Hallo Miranda, bedankt voor de goede review! Leuk om te horen dat u zo tevreden bent. Veel plezier gewenst met uw aankoop & tot een volgende keer. Mvg, Joris
Beste G.p, Bedankt voor de goede review en de toelichting. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. We proberen inderdaad zo snel mogelijk te antwoorden, u bent immers niet voor niks opzoek. We wensen u veel plezier toe met uw aankoop & hopen u uiteraard nog eens terug te zien. Fijne dag & geniet van het mooie weer. Reno Houtman
Beste Janet, We zijn het met veel reviews eens maar dit is niet echt eerlijk. Er was inderdaad een fout gemaakt in de constructie, dit mocht zeker niet gebeuren maar uiteindelijk gaat het erom hoe (z.s.m.) het opgelost word. We hebben het direct aangepast en het meubel volgens afspraak weer geleverd, hier was u echt blij mee. U heeft hier wasbakken uitgekozen uit de voorraad buiten, het graniet was lichter geworden door de UV-straling van de zon, iets wat u erg aansprak. Omdat wij geen garantie kunnen geven op onbehandelde bakken qua vlekken behandelen wij deze standaard voor dat ze hier vertrekken (dit heb ik u telefonisch 15 minuten uitgelegd). Bij aankomst vond u ze te donker, dit vanwege de behandeling (dit kunnen we helaas niet tegen gaan). U wilde ze retourneren en dit kon uiteraard. Nadat ze retour zijn gekomen wilde u ze nu toch weer hebben, wij hebben dus het transport a €75 voor onze rekening genomen ter compensatie en ze zullen hier aanstaande donderdag afgehaald worden, extra snel zodat u verder kunt met de installatie. Na het lezen van deze review vragen we ons dus oprecht af of u er zo blij mee bent, zoals door u gezegd in de laatste mail. Mochten we de zending toch nog moeten annuleren dan horen we het graag spoedig! :) Mvg, Reno Houtman
Beste Bart, Wat een super review & een leuke foto! Erg goed om te horen dat u zo goed te spreken bent, dat is waar we ons dagelijks hard voor maken. Mochten we een vestiging in België gaan openen dan gaan we zoeken in de buurt van Saint-Sauveur ;) haha. Bedankt voor de goede reclame & tot de volgende keer dan! Fijne dag, Reno
Hallo Benjamin, Bedankt voor de goede review, dit waarderen we! Veel plezier gewenst met uw aankoop & tot de volgende keer. Fijne dag, Reno
Beste Rijo, Allereerst bedankt voor de goede review! Het kan gebeuren dat een bestelling iets uitloopt van de weergegeven levertijd momenteel, onze excuses. We doen ons uiterste best om alles binnen de weergegeven tijd te produceren, echter liep uw toiletmeubel iets uit. Bij het maken van een keuze om een badkamermeubel later te leveren of een toiletmeubel dan kiezen we voor het toiletmeubel zodat de installateur bv alvast kan beginnen met het grootste meubel. In uw geval hebben de medewerkers nu alsnog de tijd gehad om uw toiletmeubel keurig af te werken & is deze inmiddels verzonden. Succes met de bouw & tot een volgende keer waar in alles soepel mag verlopen! Mvg, Reno
Hallo Stephan, bedankt voor deze goede review. Wij proberen altijd onze klanten te voorzien van zoveel mogelijk informatie. Hopelijk heeft dit uw keuze wat makkelijker gemaakt. Wat is de badkamer mooi geworden! Hopelijk zien wij u snel weer een keer, online of in onze showroom. Groet Joris
Goedenavond Paul, bedankt voor deze goede review. Wij proberen onze fouten altijd zo goed mogelijk op te lossen! Fijn om te horen dat u dit als prettig hebt ervaren. Hopelijk zien wij u snel terug! Groet Joris
Hallo Fred en Dineke, bedankt voor deze goede review. Onze bezorgers doen altijd hun best om de beste service te leveren. Zo ook de artikelen naar boven te brengen. Fijn om te horen dat u dit waardeert! Hopelijk geniet u nog van uw meubel en zien wij u snel terug! Groet Joris
Hallo H, bedankt voor deze goede review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de geleverde service! Hopelijk geniet u nog van uw aangeschafte producten, hopelijk zien wij u snel terug! Groet Joris
Hallo Bram, bedankt voor deze fijne review. Wij doen altijd ons best om de beste service te leveren. Fijn om te horen dat u dit ook goed heeft ervaren. Hopelijk geniet u nog van uw aangeschafte artikelen en zien wij u snel terug! Groet Joris
Hallo Casper, bedankt voor deze goede review. Wij proberen altijd onze klanten van zo veel mogelijk informatie te voorzien. Fijn om te horen dat u dit waardeert! Hopelijk bent u nog steeds tevreden met uw badkamermeubel, en zien wij u snel terug! Groet Joris
Beste Jan Dirk, Allereerst bedankt voor uw review! We hebben u meerdere malen gemaild maar hier kwam geen reactie op. Een mail met kortingscode voor de 2e bestelling ontvangt u automatisch wanneer u de 1e bestelling geplaatst heeft, als u het emailadres goed heeft ingevuld. Inmiddels heeft u de 2e bestelling geplaatst & is deze ook al verzonden. Bedankt & tot een volgende keer! Mvg, Reno
Hallo Geert, bedankt voor deze mooie review! Wij doen altijd ons best om de beste service te leveren! Zelfs als er producten naar het buitenland verstuurd moeten worden. Fijn om te horen dat u dit kunt waarderen. Hopelijk geniet u nog van uw meubel en zien wij u snel terug! Groet Joris
Bent u opzoek naar een landelijke keuken, een op maat gemaakt meubel of een geheel interieur? Dan bent u bij Rene Houtman aan het juiste adres. We hebben een passie voor oude bouwmaterialen, landelijke producten en authentiek maatwerk. We hebben ruim 20 jaar ervaring op het gebied van maatwerk en landelijke producten en leveren dit in Nederland, België en Duitsland. Dankzij deze ervaring is het ook mogelijk dat we uw gehele bouw begeleiden. Door eigen import van karakteristieke producten en bouwmaterialen creëert Rene Houtman een sfeervol interieur voor particulieren en bedrijven.