Hartelijk bedankt voor uw review en uw complimenten! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Hartelijk bedankt voor ons prettige telefoongesprek en voor uw feedback. Zoals besproken had het toesturen van de verklaring nooit zo lang op zich mogen laten wachten. Met de feedback zoals ook telefonisch aangegeven, dat wordt direct opgepakt. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Originele beoordeling
Hartelijk bedankt voor uw uitgebreide review. Ontzettend leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over ons en over de notaris. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ontzettend leuk dat u aangeeft supertevreden te zijn, hartelijk dank daarvoor! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Hartelijk bedankt voor deze review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Hartelijk dank voor uw review. Dat ben ik helemaal met u eens, 3 maanden is veel te lang. Dat is ook niet gebruikelijk bij ons. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Dank u wel voor uw review. Heel leuk dat u aangeeft dat wij binnen 1,5 week voor u de opdracht hebben kunnen uitvoeren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Hartelijk dank voor uw review en de aanbeveling voor ons kantoor. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
We proberen altijd zo snel mogelijk te reageren. Goed te lezen dat u dat ook zo ervaren heeft. Hartelijk bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Wat leuk dat u ons als 'toppers' benoemd, heel aardig. Dank u wel voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Kort en krachtig is TOP, dank u wel! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Dank u wel voor deze mooie review, ontzettend leuk om te lezen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het is extra leuk als uw verwachtingen overtroffen worden. Leuk om te lezen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Wat vervelend dat het niet direct opgevallen is. Dit zou namelijk standaard wel het geval moeten zijn. Ik ga dat uitzoeken zodat we dit naar de toekomst in ieder geval kunnen verbeteren. Dank u wel voor uw feedback. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Wij zijn een organisatie die er op gericht is om u te helpen aan een notariële akte. Dat doen we door u zo goed en zo snel mogelijk te helpen. Tijdens het proces geven we u de informatie die u nodig heeft en helpen we bij onduidelijkheden. We houden u continu op de hoogte van de stand van het proces. Op deze manier helpen we bij het voorbereiden van een document dat u normaal gesproken niet vaak nodig zult hebben. Door een vergaande samenwerking met de notarissen en met DoeHetZelfNotaris zijn onze tarieven bovendien relatief laag. We vertrouwen erop u van dienst te zijn geweest.