Elke week weer een nieuw avontuur

Ik geniet ervan als mijn kind het naar haar zin heeft maar ik zie dat ouders zich ook erg goed vermaken, elke week is het weer een verassing hoe de jungle eruit ziet. Dan kunnen we met z’n allen klimmen, springen of balanceren over een parcours. Hangen in de touwen, met een ballon tennissen, koprollen of rennen met rugbybal niks is te gek. Bij binnenkomst word elk kind opgenoemd in de kring en mag dan doen wat er op dat moment gevraagd word bijvoorbeeld een high five geven, en het gezamenlijke dansje is ook altijd fijn om er even in te komen. voor alle sporten zijn er erg leuke maniertjes bedacht om kennis te maken met de sport. Wij kijken er elke week weer naar uit om naar Mark van Monkey Moves te gaan.

• In welke regio sporten jullie mee? Enschede

Kinderen leren spelenderwijs vele sporten kennen

Mijn ervaring met Monkey Moves is positief. Per drie weken wordt er van sport gewisseld, waardoor kinderen veel uit kunnen proberen. Voor de jongsten is er een jungle waar ze sowieso mee kunnen spelen. Als ze ouder worden, kunnen ze meedoen met de spelletjes. De spelletjes sluiten aan bij de leeftijd.

Great total sports experience

Really appreciate the total sports experience to explore the different options in a playful and engaging way for my son. He greatly enjoys both the weekly sessions as well as the holiday camp days. I also noticed he is practically improving his skills and we can now play ball together and he is more confident to climb at the playground etc.

• In welke regio sporten jullie mee? Amsterdam

Zeer leuke sportclub voor kids!

Mijn Ervaring bij monkeymoves is super! Kinderren vinden het geweldig elke les is een leuke ervaring samen sporten. Echt ouder en kind tijd vind ik het ik merk dat kinderren met de week groeien elke keer iets leuks leren. Geen een les is hetzelfde waardoor het leuk en leerzaam blijft tot na de zomervakantie!

Helemaal top!!

Super leuke gevarieerde lessen. Het is fijn dat iedere les in de kring wordt gestart en met de bellenblaasmachine wordt geëindigd. Tijdens de lessen worden de kinderen individueel aangemoedigd en gecomplimenteerd, heel fijn om dat te zien. Tot slot vind ik het heel prettig dat m’n kind zichzelf kan zijn. Als ze geen behoefte heeft om met de verschillende opdrachten mee te doen, is dit geen probleem.

• In welke regio sporten jullie mee? West-Brabant-West

Super leuk èn kindjes maken kennis met verschillende sporten

Mijn zoon gaat sinds januari naar monkey moves. Qua motoriek heeft hij mede hierdoor flinke stappen gemaakt. Hij gaat er erg graag naartoe en is flink gesteld op de juf en meneer die de lessen verzorgen. Echt een aanrader voor kindjes die niet goed weten welke sport ze willen doen, ze maken kennis met meerdere sporten.

• In welke regio sporten jullie mee? Breda

Perfecte plek voor de ontwikkeling van een kind!

we zijn lid geworden van de Monkey Moves-club toen we net in Enschede waren aangekomen en geen vrienden hadden in de nieuwe stad. Onze coach Mark heeft veel aandacht besteed aan ons kind. Onze dochter was super blij tijdens de lessen. Ze was nog blijer om zich welkom te voelen met een heerlijk startpakket van Monkey Moves.

Geweldig!

Ze doen leuke activiteiten met de kinderen. Het leuke is dat er elke keer andere sporten aan bod komen. Echt een aanrader!

• In welke regio sporten jullie mee? Breda

Wat een geweldige activiteit om iedere week weer met mijn zoon te doen!

Ik ben nu ruim een half jaar lid en wat een ontwikkeling zie ik bij mijn zoontje. Het is een hele leuke activiteit om samen te doen (ik leer er ook veel van!) en ontzettend veel variëteit in het programma. Iedere week weer een verrassing hoe de gymzaal weer omgetoverd wordt tot een geweldige 'monkey town'. De begeleiding en kennis van de sportinstructeurs is ook erg goed!

• In welke regio sporten jullie mee? Groningen

Leuk en divers spelaanbod!

De sport instructeur is erg vriendelijk en meedenkend. Elke week gaat mijn zoon met veel plezier naar monkey moves!

• In welke regio sporten jullie mee? Gouda

Gevarieerde en leuke bewegingsles voor kinderen

Kinderen maken op speelse wijze kennis met allerlei sporten / bewegingsuitdagingen. Worden gestimuleerd om te bewegen binnen en buiten hun comfortzone. Plezier daarin is belangrijk.

• In welke regio sporten jullie mee? Eindhoven

Veel variatie

De kinderen gaan elke week met veel plezier. Alleen bijzonder jammer dat er op woensdag geen aanbod meer in Eijsden is, waardoor er geen alternatief is wanneer ze de zaterdag een keer niet kunnen gaan. Dit is voor ons een reden om het jaarabonnement niet te verlengen…

• In welke regio sporten jullie mee? Maastricht

Lekker spelen in een chaotisch samenzijn

Mijn zoon vindt de jungle een feest. Hij weet inmiddels dat hij vrij snel met een oefening mag stoppen (vooral als het moeilijk lijkt) en dan gaat hij liever spelen. Hij vindt de oefeningen wel interessant, maar lang wachten tot hij aan de beurt is, werkt niet. Hij doet liever een carrousel en wij hebben ook gezien dat die lessen vaak beter werken.

