Het is fijn als je gastvrij en vriendelijk behandeld wordt.
X
prima behandeling gehad
Er moesten twee kiezen getrokken worden bij mijn dochter. Er werd de tijd genomen, ze werd op haar gemak gesteld (voor zover dat gaat), alle stappen werden duidelijk uitgelegd en de ingreep werd snel en zorgvuldig uitgevoerd. Ook werd duidelijk uitgelegd wat we konden verwachten nadien. Een toch aardige ingreep wordt zo terug gebracht naar iets 'behapbaars'. We gingen met twee kiezen in een mooi bewaardoosje weg, en komen zonder zorgen en angsten hoe dan ook weer terug!
Ik ervaar de tandartspraktijk Oranjebuurt als zeer professioneel, zorgvuldig en adequaat. Daarbij word je als patiënt goed geïnformeerd over de mogelijke behandelingen.
Fijne behandeling door tandarts en mondhygiënist.
Prettige praktijk
Deskundig vriendelijk accuraat meedenkend/ combiafspraken
persoonlijk, vakkundig en doelmatige behandeling
Ik kom hier al een aantal jaren. In het begin angstig maar nu totaal niet meer. Altijd netjes geholpen, vriendelijke te woord gestaan. Er wordt met de patiënt meegedacht richting de beste oplossing
Ik kom hier nu al jaren en ik ben nog altijd super tevreden.
Ik ben zelf heel bang om na de tandarts te gaan ze hebben me er zo goed mee geholpen zowel tandarts als assistent!
Mijn ervaringen met praktijk Oranjebuurt: ik hoef nooit te wachten voordat ik aan de beurt ben. Ik kan er altijd op korte termijn terecht en ben altijd zeer tevreden over de behandeling van de tandarts en de mondhygiënist.
Ondanks mijn angst voor pijn, voel ik mij veilig en heb vertrouwen gekregen in "Mijn" tandarts. Ik ga vol vertrouwen naar de verschillende behandelingen (controles, uittrekken van kiezen). Alle personeel is aangenaam. Ik zou geen andere praktijk/tandarts willen!
uitstekend
Het vullen van een gaatje ging heel snel! Mijn zoon moest ook voor een behandeling en hij is inmiddels al minder bang dan voorheen
...
Aangenaam
Zie boven
een prima praktijk. modern, vriendelijk, deskundig.
Sinds 10 jaren patiënt en altijd heel erg tevreden
Behandeling was, zoals gewoonlijk, snel en goed. Wordt rekening gehouden met persoonlijke wensen en geen onnodige kosten gemaakt of aangeraden. Top!
Top tandarts kees
Snel en correct geholpen
Zeer goede ervaring met zowel tandarts als mondhygiënist(en)
Tandartsenpraktijk Oranjebuurt is sinds 2008 in Assen gevestigd. De praktijk heeft 6 behandelkamers en wij bieden complete tandheelkundige zorg voor patiënten van alle leeftijden. Naast reguliere zorg kunt u bij ons terecht voor mondhygiëne, parodontologie, endodontie, implantaat gedragen voorzieningen, esthetische tandheelkunde, vullingen, facings, aligners, bleken van tanden, et cetera.. Onze praktijk voldoet aan de Richtlijn Infectiepreventie in mondzorgpraktijken.
PatiëntenVertellen.nl, dé tool waarmee u eenvoudig uw patiëntenenquête kunt afnemen. Met behulp van onze professionele ondersteuning kost het nauwelijks tijd. -Erkend door de KNMT -KRT erkend -Direct contact met Helpdesk -Mogelijkheid tot online publicatie