Afspraak online makkelijk gemaakt. In de ochtend auto weggebracht voor APK en na twee uur kon ik de auto al weer ophalen. Personeel is vriendelijk.
Vriendelijk personeel, eerlijk advies en snelle service.
Werd heel vriendelijk en goed geholpen. Oa geattendeerd op kosten vervangende auto bij APK lease auto. De auto was wel veel minder schoongemaakt dan bij eerdere APK bij andere garage.
Zeer vriendelijk en behulpzaam. Goede service en niet duur.
Altijd vriendelijk en behulpzaam
Vriendelijk en vakkundig personeel . Doen wat ze zeggen .
onze ervaring is goed wij werden vriendelijk geholpen en hebben alles kunnen vragen en alle vragen zijn ook vriendelijk en duidelijk uit gelegt
Keurig netjes wordt je gebeld als er iets mankeert en wat de opties zijn. En bij de begroting rekent de garage iets ruimer bedrag zodat altijd daarna meevalt, want ik netjes vind
Makkelijke omgang
Prima service goes geholpen.
Positieve in stelling, de klant moet geholpen worden
We zijn zeer goed geholpen
Dit was mijn eerste ervaring met de Vakgarage Heerhugowaard en die was uitstekend. Ik ga de volgende keer ook weer gebruik maken van de services van Vakgarage Heerhugowaard.
Geen verrassingen en altijd goed geholpen
Bij garage van Dijk is het motorprobleem van mijn vader's Peugeot gevonden en verholpen voor een redelijk bedrag. We zijn bij van Dijk gekomen nadat de merkgarage tot een diagnose was gekomen waarbij de motor 'doorgespoeld' werd. Kostbaar en onjuist: eenmaal thuis begaf de motor het prompt weer. Het alternatief van de merkgarage was een nieuwe motor a 9000 euro (of een 2de hands motor a 6000 euro.) Dat was de auto, hoewel verder in uitstekende staat, toch niet echt meer waard. Van Dijk deed een aanpassing in de software die de motor aanstuurt en dat lijkt het probleem verholpen te hebben!
Prima geholpen Kennis van zaken
We hebben een auto gekocht en wat kleine probleempjes gehad. Dit is allemaal netjes onder garantie opgelost.
Paar dagen geleden een afspraak online gemaakt voor een band die langszaam leeg liep. Ze hebben binnen een half uur geregeld dat het niet meer zou gebeuren. Ook in het verleden mn APK gedaan omdat mn eigen garage geen tijd had, ook weer top geregeld
Hele goede service
Top service
Correcte afhandeling.
Vriendelijk en vakbekwaam personeel.
Vriendelijk en vakkundig personeel. Je word van alles op de hoogte gehouden, dus je komt niet voor verrassingen te staan.
Denkt mee, deskundig en snel.
Welkom bij Vakgarage Van Dijk. Wij zijn een autobedrijf in Noord-Holland en zijn ook graag uw vaste autogarage in Heerhugowaard. Uw auto laten onderhouden, of wilt u een auto kopen in Heerhugowaard? U bent van harte welkom bij Vakgarage van Dijk!
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.