Apetof

Iedere les is lekker divers. Je volgt 3 weken een sport en daarnaast is er ruimte voor de kinderen om lekker te klimmen en zich uit te leven. De les begint met het dansje op de muziek en daarna gaan Cindy en Sarike uitleggen wat de kinderen gaan doen. Tussendoor wordt het afgewisseld met vrij spelen en gaat de muziek weer aan. Er is een ontspannen sfeer en de dames hebben leuke interactie met de kinderen. We kijken er iedere week weer naar uit of even lekker te bewegen. Aan het einde van de les een apetoffe stempel! Het liefst ook nog even op de handen zodat mijn zoontje aan iedereen de aap van gym kan laten zien.

• In welke regio sporten jullie mee? Doetinchem

Mijn dochter staat elke keer te springen om heen te gaan.

Mijn dochter vind het elke weer fijn dat ze naar Monkey Moves mag. We zijn heel blij dat ze heen gaat en veel verschillende sporten doen. Ze beweegt elke week beter en dat komt door Monkey Moves. Dankjewel voor je inzet Maaike!

• In welke regio sporten jullie mee? Groningen

Fijne club mensen die leuke gymlessen voor kinderen neerzetten

De gymlessen zijn gevarieerd en worden leuk aangekleed met wat oefeningen en veel vrijheid. Iedereen die er werkt is aardig, geeft fijn antwoord op vragen en is behulpzaam.

• In welke regio sporten jullie mee? Amersfoort

Super gezellig

De kinderen krijgen de aandacht die ze nodig hebben, veel variatie in de spellen, kinderen worden vrij gelaten als ze iets niet willen. Ze kunnen lekker bewegen en leren om met andere kinderen om te gaan

• In welke regio sporten jullie mee? Enschede

Ries vindt het geweldig om te sporten bij jullie!

Leuk de samenwerking met andere kinderen, leuke variatie tussen vrij spelen en opdrachten met de de leerkracht uitvoeren. Zo leren ze wachten op hun beurt, luisteren etc.

• In welke regio sporten jullie mee? Uden-Meierijstad

Uitdagend, sportief en leerzaam

Ons apenkopje is iedere keer weer super enthousiast als we naar Monkey Moves gaan. De verschillende sporten die worden aangeboden zijn aangepast op zijn leeftijd en kunnen we thuis ook nog spelen. Via de WhatsAap hoeven wij ons ook thuis niet te vervelen als we een les niet kunnen of als het buiten regenachtig weer is. Door Monkey Moves is ook zijn , soms best pittig, karakter positief verbeterd. Zo heeft hij geleerd te wachten op zijn beurt en goed luisteren wanneer de muziek stopt en er een opdracht aankomt. Ook wordt zijn hoogtevrees steeds minder! Kortom niet alleen een les waar hij zijn energie kwijt kan maar ook een waarbij hij spelenderwijs leert

• In welke regio sporten jullie mee? Dordrecht

Supergaaf voor ouders en kind!

We zijn super tevreden en zien veel vooruitgang bij onze zoon sinds we zijn begonnen! De leidsters zijn super lief en geven veel aandacht voor elk kind. Monkey moves is een echte aanrader!

• In welke regio sporten jullie mee? Doetinchem

Mijn zoon geniet van het uur lekker sporten bij monkey moves

Alle nieuwe ervaringen met de verschillende sporten, vindt hij erg leuk! En als afwisseling de parcoursjes die elke week weer anders zijn, vindt hij geweldig.

• In welke regio sporten jullie mee? Almere

Leuke afwisseling van activiteiten

Mijn zoon vond het leuk bij Monkey Moves, hij genoot van de afwisselende lessen.

• In welke regio sporten jullie mee? Arnhem

Super leuke lessen

Mijn kinderen gaan met heel veel plezier elke week naar Monkey Moves. De lessen zijn erg leuk en afwisselend. De gymjuf en gymmeester zijn heel spontaan naar de kinderen.

• In welke regio sporten jullie mee? West-Brabant-West

Een leuke vrije les waarvan alles mag en een enthousiaste leraar.

• In welke regio sporten jullie mee? Leeuwarden

Mijn dochter (met autisme) heeft hier veel geleerd. Sociaal is ze erg gegroeid, door kennismaken met meerdere sporten en materialen is haar wereld groter geworden, elke week gaat ze met zo veel plezier!

• In welke regio sporten jullie mee? Maastricht

Over Monkey Moves

Spelenderwijs ontdekken is een leven lang groeien In een wereld die steeds stiller zit, zetten wij kinderen in beweging met impact die generaties lang voelbaar blijft. Wij geloven namelijk dat elk speels moment bijdraagt aan groei en gezondheid. Door beweging te verweven met avontuur en inzicht, cultiveren we niet alleen fysieke skills, maar ook het innerlijke kompas van zelfvertrouwen en autonomie. Monkey Moves is de beweegprofessional die continu meegroeit in de belevingswereld van het kind. Zo vullen wij samen hun rugzak met vaardigheden waar ze een leven lang profijt van hebben. Bij Monkey Moves Club ontdekt jouw apekoppie de wereld door beweging! Onze multisport-avonturen nemen kinderen van 1 tot 10 jaar mee op een reis vol mogelijkheden. - Ontdek +11 sporten in één club: van atletiek tot voetbal en dans tot judo - Ontwikkel op eigen tempo in kleine (leeftijds)groepen - Boost motoriek én sociale skills met de avonturen van Apie en zijn vriendjes - Ervaar onze doordachte groeimethode verpakt in speelse bewegingsopdrachten. Wij toveren gewone gymzalen om tot magische jungles waar plezier centraal staat. Hier bouwt jouw kind aan zelfvertrouwen, vrienden maken en een gezonde actieve levensstijl.