Zonder Sonja had ik het nooit gered :-) gr Wout Wellens

Heel fijne ervaring, 1e les toch best wel stress. Sonja wist mij meteen gerust te stellen en is zelf ook heel rustig. Ik heb op al die lessen geen enkele slechte ervaring of iets dergelijks gehad.

• Hoe kwam u in contact met onze rijschool? goede naamsbekendheid, werd doorverwezen door familie/kennis

gewoon super

Na mijn 2x niet geslaagt geweest met mijn theorie, bij kara theorielessen gevolgt. Na hun lessen er direct door! Dan met een bang hartje aan mijn 20 uur begonnen,, hun hebben mij heel goed geholpen ook al had ik rijangst. Ze hebben het rustig aangepakt. Alles heel goed uitgelegt, Voorzichtig op de baan gereden,, en door hun goede hulp ben ik door men praktijkexamen geraakt ook al was ik er super bang voor.

• Hoe kwam u in contact met onze rijschool? ik woon in de buurt
  • Vond u de inhoud van de rijlessen goed? zeer goed.
  • Bent u tevreden over de agenda die voor u gemaakt werd? Ja

Ik ben geweest voor mijn rijbewijs BE. Goede begeleiding, Toon zorgt ervoor dat je je op uw gemak voelt en zal u corrigeren bij fouten, waardoor je het beter gaat doen. Examen is goed verlopen want ik heb mijn rijbewijs be behaald. Dus het is gewoon top. Mercikes grtjs Lana

• Bent u tevreden over de agenda die voor u gemaakt werd? Ja

De les werd op een interessante en leuke manier gegeven.

Ik vind dat de lessen de op een goede manier gegeven werden. Ook denk ik dat alle leerstof goed uitgelegd is.

• Hoe kwam u in contact met onze rijschool? reclame/advertentie/promotie
  • Bent u tevreden over de agenda die voor u gemaakt werd? Ja

In het begin was het moeilijk voor mij om een contact met mijn eerste leerkracht te vinden. Dan heb ik een paar lessen bij Tom gevolgd... Het was GEWELDIG!!! Tom is een heel goede leerkracht die zijn werk met passie doet! Zijn uitleg is heel duidelijk! Dankzij Tom heb ik zakken begrepen die na 16u bij een andere leerkracht altijd onduidelijk waren. Dankzij Tom zijn werk heb ik mij rijbewijs!!!

• Vond u de inhoud van de rijlessen goed? Goed

Heel goed

Begeleider Pieter vergrauwd is heel vriendelijk. Leert alles echt goed aan ik zou iedereen hem aan raden

• Hoe kwam u in contact met onze rijschool? ik woon in de buurt
  • Vond u de inhoud van de rijlessen goed? Heel goed

Excellent instructors- highly recommend

I had a lot of lessons with various instructors at Kara and I must say, all of them were outstanding. Each provided interesting perspectives on what to look out for and how to improve my driving skills. Consequently, I am a much more confident driver and managed to breeze through the driving test in my first go! Thank you especially to Michael, Sonja, Martine and Tom- I couldn’t have done it without your support and encouragement!

• Hoe kwam u in contact met onze rijschool? website
  • Vond u de inhoud van de rijlessen goed? Yes
  • Bent u tevreden over de agenda die voor u gemaakt werd? Ja

Theorieles wordt goed gegeven door Pieter. Zeer tevreden.

• Vond u de inhoud van de rijlessen goed? N.v.t.

Super goed

Ik heb heel veel bijgeleerd op deze 20 uur. Wat ik wel wat jammer vind is dat er niet intensief gewerkt werd rond manoeuvres. Alle andere dingen waren heel goed aangeleerd.

• Bent u tevreden over de agenda die voor u gemaakt werd? Ja

Zeer aangenaam en vriendelijk!

Super vriendelijke mensen die me altijd zo snel mogelijk hebben geholpen. Ik kon er direct van start en ik keek uit naar de lessen. Een aanrader!

• Hoe kwam u in contact met onze rijschool? google
  • Vond u de inhoud van de rijlessen goed? Ja, 2 uur is een korte periode maar toch veel bijgeleerd
  • Bent u tevreden over de agenda die voor u gemaakt werd? Ja

20 uurs gedaan Ik ben heel snel geholpen ik heb mijn lessen binnen de 2 maanden kunnen doen en een geweldige instructeur gekregen die me goed op me aandachtspunten wees genaamd michael maes top blijf zo door doen!

Its a nice experience

Its is good all the team members are so cooperative and the driving guidence is helpful for me.

• Would you recommend us? Yes
  • How did you contact us? good name, heared a lot of you
  • Did you like the structure of the driving lesson? yes
  • Were you satisfied about the shedule of the lessons? Yes

Rijlessen oke

Rijlessen zeer goed. Maar moeilijk iemand bereikbaar en mails worden vaak niet beantwoord. Zeer jammer

• Vond u de inhoud van de rijlessen goed? Zeer goed
  • Bent u tevreden over de agenda die voor u gemaakt werd? Nee

Geweldig!!!

Ik heb zoveel rijscholen afgelopen waar ze mij gewoon niet begrepen. Ik had zoveel angst om nog maar in een auto te stappen bij mensen die ik niet kende, dat ik ooit zelf met een auto zou kunnen rijden had ik echt nooit gedacht. Ook had ik het moeilijk met mijn theorie. In onze regio vind je namelijk geen privé leraar. Het was altijd in groep en ik leerde daar niks van bij. Met de hulp van Werner leerde ik op 3 maand tijd alles kennen. En zit de theorie echt wel in mijn geheugen gebrand. 1 ding weet ik zeker het mag dan nog zo ver zijn voor mij alles wat ik nog wil leren zal ik zeker bij jullie doen. Ik wil de rijschool zelf nog eens bedanken voor alle hulp want zonder jullie was het mij nooit gelukt.

• Hoe kwam u in contact met onze rijschool? N.v.t.

Informative

I had a good experience with Glenn.He’s the one who gave the TKM in Turnhout. He puts the fun in the lessons and with the same breath refreshes your driving skills. He’s a people person! The right guy for the job! Thanks

• Bent u tevreden over de agenda die voor u gemaakt werd? Ja

Vriendelijke mensen en zeer goede lessen.

Les na les zie je duidelijke verbetering. Ook de instructeurs maken het een fijne ervaring door hun vriendelijkheid en natuurlijk de goede uitleg.

• Vond u de inhoud van de rijlessen goed? Zeer goed

Fantastische begeleiding

Alles werd heel duidelijk uitgelegd. Ze waren heel geduldig, als je iets niet had begrepen hadden ze je van de kant laten halen en op papier een situatie voor tekenen waardoor alles heel snel duidelijk was. Perfecte ervaring.

ik vind het luek.

Kara is goede rijschool

• Bent u tevreden over de agenda die voor u gemaakt werd? Ja

De lessen met Pieter waren goed hij legt alles goed uit

• Hoe kwam u in contact met onze rijschool? website
  • Vond u de inhoud van de rijlessen goed? Ja Pieter legt het goed uit

zeer goede ervaring

zeer goede ervaring

• Vond u de inhoud van de rijlessen goed? prima

Super goede rijschool!

Mijn rijbewijs gehaald dankzij Tom en Michael

GLEN = HELD

Glen is top, als ik nog eens had moeten komen kwam ik weer bij Kara :)

Zéér goed

Ik heb heel fijne aangename rijlessen gehad. Zeker een aanrader voor mensen met rijangst.

• Bent u tevreden over de agenda die voor u gemaakt werd? Ja

Het was een aangename rijinstructeur.