Filters

2

Container niet geleverd maar wel betaald

We hebben een container besteld en betaald en die zou op 22/3/2023 worden geplaatst en die is dus niet geleverd , vanmorgend gebeld met bouwbak dat we ondertussen een andere oplossing hebben gezocht en ons geld terug willen. Nu afwachten wanneer geld terug word gestort!! Dit is dus geen goeie ervaring en NOOIT meer!!!

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Geachte mevrouw Jennifer, Hartelijk dank voor uw feedback, op deze manier kunnen wij onze service verbeteren. Wat jammer dat er iets mis is gegaan met uw bestelling. Door miscommunicatie had onze transporteur deze ingepland op 23-3 i.p.v. 22-3. Vandaar dat de container 22-3 niet is geplaatst. Helaas kregen wij direct van u te horen dat u het elders heeft ondergebracht. En hebben wij daardoor geen kans gehad om dit voor u op te lossen. Een goede oplossing hadden wij heel graag aan u voorgesteld. Uiteraard hebben wij zoals gevraagd het betaalde bedrag inmiddels teruggestort en dit staat z.s.m. op uw rekening. Met vriendelijke groet, team Bouwbak.nl

10

Goed

Prima

 • Aanbevelen? Ja
1

Totaal niet ok

Jullie hebben ondanks vriendelijk vragen de bouwvak op 500m van het huis geplaatst. Al het bouwafval is middels kruiwagen er naartoe gereden. Ik zal jullie nooit meer vragen voor dergelijke opdracht.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Geachte heer/mevrouw Hoog, Allereerst hartelijk dank voor de feedback. Op deze manier kunnen wij onze service verbeteren. Onze chauffeur stond op uw locatie en heeft u diverse malen geprobeerd te bellen en aangebeld op locatie. Helaas was u niet daar, en was u telefonisch niet bereikbaar. Voor de container was geen plek vrijgehouden voor de deur. En heeft de chauffeur naar eigen inzicht de container op de dichtstbijzijnde vrije plek geplaatst. Vriendelijke groet, team bouwbak.nl

9

een afvalbak snel en goed geregeld

Online alles te regelen en als je ergens niet uitkomt wordt je telefonisch netjes goed geholpen. Afspraken nagekomen. Fijn bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel en correct

Bedrijf is zeer aan te bevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima

Betrouwbare partner voor als je een laadbak nodig hebt

 • Aanbevelen? Ja
9

Quick and professional

The process was very easy. Ordered a container online. Received it as planned. The pick up was also very easy to do. Online. Very happy. I just miss a little client service contact like a quick phone call for confirmation or something. It lacks human contact

 • Aanbevelen? Ja
10

Top geregeld!

Snel geregeld, vriendelijk en komen afspraken na!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte plek voor je container!

Online alles invullen en de bak word op de plek gezet waar het mogelijk is. En ook blij met de mededeling om een vergunning aan te vragen bij de gemeente op hun pagina. Anders zou je zo een dikke boete kunnen krijgen. Super service dus ! En online ook weer de bak aanmelden voor retour super makkelijk!

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel goed geregeld

Goede ervaring. Op tijd geplaatst en opgehaald.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super eenvoudig geregeld

Via de website geregeld. Brengen en ophalen was makkelijk te bepalen en prima verzorgd

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima geregeld.

Behulpzaam per telefoon , vriendelijke chauffeur , knap werk geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijke afspraken en op goede wijze nagekomen.

Zie hiervoor.

 • Aanbevelen? Nee
10

Uitstekend!

Opvallend goed service. Bak komt precies op het afgesproken tijdstip en wordt ook weer op tijd opgehaald. Heel eenvoudige website. Ik kan Bouwbak.nl zeker aanraden en zal bij een eventuele volgende gelegenheid hier weer gebruik van maken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service

Ontspannen chauffeur, moest even wachten omdat er een bus in de weg stond. Geen probleem, bakkie koffie erbij, prima te pruimen. Dank voor de goede en snelle service!

 • Aanbevelen? Ja
10

Precies zoals het er staat. Geen gezeur.

Heldere website met goede relevante informatie. Vriendelijke chauffeur.

 • Aanbevelen? Ja
10

Keurig

Alles op tijd geleverd en weer opgehaald. Goede communicatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Afspraken zijn nagekomen zoals deze zijn gemaakt.

Afspraken zijn nagekomen zoals deze zijn gemaakt. En dat is bijzonder prettig. Geen bijzonderheden. Kat in het bakkie.

 • Aanbevelen? Ja
9

perfect.

gemakkelijk te boeken netjes afgeleverd en geplaatst waar ik het graag wilde. en weer keurig opgehaald na dat ik de melding had gedaan dat dit kon.

 • Aanbevelen? Ja
10

Makkelijk en snel geleverd en opgehaald.

Dag A besteld en dag B bezorgd. Ook ophalen ging erg makkelijk zonder problemen.

 • Aanbevelen? Ja
1

De situatie die je me neerlegt is gênant, ook al heb ik mijn geld betaald, je wilt nog steeds geld v

De situatie die je me neerlegt is gênant, ook al heb ik mijn geld betaald, je wilt nog steeds geld van een persoon in een moeilijke situatie zonder je te schamen, schaam je, ik zal elke dag bij je klagen totdat ik deze situatie heb opgelost en ik zal al mijn vrienden vertellen dat niemand van jullie zou moeten winkelen

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Ali, Als u de bestelde 3m3 container had gevuld als een 3m3 en niet als een 6m3 hadden wij geen extra betaling van u hoeven vragen. Wij hebben ook dezelfde kosten door een verkeerd gevulde container en dan is dit helaas achteraf een consequentie zoals dit vooraf ook overal op onze website staat vermeld. Met vriendelijke groet, team bouwbak.nl

1

Ik wil graag een klacht indienen bij uw bedrijf. Een klant die ik overal over u zal klagen, zal niet

Ik wil graag een klacht indienen bij uw bedrijf. Een klant die ik overal over u zal klagen, zal niet zo erg worden gekwetst omdat uw werknemers mijn rust verstoren voor onnodige inkomsten.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Ali, Hartelijk dank voor de feedback. Op deze manier kunnen wij onze service verbeteren. U heeft onlangs een 6m3 container besteld, en deze daarna omgezet naar een 3m3 container. Vervolgens heeft u de 3m3 container toch als 6m3 beladen. En hadden wij extra kosten te verwerken welke wij naar u hebben doorberekend. Nu kan u het hier niet mee eens zijn. Maar als u een bedrijf heeft, en een klant neemt extra diensten af zonder hiervoor te betalen, wilt u toch ook het openstaande bedrag ontvangen waar u recht op heeft? Met vriendelijke groet, team bouwbak.nl

10

Klantvriendelijkheid en service uitstekend!

Bouwbak is een no nonsense bedrijf, zijn behulpzaam en helder in hun advies en komen hun afspraken na. Chapeau!

 • Aanbevelen? Ja
10

Precies zoals beloofd, snel en goed!

Makkelijk te bestellen op duidelijke website. De bak werd keurig op het afgesproken tijdstip geleverd. Aardige chauffeur die hem precies goed neerzette. Op afgesproken tijdstip opgehaald en goeie communicatie daarover. Ben helemaal tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

makkelijk en redelijke prijzen

Bestellen gaat makkelijk, prijzen zijn sowieso hoog momenteel, maar vergeleken met andere aanbieders altijd scherp. We bestellen meerdere containers per maand, en uiteraard gaat het ook wel eens mis, maar er wordt altijd meegedacht over een oplossing.

 • Aanbevelen? Ja

Over Bouwbak.nl

Met ruim 20 jaar ervaring in afval en containers, is Gijs Hartog een ondernemer die weet waar het om draait bij de klant. “Goede service is en blijft onbetaalbaar. Wij streven naar 100% tevredenheid bij onze relatie. Of het nu grote of kleine klanten zijn, bij Bouwbak.nl is iedere klant gelijk. Omdat wij zelf een containerservice hebben,weten wij door de ervaring wat de klant wil en wat er van Bouwbak.nl verwacht wordt.” Bij Bouwbak.nl streven wij naar 100% perfectie en tevredenheid, zowel in de verhuur van afvalcontainers als het verlenen van service.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd