Aangename en geduldige rij-instructeurs die alles zeer goed uitleggen.

Alles werd op een goede en duidelijke manier uitgelegd. De feedback die je kreeg was ook motiverend en ze stellen je gerust onderweg naar je examen toe waardoor je veel rustiger bent om eraan te beginnen.

Veel bijgeleerd.

Aangename lessen met aangename rij instructeurs. Hebben me goed bijgestuurd toen ik 20 uren heb gedaan. Ook heeft Tom me echt gerust gesteld voor mijn examen.

perfecte rijschool

ik ben geslaagd voor mijn rijbewijs heb goeie les gekregen beste rijscchool kara echt ne aanrader!!

• Hoe kwam u in contact met onze rijschool? ik woon in de buurt
  • Vond u de inhoud van de rijlessen goed? heel goed

Super goede begeleiding.

Ik ben heel tevreden want alles wordt zeer duidelijk uitgelegd en je leert meer dan enkel rijden, zoals hoe je bepaalde situaties moet inschatten en wat te doen bij deze situaties. Daarnaast werd ik echt gerustgesteld voor mijn rijexamen.

• Hoe kwam u in contact met onze rijschool? google

super qualiteit service

heel goed

• Hoe kwam u in contact met onze rijschool? N.v.t.
  • Vond u de inhoud van de rijlessen goed? N.v.t.
  • Bent u tevreden over de agenda die voor u gemaakt werd? N.v.t.

Top! team

geweldige mensen, goeie uitleg/ scholing! behulpzaam leren op je eigen tempo en manier. Ik ben bv geslaagd voor mijn rijexamen in 1 keer

• Hoe kwam u in contact met onze rijschool? goede naamsbekendheid, werd doorverwezen door familie/kennis
  • Vond u de inhoud van de rijlessen goed? perfect

Een goed ervaring.

Het heeft me meer zelfvertrouwen gegeven. Vooral de 6uur verplicht was behulpzaam.

• Hoe kwam u in contact met onze rijschool? ik woon in de buurt
  • Vond u de inhoud van de rijlessen goed? Ja zeker de verplichte 6uur die ik deed.

Geslaagd!

Ik ben van de eerste keer geslaagd met 8,5 uur rijles en daarna thuis veel oefenen. Ik ben heel tevreden over mijn rijlessen!

efficient

Ik heb op een vlotte manier leren rijden. Een nieuwe afspraak maken was altijd makkelijk.

Uitstekende verkeersopleiding

De rijlessen die ik door Glenn & Tom gekregen heb waren zeer leerzaam. Door hun heb ik het schakelen goed onder de knie gekregen en heb ik inzicht gekregen in het verkeer. Alles werd heel goed uitgelegd en men bleef heel kalm wanneer er iets mis liep. De rijlessen bij Kara zijn zeker een aanrader als u goed wil leren rijden en een goede voorbereiding wil hebben voor het praktijkexamen!

• Vond u de inhoud van de rijlessen goed? Heel goed
  • Bent u tevreden over de agenda die voor u gemaakt werd? Ja

Ik heb mijn 20u les gevolgd bij Kara in Mol. Dit was altijd een fijne en nuttige les. Daarna mijn examen gedaan, samen met Kara. vanaf de 1ste keer geslaagd dus deze lessen waren het zeker waard! Het merendeel van de lessen was bij Tom.

• Hoe kwam u in contact met onze rijschool? google

Uitstekend!

De lesgevers waren heel duidelijk en zeer leerzaam! Ik wil ze allebei nogmaals bedanken voor hun geduld en aanmoediging!

• Vond u de inhoud van de rijlessen goed? Zeer goed

super goeie begeleiding

ondanks mijn autisme en het nog niet slagen van mijn examens ben ik zeer tevreden van de rijschool en medewerkers . jullie krijgen van mij en mijn zus een dikke 10 .

• Vond u de inhoud van de rijlessen goed? super

Leuke en proffesionele

Snel gesteld... toffe mensen om mee samen te werken.

• Hoe kwam u in contact met onze rijschool? N.v.t.
  • Vond u de inhoud van de rijlessen goed? Voldoende
  • Bent u tevreden over de agenda die voor u gemaakt werd? Ja

Toffe fijne fijne rijinstrukteurs met duidelijke uitleg

De rijinstreukteur bij rijschool kara die mij rijles gegeven heeft Werner weet op een fijne en leuke manier les te geven en zo stelt hij je op je gemak en geeft je op tijd de juiste aanwijzingen waardoor je echt snel leert auto rijden.

• Vond u de inhoud van de rijlessen goed? Heel goed

Mijn begeleider was top!

Glenn was een super begeleider! Ik ben heel tevreden!!

Super goede rijschool!!

Fijne rijinstructeurs! De lessen zijn aangepast aan jou! Een rijschool waar je je direct thuis voelt! Dankuwel! Zonder jullie zou ik het niet kunnen!

opleiding BE

snel en leerrijk! Ik kan verder met mijn caravan naar het zuiden. Thanks