Snelle, duidelijke follow-up en begeleiding in het proces.

Zie boven.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Geweldig.

Gemakkelijk alles via internet afgehandeld. Goede communicatie en uitstekend geautomatiseerd.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Alles goed én snel verlopen ben er blij mee

Snel en goed verlopen alles ging goed

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Goed, netjes en snel afgehandeld

Alles is netjes en vlot gegaan. Geen complicaties en de nodige herinneringen dat er documenten klasr staan of dat er nog een actie moet worden genomen

Slecht

Misleidende/verkeerde informatie gekregen met betrekking tot aanvragen verklaring van erfrecht. De derde verklaring van uiteindelijk goed. Vraag is nu wel of de factuur wel juist is geweest!

Vlot en correct!

Niet verwacht dat de afhandeling zo snel was, top!

Super snel geregeld

Wij hadden een verklaring van erfrecht nodig. Dit was allemaal snel geregeld na de aangeleverde document. Erg fijn dat je niet naar een notaris hoeft.

Goed geregeld.

Zie boven

gewoon heel goed

er gaan wat mailtjes heen en weer maar alles naar tevredenheid afgewerkt

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Vlot geregeld, maar dat was 2 jaar geleden ook al zo.

Uitstekend geholpen

Ging zeer vlot allemaal, en wat ik echt een pluspunt vindt, als ik belde met een vraag dan werd ik steeds te woord gestaan, zonodig doorverbonden naar de medewerker die mij direct van een antwoord met een oplossing kon voorzien. Kortom, goede hulp gehad in deze voor ons vervelende periode.

Uiterst adequate service

Bij Notariële Diensten word je goed geholpen. Op elk moment van de dag kun je je vragen stellen via de chat. Dat alles online verwerkt wordt, is voor ons geen probleem maar voor iemand die totaal niet kan werken met de computer is het wel lastig...

Snel en duidelijk.

Een snelle en prettige afhandeling.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snelle afwikkeling voor een lage prijs

Notariële Diensten heeft voor voor mij de verklaring van erfrecht geregeld na het overlijden van mijn moeder. Binnen een week was alles geregeld. Hele duidelijke communicatie en een hele snelle afwikkeling en dat voor minder dan de helft van de prijs bij een reguliere lokale notaris.

snel en efficiënt handelen

bij elke aflevering van gevraagde stukken direct antwoord. daarbij informatie hoe het verder verloop van het proces gaat. de linken waarmee gewerkt wordt werken uitstekend.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Super gemakkelijk en redelijke prijs

Wij moesten een verklaring van erfrecht op laten stellen. Bij de lokale notaris moesten we lang wachten tot er tijd voor ons was. Notariële Diensten was snel, digitaal en aanzienlijk goedkoper.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Ze moeten nog n hoop leren

Hier en daar wat slordigheidsfoutjes en dat is jammér. Nu weet ik er wat van en dan reageer je eropaf je dit niet weet tja dan wordt het moeilijk.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Ik raad iedereen deze notariele diensten aan.

Uitstekende communicatie, geduldig, en duidelijke communicatie.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Het proces is duidelijk verlopen. Geen problemen ondervonden. Uiteindelijk een stuk goedkoper vergeleken met een “normale” notaris.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Snelle adequate oplossing

Vrij snel bericht. Doelgerichte oplossingen. De enigste moeilijkheid was iets versturen via de beveiligde lijn( we zijn op leeftijd) maar we hebben het opgelost . En in zeer korte tijd is de zaak geregeld.

Goede en snelle afhandeling

Ondanks dat ik niet alle stukken binnen de reguliere tijd binnen had hebben ze mijn aanvraag snel in behandeling genomen en ook afgewerkt

Duidelijk en dus gebruiksvriendelijk

Mijn zus had geen bijzondere bezittingen alleen spaargeld. Het was dus zeer eenduidig. En daarom was de website geschikt. Ik had niet door dat er kosten bijkwamen. Dat kan aan mij liggen. Het was uiteindelijk heel schappelijk, de prijs.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Een standaard verklaring bleek ingewikkeld voor dit bedrijf.

Het ging om een standaard verklaring zonder ingewikkelde zaken. De gemeente verklaring kwam ook snel. Er zijn totaal meer 20 mails gestuurd. Er is een fout gemaakt m.b.t. de eigenaar in het kadaster. Totaal duurde het 4 weken.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

De automatisering is goed verzorgd, maar bij vragen ontbreekt de deskundigheid.

Bovenstaande zin zegt genoeg. Ben alles behalve onder de indruk van de deskundigheid bij telefonische vragen.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl