Ik vind dat alles is gegaan zoals afgesproken en zoals in de offerte was genoemd. Alles snel geregeld.
Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat alles volgens afspraak en zoals in de offerte vermeld is verlopen. We zijn blij dat alles snel voor u geregeld is. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles netjes en correct afgehandeld. Zeven weken is misschien wel wat lang maar daar heb ik ook geen ervaring mee, wat is normaal? Verder goed geinformeerd tegen een heel fatsoenlijke prijs. Een aanrader.
Goed geregeld Snelle afwikkeling. Nette prijs
Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent met de snelle afwikkeling en dat u onze prijs als netjes ervaart. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Betreft aanvraag verklaring van erfrecht. Proces verliep uitermate soepel en snel. Hier kunnen veel organisaties iets van leren.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn blij dat het proces rondom de aanvraag van de verklaring van erfrecht soepel en snel is verlopen. Het is een groot compliment dat u vindt dat andere organisaties hier iets van kunnen leren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snel en duidelijk
Hartelijk dank voor uw korte en krachtige review! We zijn blij dat u onze service als snel en duidelijk heeft ervaren – precies zoals uw feedback! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snel, correct en professioneel. Communicatie was uitstekend. Prijstechnisch een aanrader, het scheelde honderden euro’s met een traditionele notaris.
Bedankt voor uw fantastische beoordeling! We zijn blij dat u onze service als snel, correct en professioneel heeft ervaren en dat de communicatie naar wens was. Het is fijn te horen dat u ook prijstechnisch tevreden bent en dat we konden helpen besparen in vergelijking met een traditionele notaris. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snelle en goede service
Hartelijk voor uw kort en krachtige review - precies zoals wij als organisatie gezien willen worden. Een snelle en goede service vanuit huis af te handelen. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goed contact,alles netjes en discreet.echt super tevreden.
Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent met de snelle en goede afhandeling, evenals het nette en discrete contact. Het is geweldig om te horen dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
alles ging erg soepel duidelijk en gelijk regerend als ik vragen had
Bedankt voor uw mooie review! We zijn blij dat alles soepel en duidelijk voor u is verlopen, en dat we snel konden reageren op uw vragen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
vlotte reactie op vragen van mijn kant en heldere communicatie van hun kant. Geen verbeterpunten.
Hartelijk dank voor uw fantastische review en het toekennen van een 10! We zijn blij dat u onze service als duidelijk, snel en transparant heeft ervaren. Het is geweldig om te horen dat er voor u geen verbeterpunten zijn. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Prima geholpen en op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en de manier waarop we u op de hoogte hebben gehouden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het hele proces was transparant en duidelijk. Iedere stap werd goed toegelicht en antwoorden op vragen werden binnen een paar dagen beoordeeld. Goede prijs/kwaliteit.
Hartelijk dank voor uw geweldige review! We zijn blij dat u de deskundigheid, transparantie en prijs-kwaliteitverhouding van onze service op prijs stelt. Het is fijn om te horen dat onze communicatie duidelijk en snel was. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Na het overlijden van mijn vader hebben we via Notariële Diensten een verklaring van erfrecht aangevraagd. Het hele proces kon ik online uitvoeren. Dit ging allemaal erg snel en voor een betaalbare goede prijs. Het gaf voor de familie weinig overlast in deze tijden.
Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling! We zijn blij te horen dat het aanvragen van de verklaring van erfrecht soepel en snel is verlopen, en dat het proces weinig overlast heeft veroorzaakt in deze moeilijke tijd. We waarderen uw feedback over de prijs en de service. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snelle service, zorgvuldig en duidelijk. Prijs is goed in verhouding met de service.
Bedankt voor uw geweldige beoordeling! Het is fijn om te horen dat u onze service als snel, zorgvuldig en duidelijk heeft ervaren, en dat de prijs-kwaliteitverhouding naar wens was. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Voortreffelijke communicatie en dus snelheid
Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! We zijn blij te horen dat u onze communicatie en snelheid als voortreffelijk heeft ervaren. Uw tevredenheid is voor ons het grootste compliment. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goede communicatie betreffende voortgang proces
Hartelijk dank voor uw geweldige review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en de communicatie rondom het proces. We blijven ons inzetten om u ook in de toekomst dezelfde uitstekende service te bieden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Vanaf het eerste moment voelde het contact helemaal oké! Zowel telefonisch als via mail waren de antwoorden duidelijk. De communicatie was dus vlot en helder. Het enige was dat ik geen info over ontving was toen een andere aangeschreven persoon (in mijn geval broer) nog niet gedaan had wat moest gebeuren. Dus dit gaf vertraging in de afhandeling. Na mijn telefoontje werd dat helder en kon ik mijn broer benaderen.
Bedankt voor uw uitgebreide en positieve feedback! Fijn om te horen dat u het contact en de afhandeling als prettig en duidelijk heeft ervaren. We begrijpen dat de vertraging door ontbrekende informatie wat verwarring heeft veroorzaakt, en we zullen dit meenemen om onze communicatie verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het was duidelijk welke stappen en documenten er nodig waren. Bij vragen waren ze telefonisch goed bereikbaar en werd ik vriendelijk geholpen.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn blij dat u onze dienstverlening als efficiënt en duidelijk heeft ervaren, en dat u tevreden was met onze telefonische ondersteuning. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Diverse offertes aangevraagd maar veruit de goedkoopste. Service is uitstekend, wordt continue op de hoogte gehouden.
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en dat u de communicatie en prijs als positief ervaart. We streven er altijd naar om onze dienstverlening nog verder te verbeteren, dus als u nog suggesties heeft om van een 'uitstekend' naar een perfecte score van een 10 te gaan, horen we dat graag. U kunt uw tips delen door te mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijke uitleg en instructies in begrijpelijk Nederlands, geen ambtelijke taal. Als ik toch nog een vraag had, kon die via de mail gesteld worden. Reactie kwam binnen twee werkdagen. Instructies zijn eenvoudig uit te voeren door op een link te klikken. Wat het geheel zou kosten, werd duidelijk aangegeven. Geen 'verrassingen' achteraf.
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! We zijn blij dat u onze uitleg en instructies als duidelijk en toegankelijk heeft ervaren, en dat de transparantie rondom de kosten naar wens was. Het is fijn te horen dat u ook tevreden was met de snelle reacties op uw vragen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik werd goed geïnformeerd en het proces ging snel.
Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij dat u ons proces als snel en adequaat heeft ervaren, en dat de communicatie naar wens was. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Wij moesten een verklaring van erfrecht aanvragen. Dat is niet het leukste, zeker gezien de omstandigheden. Maar het is heel gemakkelijk via de site te doen. Als ik vragen had werden die snel en duidelijk beantwoord. Hierdoor kon ik die aanvraag zelf snel afhandelen.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het delen van uw ervaring! We begrijpen dat het aanvragen van een verklaring van erfrecht een moeilijke stap kan zijn in zware tijden, dus het is fijn om te horen dat onze site het proces voor u heeft vergemakkelijkt. Het doet ons goed om te horen dat we uw vragen snel en duidelijk konden beantwoorden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Prima service en communicatie
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en communicatie. We streven er altijd naar om onze dienstverlening te verbeteren, dus als u nog tips heeft om van een 'goed' naar een 'uitstekend' te gaan, horen we dat graag! U kunt uw tips delen door te mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Doorhalen van onze hypotheekregistratie bleek een fluitje van een cent. Na opgave van de benodigde gegevens werden wij zeer goed op de hoogte gehouden van de genomen stappen en het resultaat. Excellente dienstverlening!
Hartelijk dank voor uw fantastische review! Het is geweldig om te horen dat het doorhalen van de hypotheekregistratie zo soepel is verlopen en dat u onze dienstverlening als excellent heeft ervaren. We zijn er trots op dat we onze beloften waarmaken en u goed op de hoogte konden houden gedurende het proces. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
voor mij iets geheel nieuws maar toen het helemaal liep goede en vlotte service
Bedankt voor uw mooie beoordeling! We begrijpen dat het even wennen kan zijn, zeker bij iets nieuws. Fijn om te horen dat u uiteindelijk tevreden bent met onze vlotte service. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl