Filters

10

Top geregeld bij de hypotheker

Ik ben zeer tevreden met het team van de hypotheker Cuijk/Boxmeer dat mijn zaken heeft behartigd. Ze hebben ondanks de corona crisis een puike prestatie geleverd. Want de tijdsdruk was onze grootste vijand. Maar onder deze druk hebben jullie je prima staande gehouden Daarom Robin, Josta en Debby hartelijk dank voor jullie inzet.

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Iwan, hartelijk dank voor deze prachtige review! We zijn blij je geholpen te hebben bij de hypotheekaanvraag en wensen je veel geluk in je nieuwe woning. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Vriendelijke groet, De Hypotheker Cuijk.

9

Complete en duidelijke service verlening ondanks complexe overdracht van de nieuwe woning.

Ben bijzonder te spreken over de vakkundige dienstverlening.

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Theo, hartelijk dank voor deze prachtige review. We zijn blij jullie geholpen te hebben bij de hypotheekaanvraag. Alle goeds gewenst namens team De Hypotheker Cuijk.

Over de Hypotheker

Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis. We zijn Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je bij ons terecht voor andere financiële woonzaken zoals verzekeringen. En we zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd