Filters

10

Installatie zonder problemen

Bij geven van de opdracht was de planning Installatie in april Nu begin maart alles geleverd Zonder problemen

 • Aanbevelen? Ja
10

Uistekend bedrijf

Dakprofijt geeft goede uitleg, komen hun afspraken na. Goed bereikbaar, kortom een uistekende service en kwaliteit

 • Aanbevelen? Ja
10

Alle panelen geplaatst zeer tevreden

Alle panelen geplaatst, en ook een nieuwe Groepenkast aangesloten in een mum van tijd. Zeer professionele installateurs. Ik had mijn bedenkingen om met dakprofijt in zee te gaan. De reden daarvoor waren een paar zeer slechte reviews die had gelezen. Degene die bij mij op bezoek was vertelde dat t heel erg druk is de laatste jaren. Iedereen wil zonnepanelen. Dus daarom moesten ze opschalen. Hij verzekerde mij op goede service en op tijd leveren. Nou dat hebben ze gedaan. Ik ben dik tevreden. En raad iedereen dakprofijt aan.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw positieve feedback over onze professionele installateurs en de snelle installatie van uw zonnepanelen en groepenkast. We waarderen uw aanbeveling!

8

Afspraken zij nagekomen en alles is netjes geregeld

Dakprofijt had mijn vader al als klant en was daar goed over te spreken. Daarom ook een afspraak gemaakt om een offerte op te maken. Alles overzichtelijk en duidelijk. Afspraken zijn netjes nagekomen en alles vlot geïnstalleerd. In de meterkast lukte de aansluiting niet direct maar binnen een aantal dagen alsnog werkend gemaakt. Prima te spreken.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Sophie, bedankt voor uw positieve feedback over onze overzichtelijke offerte, het nakomen van afspraken en onze snelle installatie van uw zonnepanelen. We zijn blij dat we u goed hebben kunnen helpen en uw vertrouwen in Dak Profijt waarderen.

1

dramatisch in afmaken van het werk

In december zijn er zonnepanelen geplaatst op ons dak en op de dakkapel. toen hadden ze niet alle onderdelen bij. Totop heden zijn ze nu twee keer langs geweest met steeds niet de juiste onderdelen namelijk windkappen voor de panelen op de dakkapel. Buiten dat ik dit een onprettig idee vindt met harde wind. Hebben zowel ik als mijn partner meerdere dagen niet kunnen werken in afwachting van een monteur die een keer niet is komen opdagen en de andere keer niet de onderdelen voor het werk bij zich had. Daaraast is de interne communicatie een drama. Men geeft alles door maar ze komen met een compleet verkeerde melding bij je langs met iets wat wel werkt i.p.v. het onderdeel dat wel nog afgemaakt moet worden. Ik zou nooit meer met ze in zee gaan. Tijd voor rechtsbijstand.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Nicky, we vinden het jammer om te horen dat uw ervaring met Dak Profijt niet positief was. Onze excuses voor de vertraging bij het leveren van de windkappen voor de panelen op de dakkapel en voor de miscommunicatie tussen onze medewerkers. Zou u ons uw gegevens kunnen doorsturen, zodat we dit verder kunnen onderzoeken en u kunnen helpen met een passende oplossing? We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en zullen er alles aan doen om uw vertrouwen terug te winnen.

2

Klote service

Dakprofijt nummer 1 specialist in zonnepanelen  Dat kan je wel weg laten,laten maar eerst een goede service geven en de afspraken na komen  Toen begon het afspraak maken om restpunten  Af te werken, heeft ruim vier maanden geduurd  Bellen  Bellen  beloven beloven heb mijn inmiddels een hoop extra geld gekost aan dagen, die vrij heb moeten nemen. Eigenlijk een monteur de rustpunten opgenomen,niet gemaakt dus weer een nieuwe afspraak maken, zelf moeten bellen drie weken later (monteur )  Eigenlijk vandaag na een half jaar een monteur  Maar helaas weer niet alles opgelost (oorzaak ander systeem hebben we geen afwerk kapjes voor) Ben er helemaal klaar mee wat een....... Ik heb een hoop meegemaakt dit was voor mij de toppunt, zonnepanelen verkopen!!!! dat is het punt niet ik begrijp dat er mensen tekort zijn maar zorg dan wel dat er de juiste mensen op de juiste plek zijn en geen amateurs,laat onafgewerkte de boel achter. Geen aanrader 

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw feedback. We vinden het jammer te horen dat uw ervaring met ons bedrijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We betreuren het dat u zo'n slechte ervaring heeft gehad met onze installateurs. We begrijpen dat dit voor u erg frustrerend is geweest en bieden hiervoor onze excuses aan. We proberen al onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Zou u ons aub uw NAW-gegevens door willen sturen zodat wij u zo goed mogelijk kunnen helpen.

2

Zeer teleurstellend

Helaas een zeer teleurstellende ervaring met Dakprofijt. Eerst werd onze montage afspraak last minute met een maand verplaatst. Eenmaal bij plaatsen kwam het ene probleem na het andere probleem. Belangrijkste onderdeel voor de aansluiting van de panelen ontbrak & een kortsluiting veroorzaakt in de meterkast waarbij ook hoofdzekering uit is geknald. Na montage zaten wij dus alsnog zonder werkende zonnepanelen. Monteur zou de volgende dag terug komen op alles op te lossen, maar na zelf 10x bellen naar het hoofdkantoor zonder terugbellen uiteindelijk zelf in contact gekomen met de monteur. Uiteindelijk alsnog zelf ook van alles moeten regelen om de panelen te kunnen laten werken. Dit heeft ons 3 dagen gekost. Ruim 2,5 week later nog geen enkele reactie vanuit Dakprofijt mogen ontvangen terwijl nog niet alles is opgelost. Erg slordig..

 • Aanbevelen? Nee
10

Uitstekend

Snelle levering. Snelle plaatsing op de dag zelf. Keurige instelleteurs. Jammer alleen dat er slechts 1 persoon een beetje Engels kon praten, rest alleen Pools, maar we zijn er wel uitgekomen samen

 • Aanbevelen? Ja
9

Klantgericht, snel, goede en accurate dienstverlening

Zeer prettig contact gedurende offerte traject. Snelle, goede en nette installatie van de zonnepanelen en goede aftercare met betrekking tot registeren van app en aanvragen btw teruggave. Zeer accuraat in het opvolgen van vragen.

 • Aanbevelen? Ja
4

iik heb erg lang moeten wachten

2keer een datum gekregen en niet door gegaan bij de derde keer is het gelukt dus bijna een halfjaar moeten wachten maar de poolse heren die het geplaatst hebben waren erg netjes en vriendelijk en alles werk nu

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw feedback over de installatie van uw zonnepanelen. We vinden het jammer dat het enige tijd heeft geduurd voordat we een geschikte datum konden vinden. We streven ernaar om onze klanten zo snel mogelijk van dienst te zijn en we betreuren het dat we u hierin hebben teleurgesteld. We zijn echter verheugd om te horen dat onze installateurs erg netjes en vriendelijk waren en dat alles nu naar tevredenheid werkt. We hopen dat u nu volop kunt genieten van uw zonnepanelen en we danken u nogmaals voor uw feedback.

3

Offerte en installatie op zich prima, administratieve afhandeling niet

Op zich ging het offertetraject en het plaatsen van de panelen redelijk vlot. Van de Poolse mannen sprak er helaas maar eentje redelijk Engels, maar ze werkten netjes en snel en de panelen functioneren inmiddels naar behoren. Maar....... Twee panelen konden niet op de gewenste plek worden geplaatst en heb ik daarom laten vervallen. Hierdoor kwam de prijs een kleine 2000 euro lager uit, maar helaas was er al een lening door mij aangevraagd op het hogere bedrag en dat bedrag is medio december door de geldverstrekker aan Dak Profijt uitbetaald. Uiteraard was dat geen probleem, want bij nabellen werd gezegd dat ze het teveel betaalde bedrag aan mij zouden terugstorten. Inmiddels (eind feb 2023) wacht ik al TWEE MAANDEN op uitbetaling van dit onverschuldigde bedrag. Ondanks herhaaldelijk bellen, waarbij allerhande toezeggingen zijn gedaan over de terugbetaling, wacht ik nog steeds op mijn geld... Vorige week voor de laatste maal gebeld en als er deze week geen betaling is, ga ik via een jurist het incassotraject in werking zetten, wellicht gevolgd door een gang naar de geschillencommissie en de rechtbank. Laten we hopen dat het zover niet hoeft te komen. Samenvattend: bestel je panelen bij een bedrijf wat ook zijn administratie goed op orde heeft en doe hier van tevoren goed onderzoek naar.

 • Aanbevelen? Nee
9

goede ervaring.

Vanaf dag 1 goed geholpen. aangezien dat hele warmtefons een wassen neus is moest ik op een andere manier de boel realiseren. Dak profijt heeft me daar goed bij geholpen. ze waren vergeten te mailen dat ze in de middag kwamen ipv in de ochtend. Dat is eigenlijk het enige wat "verkeerd"liep. De dames van de helpdesk zijn behulpzaam en je kon merken dat de monteurs wisten wat ze deden. goed op elkaar ingewerkt en, meedenkend. niets dan lof..

 • Aanbevelen? Ja
2

heel slecht

Vorig jaar oktober zonnepanelen besteld bij Dakprofijt. Ze zouden voor 5 december geplaatst worden, toen werd het zeker te weten einde van het jaar. Toen werd het 31 januari en een dag van te voren werden we afgebeld omdat het zou gaan regenen. Wij hadden 31 januari de hele dag zon. Na vele telefoontjes kregen we een nieuwe datum 16 maart nadat ons eerst beloofd was dat ze zo snel mogelijk geplaatst zouden worden. Opnieuw geprobeerd contact te krijgen hierover maar het enige wat je te horen krijgt is dat het wordt doorgegeven aan de planning. Met als klap op de vuurpijl krijg ik gister een telefoontje dat ze niet geplaatst kunnen worden omdat ons dak niet geschikt zou zijn. Onze hele wijk ligt met zonnenpanelen. Er is notabene een Dakschouw geweest vanuit dakprofijt. Geen excuus maar gewoon de medeling. Echt ronduit schandalig. Wat een slecht bedrijf.

 • Aanbevelen? Nee
8

Alles goed geregeld !

Goede service en vriendelijke medewekers Alleen de app service kan beter .

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Alleen jammer van de btw. Levering in januari. Nota in december. Nu mort de btw teruggevraagd worden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer positieve ervaring. Kwaliteitsbedrijf.

Door de uitgebreide, deskundige informatie van Hidde en de goede telefonische bereikbaarheid (deskundige en aardige telefonistes) ben ik in zee gegaan met dit bedrijf. Ook is waargemaakt wat afgesproken is, als belangrijkste punt de termijn waarop alles geplaatst is. Wij hebben een plat dak, hierbij is de afwerking aan alle kanten van de panelen die de wind opvangen, iets wat ik bij andere bedrijven nog niet heb gezien. Ook de garantie van 30 jaar en het vermogen van de panelen van 490wp heeft mijn keuze voor dit bedrijf bepaald. Al met al zijn wij zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Mijn ervaring is uiteindelijk heel goed

Na aanvankelijke problemen om een afspraak te maken voor het aanbrengen van de panelen (vanaf begin juni 2022) ben ik zeer tevreden over de wijze, waarop de panelen zijn geïnstalleerd. Veel lof voor de twee medewerkers van Dak Profijt. Mijn aanbeveling voor U is om bij installatie tenminste 1 Nederlander of Nederlands sprekende medewerker mee te sturen om een goede communicatie mogelijk te maken.

 • Aanbevelen? Ja
7

Monteurs top gewerkt.

Zouden maandag 12.00 9 januari beginnen kwamen om 15.40. .. paar keer gebeld en kreeg te horen zij er bijna waren. Monteurs super vriendelijk en kundig. Na 1 uur werd het donker en nieuwe afsp gemaakt voor vrijdag 9.00. Om half 9 waren ze er en in 4,5 uur 8 zonnepanelen met alles erop en aan keurig geplaatst. Het is een beetje behelpen dat de mannen geen nederlands en een beetje engels spreken maar dat maken ze helemaal goed met/door het goede snelle en keurige werk wat ze afleveren.

 • Aanbevelen? Ja
5

Geen duidelijke communicatie en planning 2e stap.

