Geachte heer/mevrouw den Hartog, Allereerst hartelijk dank voor uw feedback. Op deze manier kunnen wij onze service verbeteren. Wat vervelend te lezen dat u niet tevreden bent geweest met onze service, en dat er verwarring is geweest met uw bestelling. Wij zullen ons best doen om dit intern te optimaliseren, Gezien uw wensen niet door zijn gekomen in de orderbevestiging. toch hopen wij van harte, u nogmaals in de toekomst terug te zien. Met vriendelijke groet, team bouwbak.nl
Beste Jordy, Bedankt voor uw feedback, op deze manier kunnen wij onze service verbeteren. Wat vervelend dat u niet tevreden was met onze dienstverlening. U had een schoon puin container besteld, echter zat er helaas ook bouwafval in uw container, en daarom hebben wij afkeur gekregen van onze eindverwerker en waren wij genoodzaakt deze extra kosten aan u door te berekenen. en hoewel ik begrijp dat dit vervelend is, ben u zelf verantwoordelijk voor de container. Ook de staat waarin deze wordt afgevoerd. Een prettige dag gewenst. Met vriendelijke groet, team bouwbak.nl
Beste Yvonne, Allereerst hartelijk dank voor de feedback, op deze manier kunnen wij onze service verbeteren. Wat vervelend dat er in de planning iets mis is gegaan waardoor u langer heeft moeten wachten op uw container. Onze excuses voor dit ongemak! Bij afvoeren van containers dient u wel zelf aan te geven dat de container vol is en gereed voor afvoer. Wij kunnen op afstand niet zien of u klaar bent met de container en daarom wordt deze pas afgevoerd zodra de klant aangeeft dat deze ook daadwerkelijk weg kan. Ik wens u een prettige dag. Met vriendelijke groet, Team bouwbak.nl
Met ruim 20 jaar ervaring in afval en containers, is Gijs Hartog een ondernemer die weet waar het om draait bij de klant. “Goede service is en blijft onbetaalbaar. Wij streven naar 100% tevredenheid bij onze relatie. Of het nu grote of kleine klanten zijn, bij Bouwbak.nl is iedere klant gelijk. Omdat wij zelf een containerservice hebben,weten wij door de ervaring wat de klant wil en wat er van Bouwbak.nl verwacht wordt.” Bij Bouwbak.nl streven wij naar 100% perfectie en tevredenheid, zowel in de verhuur van afvalcontainers als het verlenen van service.