snel en simpel

via internet gaat het goed en vertrouwd kosten stuk goedkoper

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Vanuit huis gemakkelijk en vakkundig geregeld.

Goede communicatie en gebruiksgemak van de digitale gegevens.

Snel, eerlijk en betrouwbaar

Je wordt netjes op de hoogte gehouden wat ze aan het doen zijn en wat ze nodig hebben. Alles is digitaal goed ingeregeld. Ze zijn snel, eerlijk, betrouwbaar en betaalbaar.

Reactie van het bedrijf

Hartelijk bedankt voor uw review en uw complimenten! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

na betaling is er radiostilte

Ik heb via dit kantoor een verklaring van erfrecht aangevraagd. Alle stappen worden netjes gecommuniceerd. Totdat ik na betaling niets meer hoor, de verklaring zou binnen 4 dagen passeren. Inmiddels ruim 2 weken later, bij telefonisch contact wordt er gezegd dat men er mee bezig is, wanneer ik het wel kan verwachten kan niet worden gezegd. Heel erg vervelend en slordig dat je na een overlijden, je ook nog bezig moet houden met achter dit soort dingen aanzitten.. Aanvulling: De volgende werkdag heb ik de verklaring ontvangen en ben ik gebeld met excuses. Dat is fijn en ik heb uit kunnen leggen dat het niet zo zeer was dat het wat langer duurde, maar de communicatie er over vragen opriep. Goed opgelost!

Reactie van het bedrijf

Hartelijk bedankt voor ons prettige telefoongesprek en voor uw feedback. Zoals besproken had het toesturen van de verklaring nooit zo lang op zich mogen laten wachten. Met de feedback zoals ook telefonisch aangegeven, dat wordt direct opgepakt. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

Perfecte behandeling met goede en transparante comminicatie

Mijn ervaring is zeer goed. Ik werd van elke stap die genomen werd goed op de hoogte gehouden zodat ik precies wist waar ik zat in het proces. Duidelijke uitleg over de te nemen stappen. En het voordeel is dat je geen afspraken met kantoren hoeft te maken. Scheelt tijd voor iedereen. Complimenten voor deze service!

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snel en voortreffelijk geholpen.

Het betrof een royement van een hypotheek. Via DoeHetZelfNotaris ben ik in contact gekomen met Noaber notarissen en NotariëleDiensten. Zij hebben vervolgens alle stappen ondernomen om het royement succesvol uit te voeren. De gegevens die van mij nodig waren kon ik op efficiënte wijze digitaal aanleveren. Ook het legitimeren via iDIN verliep prima. Van het resultaat van iedere stap werd ik keurig op de hoogte gehouden. Kortom, ik ben zeer tevreden over het resultaat en de snelle werkwijze van Noaber notarissen en NotariëleDiensten.

Reactie van het bedrijf

Hartelijk bedankt voor uw uitgebreide review. Ontzettend leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over ons en over de notaris. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

Shel, accuraat en goede dienstverlener

Na aanvraag, direct heldere informatie over kosten en uit te voeren werkzaamheden. Bij vragen snelle reactive met duidelijke antwoorden. Ok persoonlijk dossier op website eenvoudig benaderbaar. Geen spijt van mijn keuze

Gemakkelijk en snel

Het was telkens heel duidelijk welke bijdrage van ons werd gevraagd bij het opstellen van de verklaring van erfrecht. Het ging ook heel snel. Supertevreden zijn wij.

Reactie van het bedrijf

Ontzettend leuk dat u aangeeft supertevreden te zijn, hartelijk dank daarvoor! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

Zeer positief over de gehele gang van zaken.

Zeer adequaat en professioneel qua proces en de telefonische bereikbaarheid ook super geregeld . Echt klantgericht!

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Reactie van het bedrijf

Hartelijk bedankt voor deze review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

Redelijk positief

De tijd tussen de aanvraag en het ontvangen van de Verklaring van Erfrecht was bijna drie maanden. Dat is wel enigszins traag. Zou sneller moeten.

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor uw review. Dat ben ik helemaal met u eens, 3 maanden is veel te lang. Dat is ook niet gebruikelijk bij ons. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

Aanvragen verklaring van erfrecht ging zonder problemen

Goede communicatie,had een verklaring van erfrecht nodig, testament eenvoudig te uploaden, makkelijk identificeren met iDIN. En veel goedkoper dan de plaatselijke notaris.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Topservice voor een faire prijs.

Snelle service! In anderhalve week van opdracht tot inschrijving van het het royement bij het kadaster, werd steeds van elke (tussen)stap op de hoogte gebracht.

Reactie van het bedrijf

Dank u wel voor uw review. Heel leuk dat u aangeeft dat wij binnen 1,5 week voor u de opdracht hebben kunnen uitvoeren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

Snel en duidelijk .

Ik heb het als heel goed ervaren. Het was heel duidelijk allemaal, en er werd snel gereageerd . Het is een aanrader .

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor uw review en de aanbeveling voor ons kantoor. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

Snelle service

Snelle service en duidelijk antwoord op vragen.

Reactie van het bedrijf

We proberen altijd zo snel mogelijk te reageren. Goed te lezen dat u dat ook zo ervaren heeft. Hartelijk bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

Verklaring van erfrecht

Super snel geregeld toppers

Reactie van het bedrijf

Wat leuk dat u ons als 'toppers' benoemd, heel aardig. Dank u wel voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

Goed en eenvoudig online geholpen.

Prima manier om online zaken te regelen. Ook telefonische helpdesk was prima.

Reactie van het bedrijf

Kort en krachtig is TOP, dank u wel! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

Prima service, zeer efficient

Stappen volgen elkaar snel op en communicatie is goed. Paar kleine discrepanties tussen communicatie en uitvoering, maar heel miniem en verder niet storend. Prima ervaring, goede service en vooral het volledige traject online afhandelen is top.

Snel, efficiënt en duidelijk

Snel, efficiënt en duidelijk

Fijn, vlot, accuraat, volledig

Ik had zero ervaring met notariële diensten in t algemeen maar dit proces werd makkelijk en overzichtelijk gemaakt doordat ze je in telkens een nieuwe mail vragen om een volgende stap te maken. Dit werkt perfect. De duidelijkheid en volledigheid die ik hierin trof is voor mij ongekend.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Reactie van het bedrijf

Dank u wel voor deze mooie review, ontzettend leuk om te lezen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

is vrij vlot gegaan

handig gebruik te makwn van IDIN als je met de afstanden zit.

Blij verrast

Tot m'n verbazing ging het sneller dan verwacht en vond het fijn dat ik snel op de hoogte werd gebracht van de stand van zaken. Super tevreden.

Reactie van het bedrijf

Het is extra leuk als uw verwachtingen overtroffen worden. Leuk om te lezen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

Prettig met enkele schoonheidsfoutjes

Het was best makkelijk intevullen alleen had het eerder op moeten vallen dat er een minderjarige bij was. Dat had ook beter gecommuniceerd kunnen worden. Voor de rest tevreden.

Reactie van het bedrijf

Wat vervelend dat het niet direct opgevallen is. Dit zou namelijk standaard wel het geval moeten zijn. Ik ga dat uitzoeken zodat we dit naar de toekomst in ieder geval kunnen verbeteren. Dank u wel voor uw feedback. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

zeer tevreden

Zeer snelle en correcte afhandeling, zeker aan te bevelen

Duidelijke en snelle afhandeling

Van begin tot het eind was alles snel en duidelijk geregeld. Uitgebreide uitleg en alles erg goed geregeld.

Over Notariële Diensten

Wij zijn een organisatie die er op gericht is om u te helpen aan een notariële akte. Dat doen we door u zo goed en zo snel mogelijk te helpen. Tijdens het proces geven we u de informatie die u nodig heeft en helpen we bij onduidelijkheden. We houden u continu op de hoogte van de stand van het proces. Op deze manier helpen we bij het voorbereiden van een document dat u normaal gesproken niet vaak nodig zult hebben. Door een vergaande samenwerking met de notarissen en met DoeHetZelfNotaris zijn onze tarieven bovendien relatief laag. We vertrouwen erop u van dienst te zijn geweest.