Met behulp van mijn zoon hebben we op deze manier de verklaring van erfrecht kunnen regelen. Steeds kwam er een bevestiging na een volgende stap, zodat we op de hoogte bleven van het verloop. Als heel positief ervaren!
Heel erg makkelijk
Vanaf dag 1 had ik er vertrouwen in dat Notariele diensten mij goed kon helpen. Communicatie via mails is snel en top geregeld. Daar waar een leek spaak te lopen, trokken zij zelf aan de bel. Niets dan lof!
eenvoud stond voorop , verwerking snel en goed(koop)
Ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de aanvraag voor een verklaring van erfrecht.
veel stapeling van mailverkeer en oplopende kosten. Waardoor digitaal eigenlijk niet goedkoper is.
Vriendelijke, kundige en snelle hulp bij gegeven opdracht.
Ik had er geen erg in dat dit zo gemakkelijk online kon.
Voor een snelle afhandeling van diverse zaken rondom de afwikkeling na overlijden. Makkelijk online contact en snel documenten geregeld.
Eenvoudig en bij vragen zeer behulpzaam
Hartelijk dank voor uw review! Wat fin dat u de aanvraag gemakkelijk vond en dat uw vragen zijn beantwoord. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snelle afhandeling,soms wat problemen met aanleveren ,maar met hulp van handig kind is alles goed gekomen.
Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij dat u de verklaring van erfrecht snel heeft ontvangen. We blijven ons inzetten om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken, maar fijn dat u hier hulp bij heeft gehad. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De communicatie verliep nagenoeg geheel via de mail, netjes en correct. Ook een telefonisch contact was vriendelijk en behulpzaam. We zouden een volgende keer weer gebruik maken van Notariële Diensten!
Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Super snel, professioneel en goed bereikbaar
Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn dat u de verklaring van erfrecht super snel heeft ontvangen, Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
We hebben voor een redelijk bedrag snel de erfrechtverklaring voor mijn ouders ontvangen.
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u de verklaring van erfrecht snel heeft ontvangen. Wij werken volledig digitaal en daardoor is het mogelijk om tegen een lage prijs de verklaring van erfrecht op te stellen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Notariële Diensten heeft voor ons (vijf erfgenamen) een Verklaring van Erfrecht geregeld. Vanaf het begin is er netjes en vooral heel duidelijk uitgelegd wat de stappen zijn. De communicatie is goed, snel en zo nodig ook telefonisch mogelijk.
Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij dat u vond dat alles in begrijpelijke taal is uigelegd. Wij hechten hier veel waarde aan namelijk en kijken altijd waar we kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Gezocht gevonden en keurig afgehandeld
Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij dat we verklaring van erfrecht voor u hebben kunnen regelen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Heel goed
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u onze dienstverlening als heel goed heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
snelle afhandeling
Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij dat u de verklaring van erfrecht snel heeft ontvangen. Dit kan mede doordat iedereen snel heeft gereageerd op onze verzoeken. Bedankt hiervoor. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Via internet gezocht op ervaringen en consumentenbond. Zo op 1 van jullie domeinen terecht gekomen. In mijn geval ging het om een verklaring van erfrecht (uiteindelijk 2x) en melding aan Kadaster. Telefonisch en per mail prima te bereiken en snel antwoord gekregen op vragen.
Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn dat u de opdracht heeft gegeven om de akte op te laten stellen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Levering van verklaring van erfrecht ging moeiteloos. Super dat de levering zelfs op zondag is gemaild!
Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij dat u de akte snel heeft ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Helaas heb ik al heel wat erfzaken moeten regelen. Bij de gewone notaris: * heb je geluk als je over 6 weken een keer langs mag komen voor de eerste afpraak. *Binnen 3 maanden een Verklaring van Erfrecht is een poitieve uitzondering. Bij Notariële Diensten: binnen 2 weken op de computer!
Hartelijk dank voor uw review! Fijn dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening. Wij begrijpen dat erfgenamen de verklaring van erfrecht hard nodig hebben en daarom doen wij ons best het zo snel als mogelijk op te stellen. Wij hanteren ook geen wachttijden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het was voor mij een goede, eerste ervaring met dit online product. Maar er wordt duidelijk per stap uitgelegd wat de bedoeling is en wat je moet doen.
Ging erg eenvoudig.
Goed geholpen zéér duidelijk erg vriendelijk goede uitleg en erg snel goede service,mocht het helaas nog een keer voorkomen ga ik zeker weer naar deze notariële dienst.
Doen wat ze beloven. Snelle afhandeling van je aanvraag
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl