrouwen in ons bedrijf en hopen dat u veel plezier zult hebben van uw zonnepanelen!

9

Fijn team, zeer professioneel.

Een goed team mensen die weten wat ze doen of het nu om de eerste informatie gaat of dakschouw tot installatie aan toe alles even professioneel. Chapeau!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw vriendelijke woorden! We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met ons team en onze professionele service. Bij Dakprofijt streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, vanaf het eerste contact tot aan de installatie. Als u in de toekomst nog vragen heeft of hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Nogmaals bedankt voor uw positieve feedback en veel plezier met uw zonnepanelen!

10

Zeer tevreden klant

Zeer vriendelijke mensen, die je goed advies geven en vakkundig aangelegd. Ook kantoor is makkelijk te bereiken en ook daar word je vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Ik zal zeker mensen adviseren bij dakprofijt hun zonnepanelen te kopen.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank u wel voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service. Aarzel niet om ons aan anderen aan te bevelen. Bij vragen of hulp kunt u altijd bij ons terecht.

10

Zonnepanelen van Dakprofijt

Dit bedrijf is makkelijk telefonisch en per mail bereikbaar. De levering van de panelen is snel. De montage ging ook heel erg professioneel en liep erg vlot.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Het is ons doel om gemakkelijk bereikbaar te zijn voor onze klanten en om een snelle en professionele service te bieden. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of meer hulp nodig hebben, staan we graag voor u klaar. Nogmaals bedankt voor het kiezen van Dakprofijt!

8

Snel ,betrouwbaar en klantvriendelijk

Het plan van zonnepanelen in de offerte, de snelheid en zorgvuldige uitvoering en de klantvriendelijke vakkundige medewerkers, het was van start tot finish top

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met onze snelheid, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid. Bij Dakprofijt streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, van begin tot eind. Als u in de toekomst nog meer hulp nodig heeft of vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Nogmaals bedankt voor het kiezen van Dakprofijt voor uw zonnepanelen!

10

Very good!

I was skeptical but the experience that I had was super nice. My contact was Joshua and he kept me updated all the time, and he promised he fulfill it. So I have no bad words for his service. Very helpful calm a bit busy but he called me back all the time as he promised. I know the hardest thing to work with people but he passed on that exam! Congrats to him and thank you so much for his patience and his organizational skills. (I hope you`ll read that review). If you`re skeptic just ask for Joshua :-)

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Thank you for your kind words! We are delighted to hear about your positive experience with Joshua. We will make sure to pass on your appreciation to him. If you have any further questions or need assistance, feel free to reach out to us anytime. We're here to help!

10

Goede communicatie en goede afspraken

Goede communicatie en afspraken. Ik was in het begin sceptisch over het verkooppraatje van Joshua Mertens, "snelle levering, graag voor mijn hernia operatie. Dat zal ik proberen te regelen". En dit alles door een van de voordeligste offertes(14) die ik gekregen had. Het plaatsen van de panelen vond door een Pools team van vakmensen, Waarvan er 1 goed Engels sprak. Hij sprak netjes door wat ze gingen doen. Het was alleen jammer dat de vakmensen die de panelen op dak plaatste niet goed de tekening van het leggen hadden bekeken. Aan het einde van de installatie kreeg ik netjes een overdracht formulier, waarop ik aangaf dat ik ze niet goed gelegd vond. En deze graag volgens de offerte gelegd wilde hebben. Hierdoor kreeg ik met Mark Heine van Dak Profijt te maken. Mark pakte het goed op en stuurde een nieuwe team monteurs. Deze lieten mij een foto zien hoe ze de panelen gingen leggen. Top gelegd. Hierna heeft Mark Heine ook nog het leg overzicht van de panelen aangepast. Mijn complimenten voor de medewerkers Joshua Mertens en Mark Heine.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

We waarderen uw feedback en zijn blij dat we u goed van dienst konden zijn. Onze excuses voor het initiële ongemak, maar we zijn verheugd dat Joshua Mertens en Mark Heine het probleem hebben opgelost. Als u nog verdere vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bedankt voor uw vertrouwen in Dak Profijt!

10

Quality work

Excellent service. Fast service. Quality work. Professional team.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig

Alles is netjes afgehandeld en ziet er top uit , ook de hulp met problemen van de app word netjes afgehandeld. Enigste kritiek puntje is dat de monteurs geen Engels of Nederlands praten en dat is soms erg lastig

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw positieve feedback! We hebben uw opmerking over de taalbarrière genoteerd en zullen ons best doen om de communicatie te verbeteren. Als u nog vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op. We zijn hier om te helpen!

8

Een goed bedrijf waar het goed geregeld is.

Ik ben zeer tevreden over hoe het allemaal gegaan is ,goede afspraken kunnen maken bij het opstellen van de offerte ook achteraf heb ik nog wat kleine wijzigingen en aanpassingen gevraagd en dat was geen enkel probleem. afspraken over de schouw en de installatie zijn keurig nagekomen. De installatie van mijn 9 zonnepanelen (plat dak) is uitgevoerd door 3 poolse mensen waarvan 1 een prima electricien waarmee ik in het engels redelijk goed kon communiceren deze drie vriendelijke mensen hebben kei en kei hard gewerkt en keurig installatiewerk verricht en daarna alle rommel weer keurig opgeruimd Ik ben blij dat ik met Dakprofijt in zee ben gegaan.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent over onze dienstverlening en dat de installatie van uw zonnepanelen goed is verlopen. We waarderen uw keuze om met Dakprofijt samen te werken.

7

Ze leverden de zonnepanelen zelfs eerder dan afgesproken. Uiteindelijk alle kleinevaandachtspunten n

Ze leverden de zonnepanelen zelfs eerder dan afgesproken. Uiteindelijk alle kleinevaandachtspunten netjes opgelost

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen en eventuele aandachtspunten netjes hebben opgelost. We waarderen uw vertrouwen in ons bedrijf.

10

Echt een aanbeveling

Afgelopen week zijn er bij ons nasr volle tevredenheid 10 zonnepanelen geplaatst door de firma 'Dakprofijt'. Vanaf het moment van het maken van een afspraak tot en met de plaatsing van de panelen zijn super snel en zeer goed verlopen. Tijdens het eerste gesprek super goede uitleg gekregen van Sam en die dacht ook met ons mee. Ook het contact tot en met het plaatsen ook prima geholpen door Sam en later ook door Sara van de support als we een vraag hadden. Altijd even vriendelijk en behulpzaam. De montage ging ook helemaal naar wens. De monteursgroep van Tomas heeft goed, snel en netjes werk geleverd en alles ging in goed overleg. Ook totaal geen rommel, deze werd netjes opgeruimd door de jongens. Dit is echt een groep met 'gouden handjes' waar 'Dakprofijt' trots op mag zijn. Wij raden als zeer tevreden klant 'Dakprofijt' zeker aan !

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw aanbeveling! We zijn blij dat u tevreden bent met de snelle en goede service van Dakprofijt. We waarderen uw complimenten voor ons team en zullen ervoor zorgen dat uw feedback wordt doorgegeven. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u nog vragen heeft.

8

AANRADER

Vanaf offerte aanvraag tot aan oplevering Super goed contact gehad. Alles goed en duidelijk uitgelegd over de verschillende mogelijkheden. TOPPERS.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank u wel voor uw aanbeveling! We zijn blij dat u tevreden bent met het contact en de duidelijke uitleg die u heeft ontvangen. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Als u in de toekomst nog vragen heeft, staan we altijd voor u klaar.

10

Uitstekend bedrijf

Dakprofijt gekozen uit 3 offertes, waren niet de goedkoopste, maar uitstekend bedrijf, heldere communicatie, komen hun afspraken na en de installatie is perfect uitgevoerd op de afgesproken dag, tot nu toe uiterst tevreden!!!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor het kiezen van Dakprofijt! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze diensten. Bij Dakprofijt streven we altijd naar heldere communicatie, het nakomen van afspraken en het leveren van een perfecte installatie. Als u in de toekomst nog verdere vragen of behoeften heeft, staan we graag voor u klaar.

10

Dakprofijt heeft goede medewerkers ,die nog de ouderwetse service verleend.

Het begint met een leuk kontact met de verkoop medewerker . Ik had daarvoor een paar offertes gevraagd bij andere bedrijven, dan krijg je verkoop medewerkers aan de lijn ,allemaal prima ,maar Dakprofijt gaf mij het vertrouwen en luisterde naar mij zonder opdringerig te zijn .zij leverde het beste systeem van zonnepanelen, dat had ik via die andere bedrijven vernomen. Goede afspraken gemaakt en ja de zonnepanelen liggen nu op mijn dak ,ge-installeerd door drie man [vakmensen] en de prijs lag onder het gemiddelde van die andere offertes ,dus ben ik er blij mee .

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw positieve feedback Pieter! We zijn blij dat u een leuk contact had met onze verkoopmedewerker en dat we uw vertrouwen hebben gewonnen zonder opdringerig te zijn. We zijn blij dat u tevreden bent! We wensen u nog vele zonnige dagen vol warmte en licht toe!

7

Plaatsing perfect

Financiële afhandeling duurt al 5 weken

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw feedback! We zijn blij te horen dat de plaatsing perfect is verlopen. Onze excuses voor de vertraging in de financiële afhandeling. We begrijpen dat dit frustrerend is en we zullen ons uiterste best doen om dit zo snel mogelijk voor u op te lossen.

10

Vakmensen

Ik kan maar 1 woord bedenken en dat is vakmensen!! Dank aan DakProfijt voor jullie scherpe prijs en voor het meedenken in oplossingen. De panelen liggen er perfect op, mooi symmetrisch en keurig uitgelijnd per dakvlak (Ik heb 3 dakvlakken en de dakvlakken zijn moeilijk te bereiken). De meterkast is netjes uitgebreid en alle bekabeling vanaf de panelen naar de meterkast zijn netjes en zichtloos weggewerkt. Ik zou dit bedrijf zeker aan iedereen aanraden.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dank u voor uw lovende woorden! We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent over onze vakmensen en de geleverde kwaliteit. Het is ons doel om een professionele en zorgvuldige installatie te bieden, zelfs op moeilijk bereikbare dakvlakken. We waarderen uw aanbeveling en staan altijd klaar om anderen te helpen met hun zonnepanelenproject.

10

Fantastisch bedrijf!

Fantastische service, Komen afspraken ook echt na. Geweldig team onderleiding van uitvoerder Milo! Top bedrijf

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en ons geweldige team. We streven ernaar om altijd onze afspraken na te komen en klanttevredenheid te waarborgen. Bedankt voor uw aanbeveling!

Over DakProfijt

Bij Dak Profijt bent u verzekerd van hoogwaardige zonnepanelen met lange garanties op de omvormer en montagesysteem. Wij zijn er trots op om transparant te zijn over onze werkwijze, zodat u precies weet wat u kunt verwachten bij de installatie van uw zonnepanelen. We begrijpen dat het kopen van zonnepanelen voor veel mensen nieuw terrein is. Daarom staan wij altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden. Of het nu gaat om de kosten van zonnepanelen, hun werking of levensduur, ons team van experts helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Bij Dak Profijt geloven we in de kracht van zonne-energie en we willen onze klanten graag helpen om te profiteren van de vele voordelen van zonnepanelen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het overstappen naar duurzame energie.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd