Het gehele proces is prima verlopen. Het enige 'probleem' is dat de meeste formulieren via iDIN moeten worden getekend. Als je daar geen toegang toe hebt dan moet er een andere weg gevonden worden. Maar ook hier was de dienstverlening prima. Onze eventuele vragen werden ook snel beantwoord.
Verklaring van Erfrecht nodig. Verschillende prijsopgaven gevraagd, deze was flink goedkoper dan vele anderen. Bijkomend voordeel: alles wordt online geregeld. Dat is uiteindelijk prima gelukt. Waar er vragen waren kwam ook snel een reactie. Duurde uiteindelijk wel een paar weken, maar dat had ook te maken met gegevens die van gemeenten moesten komen.
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u ons digitaal proces waardeert. Door het digitale proces is het bijna nooit nodig om de gemeente om informatie te vragen. Indien dit toch nodig is, dan hebben wij onze ingangen om de informatie zo snel mogelijk te verkrijgen. Wij doen ons uiterste best om verder te digitaliseren zodat wij de gemeente zo min mogelijk moeten aanschrijven. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten.
de dienst is betaalbaar en duidelijk / transparant. ook is een snelle levering van het gevraagde een pluspunt. aan te bevelen bij kennissen , vrienden en familie. vele malen goedkoper dan een locale notaris!
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u onze dienstverlening zou aanbevelen bij kennissen, vrienden en familie. Wij zijn blij dat u het proces als duidelijk en transparant heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik heb voor het opstellen van een verklaring van erfrecht gebruik gemaakt van de service van Notariële Diensten. In duidelijke taal werd aangegeven wat aan te leveren. En communicatie via de mail gaat snel en je wordt adequaat geinformeerd over de voortgang. Snel en zeer efficiënt afgehandeld en scherp geprijsd.
Hartelijk dank voor uw uitgebreide review! Wat fijn te lezen dat u onze dienstverlening als snel, duidelijk en efficiënt heeft ervaren. We blijven ons inzetten om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het lijkt onpersoonlijk maar het is zo fijn om op deze manier snel de akte van erfrecht te krijgen. Daarbij hangt het ook af ik dat je ook snel moet zijn met reageren als er ergens om gevraagd wordt.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn dat u ons proces als makkelijk en eenvoudig heeft ervaren. Ondanks dat het een online proces is, kunt u ook altijd contact hebben met een medewerker. Door het online proces, is het mogelijk om de verklaring van erfrecht snel op te stellen. Fijn om te lezen dat u dit ook vindt.
Een groot gemak om een rechttoe rechtaan opdracht via Notariële Diensten te regelen! Snelle en duidelijke emails naar iedereen over wat je digitaal moet doen en wat in te sturen. Bij vragen ook telefonisch goede service. Scheelt veel tijd en geld vergeleken met een notaris waar je fysiek heen zou moeten. Super tevreden!
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Wat fijn om te lezen dat u ons proces als een groot gemak heeft ervaren. Doordat ons hele proces online is, scheelt het inderdaad veel tijd en geld. Fijn dat u dit ook zo heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Uitstekende communicatie online en telefonisch. Binnen week alles geregeld
Hartelijk dank voor uw kort en krachtige review! Wat fijn om te horen dat u onze communicatie als uitstekend heeft ervaren en dat u de verklaring van erfrecht snel heeft ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De snelheid van het beantwoorden van de vragen en het discreet afwerken van de documenten was zeer goed.
Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn dat u ons proces als snel en zorgvuldig heeft ervaren. Ook wij vinden het belangrijk dat er zorgvuldig met documenten om wordt gegaan. Fijn om te lezen dat u dit ook zo heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik heb voor het opstellen van een verklaring van erfrecht gebruik gemaakt van de service van Notariële Diensten. Ondanks een verdrietige tijd was de afhandeling zeer efficiënt. En hierdoor scherp geprijsd.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze dienstverlening als efficiënt heeft ervaren ondanks de verdrietige tijd. We blijven ons inzetten om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken, zodat een erfgenaam hier zich zo weinig mogelijk druk over hoeft te maken. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Super, zoals de Verklaring van Erfrecht, in nog géén week tijd verkregen is. En dat alles tegen een zeer aantrekkelijke prijs. En het had nog sneller gekund, als ik van mijn kant direct het afschrift van het testament had geupload i.p.v. een kopie. Een fijne wijze van communicatie, die online of per mail plaatsvond. Vragen werden serieus beantwoord. Kortom vol lof hierover.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling met een 10! Fijn om te lezen dat u de verklaring van erfrecht zo snel heeft gekregen. Wellicht kunnen wij beter communiceren dat wij een afschrift van een testament nodig hebben. Ik zal dit dan ook intern bespreken. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Een verklaring van erfrecht snel, voordelig en zonder poespas geregeld.
Hartelijk dank voor uw kort en krachtige review! We zijn blij dat u ons proces als snel en voordelig heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Elke stap werd duidelijk via de mail gecommuniceerd. Bij een vraag meteen telefonisch bereikbaar.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u ons proces duidelijk gecommuniceerd vond. Indien u nog tips voor ons heeft, horen wij dat graag! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het invullen en uploaden van alle gegevens ging goed via de site. Snelle verwerking.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling met een 10! Fijn om te lezen dat u ons proces gemakkelijk en snel vond. We blijven ons inzetten om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Vriendelijk behulpzame personeel. Alle aandacht en juiste uitleg.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te lezen dat u mijn collega's als vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren. Wij doen ons best om onze klanten goed te helpen en hun vragen weg te nemen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zoals waarschijnlijk iedereen had ik mijn vraagtekens bij de online service, maar ik moet zeggen dat men ons heel gemakkelijk in stappen door de procedure heeft geholpen.
Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn dat u ondanks de twijfel over een online proces, toch voor ons hebt gekozen en dit als positief heeft ervaren. We blijven ons inzetten om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Mijn eerste keer dat ik van een online notaris gebruik gemaakt heb. Was best even spannend want: gaat het goed. Het is allemaal goed gegaan, bij vragen kon ik bellen en hielpen ze me weer op weg
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn dat u ondanks de twijfel over een online proces, toch voor ons hebt gekozen. Mocht u nog tips voor ons hebben, dan horen wij dat natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Je moet even weten wat je aan moet leveren en dan kan je binnen 24 uur datgene hebben wat je nodig hebt. Ook dat is overigens handig om van tevoren te weten. Ook wat je vooral niet nodig hebt. Daarom kwam ik ook uit bij deze site. Een offerte van een reguliere notaris was namelijk 5x duurder. Kortom, geweldig geregeld en zeer gunstig geprijsd.
Hartelijk dank voor uw mooie review en uitgebreide uitleg van uw persoonlijke ervaring! Wat fijn om te lezen dat u de verklaring van erfrecht geweldig geregeld en zeer gunstig geprijsd vindt. Wij vinden het belangrijk dat ons proces duidelijk is. Als u hiervoor nog tips heeft, dan horen wij dat graag! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het is mij goed bevallen om een verklaring van erfrecht online te regelen, alles is perfect gegaan !
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Fijn om te lezen dat ons proces u zo goed is bevallen en dat alles perfect is gegaan. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Hartelijk dank voor uw kort en krachtige review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het online aanvragen van een verklaring van erfrecht werkt perfect en snel.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat fijn dat u ons proces als perfect en snel heeft ervaren. Wij vinden het belangrijk dat ons proces zo gemakkelijk mogelijk is voor onze klanten.
In duidelijke taal wordt uitgelegd wat ik moet aanleveren. Via de mail wordt je goed geinformeerd over de voortgang. De door mij aangevraagde verklaring was zeer snel gereed, tegen een mooie prijs.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wij zijn blij om te horen dat u onze informatie als goed en duidelijk heeft ervaren. Wij doen ons uiterste best om het proces zo makkelijk mogelijk te maken. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
mooi geautomatiseerde processen, maar ook persoonlijk bereikbaar en goed advies.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Fijn om te lezen dat u onze geautomatiseerde processen waardeert. Wij hebben de meeste processen geautomatiseerd, maar het blijft inderdaad ook altijd mogelijk om persoonlijk contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De Verklaring van Erfrecht is naar tevredenheid opgemaakt, snel proces met digitale afhandeling met alle erfgenamen , tegen een concurrerende prijsstelling
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling met een 10! Fijn om te horen dat de verklaring van erfrecht naar tevredenheid is opgesteld en dat u het proces als snel heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goede beoordeling van testament en wat te doen. Zeker bij een simpele nalatenschap is het een aanbeveling om hier verklaring van erfrecht te laten regelen die sommige instanties willen hebben. Alles digitaal en snel geregeld.
Hartelijk dank voor uw review! Wij zijn blij om te lezen dat u onze dienstverlening zou aanbevelen. Wij vernemen ook graag waarin wij nog kunnen verbeteren zodat wij dit wellicht kunnen aanpassen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ivm een akte van erven contact gezocht met Notariële Diensten. Het contact verliep snel, ze hielden mij goed op de hoogte en binnen een zeer kort termijn hadden ze mij geholpen. Aanrader.
Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te lezen dat u het contact met ons als snel en goed heeft ervaren. We waarderen uw aanbeveling en zijn blij dat u tevreden bent over de communicatie en snelheid. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl