Snelle service Snelle lessen En snel examen Top!
Veel goede, nuttige tips gekregen. Bekwame en interessante instructeurs. Die steeds op tijd zijn voor de les te beginnen. Na 2x te buizen met andere rijschool 6 uur les gepakt bij Kara, waardoor ik te danken heb dat ik mijn 3de praktijk examen wel geslaagd ben. Alleen maar goeds.
Zeer professionele, vriendelijke en behulpzame mensen! Dankzij instructeur Toon ben ik geslaagd op mijn praktijkexamen. Ik kan deze rijschool alleen maar aanbevelen!
Ik vond het minder dat er telkens een andere instructeur de les zou geven. Dit is zeer verwarrend om iets aan te leren. op aandringen heb ik dan wel dezelfde gekregen. dus het is wel in orde gebracht.
Super goeie rijschool. Snelle service qua afspraken. Heel tevreden !
Ik heb de verplichte 6u moeten volgen. In deze lessen heb ik veel bijgeleerd en ben ik ook geslaagd voor mijn praktijkexamen. De mensen van Kara zijn ook allemaal heel vriendelijlk.
Super vriendelijk team, maar écht super vriendelijk. Goede rijinstructeur die me meteen op mijn gemak stelde en wie me perfect begeleid heeft. Ik kan Kara alleen maar aanbevelen.
Ik zit wat gespannen achter het stuur (rijangst). Toch heeft de rijles me al tot rust gebracht.
Ik heb op twee uur heel veel bijgeleerd en op een hele leuke manier!
Alles werd voor je bijna geregeld. Goede en vriendelijke begeleiding.
Uitstekend. Zeker een aanrader
Veel lessen gevolgd en geen examen kunnen doen
Tijdens de 3 lessen leerde ik alles wat ik moest leren en kon ik inzien waar ik nog aan moest werken. Dit geeft me de goede moed om blijven oefenen en het autorijden onder de knie te krijgen.
Boeiende uitleg, goed gegeven
Super goede rijschool heel erg vriendelijk. Zij passen zich aan aan jou.
Veel bijgeleerd Zeer tevreden
Fijne ervaring. Met een zeer goede uitleg en achteraf de ‘babbel’ die ik had met de heer Toon was zeer aangenaam
Goeie rijles!
Het was spannend maar na een tijdje ging het goed de lessen waren duidelijk
Door de lessen heb ik een beter beeld gekregen over wat er zeer belangrijk is in het verkeer. Ook hebben een aantal simpele trukjes ervoor gezorgd dat ik dingen beter kan onderscheiden, dan na het lezen van het boek. Een kleine opmerking is wel dat je misschien een ander bord moet voorzien om te projecteren, zodat alles ook zeer duidelijk zichtbaar is voor de achterste.
Goede begeleiding en kennis na 2 lessen is voldoende en kan zeker dienen/helpen voor verdere rijopleiding.
Was goed
Ik had in het begin super veel stress om stil te vallen en mijn lesgever Tom heeft mij daarbij zo goed geholpen dat deze stress zou weggaan. Ik zat vanaf toen al vele relaxter in de auto. Ik zou jullie echt aanraden om lessen te volgen bij Kara. Ook al denk je van Oke ik kan het er zijn altijd wel puntjes waar ze zeggen van dit kan je beter zo doen of zo doen. Echt, ze zijn top!
Het was een zeer leerrijke opleiding. Ik heb heel veel geleerd. Mijn instructeur was iemand die zijn job met passie deed. Hij legde alles kort maar wel zeer goed uit, zo zorgde hij ervoor da ik niet in de war geraakte. Hij bleef ook altijd kalm, ondanks mijn paniek aanvallen soms. Ik heb dankzij hem meer zelfvertrouwen gekregen en daar ben ik hem zeer dankbaar voor. Zoals ik hem beloofd heb zal ik zeer voorzichtig zijn in het verkeer en niet paniekeren. Ik ben het Kara team en Tom zeer dankbaar.