Filters

10

Keurig en goede service

Problemen snel opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
10

Netjes en snel.

We zijn keurig geholpen bij de ombouw van bad naar inloopdouche. Vriendelijke mensen, zowel in verkoop als uitvoering. Goede service. Komen afspraken wat betreft levertijd na.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima

Vakkundig werk, alleen de prijs van een lamp erg hoog, jammer

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een prestatie

Na een helder en duidelijk gesprek met de adviseur, hadden we er helemaal zin in. Een nieuwe douche, toilet en een nieuw wastafelmeubel, allemaal in 1 dag gemaakt! Wat werken de jongens hard door. Tijd voor koffie hebben ze amper. Wat zijn we blij met de goede adviezen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Efficiënt en afspraken worden minutieus nagekomen.

Vanaf advies tot en met de installatie van de badkamer perfect verlopen. Klant is bij deze organisatie echt koning. Aanrader!!

 • Aanbevelen? Ja
1

Een Nieuwe badkamer van Max met wel hele vergaande gevolgen !! ( Deel 3 )

oor wat betreft de gepoogde dwaling van de zogenaamde expert om de kwestie op een hele misselijke en vooral hele onmenselijke manier te verdraaien. Wij adviseren mensen als zij hier dan een badkamer bestellen heel goed te letten op de afwerking en met name op de vloer van de douche..... ( graag hoor ik mensen met ook een soortgelijke ervaring ) Aangezien dit voor senioren als ook hun familie hele nare en blijvende gevolgen kan veroorzaken !!!! En het bedrijf reageert nergens op.. Een voorzieningen rechter zal hier dan binnenkort maar over moeten gaan oordelen over gaan oordelen.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Dit zijn reviews, aangaande ons bedrijf, die op onwaarheden berusten. Wij zullen hier dan ook niet verder op deze aantijgingen ingaan. Team MAX welzijnswinkel

1

Een Nieuwe Badkamer van Max met wel hele vergaande gevolgen !! (deel 1)

Bij deze een ervaring welke gaat over mijn vader van 79 en moeder van 80 jr oud, Na een veilige senioren badkamer besteld hebben bij Max Welzijnswinkel... Dit op advies van een medewerker van Thuiszorg hebben zij destijds naeen heupoperatie van mijn vader aangegeven dat de oude douchecabine niet voldeed aan de veiligheids- richtlijnen van de thuiszorg. Na aanleiding daarvan heeft mijn vader toen besloten om een nieuwe badkamer te laten plaatsen en is er speciaal gekozen voor een bedrijf wat gespecialiseerd zou zijn in senioren badkamers. en dit was MAX Welzijnswinkels Na een huisbezoek van een vertegenwoordigster van dit bedrijf en is er na het huisbezoek en een offerte een badkamer besteld welke van alle gemakken voorzien zou zijn en vooral met betrekking tot de veiligheidvoor senioren wat dan ook juist de reden van aanschaf was.. Vervolgens is de badkamer geleverd omstreeks Juni/Juli in 2021, alles leek buiten een verkeerd draaiend kastje in orde alleen later is gebleken dat de nieuwe douchevloer nog gladder was als dat die oude douchevloer was. Terwijl de offerte en bestelformulier en factuur duidelijk aangaf dat het een speciale anti-slipvloer was met zelfs 2 jaar garantie. Doordat mijn vader na zijn heupoperatie een periode in verzorgings huis zat voor revalidatie en herstel heeft hij er toen in eerste instantie geen gebruik van kunnen maken en hebben we er eigenlijk ook niet opgelet totdat mijn moeder aangaf dat de medewerker van de thuiszorg had aangegeven dat deze nieuwe douchevloer mogelijk nog gladder en gevaarlijker was dan de oude douchecabine en dat hier echt iets aan moest gebeuren omdat dit niet verantwoord was. Vervolgens was mijn moeder nadat mijn vader net weer thuis was uit verzorgingstehuis tijdens het douchen uitgegleden en vreselijk ten val gekomen en was bont en blauw na deze val op de gladde douchevloer waar zij in een benarde positie bijna een uur heeft gelegen aangezien mijn vader dusdanig in paniek geraakt omdat hij (Zie vervolg )

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Dit zijn reviews, aangaande ons bedrijf, die op onwaarheden berusten. Wij zullen hier dan ook niet verder op deze aantijgingen ingaan. Team MAX welzijnswinkel

9

Zeer tevreden en daarom meteen aanbevolen bij een familielid!

Er werd keurig gewerkt en alles werd weer netjes opgeruimd!

 • Aanbevelen? Ja
10

uitstekende service, prima producten

Onze douche is in 1 dag geplaatst. De mannen hebben netjes gewerkt. Toen ze merkten dat er een verstopping was (waar wij niets van wisten), hebben ze het probleem opgelost. Dat was heel fijn en scheelde veel extra tijd, die nodig was geweest als er een andere loodgieter bij had moeten komen. We zijn heel tevreden over het resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Werkzaamheden voortreffelijk uitgevoerd.

Zowel de totstandkoming van de offerte als het uitvoeren van de werkzaamheden zijn tot volle tevredenheid uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima bedrijf

Informatie vooraf, bezoek aan huis, vrijheid bij keuze, oplevering , alles volledig naar wens. Kortom een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig vooraf en tijdens de montage en zeer goede kwaliteit

Geweldig vooraf en tijdens de montage en zeer goede kwaliteit. Onze dank.

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg betrouwbaar.

Zeer goed en klant vriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima uitleg bij eerste bezoek en snelle levering en plaatsing

Zijn erg tevreden over alles van telefonisch contact tot uitleg en offerte en plaatsing. Snelle levering en binnen 2 dagen een prima badkamer. Er was een beschadiging tijdens plaatsen wat kan gebeuren, maar ook dit snel opgelost. Wij zullen jullie zeker aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
8

positief

goede, klantgerichte communicatie, vlotte vervanging van badkuip door douchecel door attente en goedgemutste installateurs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Er is super netjes gewerkt en in record tempo inloopdouche geplaatst door mensen met kennis van zaken. (Niek en Jacobus). En niet te vergeten de adviseuse Lynn die heel duidelijk en kundig is.

 • Aanbevelen? Ja
8

goede voorlichting en prettige werklui

Douche, wastafel en toilet in 1 dag vervangen. Op een klein detail na ( spiegelkast boven wastafel sluit niet helemaal goed) uitstekend werk afgeleverd.

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Goedemorgen, Bedankt dat u het ons laat weten. Wij nemen binnenkort contact met u op om het op te lossen. Met vriendelijke groeten, Team MAX welzijnswinkel

10

Top !!!

Inloopdouche en vloer keurig netjes door 2 monteurs gemaakt. Alles netjes achtergelaten. Zal dit bedrijf zeker aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldige badkamer

Vlotte levering, vriendelijke mensen

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima ervaring

Er is netjes gewerkt! Wij zijn heel blij met onze nieuwe douche. Bij de factuur zat een richtlijn voor het onderhoud van de gebruikte materialen. Compliment hiervoor en ook voor de mondelinge uitleg.

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren service

Mijn man had zo snel mogelijk een hoog- laagbed nodig. Binnen een paar dagen stond hij er. Werd zelfs op zaterdag geleverd en gemonteerd. Klasse

 • Aanbevelen? Ja
9

Ben zeer tevreden.

Werd professioneel geholpen in de winkel. Uitvoerig en ter zake kundig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een Uitstekende berijf

Een voorbeeldig bedrijf: telefonisch overleg is gemakkelijk, snel en accuraat, een offerte wordt comfortabel thuis en snel gemaakt, de afspraken worden nageleefd, de mensen komen op tijd, er wordt prachtig werk geleverd en alles wordt netjes opgeruimd. Er valt niets op aan te merken. Complementen voor het mooi werk! Een echte aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk, deskundig, efficiënt

Wij zijn onder de indruk van de gediciplineerde efficiënte aanpak van de monteur. Aan een stuk doorwerken, koffie mee naar 'de werkplaats'. Om 07.00u voor de deur, 15.00u klaar! Een prachtige douche achterlatend en alles netjes operuimd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn bedrijf! Heel tevreden.

Op de 50+ beurs in contact gekomen met de Max welzijnswinkel. Als snel volgde een afspraak voor advies aan huis. Heel prettig en meedenkend. Nog voor de verwachte datum werd de douche vervangen. Hardwerkende medewerkers, die goed overlegden en netjes werkten. We zijn superblij met onze nieuwe douche!

 • Aanbevelen? Ja

Over MAX welzijnswinkel

MAX welzijnswinkel is een jong en dynamisch bedrijf, dat zich richt op iedereen met een lichamelijke beperking, van jong tot oud. Wij zijn een zeer gedreven firma zonder dure managers en panden. Hierdoor kunnen wij u een eerlijke, lage prijs bieden! De bedrijfsvisie van MAX welzijnswinkel is gericht op uw leefgenot. Van MAX welzijnswinkel kunt u verwachten, dat u te allen tijde een duidelijk en eerlijk advies krijgt.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd