Wij hebben een onvergetelijke mooie dag gehad! De locatie is sprookjesachtig❤️ De witte stoeltjes, de rode loper en het prieel wauw! Alles was goed verzorgt en de bediening was aardig en behulpzaam. Onze contactpersoon was ook fijn je kon altijd bellen of mailen met je vragen. Enige minpuntje zijn de toiletten die zijn oud en klein.
Al vanaf begin met de planner Judith, werd onze bruiloft zeer professioneel in elkaar gezet. Zij dacht goed met ons mee en alle wensen werden goed uitgevoerd. We wisten precies waar we aan toe waren, en dit in combinatie met het prachtige interieur van het kasteel, maakte het tot een geweldige ervaring. We hadden prachtige dag op onze bruiloft en alle gasten vonden een mooi locaties en de zalen uniek. Met de planner is altijd te bespreken.
De sportkampioenen van Heemskerk zijn gehuldigd in dit zeer mooie kasteel, een unieke locatie. Een fijne organisatie om deze huldiging te organiseren. Ook goed verloop van de avond met goede oplossingen van het personeel op de avond zelf. Iedereen heeft genoten van de avond. Dank jullie wel!
In 2019 zijn wij begonnen met onze OERsterk Coach Opleiding en zochten hiervoor een geschikte locatie met overnachting mogelijkheden. We hebben op veel plekken gekeken maar uiteindelijk heel dichtbij huis gevonden! Wij zijn enorm blij dat we nog steeds onze opleiding kunnen geven vanuit het Chateau. Alle middelen zijn aanwezig om een lesdag te geven en het is geweldig dat onze cursisten ook ter plekke kunnen overnachten, in een prachtige bosrijke omgeving. Het ontbijt, de lunch en diner wordt afgestemd op onze wensen en de communicatie met zowel het kantoorpersoneel als de bediening is heel toegankelijk, iedereen is behulpzaam en vriendelijk. Wij zijn blij met Hotel en Chateau Marquette!
Een babyshower georganiseerd bij Chateau Marquette. Totaal geen spijt van! De hightea was super en alles was vers bereid. De eerste keer dat wij hier zijn gekomen, en we zullen zeker vaker komen. Patrick en de andere gastvrouwen hebben ons een heel warm welkom gegeven. Super vriendelijk en direct klaar om u te helpen. Aanrader!
Wat hebben we genoten van een prachtige bruiloft! Het is nu een week later en we genieten nog na! Team Chateau Marquette zorgden voor een bijzonder positieve ervaring. We vierden onze bruiloft met een kleine groep familie en dierbare vrienden (46p), en iedereen van het Chateau zette zijn/haar beste beentje voor om er voor ons een onvergetelijke ervaring van te maken. En dat is ze gelukt, we voelden ons thuis! We willen graag het zichtbare en onzichtbare team heel graag bedanken. Natuurlijk werkten we samen met o.a. Judith, Brian, Richard, en Robert-Jan. Maar er waren er ook velen werkzaam in de keuken en bediening, die we niet gezien en gesproken hebben, maar wiens kunsten we zeer waarderen. Het eten en de wijn er bij waren heerlijk! Maar ook de verzorging gedurende de twee borrelmomenten, de lunch, het afzakkertje, en het ontbijt. Een van onze vrienden heeft een glutenvrij-dieet en had voor de zekerheid glutenvrije crackers meegenomen, wel, die zijn in tas gebleven. Ze was heel blij met alle glutenvrije gerechten, en het meedenken met haar dieetwensen. We kunnen Marquette van harte aanbevelen voor een bruiloft, met name in combinatie met het hotel om gasten er te laten overnachten. Carole & Pieter
Om je 3/4 eeuw leven in zo een mooie ambiance te mogen vieren met je kinderen, kleinkinderen, broers en zussen, vrienden is in een woord Fantastisch. De high tea was perfect en voor elk wat wils . Dank voor alles
Jubileumdiner georganiseerd met 25 personen. Alles liep voortreffelijk. De ontvangst, de borrel, het diner, de afsluiting. Geen enkele opmerking! Eten was heerlijk, de dieetwensen kwamen zonder problemen bij de juiste personen terecht (die zich echt afvroegen hoe het kon dat de bediening wist dat ze vega waren :-)). In 1 woord meer dan FANTASTISCH.
Ons bedrijf Werknavigator bestaat tien jaar en dat wilden we graag vieren. Mede dankzij eerdere ervaringen kozen we kasteel Marquette als locatie. We werden geholpen door Judith en haar collega's. De contacten en de service hebben we als zeer prettig en accuraat ervaren. We wilden de middag vormgeven door middel van kleine creatieve workshops met aansluitend een borrel. Dat was mogelijk. We konden de gehele bovenverdieping gebruiken, Marquette maakte een draaiboek en de opstellingen voor de workshops werden vooraf klaargezet. Alles bij elkaar leverde dat de beste voorwaarden voor een onvergetelijke middag voor onszelf en onze relaties. Ik kan kasteel Marquette aan andere bedrijven en organisaties aanraden, omdat de ambiance en de dienstverlening van zeer hoge kwaliteit zijn. Tot slot, we hebben de bijeenkomst afgesloten met een diner met een klein gezelschap. We werden zo gastvrij en vriendelijke bediend dat we zelf konden ontspannen en genieten na de inspanningen.
We hebben genoten van de gastvrijheid en de ambiance van het Chateau met onze gasten. Een goed verzorgde High Tea. Vooraf afspraken gemaakt, daarvan kregen we een draaiboek. Als u iets anders dan gebruikelijk zou willen met een groep is dit zeker de moeite waard.
Op zondagmiddag samen met mijn dochter, die al enthousiast was over de locatie, rolde we van de ene verrassing in de ander! Het is perfect. Joke van Klink
Zeer slechte ervaring! We kozen voor de duurste offerte, met het gevoel dat het dan wel goed moet zijn. Prachtige locatie maar wat een enorme tegenvaller in de uitvoering. Het begon al op de dag ervoor. Wij zouden op een afgesproken tijdstip de bloemen verzorgen voor op tafel. Robin had gezegd dat we werden verwacht. Helaas, we stonden voor de deur en niemand wist er van. We voelden ons niet welkom! Ik heb nagevraagd: "we staan toch wel in de agenda voor morgen met 60 man?" Ja dat dan wel. Maar op de dag zelf liep het voor geen meter. De vaasjes stonden niet klaar! Het was niet bekend dat we de koffie de luxe hadden besteld. Petit four was niet aanwezig. Er werden wat lullige schaaltjes neergezet met restanten. Het zag er niet uit! Het koffierondje liep ook niet. Binnen no time stonden mijn gasten in mijn nek te hijgen dat ze al een half uur op koffie zaten te wachten. Reken maar dat je dan nerveus wordt. Mijn koffie werd steeds weggehaald door de gasten. Toen ik om mijn koffie vroeg kwam de ober letterlijk met 1 kopje alleen voor mij aanzetten. De koffie zou van de rekening gehaald worden. Daarna volgden de drankjes. We zagen teveel en te vaak legen glazen staan op de tafels. Een personeelslid was nieuw en riep dat steeds. Het was duidelijk dat ze niet bekend was in de horeca. Ze liet een blad drank over onze gasten vallen. De hapjes waren zo klein, niet zoals afgesproken! Glutenvrij niet geserveerd. De ober begon een half uur eerder dan afgesproken de tafels schoon te maken. Onze gasten maakten daar opmerkingen over. Hij liep met zijn overhemd uit zijn broek. Personeel was niet vriendelijk. Bij de nabespreking bleek dat Robin niet eens wist hoe groot de hapjes waren. De factuur stond voor de volledige offerte in de link. Aangeboden een hotelovernachting, diner en lunch en lage korting. Voelt als een sigaar uit eigen doos. Een dreiging met een incassobureau terwijl de factuur niet eens ontvangen is. Kortom: een nare ervaring en geen mooie herinnering!
Onze trouwdag was in de puntjes goed verzorgd. Overal werd aan gedacht of meegedacht. Onze gastvrouw (Judith) is een spontane, vrolijke en enthousiaste vrouw die je op je gemak laat voelen en altijd klaar staat. De locatie heeft niet veel woorden nodig, het spreekt voor zich. Prachtige locatie zowel voor een huwelijk in de zomer als in de winter. Gasten kunnen overnachten in het hotel en tot het einde genieten van het feest en dat op +/- 400 meter afstand. Wij raden Chateau Marquette zeker aan! In de toekomst komen wij op zijn tijd naar de locatie om onze trouwdag te vieren of gewoon om even lekker te genieten. Wij zijn zeer tevreden klanten :)
Via de Open Trouwlocatieroute zijn we voor het eerst in aanraking gekomen met de mogelijkheden van dit Chateau. Door de vele mogelijkheden van het Chateau, de prachtige zalen en bovenal de kundige en oprechte begeleiding vanuit de eventmanager was voor ons de keuze zo gemaakt. En zo geschiede! In december 2022 hebben wij onze bruiloft in een winters thema gevierd. Van sfeervolle vuurkorven tot aan de kerstversiering aan toe: de dag was prachtig en onwijs goed georganiseerd! We waren erg te spreken over de expertise vanuit de Marquette. Het meedenken vanuit de eventmanager en de creatieve ideeën hebben het geheel tot een ontzettend mooie dag gemaakt. Ook op de dag zelf (diner, ceremonie, receptie, feest) was alles goed geregeld en heb ik mij als bruid nergens druk om hoeven maken. Het enige minpuntje was dat de dag veel te snel voorbij ging haha! Ik zou deze locatie aan eenieder aanbevelen om te trouwen.
We hebben ons Xmas diner georganiseerd bij het Chateau. Het contact met Lindsey om alles af te stemmen verliep fijn en er werd goed mee gedacht. Op de avond zelf heel netjes geholpen en er werd goed overlegt door de gastvrouw om aan alle wensen van de gasten te voldoen.
Na een zeer warm welkom en vele, prettige gesprekken, waarin alles besproken kon worden, was daar onze dag. Alles werd in het werk gesteld om onze droomdag waar te maken. Wij hebben samen met al onze gasten ontzettend genoten op ónze dag op deze práchtige locatie! De foto's en filmpjes zijn magisch. Zeker een aanrader!
We hadden een thema: Sprookje. En we hadden een wens: Het moest een winterbruiloft worden. Voor de sneeuw en aankleding konden we zelf zorgen maar voor de locatie, het meedenken over een tijdschema, eten, overnachting en alle andere dingen waar je niet meteen aan denkt, hadden we een perfecte samenwerking met Judith. Ze heeft goed geluisterd naar onze wensen en alles op alles gezet om er een succes van te maken. En dat is gelukt! Alles klopte, de prachtige bijna koninklijke locatie, het vriendelijke personeel, het heerlijke eten, de hotelovernachting met ontbijt en alles binnen het afgesproken budget. Wij waren heel enthousiast en onze gasten ook. Echt een aanrader!
We hadden een super gezellig feest met een walking dinner , vriendelijk personeel en heerlijk gegeten. De locatie is natuurlijk ook perfect .
27 Augustus onze bruiloft gevierd bij Chateau Marquette na 2 jaar uitstel. Het was het wachten meer dan waard. Vanaf het eerste contact verliep alles zeer prettig en aan al onze wensen werd voldaan. Het personeel is heel flexibel en vriendelijk. Lindsey nogmaals bedankt voor je inzet je bent een topper. Op onze trouwdag was het prachtig weer en konden we de ceremonie in de avond buiten bij het prieel houden. De receptie op het terras en het feest was binnen in de Bloemenzaal en balzaal. Perfecte zalen 1 voor de dansvloer bij de muziek en 1 met de bar en zitjes. Wat bijzonder is aan Marquette dat we alle vrijheid kregen om de lokatie nog mooier te maken met aankleding voor ons themafeest een gemaskerd bal, waardoor onze dag echt perfect werd. Veel positieve reacties gehad van onze gasten, van personeel maar natuurlijk ook van de prachtige lokatie. Daarnaast hebben wij met 20 personen overnacht in het hotel wat echt super fijn was zo dichtbij. Wij kunnen iedereen aanraden om hier een knalfeest te geven.
Wij hebben op 17 juni 2022 onze bruiloft hier gevierd. Was was het geweldig! Het contact met de Wedding & Event organizers was vanaf het begin heel erg prettig. Ze denken heel goed met je mee tijdens de voorbereidingen en zijn enorm flexibel. De locatie zelf is prachtig! Wij hadden die dag prachtig weer en hebben alles buiten kunnen vieren. De ceremonie, receptie, diner en zelfs het feest. Alles was ontzettend goed verzorgd en het personeel/bediening was ook vriendelijk, professioneel en zeer attent! Kortom, onze dag was een sprookje en wij zouden het iedereen aanraden!
Wij hebben 30 mei 2022 onze bruiloft hier gevierd. Prachtige omgeving met hele mooie zalen binnenin het Chateau. De dag zelf verliep vlekkeloos. We werden goed ontvangen en alles werd in detail met ons besproken. Het personeel was heel aardig en professioneel. Al met al zeker een aanrader! Vooral voor mensen die van chique en elegant houden.
21 mei 2022 ons huwelijk gevierd. Gelukkig het hele chateau afgehuurd zodat er geen andere gasten binnen konden komen, dat adviseer ik iedereen. Het was werkelijk een sprookje, de ceremonie in de tuin bij het prieel, daarna de receptie op het terras. Het diner was goed verzorgd, heerlijke gerechten en top bediening. Ook op het feest kwamen we niets tekort, Het personeel was fenomenaal. Het chateau is zowel binnen als buiten ontzettend mooi en sfeervol.
Van 1 t/m 4 mei 2 kamers geboekt in het hotel. In kamer 51 en 52 erg veel lawaaihinder door afzuigkap bistro. 3 keer melding van gemaakt. Personeel is vriendelijk en kijken naar de oorzaak. Was erg storend voor de nachtrust en in de ochtend (6.00). Door de renovering van enkele kamers erg rommelig in de hal. Iigging is prachtig bij het kasteel. Misschien als alles achter de rug zou dit weer een verbetering zijn, maar nu was het niet top.
Heel mooi Chateau! De trouwdag was onvergetelijk, met van start tot eind een bovengemiddelde goede service door het personeel. Een zeer sfeervolle ambiance en heerlijk eten! Zeker een goede ervaring en aanbevelingswaardig.
Wij hebben ons 50 jarig huwelijksfeest gevierd op Chateau Marquette, in een woord geweldig. Onze gasten werden netjes ontvangen in de hal met QR code en verder naar de bibliotheek begeleid. Daar stond alles klaar voor koffie met gebak, een drankje en later een uitgebreide lunch. De bibliotheek was ruim genoeg voor onze gasten, vanwege de corona regels. Alles was perfect verzorgd met zeer vriendelijk en attent personeel.
Een landgoed zoals in een sprookje; met een lange oprijlaan, een slotgracht, een poort én een toren. U kunt bij ons terecht voor diverse gelegenheden. Zoals een (zaken)lunch, uitgebreid diner, stijlvol afscheid óf een compleet huwelijk. Om het verblijf compleet te maken kunt u overnachten in ons hotel (65 kamers). Voor welke gelegenheid u ook bij ons komt, wij zorgen voor een ongedwongen, gastvrije sfeer waarbij oprecht gastheerschap het uitgangspunt is. Een beleving om nooit meer te vergeten!