vlotte service en goede communicatie

Mijn eerste ervaring met deze dienstverlener leidt tot grote tevredenheid.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Wat een mooie manier om je zaken te regelen!

Ik kende deze manier van notaris-dienstverlening niet, maar ik ben helemaal om. DoeHetZelfNotaris is duidelijk, goedkoop, snel en vakkundig. Erg tevreden.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Heel duidelijk en helder uitgelegd.

Ik vond het de stappen duidelijk uitgelegd en goed uit te voeren.

Reactie van het bedrijf

Hartelijk bedankt voor deze review. Heel fijn te lezen dat de stappen duidelijk en goed uit te voeren waren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

Volledig en vlot

Voor een minder complexe dienst is dit prima. Je wordt als juridische leek keurig aan de hand genomen en het tarief is interessant laag.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snel, adequaat en professioneel!!!

Prima service!

Reactie van het bedrijf

Hartelijk bedankt voor uw complimenten en deze review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

Verklaring van erfrecht - Correct en snel

Verklaring van erfrecht aangevraagd. Correct en snel geleverd. Constant op de hoogte gehouden van het proces. Absolute aanrader.

Reactie van het bedrijf

Wat leuk om te lezen dat u onze dienstverlening een aanrader vindt. Daar zijn we ontzettend blij mee. Hartelijk bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

een snelle, correcte en prettige afhandeling van mijn verzoek

Ik heb hele prettige ervaringen bij mijn verzoek om een Verklaring van Erfrecht. Procedure verliep transparant en snel.

Reactie van het bedrijf

Wat goed om te lezen dat u tevreden bent over onze dienstverlening en het proces snel verlopen is. Dank u wel voor deze review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

Accuraat en snel

* Bij telefonisch contact duidelijk antwoord op mijn vragen * Via de mail goed op de hoogte gehouden van de genomen stappen door NotarieleDiensten * Met 2 weken was het juiste document geregeld * Sneller en goedkoper dan de offerte van de plaatselijke notaris

Reactie van het bedrijf

Hartelijk bedankt voor deze uitgebreide review. Goed om te lezen dat het proces zo snel afgerond kon worden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

Fijn

Het is fijn dat het op deze wijze geregeld kan worden

Duidelijke en snelle dienstverlening

Heldere en transparante communicatie, hierdoor op een snelle wijze de benodigde verklaring van erfrecht ontvangen

Reactie van het bedrijf

Hartelijk bedankt voor deze beoordeling. We vinden het belangrijk om transparant te zijn. Fijn dat u dat ook zo heeft gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

Snelle service tegen een scherpe prijs

Communicatie via e-mail loopt heel goed en als er vragen zijn dan kan je bellen en zijn ze altijd goed bereikbaar. Ik kan het iedereen aanraden!

Reactie van het bedrijf

Dank u wel voor uw complementen en het schrijven van deze review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

Vlot geregeld en goede communicatie

Snel, correct en goede communicatie.

Reactie van het bedrijf

Goed om te lezen dat de verklaring van erfrecht snel afgegeven kon worden en u onze communicatie als goed heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

Zeer goede uitleg en communicatie.

Ik heb een prima online ervaring opgedaan met Notariële Diensten. Het verkrijgen van een bewijs van erfrecht verliep heel soepel. Goede uitgebreide uitleg en het op de hoogte houden van alle facetten van het verloop. Kortom naar omstandigheden als zeer prettig ervaren.

Reactie van het bedrijf

Wat fijn dat alles soepel verlopen is en dat wij u in deze omstandigheden van dienst mochten zijn. Dank u wel voor deze review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

Snel, duidelijk, makkelijk en wat goedkoper dan een “live” notaris

Reactie van het bedrijf

Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

Snelle, digitale afhandeling.

Inderdaad gast alles digitaal. Van het aanleveren van documenten tot het zetten van de handtekening. Het is wel handig om een bank te hebben die dit ondersteund. Verder zijn de kosten veel redelijker dan bij de locale notaris. Maar het blijft eigenlijk absurd hoog.

Reactie van het bedrijf

Dank u wel voor uw review. De meeste banken ondersteunen iDIN gelukkig, het is de uitzondering die dat niet doen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

Duidelijke uitleg en vlotte verwerking

De aanvraag van de akte ging erg eenvoudig en in simpele bewoordingen, duidelijke uitleg, en alles snel geregeld.

Prima en snelle afhandeling

Nogmaals prima en snelle afhandeling

Reactie van het bedrijf

Prima service, voor nette prijs.

De verklaring van erfrecht werd vlot geschreven. De communicatie was helder. Prettig dat alles via internet geregeld kon worden. Geen poespas van dure intake gesprekken etc.

Reactie van het bedrijf

Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent. We proberen de communicatie zo duidelijk en transparant mogelijk te doen en dus zonder "poespas". Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

Prima!

Snelle service, iedere stap wordt er een e-mail gestuurd zodat je weet waar je aan toe bent En snelle terugkoppeling via e-mail bij vragen.

Reactie van het bedrijf

Dank u wel voor uw complimenten en deze review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

Snel en stuk goedkoper als de plaatselijke notaris

Verklaring van erfrecht nodig alles was makkelijk te regelen via email nadat alles ingeleverd was ondertekend mbv iDIN

Reactie van het bedrijf

Wat goed om te lezen dat u het proces als gemakkelijk heeft ervaren. En ja ondertekenen via iDIN is ideaal en kosteloos. Hartelijk bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

Zakelijk. Klant gericht.

Je wordt goed geo formeerd, er wordt duidelijk uitgelegd wat zij nodig hebben, en informeren je duidelijk over de status in het proces waar je bent.

Helder, eenvoudig en snel

Het proces was helder en de stappen volgden elkaar snel

• Met welk product heeft u ervaring? Testamentservice

Reactie van het bedrijf

snel, to the point en weinig franje. Prima organisatie

Prima proces via de webportal

Reactie van het bedrijf

Hartelijk bedankt voor uw review. We zijn heel benieuwd wat we anders en/of beter konden doen om een 10 te krijgen van u. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

uitstekend

goed,snel en duidelijk.

Dank u wel voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

Snel, ondanks “online” toch goed contact

Prima gedaan, ze deden wat ze beloofde.

Reactie van het bedrijf

We vinden het ontzettend belangrijk om belofte na te komen en waar te maken en doen daar alles aan. Hartelijk bedankt voor deze review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

Over Notariële Diensten

Wij zijn een organisatie die er op gericht is om u te helpen aan een notariële akte. Dat doen we door u zo goed en zo snel mogelijk te helpen. Tijdens het proces geven we u de informatie die u nodig heeft en helpen we bij onduidelijkheden. We houden u continu op de hoogte van de stand van het proces. Op deze manier helpen we bij het voorbereiden van een document dat u normaal gesproken niet vaak nodig zult hebben. Door een vergaande samenwerking met de notarissen en met DoeHetZelfNotaris zijn onze tarieven bovendien relatief laag. We vertrouwen erop u van dienst te zijn geweest.