Het plaatsen van de zonnepanelen ging vlekkeloos nadat de afspraak netjes op tijd was gemaakt. Helaas waren de monteurs van Pools afkomst waardoor de communicatie voor het vervolg niet duidelijk was. Er zou iemand binnen 2 dagen langs komen om de laatste stap afconfigureren uit te voeren. Helaas was dat niet zo, op kantoor was men nog aan het wachten op de leveringsdocumenten. Dat heeft ong 2 weken geduurd. Na opnieuw bellen kreeg ik uiteindelijk mijn account voor de app en moest ik de enphase kast aanzetten. Helaas werkte het nog steeds niet. Na een maand is er eindelijk een monteur langs geweest en die had alles binnen een half uur gerealiseerd. Het is zo jammer dat de monteur niet eerder is ingeschakeld, want dan was het zo opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
7

Goed product, nette installatie, rommelige planning

Qua planning waren we teleurgesteld, omdat afspraken voor installatie op vrij laat moment zijn uitgesteld. We 4x een verkeerde offerte hadden ontvangen en wijzigingen steeds een week op zich lieten wachten. En daarnaast ook de volgorde van 1 fasen naar 3 fasen en zonnenpanelen liep met de planning niet echt soepel. Er waren echter ook veel positieve zaken. De accountmanager is een prettig persoon, de schouw was een goede ervaring en ook de installatie is goed en netjes gelopen en fijn personeel ( ze huren andere bedrijven in dus daar ben je dan waarschijnlijk wel afhankelijk van wie je krijgt). Het product werkt goed en ziet er ook mooi uit op het dak. Als je geduldig bent en flexibel bent kan je goed met ze samenwerken.

 • Aanbevelen? Ja
9

Deskundigheid staat hoog in het vaandel

De werkwijze van Dakprofijt beviel ons zeer. Ten eerste onderscheidde de organisatie zich van andere bedrijven door gewoon op bezoek te komen ipv via internet te kijken hoeveel panelen geplaatst kunnen worden. Dus eerst een sales medewerker, die kijkt en betekend en maakt offerte. Bij akkoord komt reeen technische medewerker die lijkt of “ sales” wel goed bezig is geweest en of het technisch mogelijk is. In ons geval oordeelde de technische medewerker dat 1 paneel om technische reden niet haalbaar was. Dus 7 ipv 8. Gaf ons een goed gevoel. Opnieuw offerte en na acceptatie werden de panelen zeer deskundig na ongeveer 8 weken gelegd. Uitstekende vaklui en na wat zoeken op internet bleken de geleverde panelen in de top 6 van beste panelen te staan. Mooie opsteker.

 • Aanbevelen? Ja
8

Ik vond het goed

Alleen door personeelstekort, waren werknemers die geen Nederlands kon spreken en dat vond ik een beetje jammer. En verder hebben ze alles netje afgehandeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Korte levertijd, goede communicatie en een op elkaar afgestemd werkzaam.

Er was een veel kortere levertijd dan bij anderen, dit scheelde wel ongeveer 6 weken. Het werkteam was in een halve dag al klaar. Het zijn bikkels want het kwam de hele morgen met bakken uit de hemel. En de temperatuur was net boven 0 graden Naderhand bleek onze omvormer defect te zijn, met een goede, vriendelijke communicatie werd dit de volgende dag al opgelost, door een nieuwe te plaatsen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Service gericht

Klantgericht dingen oplossen. Bijvoorbeeld door een misverstand verkeerde omvormer maar toch snel oplossen dor heen en weer te rijden

 • Aanbevelen? Ja
8

Na wat hick ups perfecte installatie en goede service.

Zoals gezegd na een paar kleine probleempjes verder een heel goede installatie en service en een goede communicatie dus perfect.

 • Aanbevelen? Ja

Over DakProfijt

Dak Profijt levert en installeert hoogwaarde Duitse glas-glas panelen met 30 jaar garantie. Van omvormer tot overige materialen zeer lange garanties. Bij Dak Profijt kunt u van ons verwachten dat wij ten alle tijden transparant zijn over de werkwijze. Bij het kopen van zonnepanelen heeft iedereen ongetwijfeld vragen, het is tenslotte geen aanschaf die je dagelijks doet. Wat kosten zonnepanelen, hoe werken ze, hoe lang gaan ze mee? Dak Profijt geeft graag antwoord op al deze vragen.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd