Filters

8

goede voorlichting en prettige werklui

Douche, wastafel en toilet in 1 dag vervangen. Op een klein detail na ( spiegelkast boven wastafel sluit niet helemaal goed) uitstekend werk afgeleverd.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen, Bedankt dat u het ons laat weten. Wij nemen binnenkort contact met u op om het op te lossen. Met vriendelijke groeten, Team MAX welzijnswinkel

10

Top !!!

Inloopdouche en vloer keurig netjes door 2 monteurs gemaakt. Alles netjes achtergelaten. Zal dit bedrijf zeker aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldige badkamer

Vlotte levering, vriendelijke mensen

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima ervaring

Er is netjes gewerkt! Wij zijn heel blij met onze nieuwe douche. Bij de factuur zat een richtlijn voor het onderhoud van de gebruikte materialen. Compliment hiervoor en ook voor de mondelinge uitleg.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren service

Mijn man had zo snel mogelijk een hoog- laagbed nodig. Binnen een paar dagen stond hij er. Werd zelfs op zaterdag geleverd en gemonteerd. Klasse

 • Aanbevelen? Ja
9

Ben zeer tevreden.

Werd professioneel geholpen in de winkel. Uitvoerig en ter zake kundig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een Uitstekende berijf

Een voorbeeldig bedrijf: telefonisch overleg is gemakkelijk, snel en accuraat, een offerte wordt comfortabel thuis en snel gemaakt, de afspraken worden nageleefd, de mensen komen op tijd, er wordt prachtig werk geleverd en alles wordt netjes opgeruimd. Er valt niets op aan te merken. Complementen voor het mooi werk! Een echte aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk, deskundig, efficiënt

Wij zijn onder de indruk van de gediciplineerde efficiënte aanpak van de monteur. Aan een stuk doorwerken, koffie mee naar 'de werkplaats'. Om 07.00u voor de deur, 15.00u klaar! Een prachtige douche achterlatend en alles netjes operuimd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn bedrijf! Heel tevreden.

Op de 50+ beurs in contact gekomen met de Max welzijnswinkel. Als snel volgde een afspraak voor advies aan huis. Heel prettig en meedenkend. Nog voor de verwachte datum werd de douche vervangen. Hardwerkende medewerkers, die goed overlegden en netjes werkten. We zijn superblij met onze nieuwe douche!

 • Aanbevelen? Ja
8

Ik moet erg wennen, verder prima

Ik moet erg wennen, verder prima

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Vooraf goed overleg over wat te doen. De hele klus in anderhalve dag verwezenlijkt. Prima afgewerkt door twee bekwame en aardige heren. Alle breekspullen nadien opgeruimd en afgevoerd, niets aan het toeval overgelaten. Badkamer nu ziet er prachtig en geheel naar wens uit!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed

Helaas had de douchebak de verkeerde maat, maar alles is goed opgelost. Misschien hadden ze een heel klein presentje kunnen geven voor het ongemak, bijv. de raamtrekker cadeau. We konden 2 dagen niet douchen

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Er wordt zeer nestjes gewerkt, alles wordt ook schoon achter gelaten, en een vriendelijke monteur die het goed en degelijk aanlegt.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Geachte familie, Fijn dat alles goed is verlopen. Helaas beoordeeld u ons met het cijfer 1. Wij hopen dat dit een vergissing is. Wanneer u het wenst kunt u het cijfer nog aanpassen. Met vriendelijke groeten, team MAX welzijnswinkel

10

TOP

Eerst een gesprek met een grote keuze uit materialen en hulp bij het maken van de juiste keuze. Niet opdringerig maar oprecht. Daarna snelle levering (veel sneller als verwacht) Zeer vriendelijke hardwerkende mannen die onze badkamer hebben ingebouwd. Onze complimenten daarvoor. Kortom een goede ervaring waar een prachtige badkamer uit voort gekomen is! Een dikke dank je wel, wij genieten van onze badkamer die nu geheel toekomst proef is.

 • Aanbevelen? Ja
8

Heel erg goed!

Netjes, correct. Mensen weten waar ze het over hebben.

 • Aanbevelen? Ja
7

Mooi afgewerkt

Stabilisatie stang hadden ze niet bij zich en moet nog aangebracht worden . Verder twee beschadigingen , een op de deur van het wastafel kastje en een in het plafond . Wel is de douche mooi gemaakt en afgewerkt .prettige communicatie .

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Geachte familie, De stabilisatiestang staat bij ons in bestelling, zodra deze binnen is wordt deze bij u geplaatst. Helaas zijn wij niet op de hoogte van de beschadigingen, dit zullen wij met u opnemen tijdens het plaatsen van de stabilisatiestang. Met vriendelijke groet, Team MAX welzijnswinkel

8

goed

Goed advies en oordeelkundig

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer snelle plaatsing instapdouche

Oude moeder moest zeer snel instapdouche krijgen aangezien ze nog steeds een bad had.recent arm gebroken en kon niet meer in bad komen. Zeer snelle plaatsing,binnen 2 dagen na offerte.De mannen die het kwamen plaatsen correct,vriendelijk.Zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

FANTASTISCH in hoofdletters!!!

Ik heb bij Max in alle contacten met de medewerkers, offerte, administratie en monteur, hele goede en zeer service gerichte contact ervaren. Ik beveel dit bedrijf dan ook ten zeerste aan. Alle afspraken zijn super nagekomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

En en al lof voor de medewerker van Max.

Afgelopen donderdag 1 september de douche aangepast, nu een prachtige mooie inloopdouche in een dag klaar, super mooi geworden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Heel goede service

 • Aanbevelen? Ja
10

In een paar uur een mooie douche!

Een medewerker die zijn werk serieus neemt mee denk en overlegd. Zo krijg je de badkamer of douche die je graag wil hebben. Hij werkte onverstoord door tot het klaar was. Alle afval werd meegenomen. Dus ik ben erg blij en tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service

Uitstekende advisering voor het vervangen van bad naar inloopdouche. Monteurs kwamen op de afgesproken tijd en werkten snel.. Overlegden met ons m.b.t. het plaatsen van douche en krukje. Alles werd schoon opgeleverd en alle materialen werden afgevoerd. Al met al een dikke pluim.

 • Aanbevelen? Ja
10

Weer genieten

Ik heb veel lichamelijke klachten, waardoor ik nog moeilijk kan zitten. Door een tip van een kennis van mij, kreeg ik het advies om naar MAX welzijnswinkel te gaan. Ik heb ze gebeld, ze wilden zelfs bij mij thuis komen met de stoelen. De vriendelijke verkoper had al het geduld om te luisteren naar mijn klachten en heeft aan de hand daarvan een perfecte stoel voor mij aangemeten!! Ik kan weer een langere tijd in een stoel blijven zitten. Ik ben zo dankbaar, door de goede adviezen.

 • Aanbevelen? Ja
8

naar tevredenheid uitgevoerd

Goede dienstverlening

 • Aanbevelen? Ja

Over MAX welzijnswinkel

MAX welzijnswinkel is een jong en dynamisch bedrijf, dat zich richt op iedereen met een lichamelijke beperking, van jong tot oud. Wij zijn een zeer gedreven firma zonder dure managers en panden. Hierdoor kunnen wij u een eerlijke, lage prijs bieden! De bedrijfsvisie van MAX welzijnswinkel is gericht op uw leefgenot. Van MAX welzijnswinkel kunt u verwachten, dat u te allen tijde een duidelijk en eerlijk advies krijgt.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd