Filters

9

Aanrader!

We zijn een dagje gaan toeren in een porsche 911. Het huren en betalen gaat eenvoudig via de site. Op de dag zelf stond onze auto al klaar inclusief een picknickmand met koeken en wat warms te drinken. Korte uitleg gekregen en toeren maar. Leuke route via het verhuurbedrijf gereden. Bij terugkomst ontvingen de kinderen een medaille en de dag was geslaagd.

  • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Wij hadden de witte ford mustang gehuurd voor een halve dag en wat was dit een mooie ervaring zeg. Het team van We Love Oldtimers was super betrokken en erg klantvriendelijk. Er stond een picknickmand klaar in de auto met alle benodigdheden wat super handig was. Ik zal in de toekomst zeker weer een mooie oldtimer willen huren. En zal dit bedrijf ook zeker aanraden!

  • Aanbevelen? Ja
10

Autorijden in pure vorm

Rustig toerend, genietend van de elementen in een klassieke sportwagen. Een geweldige ervaring. Goede zorgen door de auto alvast voor te verwarmen

  • Aanbevelen? Ja
6

Leuk om een keer te doen

Leuke ervaring, halve Elfstedentocht gedaan. Route over de provinciale weg vonden wij minder, hadden meer kleine landwegen verwacht op de route. Daarnaast was de route beschrijving af en toe onduidelijk doordat er bij stond: tip zet hem op fietsen..... dit veroorzaakte wat discussie Leuke mand om mee te nemen, helaas geen bekertjes (behalve de dop) met vier personen dus lang wachten tot iemand zijn koffie op heeft voor de volgende.....

  • Aanbevelen? Ja
10

Te gekke dag met een leuke oldtimer

We loveoldtimers benaderd om een eend te huren. Zij waren snel bereikbaar en erg vriendelijk werd ik te woord gestaan. Site is erg netjes en erg duidelijk. De procedure was erg duidelijk en alles verliep soepel. Service erg goed en de auto’s waren netjes en schoon en de picknickmand met warme drank en koekjes was een leuke aanvulling. Wij zijn erg tevreden en zou het zeker bij iedereen aanbevelen. Echt een topdag!!!

  • Aanbevelen? Ja
10

Leuk coronaproof gezinsuitje

Leuk actief uitje, nostalgie voor de ouders en een nieuwe ervaring voor de jongeren. Prachtige route over de dijkjes langs het water.

  • Aanbevelen? Ja
10

Buitengewoon gelachen...

Wij hebben met 5 personen gebruik mogen maken van 2x de 2CV. Alles was goed verzorgd met een lekkere kop koffie voor onderweg. De auto's zagen er goed uit en reden perfect. We hebben erg gelachen en vooral genoten. Leuk om te zien hoeveel mensen er een duimpje opsteken als er 2 "Eendjes" voorbij komen...

  • Aanbevelen? Ja
10

Pepernotenroute

We hebben echt een fantastische ochtend met onze 2 kindjes gehad! Volgende keer doen we een hele dag! Ochtend alleen was te kort naar onze zin

  • Aanbevelen? Ja
8

Leuke coronaproof dag uit

Als ervaring erg leuk om mee op pad te gaan. Je hebt veel bekijks. Het besturen van de Eend is wel wat spartaans, vooral het schakelen is heftig. Ook de handrem loopt niet vlekkeloos. Vermijd eigenlijk de snelweg! Je komt eigenlijk niet harder dan 85/90.

  • Aanbevelen? Ja
1

Ronduit teleurstellend

We hadden een eend gereserveerd voor mijn ouders om ze te verassen een dagje op pad met de puzzeltocht en een picknickmand. Hier hebben we nog extra contact over gezocht om de verassing door te spreken zodat dit goed zou zijn. Vervolgens zijn jullie toch vergeten me ouders te informeren over de picknickmand waardoor ze geen idee hadden dat ze dat konden ophalen bij de bakker. Ze hadden geen duidelijkheid over de puzzeltocht waardoor het leek alsof ze zelf een activiteit moesten gaan bedenken waar heen te gaan met de auto. Vervolgens als ik mijn teleurstelling hierover deel via de e-mail laten jullie daar niks op horen.

  • Aanbevelen? Nee
10

Dakje open & lekker onthaasten

Leuke dag gehad. Prachtig zonnig weer en super relaxed ouderwets rond getourd. Easy come, easy go

  • Aanbevelen? Ja
10

Genoten!

Uitstekend rijdende auto wel met zware koppelingspedaal! Goed zittende stoelen. Harde vering verwacht, maar bleek juist goed verend. Goed geregeld allemaal. Goede uitleg ter plekke over de auto.!

  • Aanbevelen? Ja
10

Onwijs leuke ervaring om op deze manier ons 40 jarig huwelijksjubileum te vieren

In 1980 getrouwd in onze 2CV6. We wilden onze trouwfoto na 40 jaar opnieuw maken. Dus trouwjurk van zolder en bruidsboeket opnieuw gemaakt. Een mooie eend huren bij We love oldtimers en een onvergetelijke dag samen met onze dochters en hond gehad. Top organisatie daar. Alles wat we wilden was mogelijk. Goede service en leuke enthousiaste ploeg die ons de weg op hielp. Voor onze meiden een VW T2 gehuurd en ook die was geweldig. Het was wel echt werken in die bus.!!

  • Aanbevelen? Ja
5

Rommelige service, geweldige ervaring

De service van weloveoldtimers liet te wensen over. In mei maakte ik een reservering op 22 augustus, de verjaardag van mijn vriend. Twee weken voor deze datum, werd ik gebeld dat de rode Ford Mustang (die ik had aangevraagd) werd vergeven aan een ander stel. Ik zou met de blauwe Ford Mustang kunnen rijden en ging hiermee akkoord. Op 21 augustus, de dag voor de gehuurde datum, werd ik gebeld dat de blauwe Ford Mustang naar de garage moest. Balen, maar kan gebeuren. De telefoongesprekken hierover liepen rommelig. Mij werd een kever aangeboden, waar wij niet mee akkoord gingen, en toen ik vroeg of we dan op een andere datum mochten rijden, werd hier heel moeilijk over gedaan. Uiteindelijk heb ik zelf nog moeten bellen en mailen voor een bevestiging van de omboeking en hoe het nu zat met de aanbetaling van de borg. Op de dag zelf werden we in eerste instantie naar de rode Ford Mustang geleid waar we alle informatie kregen over de auto. Dit vond ik wel wat vreemd, maar de gehele boeking was rommelig verlopen, dus wellicht waren we toch weer naar de rode Ford Mustang verplaatst. Voor de zekerheid vroeg ik of de rode wel op mijn naam stond. Dit bleek niet het geval. We waren bijna met de verkeerde auto weggereden terwijl deze door andere mensen was gereserveerd. Uiteindelijk hebben we gelukkig een prachtige dag beleefd al was het in een andere kleur auto (overigens zonder gordels, was niet vermeld) en op een andere dag. De omgeving is werkelijk prachtig. De picknickmand die we hadden besteld, was niet mee verplaatst naar de nieuwe datum, maar de bakker heeft binnen no time een mand in elkaar gezet voor ons. Kortom: rommelige service, maar een prachtige ervaring

  • Aanbevelen? Nee
8

Top rit

Super leuke dag gehad met mijn opa. Reserveren verliep een beetje stroef, vooral omdat wij geboekt hadden vintage roadtrips in Amersfoort. Maar dat heeft de pret onderweg zeker niet gedrukt. Mooie auto, mooie omgeving!

  • Aanbevelen? Ja
9

It was an easy and beautiful experience

Our original idea was to hire 2CVs from DuckCity due to location but we were stood up on the very same day. Not to mention that DuckCity was more expensive but also asking as to pay in cash without the invoice. At a very last moment Gabrielle from WeLoveOldtimers.nl got in contact with me and arranged everything on the very same day! The deposit is a bit an investment but besides this the whole experience was awesome! We will definitely return to try out other oldtimers as well. 2CVs are adorable, funny to ride and we got a lot of smiles and waves along the way. One thing that could be an improvement is to put a fuel dispenser in the location itself instead of having to go to Lukoil and back to top up the tanks.

  • Aanbevelen? Ja
10

Goeie ouwe tijd!

Na 20 jaar weer een heerlijke rit met een 2CV. Leuke herinneringen opgehaald.

  • Aanbevelen? Ja
10

topweekend met de 2cv dolly

wij hebben een topweekend achter de rug met "dolly". was nostalgisch toeren door de polders. Alles netjes verzorgd door we love oldtimers. Kan enkel maar aanraden! Enkel spijtig van het weer, een 2cv en een wolkbreuk zijn geen goede combinatie... :-)

  • Aanbevelen? Ja
10

Ontzettend ruige bak!

Geweldige dag gehad, een gave luide auto, mooie route en omgeving.

  • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig, stukje nostalgie!!

Alles is goed geregeld! Prima informatie via de e-mail over ophalen, terugbrengen, betalingen enzovoort. Auto's zijn prima onderhouden:-)

  • Aanbevelen? Ja
10

Top

Top mensen!!!!!

  • Aanbevelen? Ja
10

Oude tijden herleven!

We hebben een "Lelijke Eend" gehuurd en zijn daarmee naar Werkhoven gereden om onze kleinkinderen te verrassen. Via het pontje van Wijk bij Duurstede zijn we naar Buren gereden en hebben daar wat gegeten. Vervolgens zijn we bij Culemborg met het pontje de Lek overgestoken en weer naar Werkhoven gereden. Het was een fantastische belevenis. Als 18 jarige ben ik begonnen met een "Eend" en nu ik 68 ben herleefden de oude tijden weer. De tijd toen geluk nog heel gewoon was. We werden in Hoogblokland gastvrij ontvangen en prima op weg geholpen. Fijn en betrouwbaar bedrijf. De borg werd binnen de afgesproken tijd netjes op onze rekening gestort. Zeker voor herhaling vatbaar! Hartelijke groet, Jan en Sippy Veltrop Vianen

  • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Even wat jeugdherinneringen opgehaald in een 2cv, alles was prima in order, binnen een week was de borg al weer terug

  • Aanbevelen? Ja
7

Alles goed voor elkaar

Communicatie verliep via what app en mail heel snel. Prima ontvangst en de eendjes waren top! Goed uitleg. Moeilijk tijdens de route waren de hellingen waarbij je de handrem niet kon gebruiken.

  • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig!

We hebben enorm genoten van de Ford Mustang cabrio uit 1966. Heerlijk ontspannen gereden, leuk idee voor een dagje uit in eigen land!

  • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.